NK Žepče

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: NK Žepče

Post Postao/la Adi_Zepce » 24 avg 2011, 22:51

neutralan__ je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
slogauskoplje je napisao/la:Ima li išta novog oko NK Žepče? natječu li se seniori i gdje?
Koliko je meni poznato seniorski sastav Nk Zepce vise ne postoji....
Pa govorili su da će od ove sezone ponovo početi igrati ?
Jesu,ali izgleda je sve stalo na tome
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 24 avg 2011, 23:00

šteta, ali i sramota da Žepče kao mjesto nema seniorski momčad ili pak ima? :?: :?:
Sloga Uskoplje

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 24 avg 2011, 23:03

NK Žepče ove godine se ne takmiči u seniorskoj konkurenciji u Kantonalnoj ligi Zeničko-dobojskog Kantona. znači, da nemaju seniosku ekipu...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 24 avg 2011, 23:15

Pitanje je da li ce ikad vise i imati Zepce svoje seniore :evil:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 24 avg 2011, 23:19

ma u Žepču će se sigurno opet igrati seniorski nogomet. vjerovatno za sezonu dvije. samo što klub neće nikad više igrati u Premier ligi. vjerovatno će se "vrtiti" po prvoj i drugoj ligi Federacije. nešto slično kao u košarci...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 24 avg 2011, 23:23

Pasha je napisao/la:ma u Žepču će se sigurno opet igrati seniorski nogomet. vjerovatno za sezonu dvije. samo što klub neće nikad više igrati u Premier ligi. vjerovatno će se "vrtiti" po prvoj i drugoj ligi Federacije. nešto slično kao u košarci...
Teško da mogu jednog dana zaigrati i u Prvoj ligi FBiH.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 24 avg 2011, 23:23

Pasha je napisao/la:ma u Žepču će se sigurno opet igrati seniorski nogomet. vjerovatno za sezonu dvije. samo što klub neće nikad više igrati u Premier ligi. vjerovatno će se "vrtiti" po prvoj i drugoj ligi Federacije. nešto slično kao u košarci...
S obzirom na situaciju kakva vlada u Zepackom sportu,pa i politici sumnjam da ce tako skoro se vratiti nogomet u Zepce.PL sigurno vise nikad nece,a sumnjam da ce se vratiti i FBiH 1.liga :roll:

www.valencia-balkan.net

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 12 jan 2012, 18:49

Vlasti u BiH još miruju: Bivši igrač Sarajeva priznao kako je igrao preko 30 namještenih

NEKADAŠNJi igrač Jedinstva i Sarajeva Vahidin Čahtarević u razgovoru za Dnevni Avaz priznao je kako je igrao u više od 30 namještenih nogometni susreta. Očekuje se reakcija bh tužiteljstva.

"Igrači su samo robovi, čiji se rad ne cijeni niti ih se išta pita. U svojoj karijeri više od 30 susreta odigrao sam po sistemu "tri za tri". Igraš, a već znaš ishod. Nikada mi nisu bili jasni ni treneri koji na domaćim terenima uz pomoć sudaca pobjeđuju, a kada na gostovanju gube, onda su najglasniji u osudi sudaca. To je nekakav začarani krug koji se drži već dugi niz godina, a pogoduje jedino tome da danas nemamo ni kvalitetne lige, ni igrača, ni reprezentacije", rekao je u razgovoru za Dnevni Avaz Čahtarević.

Posebno po lošem pamti sezonu 2007/2008., kada je igrao za Jedinstvo...

"Već u šestom kolu Žepče je tražilo 60 tisuća KM za tri boda. Sjećam se da ih klub nije imao te da smo taj susret uspjeli dobiti sa 2:0 tako što smo za manje novca kupili suce. U istoj sezoni suci su nas oštetili u susretu Jedinstvo - Orašje (0:0) u borbi za opstanak. Sudac susreta Dragan Skakić čudnim je odlukama uspio obraniti Orašje i ostaviti ga u ligi, dok smo mi otišli u niži rang. Ništa čudno tu ne bi bilo da godinu poslije na terenu istom sucu to nisam prigovorio, a on mi je priznao da je vratio novac Jedinstvu (navodno 13 tisuća KM), što mi daje za pravo da mislim da je od druge strane dobio više", otkrio je.

mogu im i ja dat jos koju informaciju ako su voljni ulozit u moj bolji zivot :lol: :lol: :lol:

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 04 maj 2012, 16:32

slika

Sto ne mogu ove koji plate 20KM da bi izasli u Sportu. Ako oni ista naprave od kluba onda im svaka cast, al dok ne dozivim prvenstvenu utakmicu seniora u Zepcu oni mogu samo pricat. Tu spomicu Bacu (Ilija Sainovic) kojem svaka cast, on radi koliko toliko, spominje se Mato Zovko, od njega ne znam imal kakve koristi, kao ni od Ivice Zovke koji drzi omladinsku skolu u kojoj su najvisi uzrast pioniri, a juniori i kadeti su dio NK Zepca, ne njegove skole. Jedini covjek kojeg je tu trebalo navest jest Anto Budim, a nema ga nigdje.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 maj 2012, 19:34

Jack777Pott je napisao/la:slika

Sto ne mogu ove koji plate 20KM da bi izasli u Sportu. Ako oni ista naprave od kluba onda im svaka cast, al dok ne dozivim prvenstvenu utakmicu seniora u Zepcu oni mogu samo pricat. Tu spomicu Bacu (Ilija Sainovic) kojem svaka cast, on radi koliko toliko, spominje se Mato Zovko, od njega ne znam imal kakve koristi, kao ni od Ivice Zovke koji drzi omladinsku skolu u kojoj su najvisi uzrast pioniri, a juniori i kadeti su dio NK Zepca, ne njegove skole. Jedini covjek kojeg je tu trebalo navest jest Anto Budim, a nema ga nigdje.
Ja mislim da je on jedini krivac zbog cega je Zepce tu gdje jeste,mislim na nogomet :D .Daj Boze da uskoro dozivimo neku seniorsku utakmicu,pa makar to bila i prijateljska :mrgreen:
P.S Slazem se za Budima,ali on je jednostavno oduvijek bio "zapostavljen" od kluba,a uvijek je najvise radio za njega.

www.valencia-balkan.net

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 04 maj 2012, 21:53

Adi_Zepce je napisao/la: Ja mislim da je on jedini krivac zbog cega je Zepce tu gdje jeste,mislim na nogomet :D .Daj Boze da uskoro dozivimo neku seniorsku utakmicu,pa makar to bila i prijateljska :mrgreen:
P.S Slazem se za Budima,ali on je jednostavno oduvijek bio "zapostavljen" od kluba,a uvijek je najvise radio za njega.
Ma necu Matu puno komentirat, Maric je svojim dolaskom na celo klub dokrajcio, a sve je to pocelo iz doba Limorada. Kad je Limorad krenuo prema dole, onda je i klub. Krali su iz kluba da spase tvrtku, a na kraju sje*ali i jedno i drugo. Upucen sam u neke stvari koje su se desavale pod Maricem i misljenja sam da bi on mogao vrlo lako iza resetaka da je ovo pravna drzava i da se za sra*a u nogometu imalo odgovara. A svi ti zepacki poduzetnici su se grebali za mjesto u klubu samo iz jednog razloga. Zbog promicanja sporta budes oslobodjen placanja poreza il dijela poreza, nisam bas upucen i logicno da su letili u sport da bi imali manje racune, a onda se jos moglo i ukrast u klubu, prodat koja utakmica i slicno. Meni je samo zao onog stadiona, bio sam ispod one pokrivene tribine, svlacionice ko na Bernabeu, jos bila u planu neka teretana, al to propalo s klubom. Da se ona druga pokrila i da su se postavile stolice imali bi jedan od ljepsih stadiona u BiH. Cuo sam od nekih ljudi da ce se formirat seniorska ekipa za iducu sezonu, al isto sam cuo i za ovu sezonu, tako da u to bas i ne vjerujem, al nadam se, ne zbog prica, nadam se od onog dana kad je ugasen seniorski pogon. A sto se tice Budima, ne treba trosit rijeci dzabe, ne moze se opisat koliko je dao za klub kad je najvise trebalo i sad kad najvise treba. Strah me da ce jednog dana klub procvjetat i da ce on bit otjeran da bi u fotelju mogle neke druge guzonje koje imaju firme po gradu.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 maj 2012, 19:02

Slazem se za Marica.Kad je preuzeo Zepce krenuo je neki njegov porpast i morao se je negdje vaditi.Ja sam jedno vrijeme radio za jedan portal kao snimatelj i bio sam par puta u svlacionicama.Sve je na vrhunskom nivou.Planirano je ispod da bude teretana i restoran,ali sve ostalo na tome :roll:
Ja se sjecam negdje mislim 2004 da je bilo govora da ce osim ove dvije tribine biti gradena i tribina iza gola,te postavljeni reflektori i semafor.Valjda jednog ce se dana sve to pokrenuti i da ce klub krenuti normalno funkcionisati ;)

www.valencia-balkan.net

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 09 maj 2012, 19:15

Ma nek oni prvo formiraju seniorsku ekipu, pa onda o stadionu i ostalom, mislim da je to sad najbitnije. A ako se kad formira i ako se prodje Kantonana liga, onda nek postave stolice na onu drugu tribinu, mislim da je ona dovoljno velika da na nju stane oko 2500 + 1200 na ovoj pokrivenoj i to je 3700, stadion bi zadovoljavao i uvjete za takmicenje u PL. A ako bi nekad usli u PL, onda nek grade te iza golova, al ako je ikako moguce da bude sastavljena sa onom sadasnjom koja nema krov. Sad imamo dvije tribine koje nisu jednake, al opet izgledaju nekako uskladjeno i treca koja nema veze ni sa jednom bi unakazila stadion. A kada izgrade i te iza golova sastavljene sa sadasnjom otkirvenom onda nek sve pokriju i srede prostore ispod tribina. Ja znam da mjesto nije atraktivno da bi ispod bile trgovine i slicno, al za nesto se moze iskoristit, prije svega za klupske prostorije i sobe za spavanje, a ovu sadasnju zgradu uprave sa sobama srusit i tu sredit parking. A sve to nabrojano nece se desit ni u narednih 20 godina ako netko ozbiljno ne zagrize da klub digne iz pepela.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 19 jun 2012, 10:43

Pricaju ova djeca sto treniraju da je navodno sutra sjednica kluba i da ce se oformit prvi tim za iducu sezonu. Navodno je to rekao trener juniora Ilija Sajinovic, tako da mislim ako je od njega poteklo da bi moglo i bit nesto. Jedino sto mi ne daje neku nadu je to sto sam cuo istu pricu i za proslu sezonu, al tu proslu pricu nije pokretao doticni, vec neki drugi ljudi. Sacekat cu sutra, pa da vidim jel bilo ista od toga.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 jun 2012, 11:13

Jack777Pott je napisao/la:Pricaju ova djeca sto treniraju da je navodno sutra sjednica kluba i da ce se oformit prvi tim za iducu sezonu. Navodno je to rekao trener juniora Ilija Sajinovic, tako da mislim ako je od njega poteklo da bi moglo i bit nesto. Jedino sto mi ne daje neku nadu je to sto sam cuo istu pricu i za proslu sezonu, al tu proslu pricu nije pokretao doticni, vec neki drugi ljudi. Sacekat cu sutra, pa da vidim jel bilo ista od toga.
Javi ako bude sto ;)
Ma Baco ako je tako rekao onda je to i istina.Ima tu finih momaka u omladinskom pogonu,moze se solidna ekipa za ZDK ligu sastaviti.Nadam se da dolaze bolji dani za nogomet u Žepču.

www.valencia-balkan.net

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 19 jun 2012, 11:23

Adi_Zepce je napisao/la: Ma Baco ako je tako rekao onda je to i istina.Ima tu finih momaka u omladinskom pogonu,moze se solidna ekipa za ZDK ligu sastaviti.Nadam se da dolaze bolji dani za nogomet u Žepču.
Vidjet cu ako sretnem koga sutra il prekosutra pa cu napisat. A kako su rekli sastavit ce i od bivsih juniora, valjda ce bit neki probni treninzi il sta vec, ne znam ni ja tocno. Ovi sadasnji sto znam da igraju su vecinom djeca koja ce na fakultete, tako da ce ostat jako malo onih koji ce ostat igrat, igrat ce aktualni juniori, a nadam se i dobrom odazivu bivsih, bilo je tu nekad jako dobrih igraca, al je takodjer velik broj njih izigran od strane kluba, pa ne znam bil bas prihvatili poziv natrag.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 jun 2012, 13:36

Jack777Pott je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la: Ma Baco ako je tako rekao onda je to i istina.Ima tu finih momaka u omladinskom pogonu,moze se solidna ekipa za ZDK ligu sastaviti.Nadam se da dolaze bolji dani za nogomet u Žepču.
Vidjet cu ako sretnem koga sutra il prekosutra pa cu napisat. A kako su rekli sastavit ce i od bivsih juniora, valjda ce bit neki probni treninzi il sta vec, ne znam ni ja tocno. Ovi sadasnji sto znam da igraju su vecinom djeca koja ce na fakultete, tako da ce ostat jako malo onih koji ce ostat igrat, igrat ce aktualni juniori, a nadam se i dobrom odazivu bivsih, bilo je tu nekad jako dobrih igraca, al je takodjer velik broj njih izigran od strane kluba, pa ne znam bil bas prihvatili poziv natrag.
Pa mogli bi finu ekipu sastaviti.Znas li sta je s Vladom Lucicom ? Da li bi on mogao igrati ? :D
Vidim po gradu (kladionici :mrgreen: ) Brasnica,Jurica i Nidzu eh kad bi njih u taj novi tim vratili :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 19 jun 2012, 13:56

Adi_Zepce je napisao/la: Pa mogli bi finu ekipu sastaviti.Znas li sta je s Vladom Lucicom ? Da li bi on mogao igrati ? :D
Vidim po gradu (kladionici :mrgreen: ) Brasnica,Jurica i Nidzu eh kad bi njih u taj novi tim vratili :mrgreen:
Vlado je trebao u Svicarsku, dali mu ekstra uvjete i kad je dosao tamo to su dobro skresali i ponudili mu puno losije sto je on i odbio. Igrao je u Hrvatskoj u nekom nizeligasu, al koliko znam on vise ne igra, ganja fakultet. Brasnic je zavrsio karijeru, branio je negdje u Vijetnamu, tamo je igrao i Rajko Vidovic, pokupili masnu paru i sad uzivaju. Brasnic je trener golmana u mladoj reprezentaciji BiH, a vidjao sam neke slike da bude i na Dinamovim kampovima, ocito da je usao u trenerske vode i tesko da bi on mogao branit. Igrao je na onom turniru veterana sv.Ante, al nije branio, na kraju je njegova ekipa i osvojila, a on je zabio par golova koji su bili doslovno ubijanje lopte, kad opali ne vidis je :mrgreen: . Juric radi ko konobar, al netko mi rece da ide na treninge malog nogometa, to se dole na KSC-u nesto osniva, tu takodjer Brasnic vodi treninge. Nidzo je eto bio sudac na onom turniru sto Brasnic osvoji, al on sad brani u Slogi Doboj i cisto sumnjam da bi se on htio vratit, kako cujem oni ce iducu sezonu vjerovatno uc u PL BiH, ove godine su takodjer mogli, al uprava nije htjela, jer nemaju stadion, a ni sredstva za isti.
Al eto, mislim da bi Juric mogao branit, on je dobar golman i propao je samo zato jer nije ima menadzera da mu nadje klub. Po gradu vidjam i Smajlovica, al mislim da je njegovo gotovo, mozda bi mogao odigrat jednu sezonu u kantonalnoj. Takodjer i Boris Ivesic nigdje vise ne igra, nije on neki ekstra igrac, al za ove kantonalne je dobar. Ima ovih stari juniora sto gazili onu sezonu kad je prvi tim ispao, doduse, gazili su samo polusezonu, jer su na projece skoro svi presli u prvit im. Od njih ima par momaka koji rade, al sigurno da bi za 300 - 400 dodatnih maraka otisli 1-2 puta tjedno na trening i na utakmicu vikendom, a ima i onih koji ne rade, pa bi im ta zanimacija donijela neku sicu, da ne zicaju pare od roditelja. U svakom slucaju mislim da bi bilo pametnije potrazit te stare igrace, nego se samo oslonit na omladince, njima bi netko mogao noge polomit, to su djeca, a u kantonalnoj sve neki krkani igraju, treba netko tko se moze 'tuc' s njima. I valjda nas na kraju nece Nemila, Ser i slicni gazit :mrgreen:

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 19 jun 2012, 14:01

kad bi krenuli u takmičenje iz koje bi lige krenuli?

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 19 jun 2012, 14:04

Bistrik je napisao/la:kad bi krenuli u takmičenje iz koje bi lige krenuli?
Pa iz najnize, odnosno Kantonalne Lige

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.