Semir Štilić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Semir Štilić
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Štila je kralj lik uveliko zaslužuje u repku 

Štilić zaslužuje poziv u repku pa ćak i da igra svaku utakmicu od poćetka. Momak je prava igraćina, sigurno je bolji od Pjanića kojeg svi guraju u reprezentaciju.
Ahaa-memo je napisao/la:Štilić zaslužuje poziv u repku pa ćak i da igra svaku utakmicu od poćetka. Momak je prava igraćina, sigurno je bolji od Pjanića kojeg svi guraju u reprezentaciju.

Da ne govorim o razlici Francuske lige i Poljske a jos uz to Lyon i Lech slicno zar ne

Da li vi uopste razmisljate prije nego sto nesto napisete.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ko gura Pjanića?? momak grije klupu isto ko i Štilić...dobro,dobiju možda po 5-10 minuta da pokažu svoje znanje ako se ne dokažu za taj period onda opet klupa do daljnjeg.a-memo je napisao/la:Štilić zaslužuje poziv u repku pa ćak i da igra svaku utakmicu od poćetka. Momak je prava igraćina, sigurno je bolji od Pjanića kojeg svi guraju u reprezentaciju.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
a-memo je napisao/la:Štilić zaslužuje poziv u repku pa ćak i da igra svaku utakmicu od poćetka. Momak je prava igraćina, sigurno je bolji od Pjanića kojeg svi guraju u reprezentaciju.
pa nije reprezentacija forum pa da gura neko pjanica ko vi stilica momku svaka cast odlican je ali brratemili bolji je pjanic za klasu sto dovoljno govori i razlika u trzisnoj vrijednosti!!!
U ime Gospodara...
- eliminator
- Kontakt:
pjanic nije odigrao kako treba utakmicu za lyon dok stilic postize golove i upisuje asistencije za lech i trenutno je bolji a i kakve veze ima trzisna vrijednost mjerilo je ono sto igrac pokaze na terenuLeBronJamesKing je napisao/la:a-memo je napisao/la:Štilić zaslužuje poziv u repku pa ćak i da igra svaku utakmicu od poćetka. Momak je prava igraćina, sigurno je bolji od Pjanića kojeg svi guraju u reprezentaciju.
pa nije reprezentacija forum pa da gura neko pjanica ko vi stilica momku svaka cast odlican je ali brratemili bolji je pjanic za klasu sto dovoljno govori i razlika u trzisnoj vrijednosti!!!
-
eliminator je napisao/la:pjanic nije odigrao kako treba utakmicu za lyon dok stilic postize golove i upisuje asistencije za lech i trenutno je bolji a i kakve veze ima trzisna vrijednost mjerilo je ono sto igrac pokaze na terenuLeBronJamesKing je napisao/la:a-memo je napisao/la:Štilić zaslužuje poziv u repku pa ćak i da igra svaku utakmicu od poćetka. Momak je prava igraćina, sigurno je bolji od Pjanića kojeg svi guraju u reprezentaciju.
e pa sigurno su nastelili pjanicu da mu je trzisna vrijednost skoro desetorostruka u odnosu na stilica sigurnpo je potplatio UEFU kao sto "placa" da igra i za repku ma pjanic je kanta , daj ba koncentrisite se...
U ime Gospodara...
- eliminator
- Kontakt:
ja nigdje nisam napisao da je pjanic kanta nego da je trenutno stilic bolji sto on pokazuje svojim igrama
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mnogo faktora utice na trzisnu vrijednost, nije to samo do kvaliteta.LeBronJamesKing je napisao/la:
e pa sigurno su nastelili pjanicu da mu je trzisna vrijednost skoro desetorostruka u odnosu na stilica sigurnpo je potplatio UEFU kao sto "placa" da igra i za repku ma pjanic je kanta , daj ba koncentrisite se...
stvari kao sto su: koliko je igracu godinu, u kojoj ligi i ekipi igra, koliko godina je pod ugovorom i tako dalje.
Stilic je za sad blizi prvoj postavi nego Pjanic, njemu ce ipak trebati malo vise vremena nego sto smo ispocetka mislili.
- Cazinski-Vitez
- Kontakt:
ma ne moze ni jedan ni drugi sa misimovicem, dzaba diskusujete.
IGRAJO BOSNO NE DAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBEEEE !!!
Ama covijece gdje je Poljska liga.Pa prvak Poljske im odmah ispade od Boratovih ili tako nesto slicnoeliminator je napisao/la:pjanic nije odigrao kako treba utakmicu za lyon dok stilic postize golove i upisuje asistencije za lech i trenutno je bolji a i kakve veze ima trzisna vrijednost mjerilo je ono sto igrac pokaze na terenuLeBronJamesKing je napisao/la:a-memo je napisao/la:Štilić zaslužuje poziv u repku pa ćak i da igra svaku utakmicu od poćetka. Momak je prava igraćina, sigurno je bolji od Pjanića kojeg svi guraju u reprezentaciju.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ode prica do Borata...furka je izgleda da se pljuje po kvalitetu poljske lige,samo da bi se kroz to pljuvalo i po Štiliću.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Realnost kao prvo.Jer raja nije skontala da je razlika drasticna lyon i Lech.Ili francuska liga koja je liga petice kao i Poljska koja nikad nece biti blizu petice.drop je napisao/la:ode prica do Borata...furka je izgleda da se pljuje po kvalitetu poljske lige,samo da bi se kroz to pljuvalo i po Štiliću.
Kad Stilic predze u tu ligu petice i odigra kao Pjanic lose ili dobro.
Tek se onda moze razglabati o tome.Ovako je presmijesno.
A druga stvar ova ce dvojica ostariti dok Misimovic ode u penziju

Da ne pricam da je realna alternativa Misimovicu Ibricic kad se moze Stilic hvaliti u Polskoj,moze vala i Ibricic u Hrvatskoj

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
covjece ovdje se ne prica o Lyonu,o Lechu,o francuskoj lizi,o poljskoj,o ligama petice,o Misimovicu i ostalo.harishp je napisao/la:Realnost kao prvo.Jer raja nije skontala da je razlika drasticna lyon i Lech.Ili francuska liga koja je liga petice kao i Poljska koja nikad nece biti blizu petice.drop je napisao/la:ode prica do Borata...furka je izgleda da se pljuje po kvalitetu poljske lige,samo da bi se kroz to pljuvalo i po Štiliću.
Kad Stilic predze u tu ligu petice i odigra kao Pjanic lose ili dobro.
Tek se onda moze razglabati o tome.Ovako je presmijesno.
A druga stvar ova ce dvojica ostariti dok Misimovic ode u penziju
Ovdje je rijec o Semiru Štiliću,momku koji je reprezentativac Bosne i Hercegovine PRIJE SVEGA!!
Gdje on igra,koga kara,gdje izlazi,koliko zarađuje,ko mu je idol,koji mu je slijedeci klub,kad ce ostariti i kad ce u penziju i ostala pitanje su nepotrebna apsolutno....valjda se sad razumijemo

Izgleda da ne kontas neke stvari.
Losa liga i kvalitetna liga nemogu biti isto i tu je vrlo bitna stvar.
Pa Skorom se sve i jedan pitar klete a i covijek odlicno odigra u Premijer ligi ali jel ode dalje.Prdnulo se u sisu.
Ako sad neskontas poentu neces nikada.
Pa Skorom se sve i jedan pitar klete a i covijek odlicno odigra u Premijer ligi ali jel ode dalje.Prdnulo se u sisu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ma sve bi to bilo ok da pjanic igra u svom klubu momak je godinu dana na klupi nije u takmicarskoj formi a to je najbitnije...harishp je napisao/la:Izgleda da ne kontas neke stvari.
po mom misljenju i stilic i ibricic trebaju dobit priliku prije pjanica jer su standardni u klubovima
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Da ali razlika je kad igras i 20 minuta protiv Bordoa,marseja,PSG ili recimo Katowica,wisle,polonije a da ne govorim protiv karlovca,Istre,Zapresica.nick je napisao/la:ma sve bi to bilo ok da pjanic igra u svom klubu momak je godinu dana na klupi nije u takmicarskoj formi a to je najbitnije...harishp je napisao/la:Izgleda da ne kontas neke stvari.
po mom misljenju i stilic i ibricic trebaju dobit priliku prije pjanica jer su standardni u klubovima
Uostalom trzisna cijena se ne stavlja zbog lijepih ociju,vi to haman nikako da uracunate.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ma ne pišem ja uopšte o kvalitetama liga i tim stvarima,vec o odnosu prema našim igracima...macehinskom odnosu prema našim reprezentativcima....hajd razumijem kada to radi senilni selektor (koji je svakako podkupljiv) ili kada rade to nepismeni novinari i mediji,ali mi žao da kada tako pišu i raja preko foruma.harishp je napisao/la:Izgleda da ne kontas neke stvari.
Evo ti prvi pljuješ i ismijavaš našeg momka Štilića (te **** njega,poljska **** liga,bolji Lyon,bolja francuska,bolji hajduk i ostale price) niko da napiše bilo šta afirmativno o momku...samo neko podcijenjivanje i komparacije sa drugim igracima i onda nema tu napretka ni hajra...pogledajmo malo hrvate,oni svoje dižu ko da su svjetske mega-zvijezde...prodaše Modrica i Corluku iz dinama u englesku ligu,a mi pljujemo po Štiliću ko po najvecem ciganu.
Sad ce hrvati uvaliti i onog Mandzukica za najmanje 10 miliona jer svakkodnevno njihova štampa i mediji njega hvale i drkaju na njega...neces na njihovim medijima cuti da se prica o nekom Shabriniju i slicnim marginalcima niti to njihov selektor smije raditi.
Hajmo malo pogurati naše momke a ne samo bacati **** po njima.
Pogresno razmisljanje.Naveo sam primjer Stilica i Pjanica jer je raja pocela da usporedzuje njih dvojicu.
A niko nije prokontao jacinu lige ili kluba.Uvijek je bilo lakse biti hadzija u mahali nego u seheru
Pljuvanje ili pisanje po igracu je nesto drugo i razlika drasticna i u onim navodima nema pojma o tome ali realnosti mora biti.
Pa meni bi prvom bilo najdraze da Stila makar zavrsi i u tom Kelnu i odigra 80% kao u Lechu.
Ja cu prvi likovati i bit ce mi drago ali sad zasad tu je gdje.
Za kockaste me zaboli,zato im se polako udara od glavu sto su svoje igrace precijenili,klubovi zaradili ali ce repka vidjeti juznu afriku samo na tv-u
A niko nije prokontao jacinu lige ili kluba.Uvijek je bilo lakse biti hadzija u mahali nego u seheru

Pljuvanje ili pisanje po igracu je nesto drugo i razlika drasticna i u onim navodima nema pojma o tome ali realnosti mora biti.
Pa meni bi prvom bilo najdraze da Stila makar zavrsi i u tom Kelnu i odigra 80% kao u Lechu.
Ja cu prvi likovati i bit ce mi drago ali sad zasad tu je gdje.

Za kockaste me zaboli,zato im se polako udara od glavu sto su svoje igrace precijenili,klubovi zaradili ali ce repka vidjeti juznu afriku samo na tv-u
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 29 jul 2009, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu