kroos je napisao/la:Eno sad svi donatori kluba

ii svi digli glas protiv RA, onome bitnije pare od RA, pa dobro mozda covijeku odgovara klub tipa olimpic gdje bude 30 ljudi na stadionu ukljucujuci rodbinu

mislim postujem ja tvoje care misljenje, aa i vi sto nam pricate o navijanju pa hajde revolucionari dodjite na tribinu i svi cemo vas lijepo poslusati kako to treba da se navija, bujurum

..... nisam vise mislio pisati na ovo ali kad su ovome bitnije pare od navijaca, ne mogu a da ne odg....
Kako si neinteligentan. Opet tebi bacanje petardi i topovskih udara navijanje. Bitniji mi je Velez od RA iako sam dugo godina bio RA, ali u moje vrijeme je RA gurao Velez prvenstveno i gledao Velez, a ne sebe.
Znas li koliko truda i ganjanja sponzora treba da klub dobije tih 4.500 maraka. Klub od grada za 6 mjeseci dobije 5.000 maraka, a prema informacijama koje donatori dobijaju klub nema nikada marke na racunu nego se sve odma trosi na dugove i tekuce troskove.
Znate srat na uprave kada igraci ne dobiju plate i kada je situacija kriticna, a sada kada ljudi izganjaju i bore se za te pare za klub vas boli briga za pare odjednom. **** pare idi navijaj za Olimpik ako su pare u klubu bitne...BULLSHIT. Lagano je kada nisu tvoje pare u pitanju...boli tebe briga za klupsku kasu, a sere se kad je klub ocajan.
Problemi u klubu nastaju kada se nema para. Ako te/vas boli briga onda nemate pravo srati na klub kad je u isti u problemima.
I nismo svi odjednom Donatori. Nego se sad ocito javljamo jer ovo ide iz mog (tj. naseg) djepa koji svaki mjesec uplacujem za svoj klub da bi pomogao klubu. I sada sve to pada u vodu zbog necije gluposti.
I prestacu pljuvati kada priznate jednom krivicu i prestanete je prebacivati na druge. Jer topovski udari, petarde i gadjanje golmana nije navijanje i podrska klubu kao sto vi sebi to pripisujete, makar nije bilo u moje vrijeme.
BEZ SAMOKRITIKE NEMA NAPRETKA. Ako mislite da ste najjaci i najbolji onda cete samo stagnirati. Priznajte svoje greske, radite da se ne ponove i onda cete napredovati.
Ali vi od svakog ko nesto konstruktivno i tacno kaze pravite neprijatelja i onda se pitate sto su svi protiv vas jer ....pobogu..... vi nikad ne grijesite.