11.semptembar 1991bordo je napisao/la:Mislim da Suljic ima 18 ili 19 godina! Ali mali je munja a bogami zna biti i prgav!
Neferma nikog! Samo da trenira i ne ufura se!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nemozete vi mrziti BOSNU koliko je ja mogu voliti !!!
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...
Jel ga Jagodic pozvao u mladu repku.Ako nije eto nam jos jednog Tulica.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mamic bio ga prodo za 5 miliona garant!Marinac je napisao/la:20 godinaMOZAK je napisao/la:Onog malog suljica neprodavat ispod milion, zlata vrijedi!
Koliko mu je god?
Velika je buducnost pred njim akBogDa!Strasan potencijal
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Moja greska! Pardon Marinac! Ma neka je on nama mlad i zdrav!
Kod Osima nije zadovoljio,kod Varesanovica se zagrijava u 45 i na zagrijavanju ostane do kraja utakmice,ubijao momka u pojam,nekad mu dao 5-10 minMOZAK je napisao/la:Mamic bio ga prodo za 5 miliona garant!Marinac je napisao/la:20 godinaMOZAK je napisao/la:Onog malog suljica neprodavat ispod milion, zlata vrijedi!
Koliko mu je god?
Velika je buducnost pred njim akBogDa!Strasan potencijal
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:
Kod Osima nije zadovoljio,kod Varesanovica se zagrijava u 45 i na zagrijavanju ostane do kraja utakmice,ubijao momka u pojam,nekad mu dao 5-10 minkod Pliseka je nezamjenljiv,bas ga maximalno forsrira,ovaj mu u ova 4 kola vise nego dobro vraca...sto neko rece mora doci stranac da ti kaze sta tvoje valja
Ma sigurno i to znate al nije na odmet ponoviti. Nedajte za Suljica ispod miliona !!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Zalosno ali istinito! nista dok nedode stranac i iskoristi nase blago!
A ima ga toliko! Svjestan je toga i Plisek! Uvijek se pitam?
Kako Torlak nikad nedobije poziv u reprezentaciji pa taman neka sjedi i na klupi!
Neka kupi kakvo takvo iskustvo,sta je slinavaca proslo kroz repku!
A cudi me i od papeta
A ima ga toliko! Svjestan je toga i Plisek! Uvijek se pitam?
Kako Torlak nikad nedobije poziv u reprezentaciji pa taman neka sjedi i na klupi!
Neka kupi kakvo takvo iskustvo,sta je slinavaca proslo kroz repku!
A cudi me i od papeta
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
Vjerovao ili ne, nije ga pozvao. Od nasih igraca su pozvani Comor, K.Handzic i Dupovac.harishp je napisao/la:Jel ga Jagodic pozvao u mladu repku.Ako nije eto nam jos jednog Tulica.
-
nijemi poliglota
- Kontakt:
predobar osjecaj kad znas da smo ih zgazili danas...idem ga jos jednom bacit na ovaj pregled golova i u krevet 
Kad ja pođoh, na koševo, na koševo stadionnn...
Izgleda da Suljic perfektno prica Ceski.Jedino ga Plisek razumije.-SiviSoko- je napisao/la:Vjerovao ili ne, nije ga pozvao. Od nasih igraca su pozvani Comor, K.Handzic i Dupovac.harishp je napisao/la:Jel ga Jagodic
pozvao u mladu repku.Ako nije eto nam jos jednog Tulica.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Veni, vidi vici - vrlo jednostavno
Slavija odron, jos je dobro i prosla. Mi definitivno bolje igramo u gostima
P.S. Gledati specijalce kako u pola utakmice trpaju u dzepove tudje upaljace sa zemlje neprocjenjivo

P.S. Gledati specijalce kako u pola utakmice trpaju u dzepove tudje upaljace sa zemlje neprocjenjivo
- sarajlija89
- Kontakt:
Sve cestitke igracima i strucnom stabu za ovu veliku pobjedu.
Odigrali smo mnogo bolje nego protiv Veleza, a protiv ovakve Slavije smo jednostavno morali pobijediti. Iako sam i bodom bio zadovoljan prije tekme, ipak protiv onako lose Slavije bi sve osim pobjede bilo neuspjeh. Odigrali smo na snagu, koju i nismo pokazali protiv Veleza i pobjeda je mogla biti i ubjedljivija, da smo bili prisebniji u zavrsnici, prije svega Haskic.
Ne bih nikoga posebno izdvajao, ali eto spomenuo bih Suljica, koji je pokazao da je bio neopravdano zapostavljen kod Mirze. Ja sam to govorio jos prosle sezone. Iako nema jaku konstituciju, izvanredno je spreman i ima mnogo kondicije, najbolji igrac Sarajeva. Bajraktarevic odlican danas, opravdao ukazano povjerenje, nadam se da ce nastaviti ovako, a i Vucina je dobro odradio svoj posao. Bekovi vrlo dobri, Beli odlican. Obuca pokazao da je majstor, Haskic se ispromasivao, a stoperi vrlo dobro odigrali, iako nisu ni imali mnogo posla.
Sve u svemu, ova Slavija je prelosa i moglo je bit ubjedljivije.
Cestitke i za Hz koje su pokazale kako se navija i po onakvoj vrucini. Jos jednom dokazali da smo bez premca u BiH.
Ono van terena, ne bih komentarisao previse. Zalosno i sramotno...
SARAJEVO SAMPION
Odigrali smo mnogo bolje nego protiv Veleza, a protiv ovakve Slavije smo jednostavno morali pobijediti. Iako sam i bodom bio zadovoljan prije tekme, ipak protiv onako lose Slavije bi sve osim pobjede bilo neuspjeh. Odigrali smo na snagu, koju i nismo pokazali protiv Veleza i pobjeda je mogla biti i ubjedljivija, da smo bili prisebniji u zavrsnici, prije svega Haskic.
Ne bih nikoga posebno izdvajao, ali eto spomenuo bih Suljica, koji je pokazao da je bio neopravdano zapostavljen kod Mirze. Ja sam to govorio jos prosle sezone. Iako nema jaku konstituciju, izvanredno je spreman i ima mnogo kondicije, najbolji igrac Sarajeva. Bajraktarevic odlican danas, opravdao ukazano povjerenje, nadam se da ce nastaviti ovako, a i Vucina je dobro odradio svoj posao. Bekovi vrlo dobri, Beli odlican. Obuca pokazao da je majstor, Haskic se ispromasivao, a stoperi vrlo dobro odigrali, iako nisu ni imali mnogo posla.
Sve u svemu, ova Slavija je prelosa i moglo je bit ubjedljivije.
Cestitke i za Hz koje su pokazale kako se navija i po onakvoj vrucini. Jos jednom dokazali da smo bez premca u BiH.
Ono van terena, ne bih komentarisao previse. Zalosno i sramotno...
SARAJEVO SAMPION
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Cestitke Sarajevo apsolutno cista pobeda,rutinska.Na temi Slavije rekoh da oni zasigurno mogu jos mnogo mnogo bolje,sreca pa to nisu danas uradili.
Svi zasluzuju veoma visoke ocene,osim Adilovica koji je nema za sta dobiti,morace pred komisijom polagati.
Vucina motor ekipe,Suljic ne treba trositi reci na njega strasan igrac,Torlak sta je ono sunce ti,tek kada ga gledas uzivo skapiras koja je to mrcina.
Steta sto Pantic nije branio,ja sam mislio da hoce kako se zagrevao na pocetku utakmice,ali vidim da je na masi malo poradio svih ovih godina.
Ali kako Comor na zagrevanju udari Suljica ja sam mislio ovaj nece moci igrati,jedno 3-4 minute se on previjao dole.
p.s. Morate da poradite malo na pesmi koja je isla sa razglasa na poluvremenu.
Svi zasluzuju veoma visoke ocene,osim Adilovica koji je nema za sta dobiti,morace pred komisijom polagati.
Vucina motor ekipe,Suljic ne treba trositi reci na njega strasan igrac,Torlak sta je ono sunce ti,tek kada ga gledas uzivo skapiras koja je to mrcina.
Steta sto Pantic nije branio,ja sam mislio da hoce kako se zagrevao na pocetku utakmice,ali vidim da je na masi malo poradio svih ovih godina.
Ali kako Comor na zagrevanju udari Suljica ja sam mislio ovaj nece moci igrati,jedno 3-4 minute se on previjao dole.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
pa vidiš ja ipak mislim drugačije, da nam Velež nije uzeo bodove, možda bi mi danas kiksali protiv slavije, jer smo naučili dosta iz meča sa Mostarcima...ipak u svakom zlu ima i nešto dobro...(il kako se već veli)Sarajlijc@ je napisao/la:KARANJE JE NAUKA ! Jos da nam mrtvi velez ne uze bod al haj
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
Slazem se sa tobom druze, sad ova 3 boda ovjerit sa nova 3 protiv Celika aBdZagor je napisao/la:pa vidiš ja ipak mislim drugačije, da nam Velež nije uzeo bodove, možda bi mi danas kiksali protiv slavije, jer smo naučili dosta iz meča sa Mostarcima...ipak u svakom zlu ima i nešto dobro...(il kako se već veli)Sarajlijc@ je napisao/la:KARANJE JE NAUKA ! Jos da nam mrtvi velez ne uze bod al haj
- sarajlija89
- Kontakt:
To rekoh prije Veleza...ove 4 vezane igramo u Sarajevu i to su kljucne tekme za nase ambicije u prvom dijelu sezone. 10 bodova minimalno i na dobrom smo putu...
Sad ove dvije dobiti kuci aBd i dobro je. Kiks protiv Veleza smo danas ispravili i ne trebamo se previse osvrtat. Jednostavno, tu tekmu smo lose odigrali, ali hvala Bogu danas smo na nivou bili...
Uz maximalan pristup, 6 bodova u ove dvije tekme. Vratice se i Pehla, statusi nekih igraca bi se mogli rijesiti i imacemo jos jace Sarajevo, ali idemo tekmu po tekmu.
SARAJEVO SAMPION
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Bice bolje sljedeci put.Devil je napisao/la:
-
samosarajvo
- Kontakt:
"Najgore što nam se može desiti jeste da se svakih 7 dana atmosfera i energija oko tima mijenja po sistemu toplo-hladno. Treba biti realan." - Jiri Plišek
Da ponovimo!!!!
Da ponovimo!!!!
pa vidiš ja ipak mislim drugačije, da nam Velež nije uzeo bodove, možda bi mi danas kiksali protiv slavije, jer smo naučili dosta iz meča sa Mostarcima...ipak u svakom zlu ima i nešto dobro...(il kako se već veli)
[/quote]
Upravo tako
Upravo tako
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
-
burek pita
- Kontakt:
dobro prodje ovaj vruci dan, svaka cast igracima
Trenutno korisnika/ca: forgempp, johntravolta123, kogmagie46, ObjektivnaSApublika, Rahma i 39 gostiju.