Manchester City FC

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Colo Colo
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Colo Colo » 24 avg 2011, 12:05

hector"vs.

fletcher = de jong
young = silva
:lol: :lol: :lol:
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

hector
Kontakt:

Post Postao/la hector » 24 avg 2011, 12:16

Colo Colo je napisao/la:
hector"vs.

fletcher = de jong
young = silva
:lol: :lol: :lol:
de jong je obični ragbijaš. fletchera mnogi podcjenjuju ali ne igra bezveze u prvaku engleske i viceprvaku europe. i to kao jedan od glavnih igrača.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 24 avg 2011, 12:17

Poserem se na univerzum u kojem je Chicarito bolji od Dzeke.

hector
Kontakt:

Post Postao/la hector » 24 avg 2011, 12:21

Donnie Darko je napisao/la:Poserem se na univerzum u kojem je Chicarito bolji od Dzeke.
brojke i sve je na strani chicarita, ali vidjet ćemo.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 24 avg 2011, 12:31

hector je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Poserem se na univerzum u kojem je Chicarito bolji od Dzeke.
Na kakvoj ba strani, je l' to Dzeko u EPL igra godinama?
Izdržati, to je temelj vrline!

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 24 avg 2011, 12:35

Jesi li gledao kako je Chicharito cuda cinio od avgusta 2010. pa zakljucno sa junom 2011 i sta je Dzeko uradio za to vrijeme. Javier je bio kljucni igrac Uniteda i vaznim golovima nas doveo do Premiershipa i finala LP, uz to je bio MVP Gold cupa i najbolji strijelac. Ukupno je za reprezentaciju Mexica i Manchester dao 32 gola. On je na prvoj utakmici za Manchester dao gol, a Dzeku je trebalo ne znam kolko utakmica i na kraju je zabio protiv treceligasa Nots Countyja. Vidjecemo ove godine, ali po do sad pokazanom Javier Hernandez > Edin Dzeko

hector
Kontakt:

Post Postao/la hector » 24 avg 2011, 12:41

rogeRF je napisao/la:
hector je napisao/la:
igra koliko i meksikanac.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 avg 2011, 12:42

VanTheMan je napisao/la:Jesi li gledao kako je Chicharito cuda cinio od avgusta 2010. pa zakljucno sa junom 2011 i sta je Dzeko uradio za to vrijeme. Javier je bio kljucni igrac Uniteda i vaznim golovima nas doveo do Premiershipa i finala LP, uz to je bio MVP Gold cupa i najbolji strijelac. Ukupno je za reprezentaciju Mexica i Manchester dao 32 gola. On je na prvoj utakmici za Manchester dao gol, a Dzeku je trebalo ne znam kolko utakmica i na kraju je zabio protiv treceligasa Nots Countyja. Vidjecemo ove godine, ali po do sad pokazanom Javier Hernandez > Edin Dzeko
po tebi dosad prikazano je samo drugi dio prošle sezone ili???
šta je uradio jedan a šta drugi u karijeri, džeko bio najbolji igrač BL, najbolji strijelac, najbolji strijelac kvalifikacija u reprezentaciji, igrao LP, manutd 2 gola zabio ;) itd itd.
grašak za to vrijeme trčao po livadama latinske amerike a ti nisi ni znao da on postoji ;)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 24 avg 2011, 12:45

rogeRF je napisao/la:
hector je napisao/la:
A eto Hernandez igra godinama. Mojne lupati gluposti. Dzeko dok je nas nista niko ne smije reci protiv njega, ustanak odmah. Ako je bio los prosle sezone reci cu da je bio los i da...Hernandez je bio bolji za klasu i korisniji Unitedu nego Dzeko Cityu. Ove sezone bi mogla biti druga prica ali i ista takodjer tako da cemo vidjeti.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 24 avg 2011, 12:46

VanTheMan je napisao/la:Jesi li gledao kako je Chicharito cuda cinio od avgusta 2010. pa zakljucno sa junom 2011 i sta je Dzeko uradio za to vrijeme. Javier je bio kljucni igrac Uniteda i vaznim golovima nas doveo do Premiershipa i finala LP, uz to je bio MVP Gold cupa i najbolji strijelac. Ukupno je za reprezentaciju Mexica i Manchester dao 32 gola. On je na prvoj utakmici za Manchester dao gol, a Dzeku je trebalo ne znam kolko utakmica i na kraju je zabio protiv treceligasa Nots Countyja. Vidjecemo ove godine, ali po do sad pokazanom Javier Hernandez > Edin Dzeko
Ja tebe pitam, kol'ko Dzeko igra u ENGLESKOJ, a kol'ko Chicharito?!
Ako ces tako, evo ti... Je l' Dzeko bio drugi strijelac tima sa 26 golova u sezoni 2008/09. kada su osvojili titulu? Je l' Dzeko tada najvisim dijelom pomogao timu za 1. mjesto i odlazak u LP? Je l' naredne godine bio najbolji strijelac lige sa 22 postignuta gola? Je l' bio drugi najbolji strijelac kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2010 sa 9 golova? Ja vas stvarno neke ne razumijem. Samo mi odgovorite, kol'ko je vremena proveo jedan, kol'ko drugi. Nekome treba vise vremena (poput Dzeke, iako ni ovo nije nesto puno) da se adaptira na neku novu ligu, nekome manje, ali zato, kad' se adaptira (Dzeko) gazi sve pred sobom, uostalom, vidjece se!

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 24 avg 2011, 12:52

Dzeko je bio masina u Njemackoj, nisam to poricao uopste, pa on je Wolfsburg doveo do titule, a gle ih gdje su sad. Ali dolazak u englesku ligu je kao da predjes u srednju iz osnovne skole. A Chicharito se nije prilagodjavao nego je tresao mreze od Community Shielda 2010, sto mu je bila prva tekma za United, pa nadalje kad god je igrao. A jos je i dvije godine mladji od Dzeke.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 24 avg 2011, 12:55

VanTheMan je napisao/la:Dzeko je bio masina u Njemackoj, nisam to poricao uopste, pa on je Wolfsburg doveo do titule, a gle ih gdje su sad. Ali dolazak u englesku ligu je kao da predjes u srednju iz osnovne skole. A Chicharito se nije prilagodjavao nego je tresao mreze od Community Shielda 2010, sto mu je bila prva tekma za United, pa nadalje kad god je igrao. A jos je i dvije godine mladji od Dzeke.
Ja sam ti vec dao odgovor.
Nekome treba vise vremena (poput Dzeke, iako ni ovo nije nesto puno) da se adaptira na neku novu ligu, nekome manje, ali zato, kad' se adaptira (Dzeko) gazi sve pred sobom, uostalom, vidjece se!
EDIT: da dodam, i u Njemackoj je prvu godinu proveo kao i u Engleskoj, a svi znamo sta je bilo poslije.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 24 avg 2011, 12:57

Necemo valjda porediti Dzekin ucinak po Bundesligi sa ucinkom Hernandeza u EPL, toliko (ne)ozbiljni nismo. Necu da me pogresno shvate, nisam od onih sto mrze Dzeku i slicno, realanost ljudi. Dzeko jeste skuplji od Hernandeza, medijski praceniji od Hernandeza, placeniji na kraju krajeva od Hernandeza ali je ovaj u minuloj sezoni pokazao dosta vise od Dzeke.

Te tvoje price o golovima Dzeke u Njemackoj i za repku nimalo ti ne idu u prilog. Njegova statistika u solidnoj ligi i u jakim utakmicama za repku govori dovoljno, ima kvalitet. Hernandez je prije toga igrao po "latinoamerickim livadama" (kako rece jedan forumas gore) a odmah po dolasku u United poceo je zabijati, sve to je vec nagovijestio na svjetskom prvenstvu.

Dakle po statistici i svim parametrima Dzeko je trebao bolje da se pokaze. Igrao je u jacim utakmicama i u jasoj ligi nego Hernandez ali na kraju ispade drugacije. Sve to ide u prilog tezi da je Hernandez u prosloj sezoni bio kvalitetniji igrac od Dzeke. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 24 avg 2011, 13:03

Uostalom i u Njemackoj mu je trebala skoro sezona da se adaptira, a u sljedecoj je doveo Wolfsburg do titule.

Chicarito je imao bolju proslu sezonu, to je cinjenica, ali to ne znaci da je bolji igrac od Dzeke. Edin je i prosle sezone u trenutku odlaska u City bio najbolji strijelac Bundeslige (nek me ispravi neko ako grijesim), ali nije imao dobar start u Engleskoj. Vec u ovih par utakmica u novoj sezoni je evidentan Dzekin napredan i sigurno je da ce biti mnogo bolji nego prosle sezone u Cityu.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 24 avg 2011, 13:04

Rooney88 je napisao/la: Dakle po statistici i svim parametrima Dzeko je trebao bolje da se pokaze. Igrao je u jacim utakmicama i u jasoj ligi nego Hernandez ali na kraju ispade drugacije. Sve to ide u prilog tezi da je Hernandez u prosloj sezoni bio kvalitetniji igrac od Dzeke. ;)
Da, ali ne radi se ovdje o prosloj sezoni, vi kazete da je Hernandez bolji igrac od Dzeke, ne naglasivsi da se to odnosi na proslu sezonu.
ali po do sad pokazanom Javier Hernandez > Edin Dzeko

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 24 avg 2011, 13:05

hector je napisao/la:.

de jong je obični ragbijaš. fletchera mnogi podcjenjuju ali ne igra bezveze u prvaku engleske i viceprvaku europe. i to kao jedan od glavnih igrača.

De jong jedan od najzaslužnijih što je Holandija igrala finale ,a Fletcher igra za crvene šejtane samo zato što je škot kao i Ferguson.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 24 avg 2011, 13:06

Ja sam rekao da je bio bolji Hernandez prosle sezone, a ne da je bolji igrac, ali ako je dao 20 golova nedovoljno prilagodjen, kako ce odigrat kad se prilagodi. I kako moze biti igranje za tim koji je proslogodisnji finalista Copa Libertadores trcanje po livadama ?

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 24 avg 2011, 13:08

VanTheMan je napisao/la:Ja sam rekao da je bio bolji Hernandez prosle sezone, a ne da je bolji igrac, ali ako je dao 20 golova nedovoljno prilagodjen, kako ce odigrat kad se prilagodi. I kako moze biti igranje za tim koji je proslogodisnji finalista Copa Libertadores trcanje po livadama ?
Nedovoljno prilagodjen a dao 20 golova, da je on nedovoljno prilagodjen, njegov maximum bi bio 5 golova.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 24 avg 2011, 13:09

rogeRF je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la: Dakle po statistici i svim parametrima Dzeko je trebao bolje da se pokaze. Igrao je u jacim utakmicama i u jasoj ligi nego Hernandez ali na kraju ispade drugacije. Sve to ide u prilog tezi da je Hernandez u prosloj sezoni bio kvalitetniji igrac od Dzeke. ;)
Da, ali ne radi se ovdje o prosloj sezoni, vi kazete da je Hernandez bolji igrac od Dzeke, ne naglasivsi da se to odnosi na proslu sezonu.
ali po do sad pokazanom Javier Hernandez > Edin Dzeko
Pa druze imamo samo jednu sezonu da poredimo. :?
I nju, jedinu, mozemo uzimati kao validnu pa smo iz nje izvukli zakljucak da je Hernandez kvalitetniji igrac od Edina Dzeke, bio u prosloj sezoni.

Slazem se s tim dole citatom, ne znam dali je tvoj ili.., a to cijelo vrijeme i ponavljam. PO DO SADA POKAZANOM Hernandez je bolji od Dzeke. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 avg 2011, 13:11

ali nije EPL jedino takmičenje gdje se igra fudbal, ko je bolji igrač od trenutka kada su počeli udarati loptu pa do danas grašak ili edin??
baš me interesuje šta mislite, uzmite sve utakmice i jednog i drugog koje ste gledali, čak i one tri u kojima je edin zabija pored vidića i ferdinanda ;)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], JackW i 8 gostiju.