FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
sutra ocekujem prvu utakmicu sa dva napadaca..i to bez zebe, a ako zapne ulazi zeba umjesto bese a selimovic na desnu ide zeba na standardnu svoju poziciju
karic
markovic....bogicevic...nyema...kvesic
..........savic...stanceski
beslija............................smajic
........selimovic...adilovic
karic
markovic....bogicevic...nyema...kvesic
..........savic...stanceski
beslija............................smajic
........selimovic...adilovic
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Derbi na Kosevu, Zeba nije igrao...Nijedan naš igrač nije pogledao prema golu Sarajeva za 90 minuta !
Daj ti Osime Zebu od prve minute, pusti ti zajebanciju kad imaš 3 boda u 3 kola !
Daj ti Osime Zebu od prve minute, pusti ti zajebanciju kad imaš 3 boda u 3 kola !
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@aleksandar_veliki
Ti si danas bio na treningu, hoće li sutra igrati Kvesić prvu postavu ili je i danas na toj poziciji na treningu igrao Stanić?
Isto tako, je li Zeba trenirao sa prvom postavom? Ukoliko nije ko ga je mjenjao?
Vidim dosta forumaša vodi polemiku oko Zebe, pa mi odgovori na ovo pitanje da ja i oni znamo hoće li igrati prvu ili ne!?
Ti si danas bio na treningu, hoće li sutra igrati Kvesić prvu postavu ili je i danas na toj poziciji na treningu igrao Stanić?
Isto tako, je li Zeba trenirao sa prvom postavom? Ukoliko nije ko ga je mjenjao?
Vidim dosta forumaša vodi polemiku oko Zebe, pa mi odgovori na ovo pitanje da ja i oni znamo hoće li igrati prvu ili ne!?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Znači Stanić u odbrani, pa hajd nije to toliki problem na Grbavici kad se protivnička ekipa uglavnom brani...
Sumnjam da će Zeba sutra žuti dobiti, jedino ako bude neka sudijska zavrzlama, ali ipak u pravu si, bolje da igra protiv Olimpica, nego protiv Čelika na gostovanju za 2 sedmice...
A sredina, jel Svraka opet prva ili će ipak tu igrati Stančeski?
Sumnjam da će Zeba sutra žuti dobiti, jedino ako bude neka sudijska zavrzlama, ali ipak u pravu si, bolje da igra protiv Olimpica, nego protiv Čelika na gostovanju za 2 sedmice...
A sredina, jel Svraka opet prva ili će ipak tu igrati Stančeski?
Ž '21!
prije mjesec dana ne treba dati zebu šturmu za 800 000 eura a sad usporava igru,maše rukama itd ,da neće svraka organizovati igru.
Svraka prije 3 mjeseca proglašavan jednim od najboljih igrača, treba mu kapitensku traku dati...pusti ove naše seratore, iz minute u minutu mišljenje mijenjaju...nidi je napisao/la:prije mjesec dana ne treba dati zebu šturmu za 800 000 eura a sad usporava igru,maše rukama itd ,da neće svraka organizovati igru.
aleksandar_veliki je napisao/la:A odakle informacije da je Sturm bilo sta nudio za Zebu, pogotovo toliko cifru. Drugovi, odvadite malo i onako u povjerenju, jedina sluzbena ponuda na klub je stigla iz jednog poljskog kluba.nidi je napisao/la:prije mjesec dana ne treba dati zebu šturmu za 800 000 eura a sad usporava igru,maše rukama itd ,da neće svraka organizovati igru.
Za Stanceskog i Zebu se ne zna, mijenjao ih je, pa cemo vidjeti.
Nije ni bitno jesu li nudili ili nisu i koliko su nudili...Poenta je da je nama sevirana priča o ponudi Šturma teškoj otprilike toliko, a tada su većina uključujući i mene pisali kako ga ne bi bilo dobro izgubiti, sad ti isti pojedinci pišu kako usporava igru... !
Zadnja izmjena: babilonTM, dana/u 23 avg 2011, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A svi znamo ko je plasirao tu priču oko ponude Struma za Zajku Zebu, tako da ja lično nisam ni povjerevao u to kao i večinu nekih mahalski priča koje plasira ista ta strana 
Ž '21!
samo ne svraka i jamak.. 
Ima ona jedna nasa "Hrdjavom qrcu i dlake smetaju" tako i nama, ama bas nam sve smeta , ja ne znam ko bi nam udovoljio.... VOLIM TE ZELJO !!!
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ma ... e-reakcije" onclick="window.open(this.href);return false;
NO PYRO NO PARTY
sad će se naći neki pljuvač koji če napisati da nije dobar kvalitet papira da treba smijeniti urednika časopisaBuu je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ma ... e-reakcije
Amare ODLAZI !nidi je napisao/la:sad će se naći neki pljuvač koji če napisati da nije dobar kvalitet papira da treba smijeniti urednika časopisaBuu je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ma ... e-reakcije
Šta te interesuje oko te trafike ?diego_TM je napisao/la:e ljudi ako neko kada ide na trening ili se vraca s njega prolazi pored one trafike pored plavog zamka nek mi se javi na pp da neidem u off nesto/neko mi je upa(l)o u oci vec par puta kad sam isao na trening![]()
i usput vrh je bio ja prolazim pored svlacionica a svraka pjeva dobili ste plate hocemo rezultate
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI
THC U KRVI
garant ona zenka sto radi ponekad tu.Ba Ze je napisao/la:Šta te interesuje oko te trafike ?diego_TM je napisao/la:e ljudi ako neko kada ide na trening ili se vraca s njega prolazi pored one trafike pored plavog zamka nek mi se javi na pp da neidem u off nesto/neko mi je upa(l)o u oci vec par puta kad sam isao na trening![]()
i usput vrh je bio ja prolazim pored svlacionica a svraka pjeva dobili ste plate hocemo rezultate
hahahahahahahahahalech je napisao/la:garant ona zenka sto radi ponekad tu.Ba Ze je napisao/la:Šta te interesuje oko te trafike ?diego_TM je napisao/la:e ljudi ako neko kada ide na trening ili se vraca s njega prolazi pored one trafike pored plavog zamka nek mi se javi na pp da neidem u off nesto/neko mi je upa(l)o u oci vec par puta kad sam isao na trening![]()
dobra je mimy ocm
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI
THC U KRVI
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Vidi ti šmekera

Ž '21!
ma kume meni je dobro sve sto se krece na dvije noge, s tim da nema nista izmedju njih... pa tako i ona, ali je mlada suvise.
ps: da ne idem u offtopic, magazin je strasan i svaka cast ljudima koji su ga radili!
ps: da ne idem u offtopic, magazin je strasan i svaka cast ljudima koji su ga radili!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
hahahahahahahahahalech je napisao/la:garant ona zenka sto radi ponekad tu.Ba Ze je napisao/la:Šta te interesuje oko te trafike ?diego_TM je napisao/la:e ljudi ako neko kada ide na trening ili se vraca s njega prolazi pored one trafike pored plavog zamka nek mi se javi na pp da neidem u off nesto/neko mi je upa(l)o u oci vec par puta kad sam isao na trening![]()
dobra je mimy ocm
kona moja, samo dijete, 15 joj godina, fura se ko da ima 25
Za zivot cijeli!
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
SUTRA SAMO PONOSNO I HRABRO !
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.