FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

LudLo 4
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LudLo 4 » 24 avg 2011, 13:24

Ima li onog mog druga Ade,hoce li biti sta za magazin,bedzeve ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

bubakar
Kontakt:

Post Postao/la bubakar » 24 avg 2011, 13:29

evo ovoga ope :evil: danas budi fin seven, pazi sta pises
AMAR AMAR OSIM OSIM

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 24 avg 2011, 13:31

bubakar je napisao/la:evo ovoga ope :evil: danas budi fin seven, pazi sta pises
:shock: :!: :?: :?: :roll:

bubakar
Kontakt:

Post Postao/la bubakar » 24 avg 2011, 13:33

seven je napisao/la:
bubakar je napisao/la:evo ovoga ope :evil: danas budi fin seven, pazi sta pises
:shock: :!: :?: :?: :roll:

aaaa vidi sad ga nema :roll: :roll: :roll: :roll:
AMAR AMAR OSIM OSIM

Jason Bourne
Kontakt:

Post Postao/la Jason Bourne » 24 avg 2011, 13:46

malo sam se bavio analizom prethodne sezone i kako biti sapmion. Za titulu treba odprilike 60 bodova (Borac prosle sezone imao 64) to znaci, trebali bi pobijediti sve domace utakmice i osvojiti 45 bodova i najmanje pobijediti 5 na gostovanju (15 bodova) to bi bilo 60 bodova i to je titula.

Veliki problem je sto prosle godine smo, kada bi se nepravila tabela medjusobnih susreta (Borac, Sarajevo, Širiki i Željo) osvojili samo dva boda, Borac imao samo jedan poraz i sve pobijedio ... Tu bi morali dobro poaditi i pobijediti nekog na gostovanju od ovih ekipa jer su i dalje najozbiljniji kandidati na tituli ... Ali vidjet cemo ...

Kao sto sam rekao treba na 5 pobijeda na gostovanjima (Gošk, Kozara, Leotar, Slavija, Olimpik, Sloboda ...)

Sretno plavi ...

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 24 avg 2011, 13:50

Jason Bourne je napisao/la:malo sam se bavio analizom prethodne sezone i kako biti sapmion. Za titulu treba odprilike 60 bodova (Borac prosle sezone imao 64) to znaci, trebali bi pobijediti sve domace utakmice i osvojiti 45 bodova i najmanje pobijediti 5 na gostovanju (15 bodova) to bi bilo 60 bodova i to je titula.

Veliki problem je sto prosle godine smo, kada bi se nepravila tabela medjusobnih susreta (Borac, Sarajevo, Širiki i Željo) osvojili samo dva boda, Borac imao samo jedan poraz i sve pobijedio ... Tu bi morali dobro poaditi i pobijediti nekog na gostovanju od ovih ekipa jer su i dalje najozbiljniji kandidati na tituli ... Ali vidjet cemo ...

Kao sto sam rekao treba na 5 pobijeda na gostovanjima (Gošk, Kozara, Leotar, Slavija, Olimpik, Sloboda ...)

Sretno plavi ...
da ali ove godine gotovo cijela liga će pobijediti Goška, Kozaru i Slobodu, pa se te pobjede poništavaju

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 24 avg 2011, 14:02

Jason Bourne je napisao/la:malo sam se bavio analizom prethodne sezone i kako biti sapmion. Za titulu treba odprilike 60 bodova (Borac prosle sezone imao 64) to znaci, trebali bi pobijediti sve domace utakmice i osvojiti 45 bodova i najmanje pobijediti 5 na gostovanju (15 bodova) to bi bilo 60 bodova i to je titula.

Sretno plavi ...
Upravu si Jas., Ali, pa dobro ,znamo svi kakav je Željo koliko god da ga volili, za*ebaće se negdje i to baš, kod kuće ja msm. Možda protiv Sarajeva ili Širokog, Borca moraju dobiti ako hoće da zadrže ponos Plavog grba. A u gostima su se pokazali protiv jednog Travnika, kojeg je Željo trebao minimalno 3:0 pobijediti. Ali uvijek ima nekih kikseva i problema tako da su šanse za titulu ove godine, 50-50 % :?
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 24 avg 2011, 14:05

Sretno plavi ...
Malo pre-uranjena pre-stura i pre-idealna alnaliza ako si se vec zabavio analizom trebao si predvidjeti i koji X,koji su moguci sa ozbiljnijim ekipama kako kod kuce tako i u gostima a da ne govorim o mogucim kiksevima..ima finih ekipa u premier ligi koji nam mogu vrlo lako pomrsiti racune isto tako kao i mi njima,analize i kalkulacije ostavljam za proljetni dio sezone ukoliko bude postojalla potreba za istim...

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 24 avg 2011, 14:18

Ima li iko obziran da mi kupi Željin magazin koji je izašao nedavno,jer bi više volio to pročitati nego se "hliba najist".Kupite mi i pošaljete busem možete mi halalit 2 KM,ako ne možete vala ćemo se dogovoriti kako da vam pošaljem 2 KM, može opet bus.BUDITE OBZIRNI PREMA BRAĆI IZVAN SARAJEVA. Ako ima ko voljan neka mi se javi na PP. :)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 24 avg 2011, 14:18

dali TV Vogošća prenosi tekmu večeras ?
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 24 avg 2011, 14:19

silenT je napisao/la:dali TV Vogošća prenosi tekmu večeras ?
Nije nikad prenosila niti će...
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 24 avg 2011, 14:24

Bht sramota , derbi kola Zeljo - Zrinjski , a oni prenose Slaviju i malene , yebli ih oni
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 24 avg 2011, 14:28

ragazzidelsud1987 je napisao/la:Bht sramota , derbi kola Zeljo - Zrinjski , a oni prenose Slaviju i malene , yebli ih oni
AAAAAAAAAAAA. SRAMOTA!!! :twisted:
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 24 avg 2011, 14:32

ragazzidelsud1987 je napisao/la:Bht sramota , derbi kola Zeljo - Zrinjski , a oni prenose Slaviju i malene , yebli ih oni
Prenose Slaviju i jufkare jer ima liga prvaka koja počinje u isto vrijeme kad i Željo - zrinjski.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

195
Kontakt:

Post Postao/la 195 » 24 avg 2011, 14:35

Stvarno bruka , trenutno medju jačim navijačkim derbijima , a po kvaliteti i nogometna najjača utakmica i oni prenose xy utakmicu :?

pretplata za ovo , zaboravite :roll:

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 24 avg 2011, 14:37

195 je napisao/la:Stvarno bruka , trenutno medju jačim navijačkim derbijima , a po kvaliteti i nogometna najjača utakmica i oni prenose xy utakmicu :?

stvarno kako su mogli cccc

StoneRoses
Kontakt:

Post Postao/la StoneRoses » 24 avg 2011, 14:38

195 je napisao/la:Stvarno bruka , trenutno medju jačim navijačkim derbijima , a po kvaliteti i nogometna najjača utakmica i oni prenose xy utakmicu :?

nece bit 2milje ljudi na staionu sto si lud

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 24 avg 2011, 14:38

pa sta te briga sta prenose , fino grbavica 20:30 i je..e ti se za prenos

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 24 avg 2011, 14:38

ako su već išli po toj logici trebali su prenositi Rubin Kazan-Lyon i Željo-Zrinjski....
ko Udinese-Arsenal neka utakmica.... klub u propadanju i osrednji talijanski prvoligaš..
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 avg 2011, 14:39

Kako ne shvatate da je to do termina ?
Da je Zeljo-Zrinjski u 17:00 prenosili bi sigurno,ovako navece im je LP koja se masno placa i da radi jedne utakmice PL oni izgube LP,nema sanse. ;)
Ja bih prvi voleo da prenose Zelju jer cu svakako biti na utakmicu u Lukavici,ali ne moze,jedino da se zadovoljimo snimkom TV Vogosca ako bude veceras nekada.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.