Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Jimmy from the hood
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Jimmy from the hood » 24 avg 2011, 19:13

Bertrand je napisao/la:Ahahaha. Ne zeza se @FCUM. Ako Arsenal izgubi, Liverpool bi mogao u LPa, dok u slučaju prolaska, Liverpool ide u EL. Taj scenario ni slučajno ne želim vidjeti.
Mislim da ovo važi samo za LP, za EL je sve popunjeno. :roll:

@-Paja, znači odigraćete samo revijalnu utakmicu?
Ma ionako vam igra treća postava. :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 24 avg 2011, 19:13

-Paja je napisao/la:Pa luzeri ako Arsenal izgubi on ce biti klub sa najvecim koeficijentom :lol:
If Arsenal lose, they would go into the Europa League and not the Champions League, even if they have the highest coefficient as they are actively in a european tournament and it would actually render their tie against Udinese useless.
;)
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 24 avg 2011, 19:15

Bertrand je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Pa luzeri ako Arsenal izgubi on ce biti klub sa najvecim koeficijentom :lol:
If Arsenal lose, they would go into the Europa League and not the Champions League, even if they have the highest coefficient as they are actively in a european tournament and it would actually render their tie against Udinese useless.
;)
@paja ,pomiri se s cinjenicom da ti je Arsenal prop'o k'o titanik !! ;)
ZZ

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 24 avg 2011, 19:17

UEFA will make an official announcement at 7 30. Just before KO in all the ties
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 24 avg 2011, 19:17

Kakva revijalna, ide se na pobjedu kako bi se zasluzeno uslo u Ligu Prvaka a i italijani ne zasluzuju 4 predstavnika.

Haha znaci po toj logici tim sa jakim koeficijentom iz Evropa lige ne moze tamo uci umjesto Fenera jer Liverpool koji nista nije izborio bi trebao da ode u Ligu Prvaka? hahaha pa ne bi me cudilo da uefa pojede svoja vnago i tu nakaradu uradi. Ali sta bi bilo kad bi bilo, dominacija ide po prolaz cisto i regularno.
Dio Arsenala

King of the kop
Kontakt:

Post Postao/la King of the kop » 24 avg 2011, 19:18

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 94,00.html" onclick="window.open(this.href);return false; sjajna vijest..... :D

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 24 avg 2011, 19:20

-Paja je napisao/la:Kakva revijalna, ide se na pobjedu kako bi se zasluzeno uslo u Ligu Prvaka a i italijani ne zasluzuju 4 predstavnika.

Haha znaci po toj logici tim sa jakim koeficijentom iz Evropa lige ne moze tamo uci umjesto Fenera jer Liverpool koji nista nije izborio bi trebao da ode u Ligu Prvaka? hahaha pa ne bi me cudilo da uefa pojede svoja vnago i tu nakaradu uradi. Ali sta bi bilo kad bi bilo, dominacija ide po prolaz cisto i regularno.
Uglavnom biće zanimljiva utakmica svakako.
Udinese je jako opasna ekipa kući.

Važno je da gledamo odličan fudbal, a o prolazu će vjerovatno sitnice odlučivati.
Ako prođete naravno da imate sve čestitke, ali naravno da mi bi mi bilo draže da to budu Italijani,
u posljednjem trenutku su se moje simpatije okrenule prema njima. :mrgreen:
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 24 avg 2011, 19:22

Mah, nemojmo se previše uzbuđivati. Realno, nismo zaslužili igrati LPa tako da bi nam eventualnim ubacivanjem svi zvocali, bla, bla... Ne isplati se gubiti ugled.

Najrealnija solucija bi trebala biti ubacivanje nekog drugog turskog kluba koji nije imao veze sa namještanjem pa makar on završio na petnaestom mjestu prošle sezone. Ako ne budu bili u stanju izabrati turski klub, onda bi se trebao gledati taj neki koeficijent i to...

Uglavnom, ne treba se previše nadati.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 24 avg 2011, 19:23

Paja sto si naporan toliko??koji Qrac te tjera na ovu temu,ovdje niko nije zainteresovan za tvoje glupe price!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 24 avg 2011, 19:25

Bertrand je napisao/la:Mah, nemojmo se previše uzbuđivati. Realno, nismo zaslužili igrati LPa tako da bi nam eventualnim ubacivanjem svi zvocali, bla, bla... Ne isplati se gubiti ugled.

Najrealnija solucija bi trebala biti ubacivanje nekog drugog turskog kluba koji nije imao veze sa namještanjem pa makar on završio na petnaestom mjestu prošle sezone. Ako ne budu bili u stanju izabrati turski klub, onda bi se trebao gledati taj neki koeficijent i to...

Uglavnom, ne treba se previše nadati.
ma ima raznih mogucnosti,da udje turski,da udje najbolji izgubljeni u zadnjem ovom kolu,da udje najbolji iz europaleague,da udje sa najboljim koeficijentom,da se igra neka utakmica blablabla..sacekajte oficijalno od uefe i kraj :D

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 24 avg 2011, 19:38

Ima li sta novo za Coatesa i idemo Udinese Udineseee
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 24 avg 2011, 19:39

UDINESEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 24 avg 2011, 19:39

A club which is not admitted to the competition is replaced by the next best-placed club ... in the same association

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 24 avg 2011, 19:40

FCUM je napisao/la:A club which is not admitted to the competition is replaced by the next best-placed club ... in the same association
Znači tim iz Turske ide u LP.
Bilo je lijepo sanjati. :mrgreen:

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 24 avg 2011, 19:41

Coates izjavio da ide u Englesku, samo fale neki sitni detalji da se zavrse 8-)
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 24 avg 2011, 19:43

Paja ispade LUZER :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 24 avg 2011, 19:58

Ma pusti paju, nego sta vi mislite o ovom Coatesu :D Koga ce zamijenit ?
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 24 avg 2011, 19:59

Reina, Flanagan, Robinson, Wilson, Skrtel, Adam, Meireles, Spearing, Maxi, Henderson, Suarez. Subs: Doni, Enrique, Carroll, Kuyt, Downing, Carragher, Shelvey.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 24 avg 2011, 20:02

Stivi_Dzi je napisao/la:Ma pusti paju, nego sta vi mislite o ovom Coatesu :D Koga ce zamijenit ?
Ja mislim da tu nema nikakvih probljema :D :D salim se

Ja sto sam vidio meni je odlican igrac po vrh svega Urugvajac je i znam kako se oni bore i ginu na terenu,mlad je ali nije neiskusan...Suarez je tu napravio dobar posao 8-)

Sad kako sam gledao Rubin-Lyon pade mi Martinsa na pamet kako je usao u igru odma asistencija,napravio veliku pometnju u odbrani Lyon kako bi bilo lijepo da on dodje i bude Beckup kada je napad u pitanju...

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 24 avg 2011, 20:10

Ma i ja sam ga malo skautiro po YT :D Cini se kao dobar, al interesuje me hoce li mijenjat Aggera, ili je mozda doslo vrijeme da Carra ide, mada ja mislim da on moze jos makar ovu sezonu izgurat :D

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Venom i 5 gostiju.