FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
vazno da je ovim primitivcima odgovaramo samo igrom i fer navijanjem
ponosan sam ko Bosna 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Fasizam, nacionalizam, primitivizam , sumadija to su ovi kockastih glava iz istocnog sto su se nekoc spustili u grad, ali ono sto ih kopka je fer navijanje Hordi zla, kako ih samo jede i grize. Pa oni seljaci nemaju svoje pjesme vec samo skonadiraju nesto kontra nas i jako su smijesni, koji jadovi ocam'...Igra Sarajeva vrlo dobra...igraj Bordo-bijeli, igraj bordo-bjeli...
Pazza Inter Amala
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sto je fazon, nasi momci ih na terenu i dalje "udaraju" sreca za njih, samo 0:2 
Svaka cast FKS!
Al ovaj pomocni sudija stvarno nema pojma! 3 puta svira offside Slaviji, a iz aviona se vidi da je igrac onside!
Al ovaj pomocni sudija stvarno nema pojma! 3 puta svira offside Slaviji, a iz aviona se vidi da je igrac onside!
Da se ovaj Kojasevic vise dodaje do sada bi bilo 0:4, bez obizira na to svaka cast i na 0:2.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Torlak ko Lucio u najboljim godinama..
Malo samo da popravi pregled igre i bit' ce jedan kompletan odbranbeni igrac za iznosenje lopte.
Malo samo da popravi pregled igre i bit' ce jedan kompletan odbranbeni igrac za iznosenje lopte.
- L' Imperator
- Kontakt:
- L' Imperator
- Kontakt:
a mozda i viseL' Imperator je napisao/la:I bit' ce 3:0AlemC85 je napisao/la:Da je ovo prava država, ovo bi bio prekid i 3:0 za Sarajevonema potrebe da se prekida
#samoRudar #zauvijek
zaeban suljo
- ibrakadabra
- Kontakt:
Nemojte ljudi ko bog vas molim.
Buši hahahha
Buši hahahha
-
neroazzuro
- Kontakt:
Trpaaaaaaajjjjj!!!
Pa nek pevaju qrcu!
Pa nek pevaju qrcu!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Trpaj! 
DO VRHA! 
Ajmo po petardu momci 
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
hmmm vucina ispratio aplauzom istocnu tribinu, hordama nista?
Naocale obaveznoBosniacum Lilium je napisao/la:hmmm vucina ispratio aplauzom istocnu tribinu, hordama nista?
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
IZ SLAVIJE PORUČUJU: POBIJEDIĆEMO SARAJEVO 
Problem Slavija ? ; Jel nekom smeta ?

Problem Slavija ? ; Jel nekom smeta ?
Zadnja izmjena: Mourinhokilledbarca, dana/u 24 avg 2011, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
1946
bravo komsije, trpaj te cet.nike
Robijasi, Žepče, Терор ", Gang Evil, Fighters, Living on the Edge...
-
FareManijakk
- Kontakt:
Bravo za sarajevo ne ko Zeljo
... 
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Sampioniiii...Bravo momci...Velika pobjeda...Vucinaaaa 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 31 gost.