Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

nidjo_barca
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la nidjo_barca » 29 jul 2009, 15:49

Harrison je napisao/la:Nemate pojma kako mi je godra gledati na koji nacin pisete o Realu, to samo potvrdjuje koliko ste zavidni na Realovim fudbalerima, ni pocelo prvenstvo a svi ste se ukenjali od straha i od Realovih zvijezda.
Predlazem vam da se okanite Reala ukoliko mozete i da se posvetite malo vise svojim ekipama :mrgreen:
a sto bi bili zavidni na realovim fudbarima bar mi barcelonisti ?? molim te haj mi recii ?

mi to nemamo dobre fudbalere, ? IDOLLLLL :mrgreen:

hah pisi neke normalne komentare a ne da se svaki tvoj komentar bazira na tome kako smo se mi ukenjali od realovih zvijezicaa
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Otac
Kontakt:

Post Postao/la Otac » 29 jul 2009, 17:15

miky_hz je napisao/la:Oko de mi reci kolko su ozbiljne povrede Benzeme,Snidera i Robbena??
Kod Robbena i Benzeme je povreda laksa, a Sneijder je zadobio ozljedu butnog misica desne noge. Istu ozljedu je imao i pred kraj sezone, a sad se ne zna koliko ga nece biti. Uglavnom, ne ocekuju ga protiv Juventusa.
There is white blood running through my veins, and my heart is made purely of passion!

I'm not Ronaldo, I'm Cristiano Ronaldo.. I like my name and I like wearing shirts written Ronaldo on my back.

alldenn
Kontakt:

Post Postao/la alldenn » 29 jul 2009, 18:13

sve je to ok ! Dobri su svi ti graci , imo je Real jak sastav i prosle godine , ali nicemu ih igraci nisu doveli ! to su Higuain , Sneider , Robben , Huntellar ,itd itd klasa ispod Ronalda , Kake i Benzeme ???? kao sto sami vi "Naviajci " kazete : U Realu uvjek igraju najbolji igraci ! Ja licno smatram te igrace mnogo dobrim , cak sta vise i boljim od pokojih predplacenih igraca , jer ima tu vise radilica nego od ova 3 ! Ne ocekujte da ce Ronaldo , Kaka lomit se za loptu kao sto bi Higuain ili Huntelar lomili se i radi dokazivanja i radi 1 tima !

Otac
Kontakt:

Post Postao/la Otac » 29 jul 2009, 19:02

alldenn je napisao/la:sve je to ok ! Dobri su svi ti graci , imo je Real jak sastav i prosle godine , ali nicemu ih igraci nisu doveli ! to su Higuain , Sneider , Robben , Huntellar ,itd itd klasa ispod Ronalda , Kake i Benzeme ???? kao sto sami vi "Naviajci " kazete : U Realu uvjek igraju najbolji igraci ! Ja licno smatram te igrace mnogo dobrim , cak sta vise i boljim od pokojih predplacenih igraca , jer ima tu vise radilica nego od ova 3 ! Ne ocekujte da ce Ronaldo , Kaka lomit se za loptu kao sto bi Higuain ili Huntelar lomili se i radi dokazivanja i radi 1 tima !
Ne znam sta bi ti rekao Kaki? - To ti je najsavrseniji igrac danasnjice uz Lea Messija, i mislim da ce uz Lassa biti najveca radilica u ekipi Real Madrida.

Sto se tice higuaina, on je stravican igrac i prije ce igrati u prvom sastavu nego raul

Kod Huntelaara vec grijesis. On ti je klasicni napadac, igrac Berbatovog tipa, ceka loptu i ekspert je za zabijanje.

Da sam ja trener, postavio bi slijedecu formaciju:

Casillas na golu, Ramos i Heinze na mjestu bekova, Pepe i Albiol stoper. Dva defanzivna veznjaka Momo i Lass, na krilima Higuain i Ronaldo, izmedju njih dvojice kao ofenzivni veznjak i kreator igre Ricardo Kaka. u napadu Karim Benzema.
There is white blood running through my veins, and my heart is made purely of passion!

I'm not Ronaldo, I'm Cristiano Ronaldo.. I like my name and I like wearing shirts written Ronaldo on my back.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 29 jul 2009, 19:23

Otac je napisao/la:
alldenn je napisao/la:sve je to ok ! Dobri su svi ti graci , imo je Real jak sastav i prosle godine , ali nicemu ih igraci nisu doveli ! to su Higuain , Sneider , Robben , Huntellar ,itd itd klasa ispod Ronalda , Kake i Benzeme ???? kao sto sami vi "Naviajci " kazete : U Realu uvjek igraju najbolji igraci ! Ja licno smatram te igrace mnogo dobrim , cak sta vise i boljim od pokojih predplacenih igraca , jer ima tu vise radilica nego od ova 3 ! Ne ocekujte da ce Ronaldo , Kaka lomit se za loptu kao sto bi Higuain ili Huntelar lomili se i radi dokazivanja i radi 1 tima !
Ne znam sta bi ti rekao Kaki? - To ti je najsavrseniji igrac danasnjice uz Lea Messija, i mislim da ce uz Lassa biti najveca radilica u ekipi Real Madrida.

Sto se tice higuaina, on je stravican igrac i prije ce igrati u prvom sastavu nego raul

Kod Huntelaara vec grijesis. On ti je klasicni napadac, igrac Berbatovog tipa, ceka loptu i ekspert je za zabijanje.

Casillas na golu, Ramos i Heinze na mjestu bekova, Pepe i Albiol stoper. Dva defanzivna veznjaka Momo i Lass, na krilima Higuain i Ronaldo, izmedju njih dvojice kao ofenzivni veznjak i kreator igre Ricardo Kaka. u napadu Karim Benzema.
i ja mislim daa kaka i ronaldo nece ginut za loptu na terenu gledace vise za naprijed takvi su igraci,pogotovo ronaldo , covjek lopte u karijeri nije oduzeo :D al slazem se sto se tice hunelara on je klasisni napadac samo ceka i zabija :D a formacija relativno dobra samo ne znam sta je sa ovim M.Diarra ? prosle sezone nije bas igrao il nisam upratio ??
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

alldenn
Kontakt:

Post Postao/la alldenn » 29 jul 2009, 19:43

nidjo_barca je napisao/la:
Otac je napisao/la:

i ja mislim daa kaka i ronaldo nece ginut za loptu na terenu gledace vise za naprijed takvi su igraci,pogotovo ronaldo , covjek lopte u karijeri nije oduzeo :D al slazem se sto se tice hunelara on je klasisni napadac samo ceka i zabija :D a formacija relativno dobra samo ne znam sta je sa ovim M.Diarra ? prosle sezone nije bas igrao il nisam upratio ??
Kaka je vise odgovoran igrac nego Ronaldo , medjutim neznam dali ce ginut , i nebi se bas slozio da je najsavrseniji igrac , jer ipak Kaka je realno gledajuci ove zadnje 2je godine van forme totalno ! ako ima savrsen igrac , a nema ga , onda je blizu toga Ibrahimovic , a i on ima svoje mane , kao i Messi , Ronaldo , Kaka ima ih jos ali navodim iz spanije one hit igrace ! Mislim da je Ibrahimovic nekako sa najmanje mana , Messi je brz , sigurno najbolji tehnicar sto trenutno kroci terenom , njegova flexibilnost , i pokreti , bez napora i nekih finti , cine ga u tom segmentu najboljim daleko , Ronaldo : ima stravican sut sa obe noge , brz je , ali ne tako prodoran kao Messi , Kaka : Srcanost , mozak i umjece , njegove karakteristike dok Ibrahimovic : stamina fenomenalna , tehnika takodze , sut : nebi bas o tome previse ipak ima proektil , brzina za onaku visinu fantasticna , njegova najveca mana je bio Inter , jer je bukvalno morao sam igrati , sada je to druga prica , jer covjek ima najjacu vezu iza sebe i jos 2 fantasticna krila :) zelim fanstastican EL CLASSICO :)

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 29 jul 2009, 20:11

Otac je napisao/la:

ovo je ok sastav al eo da ja to malo po svom ukusu postavim.. :mrgreen:

Casillas

Ramos-Pepe-Albiol-Arbeloa(kakav crni Heinze) :mrgreen:

Alonso(99% nas,a Momo nam ne treba) Lass

Ronaldo-Kaka-Robenn(Higuain nema sta traziti na ovoj poziciji)

Benzema

neuigranost bi ovdje mogla igrati veliku ulogu,cak 7 novih igraca bi trebala igrati u prvoj postavi to moze da bude zaje bano.. ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 30 jul 2009, 12:12

@JameS, jos ti u tom sastavu nedostaje samo Ribery pa da sve bude perfektno. Gledam ga sinoc na tekmi Bayern-Milan, sjedi na tribini, tuzan, nesto se zamislio... zamislio se da je na Santiago Bernabeu...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 30 jul 2009, 12:18

kao navijac bayerna volio bih da ribery ode u madrid a zauzvrat da dodju snajder i vdv ili robben,a sta vam je ljudi raul mora igrati,da je doslo novih 50 igraca raul mora igrati.....nema tu price.......a za ovog sto kaze da je ibrahimovic blizu savrsenstva,samo jedno pitanje u koliko boga ti utakmica KNock - out faze ibra nije dao gol...lahko je levate,kaljari,atalanta i ostale da ih ne nabrajam valjati.....ronaldo i kaka su bolji igraci od zlatana,to uostalom se vidi po osvojenim titulama i po svemu ostalom.........
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 jul 2009, 12:22

-----------Cassilas------------
Ramos--Pepe-Albiol--Marcelo
-------------Lass--------------
Ronaldo----------------Robben
--------Kaka---Benzema-----
-----------Higuain-------------

Zar nije ova bolja postava :)

Ali ima Barca igracine

-----------Valdez------------
Alves-Puyol-Pique-Maxwel
--------Xavi-----Yaya-------
Messi----------------Iniesta
-------Ibro----Henry-------

Iako slabo pratim spansku primeru Barca ce biti prva jer strasno uklopljenu ekipu imaju ;)

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 30 jul 2009, 12:23

neno#4 je napisao/la:kao navijac bayerna volio bih da ribery ode u madrid a zauzvrat da dodju snajder i vdv ili robben,a sta vam je ljudi raul mora igrati,da je doslo novih 50 igraca raul mora igrati.....nema tu price.......a za ovog sto kaze da je ibrahimovic blizu savrsenstva,samo jedno pitanje u koliko boga ti utakmica KNock - out faze ibra nije dao gol...lahko je levate,kaljari,atalanta i ostale da ih ne nabrajam valjati.....ronaldo i kaka su bolji igraci od zlatana,to uostalom se vidi po osvojenim titulama i po svemu ostalom.........
Potpisujem cijeli post, samo ne bih volio da vam damo VDV i Sneidera. Robben moze ici, svakako su vam ljekari besposleni pa nek imaju sta raditi :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Tarantula
Kontakt:

Post Postao/la Tarantula » 30 jul 2009, 12:38

OTNYS_YNWA je napisao/la:
-----------Cassilas------------

Zar nije ova bolja postava :)

Ali ima Barca igracine

-----------Valdez------------
Alves-Puyol-Pique-Maxwel
--------Xavi-----Yaya-------
Messi----------------Iniesta
-------Ibro----Henry-------

Iako slabo pratim spansku primeru Barca ce biti prva jer strasno uklopljenu ekipu imaju ;)
A kakva ti je ovo nova formacija Barcelone junače
;) :?
-VOLIM PARTIZAN CRNO BELE BOJE,VOLIM PARTIZAN KAO OČI SVOJE-
-NA KRAJU SVIJETA DA IGRA PARTIZAN ON NIKAD NEĆE OSTATI SAM-
"SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI" -GROBARI JUG-

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 jul 2009, 12:45

Pa covjek je rekao da slabo prati :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Otac
Kontakt:

Post Postao/la Otac » 30 jul 2009, 13:01

alldenn je napisao/la: Kaka je vise odgovoran igrac nego Ronaldo , medjutim neznam dali ce ginut , i nebi se bas slozio da je najsavrseniji igrac , jer ipak Kaka je realno gledajuci ove zadnje 2je godine van forme totalno ! ako ima savrsen igrac , a nema ga , onda je blizu toga Ibrahimovic , a i on ima svoje mane , kao i Messi , Ronaldo , Kaka ima ih jos ali navodim iz spanije one hit igrace ! Mislim da je Ibrahimovic nekako sa najmanje mana , Messi je brz , sigurno najbolji tehnicar sto trenutno kroci terenom , njegova flexibilnost , i pokreti , bez napora i nekih finti , cine ga u tom segmentu najboljim daleko , Ronaldo : ima stravican sut sa obe noge , brz je , ali ne tako prodoran kao Messi , Kaka : Srcanost , mozak i umjece , njegove karakteristike dok Ibrahimovic : stamina fenomenalna , tehnika takodze , sut : nebi bas o tome previse ipak ima proektil , brzina za onaku visinu fantasticna , njegova najveca mana je bio Inter , jer je bukvalno morao sam igrati , sada je to druga prica , jer covjek ima najjacu vezu iza sebe i jos 2 fantasticna krila :) zelim fanstastican EL CLASSICO :)
alldenn evo pitanje za tebe.. jesi li pratio Kup Konfederacija?

-Ako jesi, da odmah to demantiram.

On je prosle sezone bio van forme, a razlog tomu je ozljeda koju je imao. Osim toga, malo ko od vas je i pratio Milan jer je nastupao u Kupu UEFA-e.

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 17169.aspx Alonso zatrazio transfer u Real.

Arbeloa obavio prvi trening: http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 16913.aspx

Real navodno poslao 65 miliona funta za Riberya: http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 16779.aspx

alldenn
Kontakt:

Post Postao/la alldenn » 30 jul 2009, 15:01

Otac je napisao/la:
alldenn je napisao/la: Kaka je vise odgovoran igrac nego Ronaldo , medjutim neznam dali ce ginut , i nebi se bas slozio da je najsavrseniji igrac , jer ipak Kaka je realno gledajuci ove zadnje 2je godine van forme totalno ! ako ima savrsen igrac , a nema ga , onda je blizu toga Ibrahimovic , a i on ima svoje mane , kao i Messi , Ronaldo , Kaka ima ih jos ali navodim iz spanije one hit igrace ! Mislim da je Ibrahimovic nekako sa najmanje mana , Messi je brz , sigurno najbolji tehnicar sto trenutno kroci terenom , njegova flexibilnost , i pokreti , bez napora i nekih finti , cine ga u tom segmentu najboljim daleko , Ronaldo : ima stravican sut sa obe noge , brz je , ali ne tako prodoran kao Messi , Kaka : Srcanost , mozak i umjece , njegove karakteristike dok Ibrahimovic : stamina fenomenalna , tehnika takodze , sut : nebi bas o tome previse ipak ima proektil , brzina za onaku visinu fantasticna , njegova najveca mana je bio Inter , jer je bukvalno morao sam igrati , sada je to druga prica , jer covjek ima najjacu vezu iza sebe i jos 2 fantasticna krila :) zelim fanstastican EL CLASSICO :)

On je prosle sezone bio van forme, a razlog tomu je ozljeda koju je imao. Osim toga, malo ko od vas je i pratio Milan jer je nastupao u Kupu UEFA-e.

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 17169.aspx Alonso zatrazio transfer u Real.

Arbeloa obavio prvi trening: http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 16913.aspx

Real navodno poslao 65 miliona funta za Riberya: http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 16779.aspx
da pratio sam , nista spektakularno nije odigrao , zabio koji go , asistenciju i to je to ! to su imali jakog protivnika ma daj , to su repke koje se nemogu poredt sa Evropskim silama ! Spanci jesu ispali ali umor je ucinio svoje i naravno bezt voljnost pojedinaca !
Nemozes ti meni pricat da je Kaka najbolji igrac svjeta kad covjek trenutno nije ni u prvih 20 ! On je proslost , i ostat ce , htio ti to ili ne , odradio je svoje u Milanu ! Cak sta vise i ostario je 27 god nije malo ! On je bio extra igrac , a sada je samo dobar igrac , ima Real mnogo takvih igraca , Kaka je ime i nista vise ! Higuain je po meni za njega trenutno mnogo bolji igrac , htjeli vi ili ne ! Higuain je izvlacio Real kada je bilo najvaznije !

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 30 jul 2009, 15:18

alldenn je napisao/la:
Otac je napisao/la:

da pratio sam , nista spektakularno nije odigrao , zabio koji go , asistenciju i to je to ! to su imali jakog protivnika ma daj , to su repke koje se nemogu poredt sa Evropskim silama ! Spanci jesu ispali ali umor je ucinio svoje i naravno bezt voljnost pojedinaca !
Nemozes ti meni pricat da je Kaka najbolji igrac svjeta kad covjek trenutno nije ni u prvih 20 ! On je proslost , i ostat ce , htio ti to ili ne , odradio je svoje u Milanu ! Cak sta vise i ostario je 27 god nije malo ! On je bio extra igrac , a sada je samo dobar igrac , ima Real mnogo takvih igraca , Kaka je ime i nista vise ! Higuain je po meni za njega trenutno mnogo bolji igrac , htjeli vi ili ne ! Higuain je izvlacio Real kada je bilo najvaznije !
proslost :?:

ostario :?:

ima Real mnogo takvih igraca :?:

Higuain bolji igrac od Kake :?:

idi se baci s mosta :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 jul 2009, 15:28

alldenne i ti si puko ko fosna,materemi pricas takve nebuloze da to nije normalno,cuj Higuain bolji od Kake uzmi pistolj i skoci s mosta,taj isti Higuain nece igrati u prvih 11 ove godine,,,ccc cuj Kaka nije medju 20 ,Kaka je ime...de matereti umij se vrucom vodom i uzmi fen osusi glavu :mrgreen: mene ko simpatizera Barcelone je ovako nesto stid slusati ,neznam ni vi kako se natezete sa njim :oops:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 30 jul 2009, 15:44

[quote][/quote]-----------Cassilas------------

Zar nije ova bolja postava :)[quote]

hehehehe,a gdje je tu raul ja bi najradije gledo ovu 4141

-----------------Cassilas------------------
Ramos------Pepe-----Albiol-----Arbeloa
-------------------Lass--------------------
Ronaldo------Kaka---Raul-------Higuain
----------------Benzema------------------
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

eno-barca
Kontakt:

Post Postao/la eno-barca » 30 jul 2009, 15:44

daj molim te da je higuain bolji od kake,higuain je igracina ali je kaka veliko ime i veliki igrac sigurno u top 5 igraca u svijetu :!:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 30 jul 2009, 16:23

Ne znam šta se nerviraš, samo ignorišeš ove ljubomorne ;) ja i ne vidim njihove postove.....
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.