FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Arsenalisation
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
torlak 4:0 a saad adiooo... 

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
-
- Kontakt:
Nek ste razvalili ove neandertalce,svaka cast.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
a ti fosnu u vuglapuding je napisao/la:Naocale obaveznoBosniacum Lilium je napisao/la:hmmm vucina ispratio aplauzom istocnu tribinu, hordama nista?

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Ne znam sto mu odgovaras kad je covjek u pravu. Naravno da je pozdravio Horde.Bosniacum Lilium je napisao/la:a ti fosnu u vuglapuding je napisao/la:Naocale obaveznoBosniacum Lilium je napisao/la:hmmm vucina ispratio aplauzom istocnu tribinu, hordama nista?
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ako vi tako kazeteBosniacum Lilium je napisao/la:Ne znam sto mu odgovaras kad je covjek u pravu. Naravno da je pozdravio Horde.puding je napisao/la:Naocale obaveznoBosniacum Lilium je napisao/la:hmmm vucina ispratio aplauzom istocnu tribinu, hordama nista?
a ti fosnu u vugla

JOŠ!!!!
- Robijas007
- Kontakt:
svaka vam cast,nek ste raznijeli onu djubrad....strahota mi je drago....pozdrav
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
Handzic-Haskic 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
haskic je jos imao 2 100% prilike iz prvog poluvremena, pa ubacaj vucine, sut obuce glavom, bajraktarevic, pa opet haskic, malo im ovaa 4 komada, jos sam pola prilika zaboravioDylan Dog je napisao/la:Handzic-Haskic

Gazi g.ovna g.enocidaska!
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
Cestitke ekipi kao i navijacima Sarajeva ovo je bio pravi nacin da osvjetlate obraz i pokazete pravo lice nakon neugodnog remija i slabe igre protiv Veleza..!! 

Da ponovimo gradivo, SARAJEVO novi prvak , čestitam, izgleda, da smo uzeli bod novom prvaku BiH, kao protiv Borca prošle sezone...
na kosevu ima da im uvalite 8 pa da ih na necemu kulturno pronosamo
Ovi igraci su odlicni za nase prilike,ali i dalje je ovo slabo za neki uspjeh u evropi.
Vidjeli ste kako "prejaka"Sparta prodje sa sledecim protivnikom u kvalifikacijama evropa lige
Vidjeli ste kako "prejaka"Sparta prodje sa sledecim protivnikom u kvalifikacijama evropa lige

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
!
Neka hvala bogu ! sada imamo dvije domace,tekme!
Hvala bogu pa i za nas dolaze bolji dani da ispred vjecne ako bogda dernecimo!
I proslavljamo titulu! Ali jedno po jedno! Samo cool
Hvala bogu pa i za nas dolaze bolji dani da ispred vjecne ako bogda dernecimo!
I proslavljamo titulu! Ali jedno po jedno! Samo cool
- neutralan__
- Kontakt:
Prije svega čestitke na pobjedi.Zasluženo nema šta.
Odlična igra,pogotovo u prvom poluvremenu što je krunisano sa 2 gola.Iako je moglo biti i ubjedljivije da je Haskić bio prisebniji.U drugom poluvremenu ista stvar kao u prvom,Sarajevo dominira utakmicom,što im se ponovo isplatilo.
Slavija kao izgubljena danas.Nemaju pravog napadača koji bi mogao prelomiti utakmicu,odbrana im prespora,a vezni red izgledao uplašen.
Utakmica zaista korektna što se igrača tiče i njima svaka čast,dok su "navijači" Slavije druga priča.Sramota za Slaviju kao jedan klub koji ima veliku tradiciju,no ipak nećemo o njima nije ni mjesto ni vrijeme.
Sarajevo ima strašnu odbranu.Torlak-Dupovac,prejak tandem.Bekovi malo "škripe",pogotovo lijevi bek,ja ga nisam nijednom primijetio na polovini Slavije.Dok desni bek je bio dobar danas,prolazna ocjena.Još kada se tu Zrnanović "uskladi" imat ćete stvarno prejaku odbranu.
Šćepanović je klasa za sebe,taj čovjek odigra mogu reći najvažniju ulogu u timu Sarajeva,najjača karika.Isto tako Bajraktarević koji je danas igrao malo povučenije od Vučine,ali je bio sjajan.
Obuća odigrao najbolju utakmicu u ovoj sezoni,tek sada se razigrao i imaće protivničke odbrane "noćne more" sa njim.
Haskić "srednja žalost",imao je dosta,dosta prilika pogotovo u prvom poluvremenu,no iskoristio je samo jednu,a po meni je trebao barem 3.Iako treba istaći i to da je se trudio,trčao i za to mu svaka čast.
Sarajevo ove godine veliki kandidat za titulu.Prije sve što pobjeđuju ove tako da kažem "manje klubove",a titule se osvajaju protiv GOŠK-a,Slavije,Travnika itd.,a ne protiv Želje,Borca,Širokog.
Horde Zla još jednom pokazaju da su "gospode",sve pohvale za njih.Navijanje tokom cijele utamice za 10,a kada tome pridodamo da je to navijanje više nego korektno onda stvarno im se možemo samo nakloniti.
Samo mi je žao što Dilaver nije debitovao,no ipak biće prilike još za njega.
Još jednom sve čestitke kako fudbalerima tako i navijačima Sarajeva koji su bili njihov 12. igrač.Ako ovako nastavite titula je jako blizu.
Odlična igra,pogotovo u prvom poluvremenu što je krunisano sa 2 gola.Iako je moglo biti i ubjedljivije da je Haskić bio prisebniji.U drugom poluvremenu ista stvar kao u prvom,Sarajevo dominira utakmicom,što im se ponovo isplatilo.
Slavija kao izgubljena danas.Nemaju pravog napadača koji bi mogao prelomiti utakmicu,odbrana im prespora,a vezni red izgledao uplašen.
Utakmica zaista korektna što se igrača tiče i njima svaka čast,dok su "navijači" Slavije druga priča.Sramota za Slaviju kao jedan klub koji ima veliku tradiciju,no ipak nećemo o njima nije ni mjesto ni vrijeme.
Sarajevo ima strašnu odbranu.Torlak-Dupovac,prejak tandem.Bekovi malo "škripe",pogotovo lijevi bek,ja ga nisam nijednom primijetio na polovini Slavije.Dok desni bek je bio dobar danas,prolazna ocjena.Još kada se tu Zrnanović "uskladi" imat ćete stvarno prejaku odbranu.
Šćepanović je klasa za sebe,taj čovjek odigra mogu reći najvažniju ulogu u timu Sarajeva,najjača karika.Isto tako Bajraktarević koji je danas igrao malo povučenije od Vučine,ali je bio sjajan.
Obuća odigrao najbolju utakmicu u ovoj sezoni,tek sada se razigrao i imaće protivničke odbrane "noćne more" sa njim.
Haskić "srednja žalost",imao je dosta,dosta prilika pogotovo u prvom poluvremenu,no iskoristio je samo jednu,a po meni je trebao barem 3.Iako treba istaći i to da je se trudio,trčao i za to mu svaka čast.
Sarajevo ove godine veliki kandidat za titulu.Prije sve što pobjeđuju ove tako da kažem "manje klubove",a titule se osvajaju protiv GOŠK-a,Slavije,Travnika itd.,a ne protiv Želje,Borca,Širokog.
Horde Zla još jednom pokazaju da su "gospode",sve pohvale za njih.Navijanje tokom cijele utamice za 10,a kada tome pridodamo da je to navijanje više nego korektno onda stvarno im se možemo samo nakloniti.
Samo mi je žao što Dilaver nije debitovao,no ipak biće prilike još za njega.
Još jednom sve čestitke kako fudbalerima tako i navijačima Sarajeva koji su bili njihov 12. igrač.Ako ovako nastavite titula je jako blizu.
Zadnja izmjena: neutralan__, dana/u 24 avg 2011, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
za ovog Suljica bi mogli zaraditi oko 500.000 eura 

Joj MV zvanog trenera! Koza mu uze bod! Nisu Velezovci svjesni kakvog su trenercinu dobili 

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Bordo TGV protutnjao Lukavicom.Napokon jedan tim u Premierligi ima vlastiti stil igre.Danas dosta dobro, ali ova ekipa će sigurno napredovati.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Vucina srbine horde su uz tebe....Vucina usutkao Lukavicu.
Stvarno mi je drago da ovako igramo nakon Veleza,ako se nastavi ova igra titula je sve blize AFH...Mali sejtan drago mi je za njega stvarno momak igra fantasticno trci,kontrolise loptu uzasno dobro i za to mu HVALA..
Sljedece 2 utakmice igramo kuci tu ocekujemo istu igru kao danas,nebi doslo u pitanje 6 bodova...
Stvarno mi je drago da ovako igramo nakon Veleza,ako se nastavi ova igra titula je sve blize AFH...Mali sejtan drago mi je za njega stvarno momak igra fantasticno trci,kontrolise loptu uzasno dobro i za to mu HVALA..
Sljedece 2 utakmice igramo kuci tu ocekujemo istu igru kao danas,nebi doslo u pitanje 6 bodova...
Nemozete vi mrziti BOSNU koliko je ja mogu voliti !!!
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Burberry46, dmx, Lavcina, supervizor, Tracy3McGrady, ubipara, Vanja8 i 88 gostiju.