a kako je tek nama za prevoz pa se ne kuka,zato i imamo udruzenje navijaca koje to organiziju tj. i to je jedan vid organizovane navijacke grupe! I kod nas se starija ekipa davno povukla mislim na ljude koji su prije bili na tribini ,al to nije razlog da grupa propadne,jer ti vasi stariji oni su dali sta su trebali sad je na druge vrijeme!SaltCityAttack je napisao/la:nije niko ovdje vodja...ustvari mi i nemamo pravog vodju od odlaska Sulje...imas ti momaka koji su bili i pokusavali, ali to nije to...dok je ljosu bio tu nikad nisi imao problema sa prevozom, a danas nas najveci problem je prevoz...niko te i ne zeli voziti bez minimalno 800km pa do cak i 1000 nakon sto nam uvjek bus bude razbijen, pa cak i zapaljen....nego kad se vrate svi ti stari navijaci, ponovo ce i Fukare biti ono sto su i bile...sad je trenutno veliki broj tih vani, gdje ukljucujem i sebe naravno..mnogi su po Iraku, afganistanu i td...trenutno vlada negativna energija kod ljudi sto ne znaci da ce tako i ostatiStoneRoses je napisao/la:
je li vam ovaj celo vodja navijaca?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fina Gradska sarajevska raja
Ode vrijeme u PM, sada kada kisa saspe, jao kuku nama. Mozda i tornado naletifukara87 je napisao/la:
Ja ne mogu da vjerujem , nezz za vas

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Smak svijeta do subote.guber90 je napisao/la:Ode vrijeme u PM, sada kada kisa saspe, jao kuku nama. Mozda i tornado naletifukara87 je napisao/la:
Ja ne mogu da vjerujem , nezz za vas.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ma potrebna je samo tribina. Kada se to desi sve ce doci na svoje.SaltCityAttack je napisao/la:pa normalno da cemo se nadati tim mladjim generacijama...ipak ne mozes ti ocekivat vise da ljudi koji zasnivaju porodicu, koji imaju nesto vise obaveza rade ono sto su nekad radili...sam valjda dobro znas koliko ih danas vise nema, a koji smu mozda jos prije godinu ili dvije bili tu
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
nista od te utakmice prenose olimpic - zeljeznicarfukara87 je napisao/la:
Ja ne mogu da vjerujem , nezz za vas
S druge strane realnije je da prenose nesto sarajevsko PONOVO !!!!hordas'87 je napisao/la:izvinifukara87 je napisao/la:Eto ti najbolje znas koga ce oni prenosit ...
- slani grad
- Kontakt:
nemate nikakve potrebe da ovdje diskutujete o Fukarama...ovu temu uglavnom posjecuju simpatizeri Slobode tako da dosta ljudi nije upoznato sa radom,problemima i ostalim sto ide uz grupu....samo cu vam kratko odgovorit vezano za Fukare bez repliciranja...vidjet cemo kad bude sjever gotov gdje je i sta sa grupom....mnogi ce se nogom u guzicu udarat...zapamtite
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Ne znam kome je ovaj post namjenjen, samo smo ja i Salt City raspravljali o Fukarama*. A cinjenica je da smo clanovi, tako da se necemo udarat nogom u guzicu. Ti si neki ters, a znam jednog iz Slane Garde moze biti da si to ti.slani grad je napisao/la:nemate nikakve potrebe da ovdje diskutujete o Fukarama...ovu temu uglavnom posjecuju simpatizeri Slobode tako da dosta ljudi nije upoznato sa radom,problemima i ostalim sto ide uz grupu....samo cu vam kratko odgovorit vezano za Fukare bez repliciranja...vidjet cemo kad bude sjever gotov gdje je i sta sa grupom....mnogi ce se nogom u guzicu udarat...zapamtite

Jao teme kako je postala smor ..... daj malo pricajmo o danasnjoj tekmi sa Sirokim , sa kojim sastavom igramo ?????
Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
- slani grad
- Kontakt:
to ti ni Crnkic ne bi mogo rec....o rezultatu i igri necu ni da pricam..jer ih nema..NEK NAM JE DRAGI BOG NA POMOCI SUTRA...TZ_BoY je napisao/la:Jao teme kako je postala smor ..... daj malo pricajmo o danasnjoj tekmi sa Sirokim , sa kojim sastavom igramo ?????
Hahaha znaci raspad sistema a pomoci nema , al' zato cemo imati novi spomenik TVRTKA u TZ koji se procijenjuje na nekoliko stotina hiljada KMslani grad je napisao/la:to ti ni Crnkic ne bi mogo rec....o rezultatu i igri necu ni da pricam..jer ih nema..NEK NAM JE DRAGI BOG NA POMOCI SUTRA...TZ_BoY je napisao/la:Jao teme kako je postala smor ..... daj malo pricajmo o danasnjoj tekmi sa Sirokim , sa kojim sastavom igramo ?????

Live for nothing or die for something
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
- slani grad
- Kontakt:
tacnije,ne procjenjuje se nego ce spomenik prvog Bosanskog kralja kostat pola miliona maraka....skinutih sa grbace poreskih obveznika...naravnoTZ_BoY je napisao/la:Hahaha znaci raspad sistema a pomoci nema , al' zato cemo imati novi spomenik TVRTKA u TZ koji se procijenjuje na nekoliko stotina hiljada KMslani grad je napisao/la:to ti ni Crnkic ne bi mogo rec....o rezultatu i igri necu ni da pricam..jer ih nema..NEK NAM JE DRAGI BOG NA POMOCI SUTRA...TZ_BoY je napisao/la:Jao teme kako je postala smor ..... daj malo pricajmo o danasnjoj tekmi sa Sirokim , sa kojim sastavom igramo ?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

uz to mu predlazem da spomenik uvali u neku fontanu tako da ce dzasmin ubit 2 muhe jednim udarcem
-
- Kontakt:
Moze li malo info o Stefanu Gavaricu jer je popisao za Zvijezdu,kakav je igrac ????Znam da je kod vas bio medju najstandardnijim igracima.Pozz
- Omerbavarac
- Kontakt:
To nije igrac, vec igracina.Bosanski zmaj je napisao/la:Moze li malo info o Stefanu Gavaricu jer je popisao za Zvijezdu,kakav je igrac ????Znam da je kod vas bio medju najstandardnijim igracima.Pozz
Fakat ste se usrecili.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Steta za Gavarica sto je potpisao za Zvijezdu,ali sretno mu u nastavku karijere.
A ja se ponadao da ce ipak ostati u klubu,jucer ga zajedno sa Okanovicem vidio u Slobodi
Jahic potpisao ugovor,vidjecemo dal ce nastupati protiv Sirokog Brijega ?
Danas od meca ne ocekujem puno,minimalan poraz ocekujem,mali Mesanovic otisao u Francusku,tako da nemam pravog napadaca,i imam osjecaj da cemo igrati bunker citavo vrijeme.
A ja se ponadao da ce ipak ostati u klubu,jucer ga zajedno sa Okanovicem vidio u Slobodi

Jahic potpisao ugovor,vidjecemo dal ce nastupati protiv Sirokog Brijega ?
Danas od meca ne ocekujem puno,minimalan poraz ocekujem,mali Mesanovic otisao u Francusku,tako da nemam pravog napadaca,i imam osjecaj da cemo igrati bunker citavo vrijeme.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Zelim vam da ispadnete i da se nikada nevratite niste dosljedni igrat u BiH premier ligi,godinama kupujete utakmice i provalcite se na jedvite jade,a o tome kako vasi simpatizeri kamenicama docekuju gostujuce navijace i kao se blamirate po Travniku i kopirate tudje pjesme ne treba objasnajvati valjda ste toga svijesni,nemate muda da promjenite to stanje u slobodi nego se sao preseravate preko neta godinama,zao mi je ali vi ste najslabija karika ove godine zelim vam sve najljepse u 1ligi fbih.
[youtube][/youtube]StoneRoses je napisao/la:Zelim vam da ispadnete i da se nikada nevratite niste dosljedni igrat u BiH premier ligi,godinama kupujete utakmice i provalcite se na jedvite jade,a o tome kako vasi simpatizeri kamenicama docekuju gostujuce navijace i kao se blamirate po Travniku i kopirate tudje pjesme ne treba objasnajvati valjda ste toga svijesni,nemate muda da promjenite to stanje u slobodi nego se sao preseravate preko neta godinama,zao mi je ali vi ste najslabija karika ove godine zelim vam sve najljepse u 1ligi fbih.

Zivio ti meni.

Ziv i zdrav bio djecace , nemoj zaboravit pogledati koji crtani prije nego sto odes na spavanjeStoneRoses je napisao/la:Zelim vam da ispadnete i da se nikada nevratite niste dosljedni igrat u BiH premier ligi,godinama kupujete utakmice i provalcite se na jedvite jade,a o tome kako vasi simpatizeri kamenicama docekuju gostujuce navijace i kao se blamirate po Travniku i kopirate tudje pjesme ne treba objasnajvati valjda ste toga svijesni,nemate muda da promjenite to stanje u slobodi nego se sao preseravate preko neta godinama,zao mi je ali vi ste najslabija karika ove godine zelim vam sve najljepse u 1ligi fbih.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫