FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
odigrano iskusno kakav je i sam JH,,nista pretjerano,,,sasvim dovoljno da se pobjedi,ne primi gol a i ne premori,jer vec u subotu treba lapiti nova 3 boda na vrucem gostovanju (necu da se prisjecam prosle godine).Mislim da bi u sezonu mogli gledati dosta ovako sigurnih utakmice,malo i negledljivih ali sigurnih...svaka cast za dobro obavljen posao,,niko od igraca nije nesto posebno pokazao osim Bilala koji se vraca u TOP formu....
VOLIM BAYERN
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne pisem, jer imam ovo:S-Y-L-A-R je napisao/la: E ako ih stvarno pises,zelim ti da ti ruka utrne od silnih utakmica jer bi to znacilo samo jedno ...
Al' svakako ruka moze utrnuti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ne fercera ti taj abakusOmerbavarac je napisao/la:360 minuta bez primljenog gola, fascinantno.
Rutinski, bitna su ''3 boda''.
Baš ''nam'' i ne cvatu ruže u EL, stoga je svaka pobjeda u LP je zlata vrijedna zbog famoznog koefcijenta.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
nisam gledao utakmicu,ovamo sam pratio thriller od Dinama,hehe
Kaiserslautern vs FC Bayern slijedece kolo,ukoliko pobjedimo eto nam prvog mjesta nakon Bog zna koliko vremena, ajmo statisticari brzo izracunajte.
Gladbach igra u nedjelju u gostima sa Schalkeom,bit ce dobra utakmica!
Kaiserslautern vs FC Bayern slijedece kolo,ukoliko pobjedimo eto nam prvog mjesta nakon Bog zna koliko vremena, ajmo statisticari brzo izracunajte.
Gladbach igra u nedjelju u gostima sa Schalkeom,bit ce dobra utakmica!
Stern des Südens
- roy_makaay
- Kontakt:
Odrađen pos'o u Švici s 50% snage.Robben pošteđen,Rafinha također.Raduje me što odbrana ovako dobro funkcioniše.Sljedeća tekma na Betzenbergu gdje smo redovno prosipali bodove,za nadati je se da ovaj put nećemo.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Rutinska pobjeda kako smo i očekivali, a pretpostavljao sam da neče biti visoka pobjeda jer ipak su se čuvali za subotnju utakmicu...Prošli smo pretkolo i skinuli i taj teret s leđa što je jako bitno. Neko reče četvrta utakmica bez primljenog gola, a čini mi se da je i peta, jer i u kupu ga nismo primili koliko se ja sječam..Inače Heynckesova rotacija funkcioniše odlično. Mnogi će sad reči da Bayern nije imao još toliko jake , one najjače protivnike, al je sigurno jedno naša je odbrana puno, puno jača nego prošle sezone. I prije sam govorio taman da ni jedno pojačanje u odbrani ne dovedemo, odbrana će biti jača zbog Juppa jer Jupp radi na defanzivi, ekipa cjelokupno dobro stoji, čak i jedan van Buyten djeluje sigurnije..Svakako će kao stoperi Badstuber i Boateng ostati Juppov prvi izbor, al dobro je da znamo da i dalje belgijski gorostas može odraditi posao dobro. Bekovske pozicije su super pokrivene, jer još jednom se vidjelo da je na beku Boateng isto dobar, da može pokriti tu desnu stranu isto kao Rafinha.
Kritičari koji su kao lavina ovde dolazili su nas ubjeđivali kako je ta odbrana nepopravljiva i govorili su kako kupujemo otpatke drugih klubova : Rafinhu i Boatenga....Sada se samo pokazuje ko je bio realan, a ko nerealan, a koliku će još snagu Bayern pokazat to će tek mnogi vidjet, još je u ovoj ekipi jako, jako mnogo potencijala....Ovo je tek početak.
P.S: Bayern je ulaskom obezbijedio 4 bonus poena Bundesligi, jer ekipa koja prodje kvalifikacije i uđe u grupnu fazu donosi ligi ta 4 poena, uz to još idu 2 boda za ove 2 pobjede.
Kritičari koji su kao lavina ovde dolazili su nas ubjeđivali kako je ta odbrana nepopravljiva i govorili su kako kupujemo otpatke drugih klubova : Rafinhu i Boatenga....Sada se samo pokazuje ko je bio realan, a ko nerealan, a koliku će još snagu Bayern pokazat to će tek mnogi vidjet, još je u ovoj ekipi jako, jako mnogo potencijala....Ovo je tek početak.
P.S: Bayern je ulaskom obezbijedio 4 bonus poena Bundesligi, jer ekipa koja prodje kvalifikacije i uđe u grupnu fazu donosi ligi ta 4 poena, uz to još idu 2 boda za ove 2 pobjede.
Zadnja izmjena: effe_sa, dana/u 24 avg 2011, 02:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- schweinsteiger
- Kontakt:
brojimo uzastopne,M'gladbach nam je zadnji dao,zato @Hare napisa 388 minutaeffe_sa je napisao/la: Neko reče četvrta utakmica bez primljenog gola, a čini mi se da je i peta, jer i u kupu ga nismo primili koliko se ja sječam...
ma sta sigurnije,ubio HSV u pojam,a veceras se dere redom zbog svake zalutale lopte u sesnaesterac,izgleda da je dobio dosta samopouzdanja od Juppaeffe_sa je napisao/la: čak i jedan van Buyten djeluje sigurnije..
@el-fighter
to nam je falilo prosle sezone,ta disciplina
previse se igraci opustali u,takoreci,laganim utakmicama
izgleda da je Jupp postavio prioritete,a jedan od glavnih je da se ne primi gol
kao sto je i sam govorio prije pocetka sezone : "Zelim da se protivnici zapitaju kako Bayernu dati gol?",to se izgleda obistinjuje polahko
za proslogodisnju ekipu pod vodstvom Gaala bih se bojao za predstojecu utakmicu protiv K'lauterna,ali sad sam uvjeren u pobjedu
ono sto mi je smetalo kod Gaala jos,jeste sto nikad nije tokom utakmice znao ustat' na duze od minutu i galamit' na igrace ili davat' im upute,dok Jupp ne sjeda
i da li neko zna u kojem cemo šeširu biti za izvlacenje timova u grupnoj fazi,logicno bi bilo da smo u prvom,ali ne znam da li ima veze sto smo dosli u grupnu preko kvalifikacija
#miasanmia
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- kuman_@mel
- Kontakt:
jao kako bi volio da izvucemo milan,city i dinamo,da pokazemo ko je gazdaSaurman je napisao/la:Bayern je nosioc i biće u prvom šeširu :
[url
Uploaded with ImageShack.us][/url]
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
- schweinsteiger
- Kontakt:
kuman_@mel je napisao/la: jao kako bi volio da izvucemo milan,city i dinamo,da pokazemo ko je gazda
zasto Dinamo
i ne bih ja toliko volio Man.City,nisu oni bezopasni.Fali im timske igre i bilo kakva taktika,posto im je trener dno dna,ali imaju individualce koji mogu proc' odbranu kao da je nema...Zato,neka hvala
Ja bih iz drugog šešira volio MIlan,treceg Kopenhagen i cetvrtog Bate Borisov...Milan cisto da ne bude nama,navijacima,dosadna grupna faza i da zaćeramo Italijanima
#miasanmia
Uz Porto i Arsenal(ako prodje)ste najpozeljniji protivnik iz prve jakosne skupine 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Gomez upitan za nastup protiv K'lauterna izgleda da je sinoć zadobio povredu bedrenog mišića desne noge , što znači ostajemo samo na Petersenu mogao bi tu uletiti i Muller ali uprava mora nešto raditi po pitanju novog napadača.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- kuman_@mel
- Kontakt:
pa ima dosta razloga,a jedan od njih je da bi stalno prenosili dinamo,pa bi imali priliku redovno pratiti nasu grupu,uglavnom zbog tog,a city i milan cisto zbog popravljanja gol razlikeschweinsteiger je napisao/la:kuman_@mel je napisao/la: jao kako bi volio da izvucemo milan,city i dinamo,da pokazemo ko je gazda
zasto Dinamo
i ne bih ja toliko volio Man.City,nisu oni bezopasni.Fali im timske igre i bilo kakva taktika,posto im je trener dno dna,ali imaju individualce koji mogu proc' odbranu kao da je nema...Zato,neka hvala
Ja bih iz drugog šešira volio MIlan,treceg Kopenhagen i cetvrtog Bate Borisov...Milan cisto da ne bude nama,navijacima,dosadna grupna faza i da zaćeramo Italijanima
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
Moja željena grupa bi uključivala Valenciju ili Villarreal, Lille i Napoli.
Da čistimo žabare od repa
a Inter ili Milan u 1/8 finala, da neke krčmarske račune poravnamo 
Uostalom, ko god da bude u grupi, realno je očekivati 1.mjesto, ako nas zdravlje bude poslužilo
Da čujem ostale želje i pozdrave za petak B-)
Da čistimo žabare od repa
Uostalom, ko god da bude u grupi, realno je očekivati 1.mjesto, ako nas zdravlje bude poslužilo
Da čujem ostale želje i pozdrave za petak B-)
Sent from my Philips Smart TV.
sto se tice protivnika ko god da dodje za nas je slab
ja samo molim Boga da dobijemo Dinamo Zagreb da napokon gledam uzivo Bayern na djelu,et ja bih Bayern,CSKA M, bilo ko i Dinamo... 
VOLIM BAYERN
roben nam je out na neodredjeno vrijeme zbog problema sa preponama i ledjima neka upala kosti ja mislim kada ga je stari pravio ko da ga je od stakla pravio ovo je nevjerovatno covjek je vise povrijedjen nego sto je zdrav i igra nisu ga sigurno dzaba i celzi i real prodali nesporan je njegov kvalitet i i umjece postavlja se pitanje dali se nama isplati drzati robena kada je u malte ne 80 posto slucajeva povri.dali se finacijski isplati a sto je jos znacajnije dali se isplati toliko oslanjati i nadati u igraca koji je vise van terena nego na njemu i zasnivati svoj uspjeh na njemu.mislim ako se ovako se nastavi sa njim u toku seozne u jacim tekmama najebali smo ga ili prodati robena uzeti dosta repa i traziti nekog cvrsceg igrac priblizno slicnim kvalitetima robenu jer ovako ne ide igramo ruski rulet pa vi vidite.pozdrav zivili
pozdrav svim Bavarcima. Hehe, i ja bi volio da konacno vidim Bayern uzivo, tako kad bi izvukli Dinamo, velike sanse bi bile
koga god izvucemo netreba se pribojavati, jer su nasi momci konacno u formi u kakvoj bi trebalo odavno da budu, da nespominjem Mgladbach
kiksevi su sastavni dio igre. Ko god dodje s nama u grupu treba da se pribojava Bayerna a ne Bayern njih, prema tome bezveze se optrecujete sa protivnicima. Samo bi volio sugavi Man United da da izbacimo, a LP nemoramo ni osvajati
Malo sale nije da odmet hehe, ssamo moglo bi se reci da bi bila bruka vecih razmjera kada se nebi prosla grupna faza ili ispasti od nekog puno losijeg
nadam se da do toga nece doci, nebi trebalo, makar ne ove sezone...
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Ja se ipak nadam nekoj dosadnijoj/laksoj grupi.
Dobro, ljepse je ono gledati Bayu protiv recimo Milana nego protiv CSKA
, al' bit ce vremena za velike utakmice. Bitno je sad da se ovo glatko prodje.
Recimo da bi najlaksa grupa bila:
- Bayern
- CSKA
- Basel
- Viktoria
Mozda ne bi bilo lose natamburat'
neku italijansku ekipu (Napoli), ali misljenja sam da je to dosta jak tim.
Pa da se ne bi dzaba peglali s njima, bolje daj nam neke Cehe ili Rumune.
U svakom slucaju gledati da se izbjegne City i Milan.
Dobro, ljepse je ono gledati Bayu protiv recimo Milana nego protiv CSKA
, al' bit ce vremena za velike utakmice. Bitno je sad da se ovo glatko prodje.Recimo da bi najlaksa grupa bila:
- Bayern
- CSKA
- Basel
- Viktoria
Mozda ne bi bilo lose natamburat'
Pa da se ne bi dzaba peglali s njima, bolje daj nam neke Cehe ili Rumune.
U svakom slucaju gledati da se izbjegne City i Milan.

Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- schweinsteiger
- Kontakt:
ja sam ove godine naucio da ne treba izazivati djavolakuman_@mel je napisao/la: pa ima dosta razloga,a jedan od njih je da bi stalno prenosili dinamo,pa bi imali priliku redovno pratiti nasu grupu,uglavnom zbog tog,a city i milan cisto zbog popravljanja gol razlike![]()
kako nas jadno Inter izbaci,ne zelim da se hvatamo za glavu u grupnoj fazi
a odavno sam navikao da nasi ne prenose Bayern u grupnoj fazi
prije 2 godine kad su protiv Juvea igrali prenosili zadnju :/
a i veci je dozivljaj gledati na sat.1,posto je Njemacki klub,pa oni se i kako treba raduju golovima
samo sto sad ima i BVB,pa cemo vidit' koga ce prenosit'
#miasanmia
- bistrikboy
- Kontakt:
Idealna grupa :
Bayen
Lyon
Basel
Dinamo
Ali ja bih volio da nalete odmah na talijanski tim pa moze i ova sa Milanom,Ajax i Trabzonom...
Bayen
Lyon
Basel
Dinamo
Ali ja bih volio da nalete odmah na talijanski tim pa moze i ova sa Milanom,Ajax i Trabzonom...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.