Igrali bola Riki i Cera, Durakovic bio na klupi ali kasnije dobio šansu.AlemC85 je napisao/la:duraković i demić mu na klupi, kao i ovaj cerić, NO COMMENT![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
-
konjkonjski
- Kontakt:
Tako treba. Duraković i Demić su domaći igrači i nemaju menadžere iz Sarajeva pa moraju sjedit na klupi. Nemože se igrat tek tako,nije dovoljno bit bolji,treba malo menadžera imat ili iz Sarajeva ili iz Srebrenika i onda igraš i kad si najgori.....AlemC85 je napisao/la:duraković i demić mu na klupi, kao i ovaj cerić, NO COMMENT![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dok onaj Velagic i Kajtaz igraju u Velezu moja vise noga na onaj stadion nece krociti!!
Najveci problem je to sto Velez nema kreativca u ekipi, i dok jos traje prelazni rok to se mora rijesiti,inace smo i ove godine zesca pusiona! sa ovakom ekipom razmisljati o Europi je smijesno!!
Odbrana nije losa, veza katastrofa,napad los do pm! sve u svemu jedna katastrofalna utakmica! nek im je Bog na pomoci do kraja prvenstva!
Najveci problem je to sto Velez nema kreativca u ekipi, i dok jos traje prelazni rok to se mora rijesiti,inace smo i ove godine zesca pusiona! sa ovakom ekipom razmisljati o Europi je smijesno!!
Odbrana nije losa, veza katastrofa,napad los do pm! sve u svemu jedna katastrofalna utakmica! nek im je Bog na pomoci do kraja prvenstva!
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
-
Vita_Novalis
- Kontakt:
Eno Brkovic im na tribinama dijete izmislilo fudbal za citavu ekipu!
-
konjkonjski
- Kontakt:
koji bola Brković,nemože igrat ni u kupu trešanja,de bolaVita_Novalis je napisao/la:Eno Brkovic im na tribinama dijete izmislilo fudbal za citavu ekipu!
-
Vita_Novalis
- Kontakt:
konjkonjski je napisao/la:koji bola Brković,nemože igrat ni u kupu trešanja,de bolaVita_Novalis je napisao/la:Eno Brkovic im na tribinama dijete izmislilo fudbal za citavu ekipu!
Malo otidji na trening pa pogledaj. Dijete daleko najbrzi i najbolju tehniku ima u FK Velez. Igra centrafora nikada mu priliku nisu dali da igra jer je tu Mrkva. Stavljaju ga na krila.
Raspitaj se malo medju fudbalerima sta misle o njemu.
-
konjkonjski
- Kontakt:
i onda je svizac odmotao čokoladu,daj bola,malo ozbiljnosti molim..... jeko Brković i njegova brzina i tehnika?Vita_Novalis je napisao/la:konjkonjski je napisao/la:koji bola Brković,nemože igrat ni u kupu trešanja,de bolaVita_Novalis je napisao/la:Eno Brkovic im na tribinama dijete izmislilo fudbal za citavu ekipu!
Malo otidji na trening pa pogledaj. Dijete daleko najbrzi i najbolju tehniku ima u FK Velez. Igra centrafora nikada mu priliku nisu dali da igra jer je tu Mrkva. Stavljaju ga na krila.
Ni igraci nisu toliko losi, koliko organizacija ! STVARNO STAVITI UTAKMICU U 17 SATI ! 40 STEPENI BILO MALO PRIJE UTAKMICE ! Mogli su staviti utakmicu u 18 sati !! Ili konacno vise staviti bilo kakve reflektore taman da cemo mi skupljat pare ! Dosao sam kuci sav mokar i kakve mi koristi da smo bar pobijedili pa ko ga je.be ! GLEDAM ONO PACENJE OD FUDBALA, MRKVA IGRA 90 MINUTA,HASANOVIC I DEMIC JEDVA HODAJU. i jos kodro u 90 minuti dobije crveni karton. Ma ko ga je.be, nadam se da ce u Trebinju biti bolje.
ne želim unositi paniku među navijače, ali čini mi se da je neko od navijača Sarajeva davno rekao, da će te tek vidjeti šta je MV i patnju s njim, i očigledno se dešava nešto slično, e sada će kritike na moj račun, kao da sad vidim...ali ovako moji rođeni ne ide, VELEŽ igra napadački a ne defanzivni fudbal, kao što je nekada radio RADNIČKI NIŠ...Demić, duraković, i sva mostarska djeca moraju igrati u prvih 11 bez obzira nas sve, ali očigledno ima tata koji misli drugačije...Vita_Novalis je napisao/la:konjkonjski je napisao/la:koji bola Brković,nemože igrat ni u kupu trešanja,de bolaVita_Novalis je napisao/la:Eno Brkovic im na tribinama dijete izmislilo fudbal za citavu ekipu!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
**** ce te Mirzi mater do polusezone 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
a daj bola, ne moze se svaka tekma pobijedit, sta vam je ljudi, nismo barca bogte... Jest da sam i ja jako ljut iso sam na stadion , umro od vrucine i na kraju 0-0 ali sta ces sad podrska ne smije izostati u trebinju !
cvrsto ga drzite mirzu mislim
Vazno je da su nasa domaca djeca na klupi tipa Demica,Durakovica,Kazazica danas,Zolja,Zvonica a igraju Kajta i slicni njima a jedva hodaju.Koliko se najavljivao ovaj Ceric,bolje je da nisu ni igrali ni on ni Kajta.
Pa dosta je vise stavljat osobni interes ispred interesa kluba i to svakom treneru treba da bude podcrtano cim dodje i od uprave i od navijaca jer je dosta namjestanja i lopovluka.Dodjes na 50 stepeni i onda se jos nasekiram,a nasekiram se kad vidim da nam se klub izgleda nije ocistio od stela i namjestanja.Meni licno je zao oni momaka iza gola koji su citavu utakmicu navijali,skakali i onda ih razocarali.
Mrkva,Kajta,Ceric,Hasanovic-hvala ali mislim da je Velez za njih u ovom momentu prevelik zalogaj jer neiskoritstit Demica,Zolja,Durakovica pa danas i Kazazica,ne vidim onda kad ce momci igrat ako nece sad i to je sto meni smeta a i vecini ljudi koji su oko mene bili na "dedarskoj" ali mislim i svim navijacima Veleza
Pa dosta je vise stavljat osobni interes ispred interesa kluba i to svakom treneru treba da bude podcrtano cim dodje i od uprave i od navijaca jer je dosta namjestanja i lopovluka.Dodjes na 50 stepeni i onda se jos nasekiram,a nasekiram se kad vidim da nam se klub izgleda nije ocistio od stela i namjestanja.Meni licno je zao oni momaka iza gola koji su citavu utakmicu navijali,skakali i onda ih razocarali.
Mrkva,Kajta,Ceric,Hasanovic-hvala ali mislim da je Velez za njih u ovom momentu prevelik zalogaj jer neiskoritstit Demica,Zolja,Durakovica pa danas i Kazazica,ne vidim onda kad ce momci igrat ako nece sad i to je sto meni smeta a i vecini ljudi koji su oko mene bili na "dedarskoj" ali mislim i svim navijacima Veleza
Dok mrkva igra 90 minuta brate, mi nikad gola necemo dati. Mislim hvala mu za sve, ali ne moze on vise, treba mladjima pruziti sansu i ovoj velezovoj djeci sto sjede na klupi i na tribinama...cunami je napisao/la:Vazno je da su nasa domaca djeca na klupi tipa Demica,Durakovica,Kazazica danas,Zolja,Zvonica a igraju Kajta i slicni njima a jedva hodaju.Koliko se najavljivao ovaj Ceric,bolje je da nisu ni igrali ni on ni Kajta.
Dobro bola, malo puno ste dosadni . Je.bo vas Mirza i vi njega vise . Cestitam vam na pobjedi u Lukavici, i otpepajte s nase teme .hordas'87 je napisao/la:cvrsto ga drzite mirzu mislim
SVI U TREBINJE !!!
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
MUSVDG
posteno nego sam mislio da ne krenete protiv njega on najbolje rezultate postize nakon godinu i po i nakon par pressova u klubuoldbridge je napisao/la:Dobro bola, malo puno ste dosadni . Je.bo vas Mirza i vi njega vise . Cestitam vam na pobjedi u Lukavici, i otpepajte s nase teme .hordas'87 je napisao/la:cvrsto ga drzite mirzu mislim
SVI U TREBINJE !!!
sretno rodjeni sretno velez
A šta je to majketi falilo Ceriću danas?cunami je napisao/la:Vazno je da su nasa domaca djeca na klupi tipa Demica,Durakovica,Kazazica danas,Zolja,Zvonica a igraju Kajta i slicni njima a jedva hodaju.Koliko se najavljivao ovaj Ceric,bolje je da nisu ni igrali ni on ni Kajta.
Umro stari pjesnik, umrla Emina
MUSVDG
MUSVDG
i ja se potpuno slazem sta forsiraju Mrkvu i Kajtaza od njiha nema hljeba treba Kazazica, R.Demica, Zolja, Durakovica, Jazvina, Zvonica i Brkovica u prvi sastav forsirati ta svakako nemozemo nista osvojiti ove sezone ali zato treba pripremiti ekipu za iducu sezonu sto vise forsirati ove igrace
Samo neka mi neko kaze da li je Hasanovic bolji od Demica i Zolja ili Durakovica,da li je Kajta ili ovaj Ceric bolji od Kazazica?
I nije mi jasno zasto se ekipa mjenjala kad se nije izgubila utakmica,po meni je samo trebao Demic upast umjesto Merzica ali je ocito nesto drugo po strani
I nije mi jasno zasto se ekipa mjenjala kad se nije izgubila utakmica,po meni je samo trebao Demic upast umjesto Merzica ali je ocito nesto drugo po strani
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.