Ponos Torina je napisao/la:Da se pridruzim cestitkama i pozelim sve najljepse ovdje momcima koji slave rodjendan....
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- elninho_resTO
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Znači draga braćo i cijenjene sestre ( evo me ko na hutbi
) uskoro za nas potpisuje Coates, tako da su štoperske pozicije popunjene a Pacheco odlazi na jednogodišnju posudbu u Rayo Valecano ako sutra prođe ljekarski.
Najvjerovatnije da će se do kraja prelaznog roka dati papiri i Degenu i Poulsenu i Colu, ukoliko njihovi menadžeri ne budu pronašli klubove za njih.
Pa ja da sam pravio ove transfere ne bih ih bolje osmislio kao King i Comolli.

Najvjerovatnije da će se do kraja prelaznog roka dati papiri i Degenu i Poulsenu i Colu, ukoliko njihovi menadžeri ne budu pronašli klubove za njih.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
jel ngog vise otisao
- the scouser
- Kontakt:
Ja sam pogrijesio,kvota je sada 4/7,a bila je 4/1...mada nema smisla da se bilo ko kladi na kvotu 0,57,zar nije lakse da se povuce iz ponude to da se kladi na JC-ov prelazak u Tottenham ? Mozda ti nisu te kvote udure.Carlo je napisao/la:4:7= 0,57the scouser je napisao/la:Kvota da ce Joe Cole preci u Tottenham pala sa 4/7 na 4/1. Nikad se nisam razumio u ove britanske kvote,tako da ne znam koliko je ovo znacajan pad. Ali eto nadajmo se
Pridruzujem se cestitkama.
4:1= 4
Tako ti kod njih ide
btw.
Ben Smith
Nacional have accepted #LFC's offer for Coates
Samo još čekamo zvaničnu potvrdu.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Kvota 4/7=1,5the scouser je napisao/la:Kvota da ce Joe Cole preci u Tottenham pala sa 4/7 na 4/1. Nikad se nisam razumio u ove britanske kvote,tako da ne znam koliko je ovo znacajan pad. Ali eto nadajmo se
4/1=5
Znači 1.broj podijeljen sa 2. + 1,tako se računa.

FK Pjetlovi
- the scouser
- Kontakt:
To mi reci kume,mene glava zaboli od razmatranja i trazenja smisla.reds je napisao/la:Kvota 4/7=1,5the scouser je napisao/la:Kvota da ce Joe Cole preci u Tottenham pala sa 4/7 na 4/1. Nikad se nisam razumio u ove britanske kvote,tako da ne znam koliko je ovo znacajan pad. Ali eto nadajmo se
4/1=5
Znači 1.broj podijeljen sa 2. + 1,tako se računa.
Rizah jesi i ti hodža BogatiRizah je napisao/la:Znači draga braćo i cijenjene sestre ( evo me ko na hutbi) uskoro za nas potpisuje Coates, tako da su štoperske pozicije popunjene a Pacheco odlazi na jednogodišnju posudbu u Rayo Valecano ako sutra prođe ljekarski.

LFC...
Jesam Mure i glavom a brade nemam
Kako to do sada nisi znao, sram te bilo
Hoće li ovaj Coates opet, kao i svi ostali, doći u srijedu?
Što bi dobro bilo da je svaki dan srijeda 

Kako to do sada nisi znao, sram te bilo

Hoće li ovaj Coates opet, kao i svi ostali, doći u srijedu?

There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 48754.html
Italijani na adresu Liverpula i holandskog fudbalera uputili odličnu ponudu, ali je opšte poznata lojalnost iskusnog napadača.
Dirk Kajt je jedan od najzahvalnijih fudbalera Liverpula i on sigurno neće napustiti klub, iako na stolu ima veoma vrednu ponudu Intera.
On nju čak neće ni razmotriti, želi uspehe sa ''redsima''. Nije oduševio Dalgliša na otvaranju Premijerlige.
Kajt nije bio u postavi protiv Sanderlenda, a zamenjen je na meču sa Arsenalom, što je otvorilo spekulacije o njegovom odlasku.
Pre godinu dana, Inter je želeo da ga angažuje, ali nisu uspeli, izgleda da neće uspeti ni sad.
''Inter je uputio atraktivnu ponudu za Dirka. Ipak, klubovi se još uvek ništa nisu dogovorili'', bio je komentar Kajtovog zastupnika, Roba Jansena.
Teško je verovati da će Dirk otići sa ''Enfilda''...
Ma kraljina je to....
Italijani na adresu Liverpula i holandskog fudbalera uputili odličnu ponudu, ali je opšte poznata lojalnost iskusnog napadača.
Dirk Kajt je jedan od najzahvalnijih fudbalera Liverpula i on sigurno neće napustiti klub, iako na stolu ima veoma vrednu ponudu Intera.
On nju čak neće ni razmotriti, želi uspehe sa ''redsima''. Nije oduševio Dalgliša na otvaranju Premijerlige.
Kajt nije bio u postavi protiv Sanderlenda, a zamenjen je na meču sa Arsenalom, što je otvorilo spekulacije o njegovom odlasku.
Pre godinu dana, Inter je želeo da ga angažuje, ali nisu uspeli, izgleda da neće uspeti ni sad.
''Inter je uputio atraktivnu ponudu za Dirka. Ipak, klubovi se još uvek ništa nisu dogovorili'', bio je komentar Kajtovog zastupnika, Roba Jansena.
Teško je verovati da će Dirk otići sa ''Enfilda''...
Ma kraljina je to....
Dirk:"Ostajem i sretan sam u Liverpoolu !"
Napadac Liverpoola Dirk Kuyt odbacio je mogucnost odlaska u Inter.
Iako su ga jucer povezivali sa odlaskom u Italiju ,Nizozemac kaze kako nema namjeru napustiti Liverpool te kako je i vise nego sretan ovdje.Dirk je rekao kako on ne zna nista o ponudi Intera ,ali da ce svejedno ostati u klubu.
"Koliko ja znam ,tu nema nimalo istine" rekao je Kuyt."Veoma sam sretan u Liverpoolu.Nisam produzio svoj ugovor do 2013. godine da bih sada otisao.Sigurno to necete uraditi ,ako imate namjeru da ubrzo odete."
Kuyt je bio na klupi protiv Sunderlanda ,dok je protiv Arsenala poceo u prvoj postavi ,ali je zamjenjen u drugom poluvremenu.On kaze kako Liverpool ima dosta jak sastav te da prihvata cinjenicu kako nece uvijek biti starter kod Kennya Dalglisha.
"Mozda su ljudi i mislili kako zelim otici ,ali ja nisam takav.Svjestan sam da Liverpool ima veoma kvalitetan sastav i da cu ponekad morati sjediti na klupi.Moja je namjera da ostanem ovdje ,mada nista nije sigurno.U nogometu se stvari mogu sutra promjeniti."
Coates ubrzo u Liverpoolu !?
Najbolji mladi igrac Copa Americe Sebastian Coates povezan je sa dolaskom u Liverpool.
20-godisnjak je odusevio na Copa Americi i proglasen je za najboljeg mladog igraca turnira.Nije ni cudo sto ga zele mnogi klubovi u Europi ,medju koje spada i Liverpool.Zele ga jos Juventus,Lazio,Porto i Benfica ,tako da je konkurencija za njegovo dovodjenje ogromna.Medjutim prema posljednjim izvjestajima ,Premiership se cini kao najbolje odrediste za mladog stopera.Nekada je City vodio u utrci za njega ,ali oni su doveli Savica na mjesto stopera tako da su ispali iz utrke.Ostao je jos Liverpool za kojeg se smatra da je najveci favorit.Coates je dao i jednu zanimljivu izjavu."Ovog tjedna vidjet cu sve ponude ,pa cu odluciti da li cu otici ili ostati" rekao je Coates.
On je trenutno clan urugvajskog tima Nacional.Njegov otac ,koji mu je ujedno i agent vec se nalazi u Europi gdje raspravlja o buducnosti svoga sina.
Napadac Liverpoola Dirk Kuyt odbacio je mogucnost odlaska u Inter.
Iako su ga jucer povezivali sa odlaskom u Italiju ,Nizozemac kaze kako nema namjeru napustiti Liverpool te kako je i vise nego sretan ovdje.Dirk je rekao kako on ne zna nista o ponudi Intera ,ali da ce svejedno ostati u klubu.
"Koliko ja znam ,tu nema nimalo istine" rekao je Kuyt."Veoma sam sretan u Liverpoolu.Nisam produzio svoj ugovor do 2013. godine da bih sada otisao.Sigurno to necete uraditi ,ako imate namjeru da ubrzo odete."
Kuyt je bio na klupi protiv Sunderlanda ,dok je protiv Arsenala poceo u prvoj postavi ,ali je zamjenjen u drugom poluvremenu.On kaze kako Liverpool ima dosta jak sastav te da prihvata cinjenicu kako nece uvijek biti starter kod Kennya Dalglisha.
"Mozda su ljudi i mislili kako zelim otici ,ali ja nisam takav.Svjestan sam da Liverpool ima veoma kvalitetan sastav i da cu ponekad morati sjediti na klupi.Moja je namjera da ostanem ovdje ,mada nista nije sigurno.U nogometu se stvari mogu sutra promjeniti."

Coates ubrzo u Liverpoolu !?
Najbolji mladi igrac Copa Americe Sebastian Coates povezan je sa dolaskom u Liverpool.
20-godisnjak je odusevio na Copa Americi i proglasen je za najboljeg mladog igraca turnira.Nije ni cudo sto ga zele mnogi klubovi u Europi ,medju koje spada i Liverpool.Zele ga jos Juventus,Lazio,Porto i Benfica ,tako da je konkurencija za njegovo dovodjenje ogromna.Medjutim prema posljednjim izvjestajima ,Premiership se cini kao najbolje odrediste za mladog stopera.Nekada je City vodio u utrci za njega ,ali oni su doveli Savica na mjesto stopera tako da su ispali iz utrke.Ostao je jos Liverpool za kojeg se smatra da je najveci favorit.Coates je dao i jednu zanimljivu izjavu."Ovog tjedna vidjet cu sve ponude ,pa cu odluciti da li cu otici ili ostati" rekao je Coates.
On je trenutno clan urugvajskog tima Nacional.Njegov otac ,koji mu je ujedno i agent vec se nalazi u Europi gdje raspravlja o buducnosti svoga sina.
FK Pjetlovi
- Red Assassin
- Kontakt:
Kuyt, Meireles, Carrager, Skrtel ce se morati dobro napatiti da zarade prvu postavu.
------------Reina------------
-----Coates----Agger-----
Glen-----Lucas----- Enrique
-----Gerrard---Adam--
Suarez-------------Downing
----------Carroll-----------
Glen--Coates--Agger--Enrique
--------------C.Adam-----------
Henderson-------------Downing
--------------Gerrard------------
------Carroll----------Suarez---
-----Gerrard---Adam--
ma naučuo sam neke pričeRizah je napisao/la:Jesam Mure i glavom a brade nemam![]()
Kako to do sada nisi znao, sram te bilo![]()
Hoće li ovaj Coates opet, kao i svi ostali, doći u srijedu?Što bi dobro bilo da je svaki dan srijeda

LFC...
- the scouser
- Kontakt:
Nema sanse da ce jedan neprovjereni Coates dobiti mjesto u startnih XI ispred Carre i Skrtela.Red Assassin je napisao/la:Kuyt, Meireles, Carrager, Skrtel ce se morati dobro napatiti da zarade prvu postavu.
-----Gerrard---Adam--
Sve zavisi kako se pokaže na treningu, ali siguran sam da niko ne može istjerati Carru iz prve postave, Škrtela možda i to ako se pokaže, ali Carru baš i ne.the scouser je napisao/la:Nema sanse da ce jedan neprovjereni Coates dobiti mjesto u startnih XI ispred Carre i Skrtela.Red Assassin je napisao/la:Kuyt, Meireles, Carrager, Skrtel ce se morati dobro napatiti da zarade prvu postavu.
-----Gerrard---Adam--
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
- Kontakt:
Samo Carragher umjesto Coatesa i to je to.Red Assassin je napisao/la:Kuyt, Meireles, Carrager, Skrtel ce se morati dobro napatiti da zarade prvu postavu.
-----Gerrard---Adam--

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sebastian Coates novi igrac Liverpool-a spominje se cijena od 7 mill Funti 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
" onclick="window.open(this.href);return false; ja coatesa sto fino igra , fino pojacanje sigurno moze izboriti mjesto u prvoj postavi i i zajedno sa agerom ciniti stoperski tandem
)

Upravo danas treba sve biti rijeseno ,a vec sutra bi trebaoo biti medicinski

Some Teams Make Headlines-Other Make History
Scums We-have Won-it Five-times
BE RED OR DEAD :D ♥
Scums We-have Won-it Five-times
BE RED OR DEAD :D ♥
Šta ima za Gary Cahilla, da li ima neko svježih vjesti u vezi eventualnog prelaska u Arsenal ili LFC ?
- Po meni je Cahill vrlo dobar branič, kada bi prešao u redove jednog od divova Premiershipa mogao bi postati i najbolji na svojoj poziciji. On ima sve predispozicije za to da postane član nekog velikog kluba, a sigurno da bi se i partijama odužio svome klubu. U Boltonu protekle tri sezone Cahill igra na vrhunskom nivou i cijena prema transfermarktu.co.uk iznosi 11,5 miliona funti što nije prevelika svota za igrača koji ima 26 godina i imajući u vidu da je u Premiershipu već sasvim dovoljno da bi znao igru na Otoku.
- Po meni je Cahill vrlo dobar branič, kada bi prešao u redove jednog od divova Premiershipa mogao bi postati i najbolji na svojoj poziciji. On ima sve predispozicije za to da postane član nekog velikog kluba, a sigurno da bi se i partijama odužio svome klubu. U Boltonu protekle tri sezone Cahill igra na vrhunskom nivou i cijena prema transfermarktu.co.uk iznosi 11,5 miliona funti što nije prevelika svota za igrača koji ima 26 godina i imajući u vidu da je u Premiershipu već sasvim dovoljno da bi znao igru na Otoku.
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
coates dosao, tako da vjerovatno nema nista od cahila, jer bi to onda bilo gomilanje igraca na stoperskim pozicijama, tu su vec caragher, ager, skrtel, sada i coates, moze i kelly uskociti, znaci sa cahilom, bilo bi ih 6, a 2 samo mogu igrati, previse jeUK_Gee je napisao/la:Šta ima za Gary Cahilla, da li ima neko svježih vjesti u vezi eventualnog prelaska u Arsenal ili LFC ?
Za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.