sve je to na dugom štapu, znam da postoji inicijativa da se odigra tekma u humanitarne svrhe, a da li će biti šta od toga pred nama jebondich je napisao/la:drugi dan bajrama zvijezda omladinac jel jos ko cuo sta o tome????
Rizičnom po igrače Zvijezdezvjezdas je napisao/la:Lično nisam da se odigrava susret izmedju Omladinca i Zvijezde.Čast Omladincu,ekipa je to s moje opštine i radujeme svaki uspijeh,ali tu utakmicu smatram rizičnom po igrače Zvijezde, a zna se zasto.
Ma prije svega ta utakmica bi bila humanitarnog karaktera, što znači nekome bi pomogla, posjeta bi na Banja Ilidži bila fina, što zbog utakmice koja se čega od 2004.g. što zbog 2. dana Bajrama. Nadam se da će na kraju ovo biti organizovano i da pokažemo svima da nije sve crno između ova dva kluba kako se okolo govori. Pojedinačnih manjih ispada je bilo ali ipak smo mi svi svoji.zvjezdas je napisao/la:Poznajem sve bivse igrače Zvijezde koji sada igraju za Omladinac,dobro znam njihovo misljenje.Možda bi i ja takav bio i donekle ih opravdavam.Ma nije ni važno i ne treba o tome ni raspravljati.Iskreno bi volio da Zvijezda i Omladinac imaju dobru saradnju u svakom smislu.
sony_91 je napisao/la:Ma prije svega ta utakmica bi bila humanitarnog karaktera, što znači nekome bi pomogla, posjeta bi na Banja Ilidži bila fina, što zbog utakmice koja se čega od 2004.g. što zbog 2. dana Bajrama. Nadam se da će na kraju ovo biti organizovano i da pokažemo svima da nije sve crno između ova dva kluba kako se okolo govori. Pojedinačnih manjih ispada je bilo ali ipak smo mi svi svoji.zvjezdas je napisao/la:Poznajem sve bivse igrače Zvijezde koji sada igraju za Omladinac,dobro znam njihovo misljenje.Možda bi i ja takav bio i donekle ih opravdavam.Ma nije ni važno i ne treba o tome ni raspravljati.Iskreno bi volio da Zvijezda i Omladinac imaju dobru saradnju u svakom smislu.
theboss_RD07 je napisao/la:potpisao Gavarić
emir_dj je napisao/la:koji Gavarić... gdje je igrao prije
Poceo sam vjerovati u ovo,mislio sam da je glupost,ali hvala ti jarane,jos malo cemo vidjeti,ovo bi mogla biti istinanostradamus je napisao/la:Ma ljudi moji ne zna te vi ko vas trenira mozda će vam ovo sto vam sad govorim biti nevjerovatno mozda ce te me svi napasti ali taj covjek koji je vas trenutni trener SIR DRAGAN JOVIC je vjerovali ili ne najveci namjestac u kratkoj istoriji PREMIJER LIGE .Riješite se te pošasti sto prije jer veceg prevaranta nema .Dok je on kod vas nikad iz lige ispasti necete niti ce te sta u ligi napraviti.Ako vas to zadovoljava izvolite .Ovo pisem iz razloga sto sam VAS gledao zadnjih 3 utaknice u ligi protiv Travnika i vi ste me igrom najvise odusevili od svih timova u ligi i kakav je bio rezultat to necu komentarisati.Covjek se cini tih i fin nikad ruzne rjeci od njega necete cuti ,ali taj ima mutne seme sa svima prodo bi mater rodjenu prodo je i Travnik da bi ga godinu kasnije svojim stelama u Hercegovini vratio u ligu.A zrinjski je posebna prica kad su god dosli pod njegovim vodstvom u Travnik nikad nisu SMJELI izgubiti.Pa i ovo VASE gostovanje stvarno ali stvarno vas ne podcjenjujem ,i ponovo kazem da ste dobri , ali svi su se ovdje smijali kako je Travnik od 0 2 okrenuo na 2 2 .CUVAJTE SE NAJVECE I NAJPODMUKLIJE ZMIJE U BH NOGOMETU kaze vam covjek Travnicanin koji ga dobro poznaje.Svi ste gledali Velez ,mostarska veza, ne bojte se ne priznaju takvi nacionalnoct da poznaju ne bi nas suspendovali.I JOS JEDNOM RJESITE SE ZMIJE INACE ISPADATE IDUCE GODINE i nas je tako izvaro....OVO JE DOBRONAMJERNO I AKO NEKI NE SVATE TAKO UNAPRED SE IZVINJAVAM ALI NE MOGU DA PRECUTIM ONO STO ZNAM I DA TO NEKO CINI KLUBU IZ MALE SREDINE SLICNOJ NAMA I LJUDIMA KOJI TOLIKO VOLE NOGOMET.Dobronamjerno iz Travnika...
Ako je ovo istina onda su se i nasli, oni nasi u upravi nista bolji nisuelvis j je napisao/la:Poceo sam vjerovati u ovo,mislio sam da je glupost,ali hvala ti jarane,jos malo cemo vidjeti,ovo bi mogla biti istinanostradamus je napisao/la:Ma ljudi moji ne zna te vi ko vas trenira mozda će vam ovo sto vam sad govorim biti nevjerovatno mozda ce te me svi napasti ali taj covjek koji je vas trenutni trener SIR DRAGAN JOVIC je vjerovali ili ne najveci namjestac u kratkoj istoriji PREMIJER LIGE .Riješite se te pošasti sto prije jer veceg prevaranta nema .Dok je on kod vas nikad iz lige ispasti necete niti ce te sta u ligi napraviti.Ako vas to zadovoljava izvolite .Ovo pisem iz razloga sto sam VAS gledao zadnjih 3 utaknice u ligi protiv Travnika i vi ste me igrom najvise odusevili od svih timova u ligi i kakav je bio rezultat to necu komentarisati.Covjek se cini tih i fin nikad ruzne rjeci od njega necete cuti ,ali taj ima mutne seme sa svima prodo bi mater rodjenu prodo je i Travnik da bi ga godinu kasnije svojim stelama u Hercegovini vratio u ligu.A zrinjski je posebna prica kad su god dosli pod njegovim vodstvom u Travnik nikad nisu SMJELI izgubiti.Pa i ovo VASE gostovanje stvarno ali stvarno vas ne podcjenjujem ,i ponovo kazem da ste dobri , ali svi su se ovdje smijali kako je Travnik od 0 2 okrenuo na 2 2 .CUVAJTE SE NAJVECE I NAJPODMUKLIJE ZMIJE U BH NOGOMETU kaze vam covjek Travnicanin koji ga dobro poznaje.Svi ste gledali Velez ,mostarska veza, ne bojte se ne priznaju takvi nacionalnoct da poznaju ne bi nas suspendovali.I JOS JEDNOM RJESITE SE ZMIJE INACE ISPADATE IDUCE GODINE i nas je tako izvaro....OVO JE DOBRONAMJERNO I AKO NEKI NE SVATE TAKO UNAPRED SE IZVINJAVAM ALI NE MOGU DA PRECUTIM ONO STO ZNAM I DA TO NEKO CINI KLUBU IZ MALE SREDINE SLICNOJ NAMA I LJUDIMA KOJI TOLIKO VOLE NOGOMET.Dobronamjerno iz Travnika...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.