NK Široki Brijeg

Kevin
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Kevin » 24 avg 2011, 18:55

Ted Mosby je napisao/la:ne mogu vjerovati da ćemo izgubiti od ovakve Slobode
na **** pise das je gotovo 0:0 i cijeli izvjestaj ima :roll:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Crveni Barun
Kontakt:

Post Postao/la Crveni Barun » 24 avg 2011, 18:56

penal za slobodi bio i eto ga 1:0 :?
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 24 avg 2011, 18:57

A kako ćemo ga drukčije primiti. Opet se ponavlja ista priča suđenje protiv nas
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

F.G.R
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R » 24 avg 2011, 18:59

Ted Mosby je napisao/la:A kako ćemo ga drukčije primiti. Opet se ponavlja ista priča suđenje protiv nas
jadna majko svoja, bas mi vas je zao!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 avg 2011, 19:01

Ted Mosby je napisao/la:A kako ćemo ga drukčije primiti. Opet se ponavlja ista priča suđenje protiv nas
kakvo bola suđenje??

pa trebali smo ovdje petaka uvalit a ne da nam se ovo događa..dvi utakmice za redom mi pusimo u 87minuti..

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 24 avg 2011, 19:12

Ma sve ovo mi se zgadilo,taman se protiv Borca skupi dobro ljudi,sad oni za.seru protiv nikad slabije Slobode i onda se pitamo zašto su nam tribine prazne,a što se tiče ovog penala,ne vjerujem da će igdje te situacije biti,ali morali smo dati bar jedan gol...ako su nam suci dali da igramo...Bertoša :twisted:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 avg 2011, 19:14

Ja se slazem s kevinom. Vjerujem da je mozda i bilo svega u svemu tome, nemam pojma da li je penal ili ne, nek napise tko je gledao il nek se priceka pregled, al ne smije Široki sebi ziherastvo i neefikasnost dopustati protiv onakve Slobode, nema smisla.
...Život za Široki...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 avg 2011, 19:19

Hajde sto ste primili,Ali sto ne zabiste jeli i tu kriv sudija.
Sloboda igra bukvalno sa djecom,tako da opet kukanje na sudije nigdje veze.
Hrdzavom qurcu svaka dlaka smeta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 avg 2011, 19:26

Taj drugi dio se odnosi na Široki, svakako. To je problem neefikasnosti.

Ali, ukoliko je penal neregularan, ne mozes to pravdati sa ''pa sto niste vi zabili jedan vise'' ili ''sta je sudac kriv sto niste zabili'' Ili sa ''sta ima veze sto va nije sudio penal protiv Borca il njima dosudio diskutabilnu ruku iz kojeg su zabili, vi ste promasili pet stopostotnih''. To jednostavno nema smisla, pusti Slobodu sada, Široki - neregularnost je neregularnost, kola prolaze, bodovi odlaze, a nisu razlike u ligi na razini Barcelona i Real vs. ostatak lige da ti takvo sto anuliras kolo za kolom zabijajuci dva, tri gola vise, tu ti je dovoljno da te netko sjecka, ''gura'' van izglednih sansi, priblizava protivnika golu, i to je to. Mislim, razumijet ces ako si ikad nogomet igrao.

Sve to nastranu, Široki jednostavno mora nauciti kontrolirati utakmicu, te dignuti efikasnost, jer sam se nagledao vec dovoljno propustenih prilika i stativa, precki od pocetka sezone, a steta je da momci koji igraju i trude se, pokopavaju sami sebi sanse i podrsku ovakvim stvarima.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 avg 2011, 19:39

kakvi penali kakvo li šta..pa **** više..uvijek neko izvlačenj..sad će reć bilo vruće..idite u picku materinu svi odreda..

najgore sad ce branka otjerat i mijo ce vrtit nove trenere...kad cemo skontat a nam trebaju POJAČANJA!!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 avg 2011, 20:05

Samo da kazem iskreno, ne zna se ko je bio gori!
Uzas!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 avg 2011, 20:07

Jebga, treba Karacicu ocito dosta vremena da vrati momcad u naviku dobivanja utakmica, ili makar izvlacenja povoljnog rezultata, jer precesto pane ritam odjednom, a ekipi treba osim Jese netko u obrani, te zna se, u napadu. To za pocetak, i pustiti da se radi, ostaviti Karacica da radi svoj posao i dizati formu.
...Život za Široki...

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 avg 2011, 20:42

Vidim nesto se bunite, kako niste pobijedili slabasnu Slobodu, utakmica je bila skroz losa ,mislim da je vrucina uticala na igru pa zbog toga se nije moglo vise napravit na terenu, Sloboda igrala sa par juniora i mogu slobodno reci da djeca bolje igraju od vasih par igraca, Siroki se pokazao kao los protivnik jer su u citavoj utakmici imali 2 sanse i to Wagner pogodio stativu kod 0-0 i to je sve sto su napravili, nije ni Sloboda nesto vise pokazala ali je penal cist kao suza. toliko od mene i pozdrav.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 24 avg 2011, 20:52

Nije problem sto je Slobodi sviran penal, problem je sto ste vi nesposobni Slobodi dati bar jedan go

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 avg 2011, 20:59

Naravno da je problem sto se Slobodi nije dao gol, no neefikasnost jest trenutacna boljka momcadi, otud i vapaji za pravog napadaca. Roskam je vrlo dobar igrac, zahvalan i borben, al je krilo, a Vareu nikako da ce pocne dovoljno forsirati, tako da, bar onda treba traziti jednu klasicnu devetku ako nista.
No, ne ide nista preko noci.
...Život za Široki...

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 24 avg 2011, 22:42

Mislim da je preočito da Roskam MORA igrati....dakle za Vareu u prvom sastavu nema mjesta ma kakav on bio...u prijateljskim utakmicama je Karačić forsirao Vareu i govorio kako će on igrati u napadu,a čim je počelo prvenstvo Roskam igra...ma dao bih i ja 10 golova prošle sezone da sam imao onoliku minutažu,ai kad bi me navijači,trener i uprava mogli trpiti kao njega...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 avg 2011, 22:58

Dobar je Roskam igrac, samo nije napadac. Ne moze napadacu trebati pet prilika za jedan gol. Ok utakmicu, dvije, al ne u vecini utakmica. Covjek je krilo, dobar trkac i zahvalan igrac, brz i vjerovatno bi se dobro snasao u toj ulogi, ne treba od njega praviti nesto sto nije. Varea je ipak klasicni golgeter, pokazao je na pripremama da se vraca u formu u kakvoj je poceo igrati za Široki, tako da je ipak vrijeme da dobije pravu priliku.
...Život za Široki...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 avg 2011, 23:14

ebemu vraga razocarali ste me ja sam bio ubijeden u vasu pobjedu znaci i sloboda je bolja od zvijezde najgori smo :twisted:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Dalix
Kontakt:

Post Postao/la Dalix » 24 avg 2011, 23:56

sta bi ovo propo skroz zeljo. slabo momci. a niste vala nesto dobro odigrali..
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!

Powerlifting <3

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 25 avg 2011, 00:01

stvarno ne znam šta se desi u glavama vaših igrača

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.