HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Cestitam na bodu, zasluzeno nema šta. penal nisam vidio zato ga necu ni komentarisati.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Evo citao sam par komentara objektivne sarajevske raje i izgleda da smo zasluzili vise od 1. boda te da penala nije bilo,sportski pregled ce brzo pa da vidimo dali ce bht to prikazati,ovo je znaci vec drugi penal u 4. kola da se nama svira...
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9
- slogauskoplje
- Kontakt:
u koliko je pregled?mostarskiplemic je napisao/la:Evo citao sam par komentara objektivne sarajevske raje i izgleda da smo zasluzili vise od 1. boda te da penala nije bilo,sportski pregled ce brzo pa da vidimo dali ce bht to prikazati,ovo je znaci vec drugi penal u 4. kola da se nama svira...
Sloga Uskoplje
- mostarskiplemic
- Kontakt:
u 23 i 59 min. je trebalo poceti na bht-u...al ce kasniti po obicaju,al prijatelju ne ocekuj relalan izvjestaj sa utakmice! 
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9
-
old school
- Kontakt:
ako iko nema pravo da se zali to ste vi,sjetite se prosle sezone i koliko ste utakmica dobili u zadnjim sekundama iz penalamiki917 je napisao/la:Čestitke na bodu svima. A naročito sucu Zriliću, i objektivnom sportskom portalu hahahhahha
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
hajd eto cestitat cu , al da vam kazem da je sve sto ste osutali uslo u gol , ko ne vjeruje nek pogleda pregled
KEVIN-PRINCE BOATENG27
stanko barać , bojan bogdanović, damir čmarkota , darijo srna , vedran ćorluka , dejan lovren , mirko alilović , ivan ljubičić, ivan dodig , čmarin ćilić ... NE TREBAJU NAM !
stanko barać , bojan bogdanović, damir čmarkota , darijo srna , vedran ćorluka , dejan lovren , mirko alilović , ivan ljubičić, ivan dodig , čmarin ćilić ... NE TREBAJU NAM !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nemojte ništa pisati o suđenju kad ste vi prvi gol dali iz nepostojećeg faula i akcija prije nego što ste poveli 3:2, sudija je mogao svirati penal nad Smajićem...
Zaslužili ste bod i budite zadovoljni, s obzirom da su vam prvo poluvrijeme od 11 igrača samo 3 prelazila centar.
Ne želim da ulazim u daljnu diskusiju, samo sam realan!
Zaslužili ste bod i budite zadovoljni, s obzirom da su vam prvo poluvrijeme od 11 igrača samo 3 prelazila centar.
Ne želim da ulazim u daljnu diskusiju, samo sam realan!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- slogauskoplje
- Kontakt:
ukrali suci pobjedumostarskiplemic je napisao/la:u 23 i 59 min. je trebalo poceti na bht-u...al ce kasniti po obicaju,al prijatelju ne ocekuj relalan izvjestaj sa utakmice!
Sloga Uskoplje
ipak je bilo povlacenje kod penala, moglo se svirati, a i ne, slobodno sudijsko uvjerenje
Osteceni ste za dosudjen nepostojeci penal.
Interesuje me koju ce ocjenu dobiti ovaj sudac i koliko suspenzije(ako uopste dobije)
Interesuje me koju ce ocjenu dobiti ovaj sudac i koliko suspenzije(ako uopste dobije)
Moze neko da postavi snimak s' TV-a? Izvestaj...
-
old school
- Kontakt:
sta ti bijedo jedna pricas nisi ni bio a pricas ti nesto-A- je napisao/la:Osteceni ste za dosudjen nepostojeci penal.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Penal čist ko suza. S leđa povlačenje. Bili ste loši, ali i tako loši ste odnijeli sasvim zasluženo bod. A i da ste odnijeli 3 ne bi bilo nezasluženo, s obzirom koje seke igraju za nas.
Nisi cuo za pojam TV aparat ?old school je napisao/la:sta ti bijedo jedna pricas nisi ni bio a pricas ti nesto-A- je napisao/la:Osteceni ste za dosudjen nepostojeci penal.
Nemas struju..a da ipak imas,konektovan si na net.
Onda nista,samo si malo nervozan
-
napravljenje
- Kontakt:
Aj pogledaj još jednom...igrač naš je u najmanju ruku bio pored vašeg koji se srušio kao da epilepsiju ima, ako nije bio i ispred ovog padavičara...smješno...Rade Paprica 9 je napisao/la:Penal čist ko suza. S leđa povlačenje. Bili ste loši, ali i tako loši ste odnijeli sasvim zasluženo bod. A i da ste odnijeli 3 ne bi bilo nezasluženo, s obzirom koje seke igraju za nas.
HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY
b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?
b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?
Igrač Željezničara počeo padati prije slobodnog udarca.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Vidio uživo a i na tvu. I šta sad, da vjerujem tebi ili svojim očima.
Sta je bilo pa ste istjerani sa stadiona mize i na pp 
-
burek pita
- Kontakt:
pa nije ga niko vidio osim sudijeFk_zeljo_1921 je napisao/la:Cestitam na bodu, zasluzeno nema šta. penal nisam vidio zato ga necu ni komentarisati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.