Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

ILoveLFC
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la ILoveLFC » 24 avg 2011, 20:13

WTF ?

Sto Suarez pocinje ? :roll:
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 24 avg 2011, 20:14

Pa da riješi utakmicu za 2-3 minute. :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 24 avg 2011, 20:18

Jimmy from the hood je napisao/la:Pa da riješi utakmicu za 2-3 minute. :mrgreen:
:lol:

Ne znam sto ga bezveze ubacuje u ovaj mec...bolje onog medjeda staviti, nek barem ovim zabije gol.

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 24 avg 2011, 20:18

fera je napisao/la:pacheco odlazi u Atletico na posudbu
I ostaće u Španiji. :mrgreen:
Han!$;Lfc je napisao/la:Reina, Flanagan, Robinson, Wilson, Skrtel, Adam, Meireles, Spearing, Maxi, Henderson, Suarez. Subs: Doni, Enrique, Carroll, Kuyt, Downing, Carragher, Shelvey.
------------------Reina-----------------
-Flanagan-Skrtel-Wilson-Robinson-
-----Adam-Spearing-Meireles-------
-Henderson--Suarez----Maxi--------

Čudi me da odmah šansu nisu dobili Doni i Shelvey.Očekujem pobjedu od 0-3. 8-)
Stivi_Dzi je napisao/la:Ma i ja sam ga malo skautiro po YT :D Cini se kao dobar, al interesuje me hoce li mijenjat Aggera, ili je mozda doslo vrijeme da Carra ide, mada ja mislim da on moze jos makar ovu sezonu izgurat :D
Ja mislim da će biti backup ove sezone,a od naredne umjesto Carre. :D

P.S. Imal iko ovdje da koristi sopcast ? :roll:
FK Pjetlovi

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 24 avg 2011, 20:22

Nabacajte linkova.

Ja koristim sopcast kada naletim na fin link :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 24 avg 2011, 20:23

Jimmy from the hood je napisao/la:Nabacajte linkova.

Meni neće da otvori onu stranicu za linkove. :cry:
FK Pjetlovi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 avg 2011, 20:25

reds je napisao/la:

sop://broker.sopcast.com:3912/106723" onclick="window.open(this.href);return false;

najbolji :P
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 24 avg 2011, 20:26

Sta ce ti sopcast imas na Sport Klubu tekmu :D
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 24 avg 2011, 20:27

Stivi_Dzi je napisao/la:Sta ce ti sopcast imas na Sport Klubu tekmu :D
Ma znam,ali neće već dugo vremena da mi otvori ovu stranicu: http://www.myp2p.eu/" onclick="window.open(this.href);return false; gdje tražim linkove za sopcast. :(

Najava : Kenny jurisa na 200-tu pobjedu

Liverpool ce danas u 2. kolu Carling kupa igrati protiv trecoligasa Exeter Citya.

Liverpool bi ove godine trebao dosta ozbiljnije shvatiti kupove jer su primjeri iz prethodnih sezona dovoljna opomena 'Redsima'.Danas ce tim Kennya Dalglisha ici u goste Exeter Cityu ,koji je na papiru jedan vrlo lak protivnik.

Medjutim ovijek mora postojati doza opreza jer su kupovi uvijek bili motiv vise za tako male klubove.Exeter ce veceras pokusati uciniti senzaciju i izbaciti najveci engleski klub Liverpool koji ce danas vjerojatno izaci u nesto slabijem sastavu.Jedino zbog povrede nema Gerrarda,Aurelia i Johnsona.

Ostali su svi spremni i trebali bi igrati veceras.Medjutim neki igraci nisu uopce otputovali u Exeter ,a prema posljednjim informacijama rijec je o Aquilaniju,Ngogu,Coleu i Poulsenu za koje je sada jasno kako ce otici iz kluba.

Kenny je ove igrace poveo u Exeter : Enrique, Meireles, Suarez, Carroll, Maxi, Henderson, Kuyt, Downing, Spearing,Wilson, Carragher, Reina, Adam, Sterling, Doni, Shelvey, Skrtel, Flanagan.

Vjerojatno neki prvotimci poput Suareza ili Downinga veceras nece igrati ,ali bi se mogli naci na klupi.Sansu bi mozda mogao dobiti i mladi Raheem Sterling koji je vec igrao protiv Valerenge za Liverpool.

Ova utakmica mogla bi biti i mali jubilej za Kennya ,jer bi ovom pobjedom ,dosao do 200-te pobjede u karijeri kao menadzer.Utakmica ce poceti u 20:45 ,a direktan prijenos bit ce na Sport klubu.Za one koji nemaju ovaj program ,linkovi za gledanje utakmice bit ce postavljeni na blogu. :mrgreen:
Zadnja izmjena: reds, dana/u 24 avg 2011, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 avg 2011, 20:27

Stivi_Dzi je napisao/la:Sta ce ti sopcast imas na Sport Klubu tekmu :D
Nema ga svako :)

@reds, ovo im ne nova stranica - http://www.wiziwig.eu" onclick="window.open(this.href);return false; mada ni ona sada ne radi, ne znam u čemu je problem. Uglavnom, dao sam gore link od sky sports 1
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 24 avg 2011, 20:30

Aquilani otisao na posudbu u Milan

Potpredsjednik Milana Adriano Galliani potvrdio je kako ce Alberto Aquilani sljedecu sezonu provesti na posudbi u Milanu.

Dva kluba danas su dosla do dogovora i Aquilani ce danas odletjeti u Milan gdje ce potpisati ugovor.Liverpool je ponovo pustio Aquilanija na posudbu ,samo je sada Juventus zamjenjen Milanom.

Iako je odigrao odlicnu predsezonu ,cini se kako ni to nije bilo dovoljno da ostane na Anfieldu.Milan ce njegovim dolaskom naravno znatno pojacati vezni red ,koji ce dobiti na mastovitosti.Sve je zavrseno i sada se samo ceka sluzbena potvrda.

Najzalosnije od svega je klauzula koju je Liverpool postavio.Naime ,na kraju sezone Milan ima pravo otkupiti Aquilanijev ugovor za 6 milijuna eura ! Podsjetimo Aquilani je doveden za 20 milijuna eura.

"Doveli smo kvalitetnog igraca" rekao je Galliani."Ovo je odlicna stvar za Milan.Mislim kako je sada prijelazni rok za nas zavrsen."Aquilani ce u Milanu biti zamjena za Pirla. :x
FK Pjetlovi

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 24 avg 2011, 20:32

Carlo je napisao/la:
reds je napisao/la:

sop://broker.sopcast.com:3912/106723" onclick="window.open(this.href);return false;

najbolji :P

Hvala!!!!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 24 avg 2011, 20:34

reds je napisao/la:Ma znam,ali neće već dugo vremena da mi otvori ovu stranicu: http://www.myp2p.eu/" onclick="window.open(this.href);return false; gdje tražim linkove za sopcast. :(
http://myp2p.bz/livesports.php" onclick="window.open(this.href);return false;
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

ElPistolero
Kontakt:

Post Postao/la ElPistolero » 24 avg 2011, 20:35

Moj 1. post i odma da vam napisem nesto sto ce vam uljepsat dan :) :

LIVERPOOL BI MOGAO OVE SEZONE DA IGRA LIGU PRVAKA. Pitate se sto ?
Fenerbahce je kao sto vjerovatno znate suspendovan radi namjestanja utakmica sto je i potvrdjeno. E, posto ima slobodno mjesto nakon suspenzije UEFA ga mora popuniti. Popunice ga sa klubom koji ima najveci "koificijent". Liverpool je po tome 8. u Evropi. ALI, UEFA-ina pravila ne dopustaju da u LP bude iz jedne zemlje vise od 4 kluba. Veceras igra Udinese-Arsenal. Ako Arsenal ispadne, bice 3 Engleska kluba i LP tako da se otvara mjesto Liverpoolu. Postoji mogucnost posto je Arsenal ispred Liverpoola po koificijentu da imaju oni zagarantovano mjesto iako izgube to je malo vjerovatno. Sve u svemu, veceras svim srcem navijamo za Udinese u ako Bog da da gledamo Liverpool u LP prije nego sto smo ocekivali. Forca Udinese :D

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 24 avg 2011, 20:39

Trasimaco je napisao/la:
reds je napisao/la:Ma znam,ali neće već dugo vremena da mi otvori ovu stranicu: http://www.myp2p.eu/" onclick="window.open(this.href);return false; gdje tražim linkove za sopcast. :(
http://myp2p.bz/livesports.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Dužnik sam ti ! 8-)

Sad će to Suarez riješiti u prvih 5.min. 8-)
FK Pjetlovi

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 24 avg 2011, 20:42

Ja sam maloprije slusao da postoji takodje opcija da tim koji je u play off i ako ispadne veceras moguce je da udje u LP ali ona ekipa koja ima najbolji koeficijent, ima tu puno opcija ne samo ove dvije...nadam se da ce Arsenal izgubiti pa da mi udjemo :D :D :D

sad prije utakmice Exter-Liverpool na sky sport reporter uzima izjavu prije meca i govori Dalglisu kako se osjecate veceras,vi ste osvojili ovo takmicenje nekoliko puta kao igrac a Kenny ce na to"hmm Nesjecam se" :lol: :lol: 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 24 avg 2011, 20:45

Blago ovim sto zive par metara od stadiona... :mrgreen:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 24 avg 2011, 20:47

ILoveLFC je napisao/la:Blago ovim sto zive par metara od stadiona... :mrgreen:
Jesi vidio ono troje gore na krovu kuce uzeli piva i zavalili se :lol: :lol: :lol: gledaju tekmu
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 24 avg 2011, 21:10

Suarezzz ! 8-)
FK Pjetlovi

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 24 avg 2011, 21:11

Vadi ga povrijediti ce nam retosi masineruju nasu.Dosta je vadi ga:)
"You'll Never Walk Alone"

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: fukara87, Venom i 7 gostiju.