sto ih mrzis brate da ti nisu trebu zguzilibablaz je napisao/la:samo ne svraka i jamak..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bracko moj aktiviraj se vise i kartone crvene dijeli ziv ti meni bio 100 godina.. Pa covjek dodze i vidi 5-6 novih stranica i uvijek se ponada mozda ima sta pozitivno a ono stalno isto, pu tamo pu vamo..aleksandar_veliki je napisao/la:Sedam dana u Banovicima. Nesto sam sve vise uvjeren da ce nas ovdje ostati deset, ali pravih deset, onih koji ce pisati o Zelji, koji ce se drzati teme, od kojih cemo svi moci nesko korisno saznati.larsson je napisao/la:sto ih mrzis brate da ti nisu trebu zguzilibablaz je napisao/la:samo ne svraka i jamak..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
-
- Kontakt:
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA... 4-1 dobijamo, brat bratu.. 

Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
imam osječaj da ćemo povesti iz penala a kraj 3-1
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Manite se prognoziranja, tako je bilo i protiv Travnika 0:2 ovo-ono i na kraju zijanimo.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kako se blizi utakmica meni se optimizam vraca i vjera u pobjedu. Rezultat ce biti taj koji ce odlucivat dali ce Zeba igrati ili ne. Ocekujem lavovsku borbu.
NO PYRO NO PARTY
Ja se samo nadam da ćemo mi dovesti još bar jednog ili dvojicu igrača.Mrzim spominjati njanje, ali oni samo nekoga dovode.Sad će odmah biti napada, navijaj za njih ako ti se sviđaju, ali zar mi nismo mogli dovesti onog Džafića, žalimo se da nemamo napadača a ovaj mlad, zna primiti, zna šutnuti, ali eto ne interesuje nas.Molim te Bože, da dođe neko, MOLIM TE !
VOLIM TE ŽELJO !
SUTRA OČEKUJEM POBJEDU UZ MAKSIMALNO ZALAGANJE NA TERENU
VOLIM TE ŽELJO !
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI
THC U KRVI
ma Amar je čudo,poznavajući njega može sutra neko potpisatialeksandar_veliki je napisao/la:Amar danas na pressu rece da nece niko dolaziti.Ba Ze je napisao/la:Ja se samo nadam da ćemo mi dovesti još bar jednog ili dvojicu igrača.Mrzim spominjati njanje, ali oni samo nekoga dovode.Sad će odmah biti napada, navijaj za njih ako ti se sviđaju, ali zar mi nismo mogli dovesti onog Džafića, žalimo se da nemamo napadača a ovaj mlad, zna primiti, zna šutnuti, ali eto ne interesuje nas.Molim te Bože, da dođe neko, MOLIM TE !
VOLIM TE ŽELJO !

ali opet ko zna...
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI
THC U KRVI
Ne vjeruj brki ni kad darove nosi...aleksandar_veliki je napisao/la:Amar danas na pressu rece da nece niko dolaziti.Ba Ze je napisao/la:Ja se samo nadam da ćemo mi dovesti još bar jednog ili dvojicu igrača.Mrzim spominjati njanje, ali oni samo nekoga dovode.Sad će odmah biti napada, navijaj za njih ako ti se sviđaju, ali zar mi nismo mogli dovesti onog Džafića, žalimo se da nemamo napadača a ovaj mlad, zna primiti, zna šutnuti, ali eto ne interesuje nas.Molim te Bože, da dođe neko, MOLIM TE !
VOLIM TE ŽELJO !

Frcalo na sve strane ??? Bio ,vidio...iako jako postujem tvoje misljenje i smatram da si ti jedan od jacih ljudi na ovom forumu,a znam i ko si i sta si...brate,sta si ti gledao?....trening je sam po sebi postavljen dobro,Amar tacno zna gdje je falinka i radio je na tome i to je jedino cime sam ja konkretno zadovoljan...ako mozes samo da mi objasnis ko je to frcao na treningu...ono danas je zalosno bilo,ja bi vise frcao...ako je ovde cilj da se pravi propaganda na taj nacin ja sam prvi za to...ako cemo objektivno,Smajic,Beslija,Stanceski i ekipa nisu mogli nijednom kako treba probiti onu drugu postavku...jedan dobar gol Adilovica glavom,ostalo je zalosno,mi ne mozemo probiti bunker da igramo tri dana,a da to izradimo,samo ako je pitanje greska u bunkerskoj odbrani...i opet cu reci dijelom si i u pravu,jer je trening sam po sebi napredniji od onih ranijih...Nijema je ispadao,da je to vise sramota stvarno,Karic i Bogicevic se deru po terenu jer sam prije napisao da se Amar izderao na njih dvojicu jer sute ko misevi...sada se deru,Bogi jak u duelu...ono ostalo je tuga i jad,Smajic juniora nije mogao proci,a Baljica se plasi jer ga ovaj dzoni vec ko zna koji trening po redu...Baljic igra desnog bocnog vec nekoliko treninga i jos nijednom nisam vidio da ga je Smajic pretrcao ili zeznuo na bilo koji nacin...samo me zanima ko je to danas frcao na treningu ?...ja sam se u zivotu izigrao lopte u velikom fudbalu,znam sta znaci kad nesto frca i kad je nesto dobro...ovo je smijesno...nadam se da ce biti druga slika protiv Zrinjskog i da cemo naci motiv,a da ce igraci pokazati koliko zaista vrijede...puno srce i uz plavu boju...aleksandar_veliki je napisao/la:Trening odlican, frcalo na sve strane. Mislim da ce Zeljeznicar od prve minute igrati presing, dakle nece biti famoznog cekanja na svojoj polovici. Sastav, trinaest kandidata, pa ko zna. Mozda i Savic ispadne iz tima, a mozda i Selimovic. Vidjecemo, ali ohrabrujuca atmosfera.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Ma za sutra se ja ne brinem uopste,jer Zrinjski se nadigrava,ne pravi bunker kao ekipa i tu vidim da smo kvalitetniji,pa kontam da ce biti puno lakse u nadigravanju dobiti utakmicu...mene je zadovoljila postavka treninga i ono sto je Amar Osim zamislio kao ideju samog treninga...to je dobro odradjeno i samo to...mene zapravo ne zanima kako je odigrala druga ekipa i koliko su se ti momci trudili da zaustave one u prvoj postavi...zanima me sta je prava postava uradila...da je danas karic bio na pravom golu,Nijema bi bio kriv za dva do tri gola,Stanic nije prosao nijednom...Smajic je prosao jednom i tu je oboren,ispao je jednom u sansu i to u momentu kada je mali Colic pogrijesio a Baljic ganjao drugog lika...mali junior Prutina ako se ne varam je zaustavio Smajica bar 5 puta...Baljic isto toliko...Zeba se cuvao,mogu to da razumijem...Stanceski je tu negdje,na nivou minimuma od svojih mogucnosti bio...Savic kritican,dolazi mu lopta po zemlji,on je fula u punom obimu i okrece se za 360 stepeni,jedan nas forumas ti moze potvrditi,jer je bio samnom,smijali smo se koliko on ne zna...Adilovic je zabio ekstra gol glavom iz prekida koji je ustvari nekoliko puta bio prekid bas za drugu postavku,a Amar davao faul prvoj ekipi...Selimovic,pa pitam se je li i trenirao...Beslija nesto malo igrao i onako rastrcan,ali nista konkretno...ja postavljam pitanje,ko je to od prvotimaca na ovom treningu uradio bilo kakav proboj u bunker varijanti protivnicke ekipe...tako se postavio trening i to je odlicna stvar,Amar mora da ih natjera da prodju i urade nesto,probiju kada je bunker...nista se nije desilo...niko,ali bas niko nije bio u stanju da uradi nesto konkretno,osim konkretno dobrog gola Adilovica,nakon izmisljenog faula...siguran sam u pobjedu protiv Zrinjskog,da ne budem pogresno shvacen...ali imam toliko toga za reci na nesposobnost nasih igraca iz prve postave,gdje je bilo sve od njih osim sto je frcalo
Da dodam samo na ovo tvoje Aco,Amar ih je tjerao da se igra presing,ne citiram te...nema Amar sta da ih tjera,Amar je napravio takav trening da bi druga ekipa bila topovsko meso,jer nisu imali opciju napada,oni su se branili a prva ekipa je napadala,druga ekipa nije imala gol na koji bi pucala i dala gol...znaci napravljen je trening majstorski od strane Amara,gdje se gradila igra prve ekipe od centra pa prema golu,znaci napadacki,bez bilo kakve druge opcije..to je odlicna stvar,bas ono o cemu sam ranije pisao,radilo se o konkretnom otklanjanju gresaka u tom domenu igre i usavrsavanju,gdje je Amar cesto dizao glas u smislu,pronadjite rjesenje...trening je bio iskljucivo za prvu ekipu,gdje je druga ekipa bila sparing partner...prva ekipa se nije proslavila ni po cemu.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Eto jedna vijest za ove iz inostranstva!TM87 artikli u EU
Udruzenje navijaca je pokrenulo novinu, al u experimentalnoj fazi, prodaju TM87 artikala u EU.
Dakle, artikli koji se mogu kupiti u Udruzenju, a sve za potrebe tribine, grupe i raznih akcija koje TM87 pokrece, uveli smo mogucnost kupovanja artikala u EU. U prvoj, ja je zovem testnoj fazi, za vas koji zivite u EU, bit ce na raspolaganju majice iz zadnje kolekcije:
"GRBAVICA"
L, XL i XXL
i
"SRCU DRAGA BOJA PLAVA"
XL i XXL
Cijena 1 majice sa postarinom je 20EUR. U cijenu je ukljucena dostava na kucnu adresu u zemlji boravka.
Cijena jeste duplo skuplja nego kupovina u Sarajevu, ali u ovu cijenu je uracunata dostava na sigurnu adresu u EU, i postarina za Vasu zemlju prebivalista. Za vise majica postoji odredjeni popust koji zavisi od cijene postarine za tu kolicinu. Artikli se salju iz EU.
Kako je ovo experimentalna faza, postoji odredjena kolicina ovih artikala, i ako se pokaze kao uspjesna, svi ostali artikli koji su bili i koji ce biti, bit ce dostupni na isti nacin: naljepnice, case, krigle, bedzevi, salovi i ostalo.
Za narudzbe, upite, nacine placanja i ostala pitanja, molimo vas da se obratite na email udruzenja:
[email protected]

Ž '21!
-
- Kontakt:
Nema ga ko zamijeniti i nije stvar u zamjenama. Stvar je da je očito da neke stvari ne štimaju i da ni rezultati kluba, a pogotovo organizacija kluba ne idu naprijed očekivanom dinamikom. Rečeno je dosta toga u tom kontekstu i nema potrebe da se ponavlja. Ništa nismo jači nego prošle godine i opet nam se valja tačkati sa već poznatim timovima i gubiti po Travniku. Evo Amar kako je došao ne može da pobijedi mrtve pitare (jedan go im dali u 4 tekme) i pitanje je hoće li i ove godine uspjeti. Sramota je to.Elegant je napisao/la:Samo vi prizivaj te njegov odlazak, pa cemo se tek onda patit. Ajde realno ko bi ga zamjenio ?avlami97 je napisao/la:Šta vam je ljudi? Svako je zamjenjiv, pa tako i Amar. Što se to trenutno ne radi je pitanje za sebe, a odgovor je potpuno jasan. U ovom trenutku ni Ferguson, ni Murinjo, a čujem ni Gvardiola nisu željni mijenjati trenutne adrese. Nažalost.
Uglavnom Amar (Željo) mora početi nabavljati prave igrače jer ovo trenutno je prosipanje iz šupljeg u prazno. Već više od godinu dana nismo vidjeli prave tekme (uz par rijetkih izuzetaka), katastrofalan omjer sa vodećim ekipama itd. Osnovni razlog je loš igrački kadar i Amarov ciganluk i slaba muda kod dovođenja igrača jer ako ovako nastavi dohakaće sam sebi. Do njega je nije do nas. Lovu treba pametno uložiti, a ne štekati i ići na nekakve sigurice jer od toga nema ništa. Titula donosi 6 glava i još sigurno se na raju može uzeti 4 glave (dakle ukupno milion) jer raja dolazi sa pobjedama koje su neophodne za titulu. Dakle, milion se mora uvijek i ima rezona uložiti u pojačanja.
Također, mogli ste vidjeti (a to se već odavno zna) da ni rad na treninzima nije adekvatan za ekipu koja treba (da ne kažem mora) biti najbolja u državi. Ove dvije ključne stvari Amar (nema ko drugi) mora odraditi i rezultat i podrška sa tribina (koja se nažalost prepolovila ne zbog marketinga nego zbog kriminalnih igara, velikog broja poraza, prije svega u gostima, sterilinih igrača itd.) neće sigurno izostati.
Amara nema ko u klubu smjeniti niti je to cilj. Smjeniće ga posjeta na tribinama (koja je već prepolovljena) ako ovako nastavi odnosno sam sebe jer nije džon obraz. Ako nakon 2-3 godine (koliko je već tu) spadne na 2-3 milje bolesnika gotovo je. Vi koji ga kategorički branite i sve mu unaprijed odobravate pomozite i njemu i nama (koji ga kao napadamo i hoćemo da otjeramo) tako što ćete mu skrenuti pažnju (bilo preko udruženja navijača, bilo preko privatnih kontakata, preko službene web stranice) da navijače žele daljni napredak kluba pa i pod cijenu rizika da se malo više potroši. Neko je dao dobru ideju - daj neka više službeni site napravi jedan podugačak interview sa Amarom bez tabu tema. S.o.urc.e je super to radio, čak su i raja mogla postavljati pitanja. Neka otvori dušu i neka javnosti objasni šta se dešava. Zašto nema pravih igrača, šta se radi sa parama, koliko smo i kome trenutno dužni, koliko se vratilo duga, šta je sa stručnim štabom i kakvi su mu ono gafovi sa Dinom itd. Neka mu i Žujo pomogne, ako ne zna sve odgovore. Jedino na takav otvoren i transparentan način se može objasniti navijačima, simpatizerima i drugim šta se zbiva i riješiti se špekulacija i nezadovoljstva. Nismo svi toliko pametni ili nismo svi toliko slijepo poslušni da sami skontamo kakve on ima vizije ili da mu pravdamo sve postupke. Ako ima kakvih problema, a mi možemo pomoći tu smo. Ako mu Žujo, Dželo peti-deseti u klubu pravi probleme, pa i to se može riješiti. Najgora je šutnja.
Zaključak je: ne radi se o tjeranju, ali nezadovoljstvo je sigurno primjetno i dosta stvari ne štima tako da Amar mora reagovati, mora biti svjestan da je napravio dosta krivih procjena, da mora snositi krivicu za loše rezultate kao što mu je godra kad ga fale za dobre rezultate, da nije kriv Varupa što je igračina i zabija sa 35 metara nego njegov kloc Adilović (mada lično meni momak nije mrzak, ali Željo mora imati zvijerku u 16, a on to ruku na srce nije) koji ne može ni sa penala da pogodi i što ima golmana za kojeg je upitno da li može biti član šampionske ekipe, što je tvrdoglav kod dovođenja pojačanja i tjera neke svoje principe pa umjesto da imamo Ješea (umjesto prilično poglupog Patrick-a) i Vladavića (umjesto davno isluženog Selimovića) itd. itd. Popovića je forsirao maksimalno i opet ga na kraju nije uspio prodati što znači da potpisivanje na minimalno dvije godine i ne mora značiti da će klub zaraditi. Dobar igrač i na godinu je bolji od pet kloceva na tri godine.
Ne treba Amaru praviti pritisak na trofeje. Evo nije problem, ne moramo ništa uzeti, ali daj ba da odigramo jednom nešta. Daj da izgubimo od Borca i Širokog sa 3:5 ili 2:5 (kao kad nas je Zvezda kantala, a niko se nije bunio), a ne odvratnih 0:1 bez prave akcije za 180 minuta. Daj ba da sa pitarima odigramo 2:2, a ne vazda 0:0. Daj da tog Travnika jednom pobjedimo 3:0 u gostima, daj da vidimo kakvog igrača pravog pa makar mogao igrati samo 30 minuta, daj da vidim da neko zna opaliti slobodnjak i tako to, daj da vidim da frcaju prečke i stative protiv nekakve Slobode pa makar i zijanili. Uglavnom, daj neka se nešto zbiva što će privući raju.
rodom s Mejtaša je napisao/la:Nema ga ko zamijeniti i nije stvar u zamjenama. Stvar je da je očito da neke stvari ne štimaju i da ni rezultati kluba, a pogotovo organizacija kluba ne idu naprijed očekivanom dinamikom. Rečeno je dosta toga u tom kontekstu i nema potrebe da se ponavlja. Ništa nismo jači nego prošle godine i opet nam se valja tačkati sa već poznatim timovima i gubiti po Travniku. Evo Amar kako je došao ne može da pobijedi mrtve pitare (jedan go im dali u 4 tekme) i pitanje je hoće li i ove godine uspjeti. Sramota je to.Elegant je napisao/la:Samo vi prizivaj te njegov odlazak, pa cemo se tek onda patit. Ajde realno ko bi ga zamjenio ?avlami97 je napisao/la:Šta vam je ljudi? Svako je zamjenjiv, pa tako i Amar. Što se to trenutno ne radi je pitanje za sebe, a odgovor je potpuno jasan. U ovom trenutku ni Ferguson, ni Murinjo, a čujem ni Gvardiola nisu željni mijenjati trenutne adrese. Nažalost.
Uglavnom Amar (Željo) mora početi nabavljati prave igrače jer ovo trenutno je prosipanje iz šupljeg u prazno. Već više od godinu dana nismo vidjeli prave tekme (uz par rijetkih izuzetaka), katastrofalan omjer sa vodećim ekipama itd. Osnovni razlog je loš igrački kadar i Amarov ciganluk i slaba muda kod dovođenja igrača jer ako ovako nastavi dohakaće sam sebi. Do njega je nije do nas. Lovu treba pametno uložiti, a ne štekati i ići na nekakve sigurice jer od toga nema ništa. Titula donosi 6 glava i još sigurno se na raju može uzeti 4 glave (dakle ukupno milion) jer raja dolazi sa pobjedama koje su neophodne za titulu. Dakle, milion se mora uvijek i ima rezona uložiti u pojačanja.
Također, mogli ste vidjeti (a to se već odavno zna) da ni rad na treninzima nije adekvatan za ekipu koja treba (da ne kažem mora) biti najbolja u državi. Ove dvije ključne stvari Amar (nema ko drugi) mora odraditi i rezultat i podrška sa tribina (koja se nažalost prepolovila ne zbog marketinga nego zbog kriminalnih igara, velikog broja poraza, prije svega u gostima, sterilinih igrača itd.) neće sigurno izostati.
Amara nema ko u klubu smjeniti niti je to cilj. Smjeniće ga posjeta na tribinama (koja je već prepolovljena) ako ovako nastavi odnosno sam sebe jer nije džon obraz. Ako nakon 2-3 godine (koliko je već tu) spadne na 2-3 milje bolesnika gotovo je. Vi koji ga kategorički branite i sve mu unaprijed odobravate pomozite i njemu i nama (koji ga kao napadamo i hoćemo da otjeramo) tako što ćete mu skrenuti pažnju (bilo preko udruženja navijača, bilo preko privatnih kontakata, preko službene web stranice) da navijače žele daljni napredak kluba pa i pod cijenu rizika da se malo više potroši. Neko je dao dobru ideju - daj neka više službeni site napravi jedan podugačak interview sa Amarom bez tabu tema. S.o.urc.e je super to radio, čak su i raja mogla postavljati pitanja. Neka otvori dušu i neka javnosti objasni šta se dešava. Zašto nema pravih igrača, šta se radi sa parama, koliko smo i kome trenutno dužni, koliko se vratilo duga, šta je sa stručnim štabom i kakvi su mu ono gafovi sa Dinom itd. Neka mu i Žujo pomogne, ako ne zna sve odgovore. Jedino na takav otvoren i transparentan način se može objasniti navijačima, simpatizerima i drugim šta se zbiva i riješiti se špekulacija i nezadovoljstva. Nismo svi toliko pametni ili nismo svi toliko slijepo poslušni da sami skontamo kakve on ima vizije ili da mu pravdamo sve postupke. Ako ima kakvih problema, a mi možemo pomoći tu smo. Ako mu Žujo, Dželo peti-deseti u klubu pravi probleme, pa i to se može riješiti. Najgora je šutnja.
Zaključak je: ne radi se o tjeranju, ali nezadovoljstvo je sigurno primjetno i dosta stvari ne štima tako da Amar mora reagovati, mora biti svjestan da je napravio dosta krivih procjena, da mora snositi krivicu za loše rezultate kao što mu je godra kad ga fale za dobre rezultate, da nije kriv Varupa što je igračina i zabija sa 35 metara nego njegov kloc Adilović (mada lično meni momak nije mrzak, ali Željo mora imati zvijerku u 16, a on to ruku na srce nije) koji ne može ni sa penala da pogodi i što ima golmana za kojeg je upitno da li može biti član šampionske ekipe, što je tvrdoglav kod dovođenja pojačanja i tjera neke svoje principe pa umjesto da imamo Ješea (umjesto prilično poglupog Patrick-a) i Vladavića (umjesto davno isluženog Selimovića) itd. itd. Popovića je forsirao maksimalno i opet ga na kraju nije uspio prodati što znači da potpisivanje na minimalno dvije godine i ne mora značiti da će klub zaraditi. Dobar igrač i na godinu je bolji od pet kloceva na tri godine.
Ne treba Amaru praviti pritisak na trofeje. Evo nije problem, ne moramo ništa uzeti, ali daj ba da odigramo jednom nešta. Daj da izgubimo od Borca i Širokog sa 3:5 ili 2:5 (kao kad nas je Zvezda kantala, a niko se nije bunio), a ne odvratnih 0:1 bez prave akcije za 180 minuta. Daj ba da sa pitarima odigramo 2:2, a ne vazda 0:0. Daj da tog Travnika jednom pobjedimo 3:0 u gostima, daj da vidimo kakvog igrača pravog pa makar mogao igrati samo 30 minuta, daj da vidim da neko zna opaliti slobodnjak i tako to, daj da vidim da frcaju prečke i stative protiv nekakve Slobode pa makar i zijanili. Uglavnom, daj neka se nešto zbiva što će privući raju.
ko su pravi igraci?
jese koji nije htio da potpise na 2 godine? prosle godine si u kupu dao 3 borcu, zrinjskom 3 slaviji 2 itd itd, to sto ti hoces drogbu da sve proseva i da go ja ti ne mogu pomoc... sa istim tim popovicem si davo i 4 borcu itd itd ali hajd
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- KB-TM87
- Kontakt:
sve stručnjak do stručnjaka ovdje 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
nego šta je sa kvesićem, je li on spreman ili?
Trenira ali smanjenim intezitetom mislim da nece biti u konkurenciji za veceras..ChWilla je napisao/la:nego šta je sa kvesićem, je li on spreman ili?
-
- Kontakt:
legenda79 je napisao/la:Trenira ali smanjenim intezitetom mislim da nece biti u konkurenciji za veceras..ChWilla je napisao/la:nego šta je sa kvesićem, je li on spreman ili?
Ako nece igrati Kvesic treba onda u zadnjoj liniji ovako Markovic Bogicevi Vasilic Nyema samo nemoj Stanica

e jbg.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Cwirek, Google Adsense [Bot], Hrammm1921, Majestic-12 [Bot], mamonelafo, nedimmmm1337, perodeformero, Proximic i 36 gostiju.