to je tvoj dojam nakon ove utakmice, a kakav je bio nakon one u zagrebu?skyisthelimit je napisao/la:s ovom danasnjom igrom sta ocekujete u grupnoj fazi
gol razliku 0:15 mozda
dakle pouka je jasna - ne suditi po jednoj utakmici.
to je tvoj dojam nakon ove utakmice, a kakav je bio nakon one u zagrebu?skyisthelimit je napisao/la:s ovom danasnjom igrom sta ocekujete u grupnoj fazi
hector je napisao/la:to je tvoj dojam nakon ove utakmice, a kakav je bio nakon one u zagrebu?skyisthelimit je napisao/la:s ovom danasnjom igrom sta ocekujete u grupnoj fazi
dakle pouka je jasna - ne suditi po jednoj utakmici.
Imaju dobru ekipu za HNL-a, ali kad im iz trećeg šešira dođu timovi iz lige petice onda će biti pomagnjavija.Ne treba suditi na osnovu večerašnje utakmice.Siguran sam da će nekog iznenaditi na svom terenu.Omar500 je napisao/la:Dobar je Dinamo. Sada, za grupe bi dobro došlo jedno pravo pojačanje, ali uglavnom, ne vjerujem da će se obrukati, imaju dobru ekipu
12-godišnje, za to 40-godišnje će trebati biti najmanje 3.FRANK RIBERY je napisao/la:Kapetan Kruno Sparrow skinuo je 40 godišnje prokletsvo.
xAdmir_Sa je napisao/la:Ja ne kontam ove moraliste ovde koji pricaju manchester ce vam zabit 10, gol razlika 0-20, sta cete bezze igrati grupe i slicne nebulozeA Dinamo je svjetlosnu godinu ispred svih klubova u regionu, osim donekle Partizana, tako da se manite suvishnih komentara. Ja se smijem kladit da bi svi svrsavali da zeljo, sarajevo, hajduk, zvezda...dodju u grupe lige prvaka i svaku zijane 5-0
To su ovi simpatizeri sto tako pricaju.Admir_Sa je napisao/la:Ja ne kontam ove moraliste ovde koji pricaju manchester ce vam zabit 10, gol razlika 0-20, sta cete bezze igrati grupe i slicne nebulozeA Dinamo je svjetlosnu godinu ispred svih klubova u regionu, osim donekle Partizana, tako da se manite suvishnih komentara. Ja se smijem kladit da bi svi svrsavali da zeljo, sarajevo, hajduk, zvezda...dodju u grupe lige prvaka i svaku zijane 5-0
Admir_Sa je napisao/la:Ja ne kontam ove moraliste ovde koji pricaju manchester ce vam zabit 10, gol razlika 0-20, sta cete bezze igrati grupe i slicne nebulozeA Dinamo je svjetlosnu godinu ispred svih klubova u regionu, osim donekle Partizana, tako da se manite suvishnih komentara. Ja se smijem kladit da bi svi svrsavali da zeljo, sarajevo, hajduk, zvezda...dodju u grupe lige prvaka i svaku zijane 5-0
Tritolone je napisao/la:xAdmir_Sa je napisao/la:Ja ne kontam ove moraliste ovde koji pricaju manchester ce vam zabit 10, gol razlika 0-20, sta cete bezze igrati grupe i slicne nebulozeA Dinamo je svjetlosnu godinu ispred svih klubova u regionu, osim donekle Partizana, tako da se manite suvishnih komentara. Ja se smijem kladit da bi svi svrsavali da zeljo, sarajevo, hajduk, zvezda...dodju u grupe lige prvaka i svaku zijane 5-0
Ljubomora progovara iz njih, najbolje je zanemarit takve komentare.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.