FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Puma
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Puma » 24 avg 2011, 22:30

Eto dolazi nam Forlan da popravi prosjek godina :roll: :lol:

hajd sad dovedite Zaratea ili Rossija :D
A nije preko 30 po ovim izvjestajima jbg :roll:
Zvanicno nije, al mafijaska su to posla, porezi i sl. tako da ce Anzhi sigurno platiti vise od tih 27 miliona
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 24 avg 2011, 22:41

Znači Forlan naš, kakva je situacija neću se buniti, e sad kada bi iznenadili sa dobrim veznjakom malo većom klasom nego li što su ovi koji se pominju..

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 24 avg 2011, 22:47

Puma je napisao/la:Eto dolazi nam Forlan da popravi prosjek godina :roll: :lol:

hajd sad dovedite Zaratea ili Rossija :D
A nije preko 30 po ovim izvjestajima jbg :roll:
Zvanicno nije, al mafijaska su to posla, porezi i sl. tako da ce Anzhi sigurno platiti vise od tih 27 miliona
kako ce Rossi kad sinoc zabi 3 gola :?:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 24 avg 2011, 23:07

Sutra imam feeling : Inter, Valencia, Ajax i Otelul...

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 24 avg 2011, 23:08

A ja Barcellona,Milan,Manchester City,Borussia Dortmund :lol: 8-)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 24 avg 2011, 23:32

kako ce Rossi kad sinoc zabi 3 gola :?:
pa kakve to veze ima, sad je najzanimljivije na transfer trzistu, ulazimo u poslednju sedmicu roka
Call the coroner!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 24 avg 2011, 23:39

sta ce nam kad ne moze igrat LP :shock:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 24 avg 2011, 23:45

Yebo LP ionako sa ovim sistemom (3 igraca nazad, sistem koji je fosilni) necemo proci ni grupu, dok je u Seriji A situacija drugacija i to bi nekako moglo prolaziti

najvise mrzim ove nefleksibilne i tupave trenere koji navru na jednu formaciju i ne bi je promjenili da gori

Gasp moze biti dobar trener ukoliko sistem prilagodi igracima koje imamo, a ne obratno

p.s Leonardo hoce Milita
Call the coroner!

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 25 avg 2011, 00:34

ZARATE i FORLAN ce postati novi igraci INTERA...Sa Forlanom je sve zavrseno,on ce nosti broj 9,dok se ceka samo dogovor sa Laziom oko Zaratea,izgleda da Santon odlazi na posudbu u Lazio a Zarate u Inter sa pravom otkupa na kraja...Jako sexy :D :D

Takodje nasi ce do 31 pokusati ubjediti seika da pusti Teveza na posudbu,jer ocigledno je da on nema vise zagarantovano mjesto u City-u a zeli da dodje u Inter,kako god imat cemo strasan napad na kraju,cak bolji nego prije,jer Forlan je ubica i moze igrati jos 2god na visokom nivou...

Muntari ide u Newcastle 8-)
INTER SIAMO NOI ! ! !

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 25 avg 2011, 00:37

Silvio B je napisao/la:http://www.calciomercato.com/altre-noti ... chi-402755

znaci svi se slazu da je inter izgibio puno a nije dobio pravu cijenu 22 + 5 mil za eta .

a sto se tice forlana svi u italiji navode da ce se dog. za 3.9 mil + bonusi za platu + 8 mil + bonus za a. madrid .

lavvezi i tevez nema sansi da dodu a za zaratea lotito trazi 19 mil eura sto inter nije spreman dati.
kako stvari stoje genoa ce kupiti gilardina a prodati palacia i kucku interu i inter ce jos dovesti forlana .
za kucku (pola ugovora 8 mil ) a za palacio 11 mil ili pandev i 3 mil i za forlana od 8 -10 mil

Ma sta imaaaaaaaa strucnjak :D :D :D

Moram te razocarati ali GOSPODIN ZARATE dolazi u INTER :D :D

Koji si ti pacenik Boze dragi,bas kontam,pa tebi je zivot sjeban jarane kada samo postavljas vijesti na nasu stranicu i provociras...Eee nemoj se ubit samo ako dodju i Zarate i Tevez,a i Tevez ce doci 30.08.na posudbu 8-)
INTER SIAMO NOI ! ! !

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 25 avg 2011, 00:59

Inter,Lyon,Leverkusen,Otelul...Ovako nesto bi bilo fino,ako dobijemo neku jacu grupu bice jbeno za prolaz.

Valjda ce nas sreca pogledat.

Ajde Branca dovodi veznjaka !!!!!!!!!!!!!!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 25 avg 2011, 01:10

Ja samo zelim iz 4. pota Dinamo, tako da mogu gledat uzivo Inter :mrgreen:

Emocije bi bile podjeljene ali ipak zna se koja je prva ljubav :D
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

s4n1
Kontakt:

Post Postao/la s4n1 » 25 avg 2011, 01:17

Yuto druze skloni taj avatar,evo ti oficijalna izjava

.

"U dogovoru s Interom, odlučili smo da u javnost nećemo izlaziti s iznosom odštete, ali iznos nije ni blizu medijskim nagađanjima od 16, 18 ili 20 milijuna eura."

znaci da ga ja MM dobro uvalio :D
“Dan prije smrti postat ću navijač Milana, tako će ih kada umrem biti jedan manje”.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 25 avg 2011, 02:22

hahaha ovi ljudi nisu normalni
http://www.wesleysneijdertomufccountdown.com/
ne moze se ljudima dokazat :twisted:

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 25 avg 2011, 10:27

Pismo pozdrava i zahvale. Samuel Eto'o razmišlja o tome već danima i odlučio je to učiniti sam, u večer 24. kolovoza 2011. na dan kada je službeno potvrđen njegov transfer iz Intera u Anzhi. Preko svoje službene web stranice http://www.samueletoo-officiel.com" onclick="window.open(this.href);return false; i preko inter.it Re Leone je objavio:

"Smatram normalnim i obveznim zahvaliti se nekim osobama koje su mi dale mnogo u ove dvije fantastične godine koje sam proveo u Interu. Želim, kao prvo, izraziti posebnu zahvalu i najsrdačniji pozdrav Predsjedniku, Dr. Massimu Morattiju, te njegovoj obitelji, za sve što su učinili i zbog činjenice da su uvijek bili na raspolaganju meni i mojim najbližnjima. Ostati ću zauvijek vezan za Dr. Morattija, zbog poštovanja i ljubavi koje mi je iskazao u ovim prekrasnim godinama.

Zatim, mojim suigračima, svjestan da bez njihovog bodrenja i pomoći na terenu, Inter ne bi uspio doći do brojnih i važnih pobjeda, kako u Italiji, tako i na svjetskoj razini. Poseban pozdrav i svim talijanskim i stranim nogometašima koji su mi omogućili da budem bolji iz utakmice u utakmicu.

Iskrena zahvala ide i svim trenerima Intera u ovim godinama, i posebno, Joseu Mourinhu, koji me htio u Interu, zbog jedinstvene prilike koju mi je pružio dovevši me u Milano.

Pozdrav od srca i Marcu Branci, Pieru Ausiliu, Andrei Buttiju i svim djelatnicima FC Internazionale i sportskog centra Angelo Moratti u Appiano Gentileu: doktorima i fizioterapeutima, pratnjama, kuharima i konobarima, skladištarima i vrtlarima, te svima na Inter Channelu.

Neću nikada zaboraviti ljubav navijača Intera (Mauro najveći od svih) koji su učinili da se osjećam jedan od njih i koji su me uvijek podržavali i pomagali mi. Isto tako i svi novinari koje sam imao čast upoznati.

Također, osjećam potrebu zahvaliti se i mojoj "talijanskoj majci", Ciaciai Guzzetti za svu pomoć, te mom super menađeru, Claudiju Vigorelliju, zbog truda i profesionalnosti koje je pokazao.

Za kraj, jedan poseban Interista zbog kojeg sam se osjećao "talijanom": Marco Materazzi. Hvala stariji brate moj.

U nadi da nisam nekog zaboravio, još jednom, hvala svima vama."

Samuel Eto'o

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 25 avg 2011, 13:13

Branca i kompanija idu ponovo u Manchester po Teveza.Gore ce provesti 2 dana na pregovorima kako bi seika ubjedili da pusteTeveza na posudbu.Zarate jako blizu,ceka se samo dogovor klubova.

I na kraju prelaznog roka MASSIMO MORATTI ce opet odraditi najbolji mercato TEVEZ,FORLAN,ZARATE,KUCKA i mozda jos neko ;),a vi ste pljuvali kaoko mu je zao para,nego meni najvise interesuje kako ce nam preziviti silvio kada vidi kako MORATTI dovodi igrace :D :D :D ...Ima da cvili kao macka :lol:
INTER SIAMO NOI ! ! !

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 25 avg 2011, 13:32

Grande je napisao/la:Branca i kompanija idu ponovo u Manchester po Teveza.Gore ce provesti 2 dana na pregovorima kako bi seika ubjedili da pusteTeveza na posudbu.Zarate jako blizu,ceka se samo dogovor klubova.

I na kraju prelaznog roka MASSIMO MORATTI ce opet odraditi najbolji mercato TEVEZ,FORLAN,ZARATE,KUCKA i mozda jos neko ;),a vi ste pljuvali kaoko mu je zao para,nego meni najvise interesuje kako ce nam preziviti silvio kada vidi kako MORATTI dovodi igrace :D :D :D ...Ima da cvili kao macka :lol:
ne prozivaj ga,zabij mu ba...Iskuliraj ga i cao djaci ;)

A nema sanse brate da dodju svi ti igraci...Nek dodju Forlan i jos jedan veznjak (Kucka) bit ce odlicno.

Nista od utakmice sa Lecceom u subotu,strajk i u Serie A :oops:

Lucio idiote umri !

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 25 avg 2011, 14:14

Yuto,sada vidim sto si dobio ban,uhhhhhhhh kako me samo nervira ovaj bolesnik silvio,to je strasnooo...

Meni je najdraze kada nismo favoriti,tada uzimamo scudetto 100%,a prosle godine smo bili isto najveci favoririt pa sta bi....Joj sta se boje navijaci milana,hahhaha...

Forlan_Pazzini_Tevez
_Snajder_

EROTKA,a ako neko ima bolje nek pokusa,ahahahahahha :D :D

YOTO samo stavis silvia na ignore i ne vidis sta pacenik pise,90% Interista su ga stavili na ignore....

PoZZ
INTER SIAMO NOI ! ! !

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 25 avg 2011, 14:19

Opcija ignore je lijek za ovakve, kad vidi da mu niko ne replicira, mozda ce i odustati od spamiranja

Ko nije probao, nek proba slobodno :D
Call the coroner!

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 25 avg 2011, 14:22

Puma je napisao/la:Opcija ignore je lijek za ovakve, kad vidi da mu niko ne replicira, mozda ce i odustati od spamiranja

Ko nije probao, nek proba slobodno :D
Merak zivota mi :mrgreen:

Nisi ti djaba strucnjak :lol:

Lucio idiote umri !

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.