Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Bertrand
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Bertrand » 24 avg 2011, 12:26

Da pročitaš zadnjih pet-šest postova, skont'o bi da je Coates pred potpisom. Ukucavši njegovo ime i prezime na googleu, te ušavši na wikipediju, došao bi podatka da je on štoper. Upotrebom logičkog razmišljanja, automatski bi shvatio da je Liverpool odustao od Cahilla. Razlog? Okrenuli su se nekome drugom što znači da Bolton traži više od onoga na šta je klub pristati.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

UK_Gee
Kontakt:

Post Postao/la UK_Gee » 24 avg 2011, 12:29

Da, znam da je došao Coates, ali zar nije još mlad da zaigra u prvih XI u Liverpoolu? Vama treba jedan pravi branič uz Carraghera koji će tokom cijele sezone biti stup odbrane, jer znate i sami da Aggera muče ozljede i često pauzira kada je najvažnije. Iza Coatesa je sjajna sezona u Maritimu, ali Cahill je klasa mnogo veća za njega. Ako je istina da ste odustali od Cahilla, Wenger bi morao onda da uđe u pregovore sa upravom Boltona, jer ova prilika se ne smije propustiti.
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.

IN DELUSION WE TRUST.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 avg 2011, 12:34

Bertrand je napisao/la:Da pročitaš zadnjih pet-šest postova, skont'o bi da je Coates pred potpisom. Ukucavši njegovo ime i prezime na googleu, te ušavši na wikipediju, došao bi podatka da je on štoper. Upotrebom logičkog razmišljanja, automatski bi shvatio da je Liverpool odustao od Cahilla. Razlog? Okrenuli su se nekome drugom što znači da Bolton traži više od onoga na šta je klub pristati.
ljudi ovaj bertrand, polga, platon itd. je moj nasljednik na ovom forumu :D

@UK_Gee Coates jos nije potpisao za nas ali izgleda da su dobre sanse da ce se to desiti. Cahill jeste bolji igrac od njega u ovom trenutku ali Coates dolazi da bude u rotaciji tu u odbrani kad zatreba ali momak je strasan potencijal i pravo pojacanje za buducnost i ako on potpise Liverpool nece nikog vise u odbranu dovoditi. Sa finansijske strane i ako se gleda na buducnost onda je Coates mnogo bolje rjesenje a ocigledno da Kenny smatra da mu ne treba "zvijezda" tipa Cahill za kojeg Bolton trazi velike pare a i plata mu nece biti mala sigurno. Kako stvari stoje mnogo je blizi Arsenalu nego nama.
You are someone else I am still right here

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 24 avg 2011, 12:35

UK_Gee je napisao/la:Da, znam da je došao Coates, ali zar nije još mlad da zaigra u prvih XI u Liverpoolu? Vama treba jedan pravi branič uz Carraghera koji će tokom cijele sezone biti stup odbrane, jer znate i sami da Aggera muče ozljede i često pauzira kada je najvažnije. Iza Coatesa je sjajna sezona u Maritimu, ali Cahill je klasa mnogo veća za njega. Ako je istina da ste odustali od Cahilla, Wenger bi morao onda da uđe u pregovore sa upravom Boltona, jer ova prilika se ne smije propustiti.
coates je dosao iz urugvajskog nacionala cini mi se, i mlad je, sto je najvaznije, ima 21 godinu cini mi se, a caragher 33 cini mi se, znaci godine ga polako stizu, jos ova sezona i nece moci vise, taman ce se tad coates uigrati i to je to
Za zivot cijeli!

UK_Gee
Kontakt:

Post Postao/la UK_Gee » 24 avg 2011, 12:40

Da, moja greška. Ne pratim mnogo Ligu Sagres pa sam te klubove i zamijenio. Baš sam pratio ovog momka u nekoliko mečeva, ali sam gledao i klipove na youtubeu. On jeste talenat i to sve, ali budimo realni i moramo reći da za njega ima još vremena. Kenny će mu sigurno priliku davati u Carling kupu i takvim mečevima, ne vjerujem da će ga odmah "bacati" u vatru kada je najpotrebnije. To sam želio reći, trebali ste dovesti iskusnog braniča kojih u Premiershipu ima na pregršt počevši od Danna, Cahilla, Jagielke, Warda, Taylora, Warnocka, to su sve igrači koji su za klasu iskusniji i bolji od Coatesa. ;)
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.

IN DELUSION WE TRUST.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 24 avg 2011, 12:46

UK_Gee je napisao/la:Da, moja greška. Ne pratim mnogo Ligu Sagres pa sam te klubove i zamijenio. Baš sam pratio ovog momka u nekoliko mečeva, ali sam gledao i klipove na youtubeu. On jeste talenat i to sve, ali budimo realni i moramo reći da za njega ima još vremena. Kenny će mu sigurno priliku davati u Carling kupu i takvim mečevima, ne vjerujem da će ga odmah "bacati" u vatru kada je najpotrebnije. To sam želio reći, trebali ste dovesti iskusnog braniča kojih u Premiershipu ima na pregršt počevši od Danna, Cahilla, Jagielke, Warda, Taylora, Warnocka, to su sve igrači koji su za klasu iskusniji i bolji od Coatesa. ;)
haj dobro prva 3, kakva je situacija sa drugom trojicom ?
warnock je bek, prosao nasu omladinsku skolu,
ward(ukoliko mislis na njega iz Wolwesa) i on je lijevi bek,
i taylor - nemoj mi samo reci da mislis na mathewa taylora, opet lijevog beka :mrgreen:
Za zivot cijeli!

UK_Gee
Kontakt:

Post Postao/la UK_Gee » 24 avg 2011, 12:48

Da oni jesu bekovi, ali Warnock je sezonu u Blackburnu kada je igrao većinom bio stoper. Za Warda također isto mislim, može pokriti itekako dobro poziciju stopera u Wolvesu. Nisam mislio na Matthewa Taylora, nego na braniča Newcastlea. ;)

IN DELUSION WE TRUST.

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 24 avg 2011, 12:51

Ma tako smo govorili i za Kuyta da nema sanse da ga neko izbaci pa dodje jedan Henderson i dobije prednost.. Zar nije posteno da igra Meireles? Prosle sezone jedan od najboljih igraca, Kenny to ne farma 2%. On ima svoje zamisli i svoje ideje i siguran sam da ce Coates igrati umjesto Carragera cim ovaj nesto zasere a bgm sere puno vec godinu i pol, njegova nepokretljivost nas kosta..

Nije bgm sad da mislim nesto lose o Carri njemu svaka cast ali ja govorim htjeli smo potpunu reformaciju i dobili smo je. Pa ne sjecam se kad je posljednji put Carra zabio gol iz kornera ili nesto slicno, a Coates sa svojih 1.96 cm bi bio redovna prjetnja.. Et samo zamislite prekid koji izvodi jedan Gerrard, Downing ili Adam a u sesnestercu skacu
Carroll,Agger,Coates ili Kelly.. Na kraju krajeva sta god bude bilo idemo na bolje, ako Carra zastopa bitno je da imamo dobar plan B makar on sjedio na klupi YNWA

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 24 avg 2011, 12:52

UK_Gee je napisao/la:Da oni jesu bekovi, ali Warnock je sezonu u Blackburnu kada je igrao većinom bio stoper. Za Warda također isto mislim, može pokriti itekako dobro poziciju stopera u Wolvesu. Nisam mislio na Matthewa Taylora, nego na braniča Newcastlea. ;)
ako su ti njih 3 klasa za ovog najboljeg mladog igraca copa americe, onda si ti pomjesao kruske i jabuke
Za zivot cijeli!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 24 avg 2011, 12:54

Dobili ste jednog od najboljih mladih stopera svijeta, izgleda jako zrel za svoje godine i ako ga povrede zaobidju bit ce jedan od glavnih igraca Liverpula za par godina..

UK_Gee
Kontakt:

Post Postao/la UK_Gee » 24 avg 2011, 12:54

Sve trojica su sada bila u Top 10 braniča za 2. kolo Premiershipa. ;)

IN DELUSION WE TRUST.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 24 avg 2011, 12:57

UK_Gee je napisao/la:Sve trojica su sada bila u Top 10 braniča za 2. kolo Premiershipa. ;)
Kakve to veze ima? Ako Carlton Cole odigra jedno dobro kolo da li to znači da spada u top napadače?

@fera

:lol:
Greatness dies

UK_Gee
Kontakt:

Post Postao/la UK_Gee » 24 avg 2011, 13:04

Jesam ja igdje napisao da su oni top klasa ? :?

IN DELUSION WE TRUST.

steven_gerrard
Kontakt:

Post Postao/la steven_gerrard » 24 avg 2011, 13:51

veceras ocekujem pobjedu od 2-3 gola razlike,i veceras je prilika za carrolla da dadne go ocekujem da ce mu kenny dat priliku jer je i on svjestan da bi eventualni go veceras za 50 posto popravio samopouzdanje carrollu i zamolit cu ko bude imo link da stavi

joj valja meni sutra na popravni :cry:

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 24 avg 2011, 13:59

UK_Gee je napisao/la:Jesam ja igdje napisao da su oni top klasa ? :?
Jesam li ja negdje napisao 'top klasa'? Govorim ti da i Carlton Cole može ući u listu 'top 10 napadača za određeno kolo' no time mi neće privući interes.

Ti si dao listu 'top 10 braniča' za 2. kolo čime nam ukazuješ kako su to veoma dobri braniči. Mislim ono, Ward, Warnock, De Laet, Berra... Pa nije ti ovo QPR pa da se klub može zadovoljiti sa takvim igračima. Nek' jedan od ove četvorice bude u više od 20-25 kola Premier Lige u timu kola pa bih onda mogao i razmisliti da li vrijede. Al' ne, oni su bili ''maestralni'' protiv Fulhama, Blackburna i Wigana te zbog toga zaslužuju da budu spominjani sa jednim Liverpoolom. :roll:
Greatness dies

RamoLFC_93
Kontakt:

Post Postao/la RamoLFC_93 » 24 avg 2011, 14:34

sta mislite o ovoj postavi....

..... Reina........

......Glen Jonson..... ....Carra.........Agger........Enrique

..... Hendo... ......Gerrard......

.....Adam.....
.....Suarez....... ......Downing.......

.....Caroll......
Zadnja izmjena: RamoLFC_93, dana/u 24 avg 2011, 14:37, ukupno mijenjano 2 puta.
YNWA_______LIVERPOOL FC_________

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 24 avg 2011, 14:34

L_blancos je napisao/la:Dobili ste jednog od najboljih mladih stopera svijeta, izgleda jako zrel za svoje godine i ako ga povrede zaobidju bit ce jedan od glavnih igraca Liverpula za par godina..

Na stranici kluba jos nema nikakve zvanicne vijesti da dolazi....
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 24 avg 2011, 15:01

98% dolazi mladi urugvajac. Kako sjajnu ekipu imamo sa Suarezom,Lucasom,Enrikeom,ReinommMaxijem,Meirelesom i sada Coatesom koji govore isti jezik i odmah je lakse nego kada si jedini stranac u ekipi.. Sa druge strane imamo i dosta engleza tako da je to po meni bas idealno, stmosfera je uvijek na nivou.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 avg 2011, 15:39

pacheco odlazi u Atletico na posudbu
You are someone else I am still right here

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 24 avg 2011, 15:45

fera je napisao/la:pacheco odlazi u Atletico na posudbu
teško bude našao mjesta tamo...

coates čeka radnu dozvolu.. to je ono zbog čega je ovaj transfer na čekanju...

ako se ovo oduži, mogu ga uvrstiti pod ''exceptional talent'', čemu realno i pripada, te onda ne bi trebalo biti problema...
Greatness dies

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: kakarut i 1 gost.