RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
a daj bola, ne moze se svaka tekma pobijedit, sta vam je ljudi, nismo barca bogte... Jest da sam i ja jako ljut iso sam na stadion , umro od vrucine i na kraju 0-0 ali sta ces sad podrska ne smije izostati u trebinju !
cvrsto ga drzite mirzu mislim
Vazno je da su nasa domaca djeca na klupi tipa Demica,Durakovica,Kazazica danas,Zolja,Zvonica a igraju Kajta i slicni njima a jedva hodaju.Koliko se najavljivao ovaj Ceric,bolje je da nisu ni igrali ni on ni Kajta.
Pa dosta je vise stavljat osobni interes ispred interesa kluba i to svakom treneru treba da bude podcrtano cim dodje i od uprave i od navijaca jer je dosta namjestanja i lopovluka.Dodjes na 50 stepeni i onda se jos nasekiram,a nasekiram se kad vidim da nam se klub izgleda nije ocistio od stela i namjestanja.Meni licno je zao oni momaka iza gola koji su citavu utakmicu navijali,skakali i onda ih razocarali.
Mrkva,Kajta,Ceric,Hasanovic-hvala ali mislim da je Velez za njih u ovom momentu prevelik zalogaj jer neiskoritstit Demica,Zolja,Durakovica pa danas i Kazazica,ne vidim onda kad ce momci igrat ako nece sad i to je sto meni smeta a i vecini ljudi koji su oko mene bili na "dedarskoj" ali mislim i svim navijacima Veleza
Pa dosta je vise stavljat osobni interes ispred interesa kluba i to svakom treneru treba da bude podcrtano cim dodje i od uprave i od navijaca jer je dosta namjestanja i lopovluka.Dodjes na 50 stepeni i onda se jos nasekiram,a nasekiram se kad vidim da nam se klub izgleda nije ocistio od stela i namjestanja.Meni licno je zao oni momaka iza gola koji su citavu utakmicu navijali,skakali i onda ih razocarali.
Mrkva,Kajta,Ceric,Hasanovic-hvala ali mislim da je Velez za njih u ovom momentu prevelik zalogaj jer neiskoritstit Demica,Zolja,Durakovica pa danas i Kazazica,ne vidim onda kad ce momci igrat ako nece sad i to je sto meni smeta a i vecini ljudi koji su oko mene bili na "dedarskoj" ali mislim i svim navijacima Veleza
Dok mrkva igra 90 minuta brate, mi nikad gola necemo dati. Mislim hvala mu za sve, ali ne moze on vise, treba mladjima pruziti sansu i ovoj velezovoj djeci sto sjede na klupi i na tribinama...cunami je napisao/la:Vazno je da su nasa domaca djeca na klupi tipa Demica,Durakovica,Kazazica danas,Zolja,Zvonica a igraju Kajta i slicni njima a jedva hodaju.Koliko se najavljivao ovaj Ceric,bolje je da nisu ni igrali ni on ni Kajta.
Dobro bola, malo puno ste dosadni . Je.bo vas Mirza i vi njega vise . Cestitam vam na pobjedi u Lukavici, i otpepajte s nase teme .hordas'87 je napisao/la:cvrsto ga drzite mirzu mislim
SVI U TREBINJE !!!
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
MUSVDG
posteno nego sam mislio da ne krenete protiv njega on najbolje rezultate postize nakon godinu i po i nakon par pressova u klubuoldbridge je napisao/la:Dobro bola, malo puno ste dosadni . Je.bo vas Mirza i vi njega vise . Cestitam vam na pobjedi u Lukavici, i otpepajte s nase teme .hordas'87 je napisao/la:cvrsto ga drzite mirzu mislim
SVI U TREBINJE !!!
sretno rodjeni sretno velez
A šta je to majketi falilo Ceriću danas?cunami je napisao/la:Vazno je da su nasa domaca djeca na klupi tipa Demica,Durakovica,Kazazica danas,Zolja,Zvonica a igraju Kajta i slicni njima a jedva hodaju.Koliko se najavljivao ovaj Ceric,bolje je da nisu ni igrali ni on ni Kajta.
Umro stari pjesnik, umrla Emina
MUSVDG
MUSVDG
i ja se potpuno slazem sta forsiraju Mrkvu i Kajtaza od njiha nema hljeba treba Kazazica, R.Demica, Zolja, Durakovica, Jazvina, Zvonica i Brkovica u prvi sastav forsirati ta svakako nemozemo nista osvojiti ove sezone ali zato treba pripremiti ekipu za iducu sezonu sto vise forsirati ove igrace
Samo neka mi neko kaze da li je Hasanovic bolji od Demica i Zolja ili Durakovica,da li je Kajta ili ovaj Ceric bolji od Kazazica?
I nije mi jasno zasto se ekipa mjenjala kad se nije izgubila utakmica,po meni je samo trebao Demic upast umjesto Merzica ali je ocito nesto drugo po strani
I nije mi jasno zasto se ekipa mjenjala kad se nije izgubila utakmica,po meni je samo trebao Demic upast umjesto Merzica ali je ocito nesto drugo po strani
Upamtite da smo jos uvijek drugi na tabeli sto je previse za ekipu kakvu imamo. A usput da slaviji je.bem majku zbog navijanja
Sta mu je falilo????Jesi li bio ti na utakmici danas?????Pa bola,izgubio se frajer,umalo ne primismo gol preko njega i Kajteoldbridge je napisao/la:A šta je to majketi falilo Ceriću danas?cunami je napisao/la:Vazno je da su nasa domaca djeca na klupi tipa Demica,Durakovica,Kazazica danas,Zolja,Zvonica a igraju Kajta i slicni njima a jedva hodaju.Koliko se najavljivao ovaj Ceric,bolje je da nisu ni igrali ni on ni Kajta.
- Dolina Grka !
- Kontakt:
Kozama se svidila nasa ledina
Svi u trebinje !

Svi u trebinje !
Dobro vas puca SOMP (sindrom objektivne mostarske publike)
A, ako to ne uradimo ove, onda slijedece sezone obavezno
Sad ozbiljno. Odigrali smo ocajno u fazi napada, iako smo imali barem sedam do deset sansi za gol, realizacija nula. Daj nam Boze deset Ivetica da se prosetamo ligom. Amin.

Najispricanija prica u i oko Veleza zadnjih 20 godinaRodeni je napisao/la:i ja se potpuno slazem sta forsiraju Mrkvu i Kajtaza od njiha nema hljeba treba Kazazica, R.Demica, Zolja, Durakovica, Jazvina, Zvonica i Brkovica u prvi sastav forsirati ta svakako nemozemo nista osvojiti ove sezone ali zato treba pripremiti ekipu za iducu sezonu sto vise forsirati ove igrace

Sad ozbiljno. Odigrali smo ocajno u fazi napada, iako smo imali barem sedam do deset sansi za gol, realizacija nula. Daj nam Boze deset Ivetica da se prosetamo ligom. Amin.

Support Velez, It's logical! ★
A kako necemo biti drugi od 4 kola 3 domace tekme
Bit ce naprosto suprotno ima da nam Ivetica kupe sto si rekao fisek !!!Mont0 je napisao/la:Dobro vas puca SOMP (sindrom objektivne mostarske publike)![]()
Najispricanija prica u i oko Veleza zadnjih 20 godinaRodeni je napisao/la:i ja se potpuno slazem sta forsiraju Mrkvu i Kajtaza od njiha nema hljeba treba Kazazica, R.Demica, Zolja, Durakovica, Jazvina, Zvonica i Brkovica u prvi sastav forsirati ta svakako nemozemo nista osvojiti ove sezone ali zato treba pripremiti ekipu za iducu sezonu sto vise forsirati ove igraceA, ako to ne uradimo ove, onda slijedece sezone obavezno
![]()
A za ove HZ sto se javljaju samo jedno, Mirza se ne pita oko ekipe ni 50% on je samo front figura. Toliko.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
pa napiso sam da je to previse za ekipu kakvu imamo.TNT je napisao/la:A kako necemo biti drugi od 4 kola 3 domace tekme
ali upamtite ljudi cilj je STABILIZACIJA

Kako covjek igra, to je cudo jedno. Svi ovi domaci igraci, sto priziva raja da igraju treba da u njemu vide uzora.
Uprava na izvan
Uprava na izvan

Support Velez, It's logical! ★
Ma normala ima da se stabilizujemo kad tad
ja zadovoljan sa sredinom tabele slijedeci 5 godina.

ja zadovoljan sa sredinom tabele slijedeci 5 godina.
sreca pa je ove godine teze ispast nego ostat u ligi.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Titova-Juga
- Kontakt:
NEK' UPAMTI VAREŠANOVIĆ KADA ĆU JA VIŠE PJEŠKE ZBOG OVAKVOG VELEŽA U VRAPČIĆE.
Svaki napad na isti kalup, počinje od tog maestralnog ljevog beka Kajte, koji traži dvaestgodišnjek Mrkvu, ovaj pokuša da spusti nekome, što u 90% slučajeva ne uspjeva i to je to.
FUJ !
Svaki napad na isti kalup, počinje od tog maestralnog ljevog beka Kajte, koji traži dvaestgodišnjek Mrkvu, ovaj pokuša da spusti nekome, što u 90% slučajeva ne uspjeva i to je to.
FUJ !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.