a ti me emire najvise iznenadujesemir_dj je napisao/la:koji Gavarić... gdje je igrao prije

a ti me emire najvise iznenadujesemir_dj je napisao/la:koji Gavarić... gdje je igrao prije
jel bgt...astra1922 je napisao/la:a ti me emire najvise iznenadujesemir_dj je napisao/la:koji Gavarić... gdje je igrao prije![]()
pa imaju kamilu, a i teška artiljerija (Varupa) je tuastra1922 je napisao/la:poluvrijeme 1-0 kraj 3-1.o.volio bi brzi gol onda bi bilo lakse al vidicemo sve zavisi i od travnika kako ce se postavit,porucuju nam da vise ne igraju bunker sad se oni nadigravajuigraju momci za gol vise
![]()
Po cemu sam ja dusman,a ti ljubitelj,pojasni slijepce,ugledan jesam,zalizan nisam,vidi se kakav ti je mentalitet,vecina voli Zvijezdu kao i ti,iz interesa,prodate se za pice i obecanje,mnogi je nece ni gledati ako ne mogu dzaba uci,eto ljubavi.astra1922 je napisao/la:ako je istina za gavarica onda aferim extra je to igrac pa tuzlaci ce da popizde ako se realizuje transfer.ovaj elvis je najveci dusman zvijezde a tako ugledan i zalizan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.