Pro Evolution Soccer 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Pro Evolution Soccer 2012
fifa je mnogo napredovala, ova posljednja fifa 11 je jako dobra i mnogo bolja od pes-a, i po gameplayu ali i po onom sto je uvijek bilo dobro u fifi- mnogo ekipa i stadiona, vise kombinacija dresova, svi kupovi u jacim ligama i to 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ni blizu cini ti se ja sam svaku Fifu igrao i dosadi mi za par sati,ovaj novi PES2012 ce rasturiti Fifu i ako je meni uvijek pes bio bolji ovo pricam kada je pc u pitanju!HZ_ilidzaa je napisao/la:Ne znam ljudi , ali koje igrao FIFU 11 onda zna da je ovo cista kopija FIFE 11 , ovo je gotovo pa identicno...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ti si pretpostavljam svjestan, da ova prica, koju ti pricas, a u vezi konzola, vrijedi u svim zemljama osim u nasojQUARESMA 18<<< je napisao/la:u kojem ti svijetu zivis, vidio bi da u zadnje 4 god fifa apsolutno dominira, pusti to pes na pc bolji, fifa se prvenstveno pravi za konzole, jer tu ima najvise igraca, i najvise onih koji kupuju, sam i dokaz koliko je fifa zaradila u zadnje 4 god.Bilal je napisao/la: U kojem ti svijetu zivis?![]()
a s novim impact enegineom, poboljsanim gameplayom, ne moze nikako biti gora od pes.a, a i ne moram se zamarati s patchevima, da bi mogao igrati normalno.
btw tema je pes, i necemo vise o fifi

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Da,al ne lici na sebe takodjer,koliko sam uspio primjetiti ima kratku kosu nekakvu,takvu je imao i u pes 11.HZ_ilidzaa je napisao/la:Sramota kako su ga uradili , 77 ocjene..Narin je napisao/la:Zadnju Fifu nisam igrao,nisam je mogao pokrenuti,ne znam sto,tako da ne mogu reci jel pes 12 kopija fife 11,nego dali je jos neko primjetio,ili mi se ucinilo da je Falcao kriticno uradjen,i prosli pes i ovaj pes,i malo malo mi se samo golmani ne svidjaju,a gameplay je dosta dobar,i kako vi driblate na pesu,jel samo na strelice prolazite ili? To nikad nisam znao.
Nego za one driblinge,ima li nesto za driblinge na pes 12,ili uglavnom se sa strelicama prolazi?

meni rece drug da ce poslije ovog izaci jos jedan demo...ILoveLFC je napisao/la:Da, stil igre, pasovi, dosta se promjenilo, a mozda se jos svasta nesto promjeni buduci da je ovo samo demo
You are someone else I am still right here
Ma sve je to ured isto kao na PES 2011 (face, ocjene..), promjenice oni to, mislim smijesno je da Chicharito ima rating 72...
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Koliko se sjecam, tako je najavljeno, ne znam tacno datum, ali tamo negdje, MISLIM, oko 10.fera je napisao/la:meni rece drug da ce poslije ovog izaci jos jedan demo...ILoveLFC je napisao/la:Da, stil igre, pasovi, dosta se promjenilo, a mozda se jos svasta nesto promjeni buduci da je ovo samo demo

EDIT:
Because the first PES 2012 demo "will not be truly representative of the final game," Konami will release a second demo "reflecting the final version's feel and gameplay" in mid-September.
Sto znaci, negdje oko 15-tog mozemo da ocekujemo drugi demo, koji ce biti malo priblizniji stvarnoj verziji, te dodat ce neke nove timove:
This'll have 10-minute matches, too, but with Tottenham Hotspur, Bayern Munich, Inter, Rangers, Club America and Sport Club Internacional.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jeli ko probao demo sto je danas izasao? imali kakve razlike
Bit će i drugi demo pesa, sredinom septembra.fera je napisao/la:meni rece drug da ce poslije ovog izaci jos jedan demo...ILoveLFC je napisao/la:Da, stil igre, pasovi, dosta se promjenilo, a mozda se jos svasta nesto promjeni buduci da je ovo samo demo
@Bilal živim u svijetu u kojem PES (kao fudbalksa igra) nikad neće biti ravna FIFI.

YOU'LL NEVER WALK ALONE
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
brisi taj post poslije zelenog smajlija, brzo dok jos ko nije vidio sem mene
kakva bude na konzolama, takva ce biti i na pc-u

Čitao sam u ovim novinama za igre, SF (ScreenFun), kako su najavili da će biti najbolja za PC, ne bih bezveze to izmišljao, govorim samo istinu.QUARESMA 18<<< je napisao/la:brisi taj post poslije zelenog smajlija, brzo dok jos ko nije vidio sem mene
YOU'LL NEVER WALK ALONE
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Instalirao morao da ubacujem neke fileove koji nisu bili, jest da nije ko na nekim boljim računarima ali je ok sasvim (bila) jutros.... I onda je od danas krenulo da šteka kad se igra.... 

Da li ti mislis da ovdje niko ne cita SF, taj broj SF-a je ispred mene i pise slijedece (od slova do slova):Han!$;Lfc je napisao/la:Čitao sam u ovim novinama za igre, SF (ScreenFun), kako su najavili da će biti najbolja za PC, ne bih bezveze to izmišljao, govorim samo istinu.QUARESMA 18<<< je napisao/la:brisi taj post poslije zelenog smajlija, brzo dok jos ko nije vidio sem mene
"Za razliku od FIFA 11 za PC, koja je bila bazirana na modifikovanom endžinu FIFA 10 za PS3 i Xbox 360, FIFA 12 biće identična u svim izdanjima!"
Sto znaci ili si nepismen ili si tek tako "bubnuo". Ukoliko budes tvrdio da ja lazem, nije problem, ja cu odma slikati i postaviti

Ukoliko ti je problem samo kada ide replay ili neka animacija, pritisni ALT+ENTER i sacekaj malo, trebalo bi krenuti kako treba i onda opet ALT+ENTERUnica_Liverpool_ je napisao/la:Instalirao morao da ubacujem neke fileove koji nisu bili, jest da nije ko na nekim boljim računarima ali je ok sasvim (bila) jutros.... I onda je od danas krenulo da šteka kad se igra....

Evo danas sam skinuo demo i malo sam igrao par utakmica napravio sam neke snimke koje ce biti dostupne tokom noci dok se upload na youtube , onako i nije nesto izgleda kao mjesavina pes-a 10i11 sa predhodnim pesovima , moze se sa 1 igracem proci 5-6 ljudi a isto tako mogu se igrati fine duge lopte , odbranu je bilo meni malo teze igrati jer ima dosta razlike izmedju 11 i ovog dema , kada se uklize dosta je tesko uklizati u pravo vrijeme ,a i kada se uklize igrac samo preskoci start i nekako provoce loptu + kada se pritisne krug nekad nece da uklize nego odigra kao da si pritisnuo X , penali hmmm imao sam priliku da izvedem samo 1 penal i to sam sutnuo po sredini gola znaci na ovom novom sookeru se peneali vise ne izvode sa strelicama to sam utvrdio iz licnog iskustva , slobodnjaci i finte su ostali isti kao i na 11-sci .... Po meni ovaj demo nije los ali se nadam i ocekujem da ce prava verzija sokera biti daleko bolja .... 

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
HAHAHAHAHA IDOLU, molim te postavi sliku i pročitaj slijedeću rečenicu, hahahahahahahahaguber90 je napisao/la:Da li ti mislis da ovdje niko ne cita SF, taj broj SF-a je ispred mene i pise slijedece (od slova do slova):Han!$;Lfc je napisao/la:Čitao sam u ovim novinama za igre, SF (ScreenFun), kako su najavili da će biti najbolja za PC, ne bih bezveze to izmišljao, govorim samo istinu.QUARESMA 18<<< je napisao/la:brisi taj post poslije zelenog smajlija, brzo dok jos ko nije vidio sem mene
"Za razliku od FIFA 11 za PC, koja je bila bazirana na modifikovanom endžinu FIFA 10 za PS3 i Xbox 360, FIFA 12 biće identična u svim izdanjima!"
Sto znaci ili si nepismen ili si tek tako "bubnuo". Ukoliko budes tvrdio da ja lazem, nije problem, ja cu odma slikati i postaviti.

YOU'LL NEVER WALK ALONE
strelice samo lijevo i desnoTZ_BoY je napisao/la:Evo danas sam skinuo demo i malo sam igrao par utakmica napravio sam neke snimke koje ce biti dostupne tokom noci dok se upload na youtube , onako i nije nesto izgleda kao mjesavina pes-a 10i11 sa predhodnim pesovima , moze se sa 1 igracem proci 5-6 ljudi a isto tako mogu se igrati fine duge lopte , odbranu je bilo meni malo teze igrati jer ima dosta razlike izmedju 11 i ovog dema , kada se uklize dosta je tesko uklizati u pravo vrijeme ,a i kada se uklize igrac samo preskoci start i nekako provoce loptu + kada se pritisne krug nekad nece da uklize nego odigra kao da si pritisnuo X , penali hmmm imao sam priliku da izvedem samo 1 penal i to sam sutnuo po sredini gola znaci na ovom novom sookeru se peneali vise ne izvode sa strelicama to sam utvrdio iz licnog iskustva , slobodnjaci i finte su ostali isti kao i na 11-sci .... Po meni ovaj demo nije los ali se nadam i ocekujem da ce prava verzija sokera biti daleko bolja ....

Idolu, da li ti znas da postoji jos operativnih sistema osim WindowsaHan!$;Lfc je napisao/la: HAHAHAHAHA IDOLU, molim te postavi sliku i pročitaj slijedeću rečenicu, hahahahahahahaha![]()
![]()

Ukoliko neko hoce, evo patch za Barcelonu
, ubaci Barcu umjesto Napolija
.
http://uploaded.to/file/frddjlj5" onclick="window.open(this.href);return false;

http://uploaded.to/file/frddjlj5" onclick="window.open(this.href);return false;
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
rodjak, bit ce sve isto, samo sto ces na pcmoci igrati na vecoj rezoluciji, eto toliko o naprednijoj fifi za pcHan!$;Lfc je napisao/la: HAHAHAHAHA IDOLU, molim te postavi sliku i pročitaj slijedeću rečenicu, hahahahahahahaha![]()
![]()
isto mozda ces moci kao i u fifi 11 biti vsyinc i AA cini mi se ukljuciti, sto ce donekle poboljsti grafiku, al ne toliko da se puno razlikuje sa one s konzola
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.