Svakim danom je sve više igrača koji se povezuju sa našim klubom, valjda neki i dođe. Trenutno su na meti; Danilo (Parma), Hazard (Lille), Martin (Sochaux) i Yanni M`Vila (Rennes). Od navedenih igrača veliko ime za sada nitko nije stvorio, ali radi se o izvanrednim igračima. Moj pick od navedenih bi bio igrač Lillea, Hazard kojem je Wenger već poslao ponudu od 26 miliona funti, ali ona je glatko odbijena. M`Vila je također kvalitetan igrač, gledao sam ga na Koševu u kvalifikacijama protiv BiH i odigrao je dosta solidno. Ostali navedeni igrači Danilo i Martin su također kvalitetni, ali ako je vjerovati ovom članku što sam postavio o Martinu novinari imaju samo riječi hvale i Wenger se ne bi pokajao kada bi ga doveo.
Transfer period se bliži kraju, a mi smo ostali bez najboljih igrača. Crno nam se piše, ako uprava i Wenger ne dovedu adekvatna rješenja u naš tim, jer našu igru smo mogli vidjeti protiv Liverpoola gdje nismo odigrali na nivou od prošle sezone. Večeras meč u Udinama može mnogo toga ponuditi i sa nestrpljenjem čekam ovu utakmicu i našu igru nakon poraza od Liverpoola !