ma tebi se čudim, pa i nije neki veliki uspjeh imati više europskih titula od londonskih klubova, pa to ima i zvezda i steaua kako neće jedan juventusArogantni je napisao/la: JUVENTUS je velicina za Arsenal....
Kako te bolan nije stid nesto pricat JUVENTUS ima vise trofeja nego svi Londonski timovi zajedno...
Ima vise finala LP nego svi Londonski timovi... Tu brojim i Arsenal...
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Re: Arsenal
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- -Paja
- Kontakt:
Cuj ti ovih zabarcica cuj molim te Jubentus, Milan Arsenalove poznate kante za nabijanje
Dio Arsenala
- Boateng_27
- Kontakt:
De mi onda objasni kako mi imamo titule vi nemate ???-Paja je napisao/la:Cuj ti ovih zabarcica cuj molim te Jubentus, Milan Arsenalove poznate kante za nabijanje
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
- -Paja
- Kontakt:
Ne znam stvarno mi vas kantamo, sigurno nije nesto regularno jer ste vi prelagan protivnik za nekakav trofejan klub. Ma Uefini pobjednici rijetko se tu nadje istinski kvalitetna ekipa.Boateng_27 je napisao/la:De mi onda objasni kako mi imamo titule vi nemate ???-Paja je napisao/la:Cuj ti ovih zabarcica cuj molim te Jubentus, Milan Arsenalove poznate kante za nabijanje
Dio Arsenala
navijači arsenala neka se pripreme već sljedeće godine wilshere ide negdje. united, city, real pitanje je sad.
- JuveSissoko
- Kontakt:
Juve broj trofeja >>>>>>>>>> svi londonski klubovi TOGETHER, sa stranima parama i igracima ili ne, uzmes kako hoces.mmirsad je napisao/la:
da je ovo napisao neko ko navija za veliki klub pa hajd al napisati neko ko navija za prosjecni italijanski klub sramota bolan. Ako udinese dere juventus cekaj malo ima li koji klub u seria a da ih ne dere mislis da mogu Arsenala![]()
A vidili smo da u Europa ligi juve nije mogao dobiti Fulham 10 momcad EPL i to je pokazatelj kolika je jacina EPL, i kolika je nejacina juvea. zato momak otprdi na drugi forum ovaj je za velike ekipe.
![]()
Juve broj zlatnih lopti>>>>>>>>>> svi londonski klubovi, prije nafte ili sa njom, uzmes kako hoces
Juve broj finala europskih takmicenja >>>>>>>>>>svi londonski klubovi, sa francuzima ili bez, uzmes kako hoces
Juve broj domacih titula>>>>>>>>> svi londonski klubovi zajedno, sa stranim trenerima ili ne, uzmes kako hoces
hajd sad pajki
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- -Paja
- Kontakt:
zlatne lopte, eurokupovi, domaca takmicenja(smijesna serija a, ova prica me podsjeca na Rangerse i njihove domace trofeje)

Dio Arsenala
Juventus je trofejniji klub ali sad je kanta za nabijanje i to je činjenica.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- JuveSissoko
- Kontakt:
kad budete imali toliko onda se javite, vidim zadnjih godina sto sta osvajate, zadnje europsko finale je samo 3 godine kasnije od Juventusovog, tako da nemoj se puno hvalit skorasnjim "uspjesima" svog kluba.-Paja je napisao/la:zlatne lopte, eurokupovi, domaca takmicenja(smijesna serija a, ova prica me podsjeca na Rangerse i njihove domace trofeje)![]()
![]()
p.s. vecina tih trofeja je osvojena u vrijeme kad je Bundes Liga bila jaca od engleske lige, koja je bila sa tri predstavnika u LP, rekoh djaba se hvalis skorasnjim uspjesima, kad istih nemate,
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- -Paja
- Kontakt:
Gdje se ja hvalim, izgleda da nam ovaj decko halucinira, koga briga za smijesna finala lige prvaka, a trofeje Arsenala nisam i necu da poredim sa bijednim trofejima Jubentusa koji i takvi kaki su bijedni nisu ni cisto osvojeni e zamisli ti odrona bijedni trofeji osvajani uz namjestanjeJuveSissoko je napisao/la:kad budete imali toliko onda se javite, vidim zadnjih godina sto sta osvajate, zadnje europsko finale je samo 3 godine kasnije od Juventusovog, tako da nemoj se puno hvalit skorasnjim "uspjesima" svog kluba.-Paja je napisao/la:zlatne lopte, eurokupovi, domaca takmicenja(smijesna serija a, ova prica me podsjeca na Rangerse i njihove domace trofeje)![]()
![]()
p.s. vecina tih trofeja je osvojena u vrijeme kad je Bundes Liga bila jaca od engleske lige, koja je bila sa tri predstavnika u LP, rekoh djaba se hvalis skorasnjim uspjesima, kad istih nemate,

Dio Arsenala
- JuveSissoko
- Kontakt:
-Paja je napisao/la:Gdje se ja hvalim, izgleda da nam ovaj decko halucinira, koga briga za smijesna finala lige prvaka, a trofeje Arsenala nisam i necu da poredim sa bijednim trofejima Jubentusa koji i takvi kaki su bijedni nisu ni cisto osvojeni e zamisli ti odrona bijedni trofeji osvajani uz namjestanjeJuveSissoko je napisao/la:kad budete imali toliko onda se javite, vidim zadnjih godina sto sta osvajate, zadnje europsko finale je samo 3 godine kasnije od Juventusovog, tako da nemoj se puno hvalit skorasnjim "uspjesima" svog kluba.-Paja je napisao/la:zlatne lopte, eurokupovi, domaca takmicenja(smijesna serija a, ova prica me podsjeca na Rangerse i njihove domace trofeje)![]()
![]()
p.s. vecina tih trofeja je osvojena u vrijeme kad je Bundes Liga bila jaca od engleske lige, koja je bila sa tri predstavnika u LP, rekoh djaba se hvalis skorasnjim uspjesima, kad istih nemate,Bila bi prava uvreda za nas grandiozni klub da poredimo taj cirksu sa nasom prebogatom historijom.

you are delusional
- -Paja
- Kontakt:
Ma kakva namjestanja sa ili bez njih ti trofeji su bijedni zabaru moj, nego sam samo tim morao da stavim slag na to kako je Jube smijesan klub.
Dio Arsenala
- JuveSissoko
- Kontakt:
slazem se, iako je Juve smijesan tim, opet je poznatiji i trofejniji, pa sad skontaj ako je Juve smijesan zamisli koliko je Arsenal tek smijesan, pravi engleski tim sa cak 2-3 engleza u nekoliko godina.-Paja je napisao/la:Ma kakva namjestanja sa ili bez njih ti trofeji su bijedni zabaru moj, nego sam samo tim morao da stavim slag na to kako je Jube smijesan klub.

- -Paja
- Kontakt:
Jes u zabarskim mjerilima je on poznatiji i trofejniji u globalnim on je nista.
Dio Arsenala
Paki sta bi sa onim Fabregasom,ti rece da je on pravi topnik i da ostaje-Paja je napisao/la:Jes u zabarskim mjerilima je on poznatiji i trofejniji u globalnim on je nista.

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- JuveSissoko
- Kontakt:
okay, i u globalnim sto nam je UEFA namjestila prednjacimo, de izaberi neki trofej da se posteno poredimo.-Paja je napisao/la:Jes u zabarskim mjerilima je on poznatiji i trofejniji u globalnim on je nista.

To je onaj igrač, kojeg je Paja hvalio, kleo se u njega, smijao se da će potpisati za neki tim.

@JuveSissoko, popusti, pametni popuštaju, Paja ne zna ni pravila ove igre (fudbala), a hoće nešta da priča

YOU'LL NEVER WALK ALONE
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
a jest Samketu drago, vidi ga što je osmjeh nabacio.
al možda je montaža jer vođa je rekao da nasri i fabregas neće nigdje jer ako odu onda arsenal nije veliki klub
al možda je montaža jer vođa je rekao da nasri i fabregas neće nigdje jer ako odu onda arsenal nije veliki klub
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.