nidjo_barca je napisao/la:Otac je napisao/la:alldenn je napisao/la:sve je to ok ! Dobri su svi ti graci , imo je Real jak sastav i prosle godine , ali nicemu ih igraci nisu doveli ! to su Higuain , Sneider , Robben , Huntellar ,itd itd klasa ispod Ronalda , Kake i Benzeme ???? kao sto sami vi "Naviajci " kazete : U Realu uvjek igraju najbolji igraci ! Ja licno smatram te igrace mnogo dobrim , cak sta vise i boljim od pokojih predplacenih igraca , jer ima tu vise radilica nego od ova 3 ! Ne ocekujte da ce Ronaldo , Kaka lomit se za loptu kao sto bi Higuain ili Huntelar lomili se i radi dokazivanja i radi 1 tima !
Ne znam sta bi ti rekao Kaki? - To ti je najsavrseniji igrac danasnjice uz Lea Messija, i mislim da ce uz Lassa biti najveca radilica u ekipi Real Madrida.
Sto se tice higuaina, on je stravican igrac i prije ce igrati u prvom sastavu nego raul
Kod Huntelaara vec grijesis. On ti je klasicni napadac, igrac Berbatovog tipa, ceka loptu i ekspert je za zabijanje.
Da sam ja trener, postavio bi slijedecu formaciju:
Casillas na golu, Ramos i Heinze na mjestu bekova, Pepe i Albiol stoper. Dva defanzivna veznjaka Momo i Lass, na krilima Higuain i Ronaldo, izmedju njih dvojice kao ofenzivni veznjak i kreator igre Ricardo Kaka. u napadu Karim Benzema.
i ja mislim daa kaka i ronaldo nece ginut za loptu na terenu gledace vise za naprijed takvi su igraci,pogotovo ronaldo , covjek lopte u karijeri nije oduzeo

al slazem se sto se tice hunelara on je klasisni napadac samo ceka i zabija

a formacija relativno dobra samo ne znam sta je sa ovim M.Diarra ? prosle sezone nije bas igrao il nisam upratio ??
Kaka je vise odgovoran igrac nego Ronaldo , medjutim neznam dali ce ginut , i nebi se bas slozio da je najsavrseniji igrac , jer ipak Kaka je realno gledajuci ove zadnje 2je godine van forme totalno ! ako ima savrsen igrac , a nema ga , onda je blizu toga Ibrahimovic , a i on ima svoje mane , kao i Messi , Ronaldo , Kaka ima ih jos ali navodim iz spanije one hit igrace ! Mislim da je Ibrahimovic nekako sa najmanje mana , Messi je brz , sigurno najbolji tehnicar sto trenutno kroci terenom , njegova flexibilnost , i pokreti , bez napora i nekih finti , cine ga u tom segmentu najboljim daleko , Ronaldo : ima stravican sut sa obe noge , brz je , ali ne tako prodoran kao Messi , Kaka : Srcanost , mozak i umjece , njegove karakteristike dok Ibrahimovic : stamina fenomenalna , tehnika takodze , sut : nebi bas o tome previse ipak ima proektil , brzina za onaku visinu fantasticna , njegova najveca mana je bio Inter , jer je bukvalno morao sam igrati , sada je to druga prica , jer covjek ima najjacu vezu iza sebe i jos 2 fantasticna krila

zelim fanstastican EL CLASSICO