Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Mirza_Hordas » 29 jul 2009, 18:54

loptica je napisao/la:Čitam da ni Dudu Da Silva nije zadovoljan razmišlja odlazak da je Arsenal totalno se izgubio ,kaže atmosfera i sve ostalo je slabo,u čemu je probem ....ali sretan je jer se vratio u formu i nada se boljim danima!

čuj nije sretan gdje si to pročitao :?: bolje mu je da ostane makar još jednu sezonu u arsenalu da se potpuno vrati u formu a nek onda ide gdje hoće ali vako kad bi sad otišao mislim da bi propao skroz
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 29 jul 2009, 19:16

ma drago mi je za rosickyja, to je nevjerovatno!!! igracina je ono!!!
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 29 jul 2009, 20:26

respo je napisao/la:oba ste smijesni

mislis da bi neki iz reala koji je ponikao tamo a igra negdje drugo dosao u barcu a igra na tako visokom nivou a ima priliku da ide u real?
sto ne bi? :mrgreen:

a Fabregas je dao jednu izjavu zanimljivu izjavu mozda prije mjesec dana nije rekao direktno da bi otisao u Real,ali je izjavio da se njegovi roditelji ne bi ljutili i kad bi doslo do tog transfera,iako mu je otac zakleti navijac Barce oni bi ga ipak u svemu podrzali te je na taj nacin indirektno izjavio kako ne bih imao nista protiv i da ode u Real ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 30 jul 2009, 00:17

JameS je napisao/la:
respo je napisao/la:oba ste smijesni

mislis da bi neki iz reala koji je ponikao tamo a igra negdje drugo dosao u barcu a igra na tako visokom nivou a ima priliku da ide u real?
sto ne bi? :mrgreen:

a Fabregas je dao jednu izjavu zanimljivu izjavu mozda prije mjesec dana nije rekao direktno da bi otisao u Real,ali je izjavio da se njegovi roditelji ne bi ljutili i kad bi doslo do tog transfera,iako mu je otac zakleti navijac Barce oni bi ga ipak u svemu podrzali te je na taj nacin indirektno izjavio kako ne bih imao nista protiv i da ode u Real ;)
tu je direktno rekao da bi ga otac podrzao kad bi presao u real ne i da on ne bi imao nista protiv

moja mama ne bi imala nista protiv da se ozenim crnkinjom iako je ne voli(hipoteticki) al ja je ne bi ozenio jer ih ne volim(hipoteticki)

a i kad bi real ponudio cifru mislim da barca to ne bi gledala skrstenih ruku
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 30 jul 2009, 00:26

Toure otišao :( nadam se da će dovest zamjenu njemu, doduše došo je al et...

Polahko... Ovo je jaka ekipa do bola...samo polahko
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

BosnianMagican
Kontakt:

Post Postao/la BosnianMagican » 02 avg 2009, 19:11

Mislim da je Arsenal zapoceo samoubidstvo zbog prodaje Toure i Adebayora. Bice tesko ove sezone da se probiju u TOP 4.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 02 avg 2009, 19:22

BosnianMagican je napisao/la:Mislim da je Arsenal zapoceo samoubidstvo zbog prodaje Toure i Adebayora. Bice tesko ove sezone da se probiju u TOP 4.

Ma ne bih se slozio...pokazali su na emirates kupu da su itekako kvalitetna ekipa.Vratio se i Rosicky,tu je i Eduardo kao i Vermaelen a treba ocekivati jos barem jedno pojacanje-u svakom slucaju bolji su od Manchester Shity-ja.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 02 avg 2009, 23:36

adnan24 je napisao/la:
BosnianMagican je napisao/la:Mislim da je Arsenal zapoceo samoubidstvo zbog prodaje Toure i Adebayora. Bice tesko ove sezone da se probiju u TOP 4.

Ma ne bih se slozio...pokazali su na emirates kupu da su itekako kvalitetna ekipa.Vratio se i Rosicky,tu je i Eduardo kao i Vermaelen a treba ocekivati jos barem jedno pojacanje-u svakom slucaju bolji su od Manchester Shity-ja.
dobro su igrali nema sta...pogotovo me je impresionirao Edurado toliko se muci sa ozljedama a opet kad god je na terenu odigra dobro i daje svoj maximum 8-)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 avg 2009, 23:39

Jack Wilshare sa svojih 17 godina razvaljuje,al brutalno veceg talenta od njega u svom zivotu nisam gledo,momak samo ako nebude imao nekih pehova povrede i to ima da bude prvi igrac svijeta al sa lakocom,ko je gledao ove dvije utakmice na emirates kupu zna o cemu pricam
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 02 avg 2009, 23:47

miky_hz je napisao/la:Jack Wilshare sa svojih 17 godina razvaljuje,al brutalno veceg talenta od njega u svom zivotu nisam gledo,momak samo ako nebude imao nekih pehova povrede i to ima da bude prvi igrac svijeta al sa lakocom,ko je gledao ove dvije utakmice na emirates kupu zna o cemu pricam
svakako ima potencijal da postane svjetska klasa od igraca :!:

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 03 avg 2009, 13:25

Arsenalu samo ne dostaje jedan kvalitetni zadnji vezni,jer im song samo usporava brži protok lopte i jedan vođa u odbrani.Al i ovako su jaki,pa nek priča ko god šta hoće.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 03 avg 2009, 13:35

ensadek je napisao/la:Arsenalu samo ne dostaje jedan kvalitetni zadnji vezni,jer im song samo usporava brži protok lopte i jedan vođa u odbrani.Al i ovako su jaki,pa nek priča ko god šta hoće.

fali njima puno toga jer ne možeš sa "djecom" osvojiti premiership i ligu prvaka
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 03 avg 2009, 14:48

Mirza_Hordas je napisao/la:
ensadek je napisao/la:Arsenalu samo ne dostaje jedan kvalitetni zadnji vezni,jer im song samo usporava brži protok lopte i jedan vođa u odbrani.Al i ovako su jaki,pa nek priča ko god šta hoće.

fali njima puno toga jer ne možeš sa "djecom" osvojiti premiership i ligu prvaka

Ma kakvom crnom djecom...Gallas,Clichy,Sagna,Fabregas,Rosicky,Arshavin,VanPersie,Eduardo,Almunia...sasvim dovoljno iskustva...jos da se vrati Viera na poziciju zadnjeg veznog i to je to...

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 03 avg 2009, 14:55

po mom misljenju, wenger bi trebo vise racunati na Carlosa Velu, koji je po meni extra talenat, i poslije tomasa i nasrija, meni najdrazi gunner...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 03 avg 2009, 15:05

Ma pusti ih ba adnane,vidiš da nemaju pojma.Arsenal je u ovom trenutku jedna od 4 ili 5 najboljih ekipa u evropi i to će dokazati.Ja i dalje vjerujem vengeru.Ovaj arsenal je opet jači od realovih milona.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 03 avg 2009, 19:53

ensadek je napisao/la:Ma pusti ih ba adnane,vidiš da nemaju pojma.Arsenal je u ovom trenutku jedna od 4 ili 5 najboljih ekipa u evropi i to će dokazati.Ja i dalje vjerujem vengeru.Ovaj arsenal je opet jači od realovih milona.
:? ne bih se slozio ;)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 03 avg 2009, 20:26

JameS je napisao/la:
ensadek je napisao/la:Ma pusti ih ba adnane,vidiš da nemaju pojma.Arsenal je u ovom trenutku jedna od 4 ili 5 najboljih ekipa u evropi i to će dokazati.Ja i dalje vjerujem vengeru.Ovaj arsenal je opet jači od realovih milona.
:? ne bih se slozio ;)

Gledajuci proporcionalno sa ulozenim parama sigurno da je arsenal jaci a gledajuci uopsteno real je mnogo skuplji tim sto opet na terenu ne mora nista znaciti ;) :mrgreen:

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 05 avg 2009, 15:44

arsenal ima ono sto real nema :D
Jacka

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 06 avg 2009, 17:28

Ovaj vam Rosicky povrijedjen non-stop.Taman sto ozdravi,opet povreda.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 06 avg 2009, 19:19

Dugo to oni dokazuju ... ocel' to vise da docekamo... od kako su prodali Henry-a, to je druga ekipa... Ja ti garantujem 100% da Arsenal nece osvojiti ni PL ni CL ove sezone.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.