Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Bosco
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Bosco » 24 avg 2011, 22:52

Ma Udinese možda jeste bio i dobar ali samo u prvoj, večeras su hladnokrvno izdominirani od najlošijeg Arsenala kojeg ja pamtim, a vjerujte mi pamtim ih veoma dugo. Jenkinson je bio strašan večeras, najviše me je on iznenadio, poslije njega Rosa koji je ovom utakmicom vjerovatno kupio sebi još vremena.

Ma šta da pričam, svi su večeras bili dobri, onaj penal je presmiješan :lol: :lol: ali ga je zato "prosječni" Šezni maestralno skin'o. Frimpong je zvijer, momak će da bude klasa. Persie je već standardno dobar, Theo mora biti napadač, a Gervinho će biti odlično pojačanje.

Nego sad Wenger kreće po pojačanja, siguran sam da će nas do kraja roka pojačati maka 2 provjerena imena.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 24 avg 2011, 22:52

hector je napisao/la:
bega_afc je napisao/la:
hector je napisao/la:arsenalu pod hitno trebaju pojačanja inače sljedeće godine nema champions lige, a ove ispadaju u grupi.
pa tako ste govorili i sad za ovu tekmu,ispadamo i iz lige prvaka,gledamo arsenal na obnu,ispadamo iz lige,samo pricajte,drugo ne preostaje
pa budi realan, arsenalu su otišla dva glavna i najbolja igrača. pa zamisli da barci odu xavi i messi naravno da bi bili jako oslabljeni i da bi im trebala pojačanja. ;)
ma evo dolaze,ne brini se nista,za dvojicu vec znam da su polahko poceli raspremat ormar i pakovat kofere za london,i to dva igraca koja ce moc nadoknadit barem 70-80% ove dvojice koji su otisli,uz oporavljenog dzekija,i jos ove ostale koji fale nemaj brige
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 24 avg 2011, 22:53

Jah ljudi, pobijedismo ih na pravdi Boga.
Pa ljudi nas u obje utakmice daleko od toga da su nadigrali, a ispadose. Jadnici. Sreca im okrenula ledja.
Bice bolje zabari, ipak je Evropa Liga plafon za vas...
Izdržati, to je temelj vrline!

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 24 avg 2011, 22:53

Zar je neko mogao sumnjati u prolaz...Solidna igra Arsenala,mada ima nekih propusta ali kada se Wilshere vrati to ce se znatno popraviti, jos ako Wenger dovede kakvo adekvatno pojacanje da mu pomaze, borba za mjesto u ligi prvaka nece doci u pitanje. Walcott iako je u ovom dvomecu postigao dva gola , nije me impresionirao, i dalje mislim da nije dovoljno dobar za krilnu poziciju, jednostavno nema momak ideje u napadu niti koristi brzinu(rijetko kad), nek Wenger pokusa sa njim nesto u napadu, to mu je jos jedina pozicija na kojoj se moze pokusati dokazati i iskoristiti svoj talenat. Ramsey me isto razocarao, jako mije drag igrac, ali ona povreda je ucinila svoje, prije povrede je bio za klasu bolji. Trebao bi bit malo pokretljiviji i brzi, usporava nam igru posebno kad su u pitanju kontranapadi.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 avg 2011, 22:53

Uefa moze uvesti 125 sudija, ali ce opet sudjenje biti glupost.. Onoliko gresaka sa obje strane, Van Persie se zagradi on faul svira, Jenkinson isto, on opet faul svira, svira penal zbog ruke, a zbog slicne ruke ne svira penal protiv Udinesea, sve u svemu sudjenje svake godine sve gore i gore...
Sto se tice utakmice, jednostavno, rutinski, i opet se pokazalo kakva je Italijanska liga, jednostavno ne moze, Arsenalu je falio mozda u ovom trenutku i najvazniji igrac Jack, i opet jednostavna pobjeda uz puno promasaja.. Ali najbolje kad @Arogantni kaze da je Udinese bio bolji u obje utakmice, u prvoj da u drugoj :lol: :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 avg 2011, 22:54

Kakva pojačanja. :lol:

Ako ko dodje, bonus, a nakon ove tekme ja vjerujem da je Arsenal u borbi za sam vrh, da budem precizniji prvo mjesto. :)

Koscielny,Squillaci,Gibbs,Diaby,Wilshire-sve momci koji fale, vjerovatno sam koga i zaboravio. :mrgreen:

Jedino bi dobrodošao jedan štoper. ;)
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 24 avg 2011, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 24 avg 2011, 22:54

I Bosco poceo ko Paja,pojavljuje se samo kad je sta dobro sa Arsenalom :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 24 avg 2011, 22:55

Faraon iz Visokog je napisao/la:
Sczesny dominir'o veceras !

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 24 avg 2011, 22:55

Arogantni je napisao/la:
rogeRF je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Zbogom žabari..možda dogodine budete imali više sreće, inače rutinska pobjeda Arsenala.
Topdzijo, dobro dosao nazad ;)
Javi se malo @Arogantnom, dogovorili ste se :mrgreen:
Kakav dogovor...
Stvar izgleda takva da smo se ajmo reci kladili ali ne u avatar ili takve gluposti vec da jedan od nas zavisno od plasmana dodje na protivnikovu temu i uz duboki naklon cestitka pobjedniku...
A ja sam to i uradio...

A sto se tice prolaza Udine su bile bolje u obje utakmice i zato su zasluzile prolaz ali o tom potom....
Arsenal je prosao :cry: :cry: i sta sad da se radi...
Bio bolji u obje utakmice? WTF mozda u prvoj a u ovoj nisu 100% sto me nasmija cestitam Arsenalu, na pobjedi zasluzenoj njih stvarno gotivim i city naravno zbog Dzeke kralja ;)
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 24 avg 2011, 22:56

Čestitke ;)

hector
Kontakt:

Post Postao/la hector » 24 avg 2011, 22:56

bega_afc je napisao/la: ma evo dolaze,ne brini se nista,za dvojicu vec znam da su polahko poceli raspremat ormar i pakovat kofere za london,i to dva igraca koja ce moc nadoknadit barem 70-80% ove dvojice koji su otisli,uz oporavljenog dzekija,i jos ove ostale koji fale nemaj brige
nadam se jer s ovim kadrom arsenal ne može puno, siguran sam. poraz od liverpoola je čisti dokaz. liverpool koji je prečesto u zadnje vrijeme bio arsenalova mušterija. ;)
fabregas i nasri su world class igrači, ne mogu ih zamjeniti neki džabaluci iz prosječnih francuskih klubova, jednostavno wenger novce od fabregasa i nasrija mora uložiti u 2-3 nova (kvalitetna) igrača.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 avg 2011, 22:56

Bosco je napisao/la:poslije njega Rosa koji je ovom utakmicom vjerovatno kupio sebi još vremena.
Imas srece da se borio, klizao udarao, jer bih te opet zafrkavao za njeg, nista specijalno u napadu ali se borio i to se cijeni, definitivno probati njeg ispred Songa i Frimponga..
Jel vam se cini da je Song bio bolji u odbrani akd je izasao Frimpong???
Celik!3,2,2.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 24 avg 2011, 22:57

haha evo Arsenal ipak izdominiro Udinese, koji je po najavama fanova taljanskih klubcica bio veliki favorit, cak i kladionice su bile na strani Udinesea :lol: Nego smjesno je da su se i navijaci L'poola u jednom trenutku nadali porazu Arsenala, jer bi tako oni dosli nezasluzeno u LP. Al im je ipak pao osmjeh sa lica kad su saznali da ipak od toga nema nista, a i Arsenal jim je dao do znanja da ionako nebi mogli igrat u LP.

Sta se tice tekme. Igrali smo solidno. Walcott zeli igrat u napadu a nemoze cistog zicera pogoditi. Od njega osim gola, veceras i nisam nesto posebno vidio. Ali zato Gervinho prodoran, brz, odlican, samo da jos koji put opali po golu i sve za 5. RvP solidan. O Szesznyu netreba trosit rijeci. Spasio je utakmicu sa odbranjenim jedanestercem, koji je ionako nezasluzeno sviran u korist Udinesea. Djuro nekako los veceras, krivac za gol. Treba nam jedan LB, posto Sagna bas i nemoze puno pomoci u napadu, kao kad je na svojoj prirodnoj poziciji. Ramsey nemoze igrati ulogu kreativca, jer mladic to jos ne umije, mislim da se Rosicky puno bolje snalazi u toj ulozi. Song/Pong solidni.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 24 avg 2011, 22:57

Dylan Dog je napisao/la:I Bosco poceo ko Paja,pojavljuje se samo kad je sta dobro sa Arsenalom :mrgreen:
bosku se mrsko prepirat sa hajvanima koji tu dolaze i kvare temu,pametan momak,suti dok se oni ispricaju i prokomentarise ko covjek kad treba

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 24 avg 2011, 22:58

Dylan Dog je napisao/la:I Bosco poceo ko Paja,pojavljuje se samo kad je sta dobro sa Arsenalom :mrgreen:
Ma ovdje vladaju djeca i glupani, imam fino Arsenalov forum, ali neće mi biti mrsko ući ovdje i smijat se zlobnicima u lice, naprimjer od ovog Arogantnog (fantastično je sebi odabrao nick) može se uzeti nekih 30 postova koji su u najmanju ruku smiješni. Da je samo on pa hajd, a inače da nije toliko momak srao (ne samo on nego svi "talijani") ne bi više nikad ni ušao na forum. vidim sad nema nijednog ovdje da provocira.

Nego okrenimo se Šeznom, momak će da bude klasa Buffona i Casillasa, zapamtite šta sam rekao.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 avg 2011, 23:02

slika
:lol: :lol:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 24 avg 2011, 23:03

hector je napisao/la:
nadam se jer s ovim kadrom arsenal ne može puno, siguran sam. poraz od liverpoola je čisti dokaz. liverpool koji je prečesto u zadnje vrijeme bio arsenalova mušterija. ;)
fabregas i nasri su world class igrači, ne mogu ih zamjeniti neki džabaluci iz prosječnih francuskih klubova, jednostavno wenger novce od fabregasa i nasrija mora uložiti u 2-3 nova (kvalitetna) igrača.

samo mi kazi koliko je para platio zervinja i kako je odigro vecerasnju tekmu

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 24 avg 2011, 23:06

Nema ni @Virtu4la, a da li smo izgubili, svi bi se ovdje stvorili, a ovako milina slaviti ovdje....
EDIT: A evo sta je doticni rekao:
Virtu4l je napisao/la:Arsenal sigurno ispada.
Zadnja izmjena: rogeRF, dana/u 24 avg 2011, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Izdržati, to je temelj vrline!

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 24 avg 2011, 23:06

AllGunsBlazing je napisao/la:Uefa moze uvesti 125 sudija, ali ce opet sudjenje biti glupost.. Onoliko gresaka sa obje strane, Van Persie se zagradi on faul svira, Jenkinson isto, on opet faul svira, svira penal zbog ruke, a zbog slicne ruke ne svira penal protiv Udinesea, sve u svemu sudjenje svake godine sve gore i gore...
Sto se tice utakmice, jednostavno, rutinski, i opet se pokazalo kakva je Italijanska liga, jednostavno ne moze, Arsenalu je falio mozda u ovom trenutku i najvazniji igrac Jack, i opet jednostavna pobjeda uz puno promasaja.. Ali najbolje kad @Arogantni kaze da je Udinese bio bolji u obje utakmice, u prvoj da u drugoj :lol: :lol: :lol:
Evo opet vi 1. vrijedjate Udine su brat bratu bar TOP 10 timova u Italiji jer do ove sezone oni meda nisu mogli...
Ova sezona je bila jedan bljesak kojeg opet zadugo nece vidjeti...
Ja im predvidjam jedno 8. mjesto ove sezone samo iz razloga sto nemaju izmjene za ovih 1. jedanaest... Iako su mi ubjedljivo poslije JUVETA najdraza ekipa zbog boje dresova i zbog njihovog nacina igre....
Vidjeces ti snagu ital. timova kada Arsenal nabasa na Intera ili Milana...
Ebo Napolia oni su smjesan klub i od njih je Arsenal bolji....

Pratite sad u nedjelju sta ce JUVENTUS ovom Udineseu na Friuliju uradit....
Bice redaljka kao i prosle godine kada je bilo 0:4...

Arsenal nema sta raditi u LP ove god. ako ne dovede bar 2-3 igraca... 1ili 2 veznjaka i 1 dobrog stopera... U napadu im ne treba niko jer imaju jedinog igraca kojeg postujem u EPL i za kojeg cu reci da je majstor i mozda najbolji napadac danasnjice kada je zdrav Van Persiea...

POZDRAV !
CESTITKE !

Do sljedeceg puta kada se Arsenal susretne sa Milanom ili Interom...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

hector
Kontakt:

Post Postao/la hector » 24 avg 2011, 23:08

bega_afc je napisao/la:
hector je napisao/la:

samo mi kazi koliko je para platio zervinja i kako je odigro vecerasnju tekmu
gervinho je došao iz prvaka francuske i plaćen je preko 10 mil. funti. ;) mislio sam na ove skvilacije itd.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.