PL BiH 2011/12
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- neutralan__
- Kontakt:
Re: PL BiH 2011/12
Prema do sada pokazanom Slavija i Kozara bi mogli u Prvu ligu,mada je rano o bilo čemu govoriti.Elegant je napisao/la:Iskreno se nadam da ove sezone Slavija ispada.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
oce li se giganti ove bh lige celik i sloboda uvjek penalima ostavljat u ligi? nosi ih djava vise
- neutralan__
- Kontakt:
Kada se može "gigant" Zrinjski na taj način "ostavljati" u ligi,što da ne mogu i oni.bogbatina je napisao/la:oce li se giganti ove bh lige celik i sloboda uvjek penalima ostavljat u ligi? nosi ih djava vise
Slažem se s tobombogbatina je napisao/la:oce li se giganti ove bh lige celik i sloboda uvjek penalima ostavljat u ligi? nosi ih djava vise
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
-
napravljenje
- Kontakt:
Koji je Zrinjski bio na kraju prošle sezone na tabeli ? De mi reci ?neutralan__ je napisao/la:Kada se može "gigant" Zrinjski na taj način "ostavljati" u ligi,što da ne mogu i oni.bogbatina je napisao/la:oce li se giganti ove bh lige celik i sloboda uvjek penalima ostavljat u ligi? nosi ih djava vise
HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY
b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?
- SaltCityAttack
- Kontakt:
seri seribogbatina je napisao/la:oce li se giganti ove bh lige celik i sloboda uvjek penalima ostavljat u ligi? nosi ih djava vise
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Hoce !bogbatina je napisao/la:oce li se giganti ove bh lige celik i sloboda uvjek penalima ostavljat u ligi? nosi ih djava vise
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Moze nam se i hocemo, pa se ti pojedibogbatina je napisao/la:oce li se giganti ove bh lige celik i sloboda uvjek penalima ostavljat u ligi? nosi ih djava vise
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
- neutralan__
- Kontakt:
Ne znam niti me zanima.Ali da nije nepostojećih penala početkom druge polusezone,Zrinjski bi i dalje igrao gradski derbi,ali ovaj put sa Braniteljom.napravljenje je napisao/la:Koji je Zrinjski bio na kraju prošle sezone na tabeli ? De mi reci ?neutralan__ je napisao/la:Kada se može "gigant" Zrinjski na taj način "ostavljati" u ligi,što da ne mogu i oni.bogbatina je napisao/la:oce li se giganti ove bh lige celik i sloboda uvjek penalima ostavljat u ligi? nosi ih djava vise
-
napravljenje
- Kontakt:
Pa vidim da ne znaš, i da pričaš napamet jer te mržnja izjeda...neutralan__ je napisao/la:Ne znam niti me zanima.Ali da nije nepostojećih penala početkom druge polusezone,Zrinjski bi i dalje igrao gradski derbi,ali ovaj put sa Braniteljom.napravljenje je napisao/la:Koji je Zrinjski bio na kraju prošle sezone na tabeli ? De mi reci ?neutralan__ je napisao/la:
Kada se može "gigant" Zrinjski na taj način "ostavljati" u ligi,što da ne mogu i oni.
HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY
- neutralan__
- Kontakt:
Nikakva mržnja me ne izjeda.Nego jednostavno vama je teško priznati da ste uz pomoć penala opstali u Premijer ligi.Koji ste bili na tabeli dok niste pobijedili Slobodu i Budućnost iz nepostojećih penala ?
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
joj sto volim penal i to pogotovo nepostojeci crnite od mukebogbatina je napisao/la:oce li se giganti ove bh lige celik i sloboda uvjek penalima ostavljat u ligi? nosi ih djava vise
-
Phill Jackson
- Kontakt:
pusti kockastog,napamet prica,evo izjave trenera olimpikamrzim_ulizice je napisao/la:joj sto volim penal i to pogotovo nepostojeci crnite od mukebogbatina je napisao/la:oce li se giganti ove bh lige celik i sloboda uvjek penalima ostavljat u ligi? nosi ih djava vise![]()
![]()
![]()
![]()
Utakmica je bila nekvalitetna. Vjerovatni uzrok je 38 stepeni kolika je temperatura bila. Čelik je zasluženo pobijedio, jer je želio više pobjedu. Mi nismo odigrali kako znamo, a pravi razlog loše igre zaista ne znam“, riječi su trenera Vukova.
ni rijeci o penalu kockasti keru
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
pa što se ti ba Hero sikiraš. nismo "povalili" ni Široki, ni Zrinjski...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
do sad od 7 tekmi samo na jednoj nije penal sviran (za domacina)
) cekamo zelju jos
- neutralan__
- Kontakt:
Moraju se nekako opravdati "bratskom" Zrinjskom penali od prošle godinePasha je napisao/la:pa što se ti ba Hero sikiraš. nismo "povalili" ni Široki, ni Zrinjski...
Budućnost je tamo gdje je zaslužila po igrama prošle sezone.neutralan__ je napisao/la:Moraju se nekako opravdati "bratskom" Zrinjskom penali od prošle godinePasha je napisao/la:pa što se ti ba Hero sikiraš. nismo "povalili" ni Široki, ni Zrinjski....
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- neutralan__
- Kontakt:
Ja ništa nisam rekao za Budućnost.Ali evo da još jednom ponovim,mi jesmo zasluženo ispali uzimajući u obzir naše loše utakmice u Banovićima.Ali onakva igra kao protiv Zrinjskog zaslužuje Premijer ligu.No mi i kada počnemo igrati našu igru tu su "djelioci (ne)pravde".Kada smo našli slamku nade za spas,jednostavno nam ljudi "sruše" sve što smo gradili tokom sezone.I zbog toga sve ovo govorim.Grdan je napisao/la:Budućnost je tamo gdje je zaslužila po igrama prošle sezone.neutralan__ je napisao/la:Moraju se nekako opravdati "bratskom" Zrinjskom penali od prošle godinePasha je napisao/la:pa što se ti ba Hero sikiraš. nismo "povalili" ni Široki, ni Zrinjski....
Nije mi žao što smo izgubili od Sarajeva,Borca,Zvijezde,Želje,Slavije,Rudara,ali mi je žao što smo nepravedno izgubili od Zrinjskog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.