hajd sad dovedite Zaratea ili Rossija

Zvanicno nije, al mafijaska su to posla, porezi i sl. tako da ce Anzhi sigurno platiti vise od tih 27 milionaA nije preko 30 po ovim izvjestajima jbg
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Zvanicno nije, al mafijaska su to posla, porezi i sl. tako da ce Anzhi sigurno platiti vise od tih 27 milionaA nije preko 30 po ovim izvjestajima jbg
kako ce Rossi kad sinoc zabi 3 golaPuma je napisao/la:Eto dolazi nam Forlan da popravi prosjek godina![]()
![]()
hajd sad dovedite Zaratea ili Rossija![]()
pa kakve to veze ima, sad je najzanimljivije na transfer trzistu, ulazimo u poslednju sedmicu rokakako ce Rossi kad sinoc zabi 3 gola
Silvio B je napisao/la:http://www.calciomercato.com/altre-noti ... chi-402755
znaci svi se slazu da je inter izgibio puno a nije dobio pravu cijenu 22 + 5 mil za eta .
a sto se tice forlana svi u italiji navode da ce se dog. za 3.9 mil + bonusi za platu + 8 mil + bonus za a. madrid .
lavvezi i tevez nema sansi da dodu a za zaratea lotito trazi 19 mil eura sto inter nije spreman dati.
kako stvari stoje genoa ce kupiti gilardina a prodati palacia i kucku interu i inter ce jos dovesti forlana .
za kucku (pola ugovora 8 mil ) a za palacio 11 mil ili pandev i 3 mil i za forlana od 8 -10 mil
Pismo pozdrava i zahvale. Samuel Eto'o razmišlja o tome već danima i odlučio je to učiniti sam, u večer 24. kolovoza 2011. na dan kada je službeno potvrđen njegov transfer iz Intera u Anzhi. Preko svoje službene web stranice http://www.samueletoo-officiel.com" onclick="window.open(this.href);return false; i preko inter.it Re Leone je objavio:
"Smatram normalnim i obveznim zahvaliti se nekim osobama koje su mi dale mnogo u ove dvije fantastične godine koje sam proveo u Interu. Želim, kao prvo, izraziti posebnu zahvalu i najsrdačniji pozdrav Predsjedniku, Dr. Massimu Morattiju, te njegovoj obitelji, za sve što su učinili i zbog činjenice da su uvijek bili na raspolaganju meni i mojim najbližnjima. Ostati ću zauvijek vezan za Dr. Morattija, zbog poštovanja i ljubavi koje mi je iskazao u ovim prekrasnim godinama.
Zatim, mojim suigračima, svjestan da bez njihovog bodrenja i pomoći na terenu, Inter ne bi uspio doći do brojnih i važnih pobjeda, kako u Italiji, tako i na svjetskoj razini. Poseban pozdrav i svim talijanskim i stranim nogometašima koji su mi omogućili da budem bolji iz utakmice u utakmicu.
Iskrena zahvala ide i svim trenerima Intera u ovim godinama, i posebno, Joseu Mourinhu, koji me htio u Interu, zbog jedinstvene prilike koju mi je pružio dovevši me u Milano.
Pozdrav od srca i Marcu Branci, Pieru Ausiliu, Andrei Buttiju i svim djelatnicima FC Internazionale i sportskog centra Angelo Moratti u Appiano Gentileu: doktorima i fizioterapeutima, pratnjama, kuharima i konobarima, skladištarima i vrtlarima, te svima na Inter Channelu.
Neću nikada zaboraviti ljubav navijača Intera (Mauro najveći od svih) koji su učinili da se osjećam jedan od njih i koji su me uvijek podržavali i pomagali mi. Isto tako i svi novinari koje sam imao čast upoznati.
Također, osjećam potrebu zahvaliti se i mojoj "talijanskoj majci", Ciaciai Guzzetti za svu pomoć, te mom super menađeru, Claudiju Vigorelliju, zbog truda i profesionalnosti koje je pokazao.
Za kraj, jedan poseban Interista zbog kojeg sam se osjećao "talijanom": Marco Materazzi. Hvala stariji brate moj.
U nadi da nisam nekog zaboravio, još jednom, hvala svima vama."
Samuel Eto'o
ne prozivaj ga,zabij mu ba...Iskuliraj ga i cao djaciGrande je napisao/la:Branca i kompanija idu ponovo u Manchester po Teveza.Gore ce provesti 2 dana na pregovorima kako bi seika ubjedili da pusteTeveza na posudbu.Zarate jako blizu,ceka se samo dogovor klubova.
I na kraju prelaznog roka MASSIMO MORATTI ce opet odraditi najbolji mercato TEVEZ,FORLAN,ZARATE,KUCKA i mozda jos neko,a vi ste pljuvali kaoko mu je zao para,nego meni najvise interesuje kako ce nam preziviti silvio kada vidi kako MORATTI dovodi igrace
![]()
![]()
...Ima da cvili kao macka
Merak zivota miPuma je napisao/la:Opcija ignore je lijek za ovakve, kad vidi da mu niko ne replicira, mozda ce i odustati od spamiranja
Ko nije probao, nek proba slobodno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.