NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
eto vrijeme je da se krene na stadion.danas nas obradujte zmajevi 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
posljednje pripreme: mazanje kremom za sunčanje faktor 50+ po ćelavoj tintari,
napolju je 38 u hladu
napolju je 38 u hladu
- nostradamus
Ma ne igra ni jedan Varupa...Ni Curuc sto je veliki hendikep,dosta vam je olaksan posao ali vidjecemo...zvjezdas je napisao/la:Mislim da Varupa stari ne igra,dal mladji ili stariji tako su najavljivali.Beslija bi mogao danas opet proraditi,treba njega čuvat dobro.
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
jelsu li to povrede ili je to potvrda priče dogovora dva trenera...nostradamus je napisao/la:Ma ne igra ni jedan Varupa...Ni Curuc sto je veliki hendikep,dosta vam je olaksan posao ali vidjecemo...zvjezdas je napisao/la:Mislim da Varupa stari ne igra,dal mladji ili stariji tako su najavljivali.Beslija bi mogao danas opet proraditi,treba njega čuvat dobro.
-
- Kontakt:
Neza crveni dobio
- nostradamus
Ma povrede stari ...Mali Varupa i Curic su se povrjedili protiv Zelje a sa starijim Varupom ne znam sta je ali i on je izrumpanemir_dj je napisao/la:jelsu li to povrede ili je to potvrda priče dogovora dva trenera...nostradamus je napisao/la:Ma ne igra ni jedan Varupa...Ni Curuc sto je veliki hendikep,dosta vam je olaksan posao ali vidjecemo...zvjezdas je napisao/la:Mislim da Varupa stari ne igra,dal mladji ili stariji tako su najavljivali.Beslija bi mogao danas opet proraditi,treba njega čuvat dobro.

Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
jebt druga tekam za redom imamo igraca manje i to vec u prvom poluvremenu.,,,BranaVidara je napisao/la:Neza crveni dobio

AJMO ZMAJEVI... JOS 15-AK MINUTA..... VODIMO....
- SaltCityAttack
- Kontakt:
a zasto bi to tuzlaci popizdili?...pa ne radi se ovdje o nasem dijetetu, ve co igracu koji je igrao 2-3 godine i to je to...u ostlaom on je otisao iz Slobode prije pocetka sezone, tako da nemamo mi sta pizdit ...pa ne znam daj mi sad razlog zbog cega bi ja pizdio?...ja pizdim sto smo izgubili Bekica nase dijete i ostlau drugu nasu dijecu,a ne za Gavaricem.astra1922 je napisao/la:ako je istina za gavarica onda aferim extra je to igrac pa tuzlaci ce da popizde ako se realizuje transfer.ovaj elvis je najveci dusman zvijezde a tako ugledan i zalizan
U ostalom Gavaric vam je vleiko pojacanje, ako je potpisao za Zvijezdu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
izgleda da nemamo ni jednog napadaca, po ovom reporteru na bh radiu, ristic je profulo 5 prilika sa 4-5 metara
- nostradamus
Cestitke na pobjedi...svaka cast kako ste okrenuli sa igracem manje...
A ipak sam bio u pravu kad sam tvrdio da vam nece biti lako...
A ipak sam bio u pravu kad sam tvrdio da vam nece biti lako...

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ma nemamo niti napadača niti odbranu, pa igramo prvih 15 minuta viktorije na gol Travnika da bi prvi prelazak igrača na polovicu Zvijezde bio gol. A zatim drugi prelazak igrača Travnika na našu polovicu i nespretni Jusić pravi faul u šesnestercu. Ristić profulao tri 100% prilike, Hasić isto tako jednu priliku, Halilović prazan gol promašio. Imamo sredinu jaku, eto ako je i Gavarić došao onda imamo možda i najjaču sredinu u ligi ali nema ko zabit golaBranaVidara je napisao/la:izgleda da nemamo ni jednog napadaca, po ovom reporteru na bh radiu, ristic je profulo 5 prilika sa 4-5 metara

Dragon Town
-
- Kontakt:
**** nek sreda napravi hampu pred protivnickim golom, neko ce ga vec utrpat 

evo i mene sa utakmice jednom rijecju TRILER nepamtim da sam se ovako ikad osjeco na tekmi,ljudi mi igramo i stvaramo prilike a travnik zabija golove. muka nevidena al fala bogu pobjeda se pise stvorili smo dosta prilika nema realizacije,ipak kad se mesi vrati bit ce to drugacije...sto se tice travnika mlada su ekipa i dobra mora se priznat par pojedinaca su me prijatno odusevila.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
travnik po meni najvežće iznenađene u prav 4 kola... a razočaranjeastra1922 je napisao/la:evo i mene sa utakmice jednom rijecju TRILER nepamtim da sam se ovako ikad osjeco na tekmi,ljudi mi igramo i stvaramo prilike a travnik zabija golove. muka nevidena al fala bogu pobjeda se pise stvorili smo dosta prilika nema realizacije,ipak kad se mesi vrati bit ce to drugacije...sto se tice travnika mlada su ekipa i dobra mora se priznat par pojedinaca su me prijatno odusevila.

ma sad je gotovo sa golmanima a napadac ako i nedode boze moj,ja vjerujem u ovu ekipu i znam da mogu puno bolje jos kad mesi bude fit sve ce doc na svoje.pohvalio bi sve igrace ipak na 40 stepeni odigrat utakmicu i dvaput stizat rezultat kapa do poda.i danas je pola svijeta psovalo igracima mater ja bi im zabranio da dolaze prosijaci i seljacine
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Svaka cast igracima,na dosad nevidjenoj pozrtvovanosti.Tako se brane boje kluba,i kad ti sreca okrene ledja,sa igracem manje igrati od prvog poluvremena dali su svoj posljednji atom snage.Danas se moglo vidjeti koliko smo bolja ekipa od Travnika koji je ni kriv ni duzan dva puta vodio,u isto toliko napada.Po svemu prikazanom danas smo trebali pobjediti 10-ak razlike ali to je fudbal nece svaka u gol.Iz ovog samo mozemo izaci jaci,vise od rezultata koji ne odrazava pravi odnos snaga na terenu raduje me fantasticna igra,jer smo u potpunosti nadigrali protivnika.
P.S. STEFAN JE DANAS POTPISAO I U KONKURENCIJI JE ZA SLJEDECI MEC PROTIV ZRINJSKOG, OCEKUJE SE U NAREDNIH PAR DANA DOLAZAK NAPADACA, MADA PO PRIKAZANOJ IGRI DANAS NAJSLABIJA TACKA U EKIPI SU NAM GOLMANI,TU NA POLUSEZONI MORAMO DOVESTI KVALITETNO POJACANJE.
P.S. STEFAN JE DANAS POTPISAO I U KONKURENCIJI JE ZA SLJEDECI MEC PROTIV ZRINJSKOG, OCEKUJE SE U NAREDNIH PAR DANA DOLAZAK NAPADACA, MADA PO PRIKAZANOJ IGRI DANAS NAJSLABIJA TACKA U EKIPI SU NAM GOLMANI,TU NA POLUSEZONI MORAMO DOVESTI KVALITETNO POJACANJE.
Ljudi nije vas nimalo sram ???
Omladinac ima Officialnu web stranicu, a mi nemamo .
http://www.nkomladinacmionica.ba" onclick="window.open(this.href);return false;

evo crvenimo se od stida

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.