FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ima li onog mog druga Ade,hoce li biti sta za magazin,bedzeve ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
bubakar je napisao/la:evo ovoga opedanas budi fin seven, pazi sta pises

seven je napisao/la:bubakar je napisao/la:evo ovoga opedanas budi fin seven, pazi sta pises
![]()
![]()
![]()
![]()
aaaa vidi sad ga nema

AMAR AMAR OSIM OSIM
-
- Kontakt:
malo sam se bavio analizom prethodne sezone i kako biti sapmion. Za titulu treba odprilike 60 bodova (Borac prosle sezone imao 64) to znaci, trebali bi pobijediti sve domace utakmice i osvojiti 45 bodova i najmanje pobijediti 5 na gostovanju (15 bodova) to bi bilo 60 bodova i to je titula.
Veliki problem je sto prosle godine smo, kada bi se nepravila tabela medjusobnih susreta (Borac, Sarajevo, Širiki i Željo) osvojili samo dva boda, Borac imao samo jedan poraz i sve pobijedio ... Tu bi morali dobro poaditi i pobijediti nekog na gostovanju od ovih ekipa jer su i dalje najozbiljniji kandidati na tituli ... Ali vidjet cemo ...
Kao sto sam rekao treba na 5 pobijeda na gostovanjima (Gošk, Kozara, Leotar, Slavija, Olimpik, Sloboda ...)
Sretno plavi ...
Veliki problem je sto prosle godine smo, kada bi se nepravila tabela medjusobnih susreta (Borac, Sarajevo, Širiki i Željo) osvojili samo dva boda, Borac imao samo jedan poraz i sve pobijedio ... Tu bi morali dobro poaditi i pobijediti nekog na gostovanju od ovih ekipa jer su i dalje najozbiljniji kandidati na tituli ... Ali vidjet cemo ...
Kao sto sam rekao treba na 5 pobijeda na gostovanjima (Gošk, Kozara, Leotar, Slavija, Olimpik, Sloboda ...)
Sretno plavi ...
da ali ove godine gotovo cijela liga će pobijediti Goška, Kozaru i Slobodu, pa se te pobjede poništavajuJason Bourne je napisao/la:malo sam se bavio analizom prethodne sezone i kako biti sapmion. Za titulu treba odprilike 60 bodova (Borac prosle sezone imao 64) to znaci, trebali bi pobijediti sve domace utakmice i osvojiti 45 bodova i najmanje pobijediti 5 na gostovanju (15 bodova) to bi bilo 60 bodova i to je titula.
Sretno plavi ...
- Seahawks Boy
- Kontakt:
Upravu si Jas., Ali, pa dobro ,znamo svi kakav je Željo koliko god da ga volili, za*ebaće se negdje i to baš, kod kuće ja msm. Možda protiv Sarajeva ili Širokog, Borca moraju dobiti ako hoće da zadrže ponos Plavog grba. A u gostima su se pokazali protiv jednog Travnika, kojeg je Željo trebao minimalno 3:0 pobijediti. Ali uvijek ima nekih kikseva i problema tako da su šanse za titulu ove godine, 50-50 %Jason Bourne je napisao/la:malo sam se bavio analizom prethodne sezone i kako biti sapmion. Za titulu treba odprilike 60 bodova (Borac prosle sezone imao 64) to znaci, trebali bi pobijediti sve domace utakmice i osvojiti 45 bodova i najmanje pobijediti 5 na gostovanju (15 bodova) to bi bilo 60 bodova i to je titula.
Sretno plavi ...

Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Željo 1921 <3
Malo pre-uranjena pre-stura i pre-idealna alnaliza ako si se vec zabavio analizom trebao si predvidjeti i koji X,koji su moguci sa ozbiljnijim ekipama kako kod kuce tako i u gostima a da ne govorim o mogucim kiksevima..ima finih ekipa u premier ligi koji nam mogu vrlo lako pomrsiti racune isto tako kao i mi njima,analize i kalkulacije ostavljam za proljetni dio sezone ukoliko bude postojalla potreba za istim...Jason Bourne je napisao/la:malo sam se bavio analizom prethodne sezone i kako biti sapmion. Za titulu treba odprilike 60 bodova (Borac prosle sezone imao 64) to znaci, trebali bi pobijediti sve domace utakmice i osvojiti 45 bodova i najmanje pobijediti 5 na gostovanju (15 bodova) to bi bilo 60 bodova i to je titula.
Sretno plavi ...
Ima li iko obziran da mi kupi Željin magazin koji je izašao nedavno,jer bi više volio to pročitati nego se "hliba najist".Kupite mi i pošaljete busem možete mi halalit 2 KM,ako ne možete vala ćemo se dogovoriti kako da vam pošaljem 2 KM, može opet bus.BUDITE OBZIRNI PREMA BRAĆI IZVAN SARAJEVA. Ako ima ko voljan neka mi se javi na PP. 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
dali TV Vogošća prenosi tekmu večeras ?
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- nookey
- Kontakt:
Nije nikad prenosila niti će...silenT je napisao/la:dali TV Vogošća prenosi tekmu večeras ?
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
-
- Kontakt:
Bht sramota , derbi kola Zeljo - Zrinjski , a oni prenose Slaviju i malene , yebli ih oni
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- Seahawks Boy
- Kontakt:
AAAAAAAAAAAA. SRAMOTA!!!ragazzidelsud1987 je napisao/la:Bht sramota , derbi kola Zeljo - Zrinjski , a oni prenose Slaviju i malene , yebli ih oni

Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Željo 1921 <3
Prenose Slaviju i jufkare jer ima liga prvaka koja počinje u isto vrijeme kad i Željo - zrinjski.ragazzidelsud1987 je napisao/la:Bht sramota , derbi kola Zeljo - Zrinjski , a oni prenose Slaviju i malene , yebli ih oni
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
Stvarno bruka , trenutno medju jačim navijačkim derbijima , a po kvaliteti i nogometna najjača utakmica i oni prenose xy utakmicu
pretplata za ovo , zaboravite

195 je napisao/la:Stvarno bruka , trenutno medju jačim navijačkim derbijima , a po kvaliteti i nogometna najjača utakmica i oni prenose xy utakmicu![]()
stvarno kako su mogli cccc
-
- Kontakt:
nece bit 2milje ljudi na staionu sto si lud195 je napisao/la:Stvarno bruka , trenutno medju jačim navijačkim derbijima , a po kvaliteti i nogometna najjača utakmica i oni prenose xy utakmicu![]()
pa sta te briga sta prenose , fino grbavica 20:30 i je..e ti se za prenosragazzidelsud1987 je napisao/la:Bht sramota , derbi kola Zeljo - Zrinjski , a oni prenose Slaviju i malene , yebli ih oni
ako su već išli po toj logici trebali su prenositi Rubin Kazan-Lyon i Željo-Zrinjski....
ko Udinese-Arsenal neka utakmica.... klub u propadanju i osrednji talijanski prvoligaš..
ko Udinese-Arsenal neka utakmica.... klub u propadanju i osrednji talijanski prvoligaš..
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Kako ne shvatate da je to do termina ?195 je napisao/la:Stvarno bruka , trenutno medju jačim navijačkim derbijima , a po kvaliteti i nogometna najjača utakmica i oni prenose xy utakmicu![]()
Da je Zeljo-Zrinjski u 17:00 prenosili bi sigurno,ovako navece im je LP koja se masno placa i da radi jedne utakmice PL oni izgube LP,nema sanse.

Ja bih prvi voleo da prenose Zelju jer cu svakako biti na utakmicu u Lukavici,ali ne moze,jedino da se zadovoljimo snimkom TV Vogosca ako bude veceras nekada.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.