Ma kakvi crni kazneni treninzi...Capt_Billy je napisao/la:
Svaka ti cast na ovome, sve je upotpunosti jasno. Samo mi je krivo sto je Amar izbacio kaznene treninge iz mode???
Ne trebaju nama kazneni treninzi, nama trebaju dva treninga dnevno, ujutro kondicioni, popodne taktički...
Ovako svako večer izlaze, loču i opijaju se, a glume igračine, treba njima trening ujutro u 9 svaki dan pa ćemo vidjeti...
Šef je rekao "rad i samo rad" i ja mu vjerujem.
Par momaka je neki dan raspravljalo kako imamo monotone treninge, to se mora promjeniti, sad zbog Ramazana ne idem na treninga, a inače sam skoro redovan, ja ne mogu da vjerujem da mi nikad nemamo šuterski trening i na kraju se pitamo što niko ne smije da opuca, svi traže Zebu.
Nema opravdanja niti alibija, nema ničega!
Jedina sreća u ovoj svoj nesreći je da je tek početak sezone, pa se sve ovo može ispraviti, koliko se sjećam u šampionskoj sezoni smo na polusezoni bili 7. sa preko 10 bodova zaostatka.
Ma ovi dušebrzinici su meni gori od pitara...TeaM87 je napisao/la:
U potpunosti se slazem sa tvojim postom, sad gledam snimak utakmice, pa Nyema nijedno sigurnu interbenciju nije imao, samo napamet daje lopte i pravi faulove kad je nepotrebno.
I majstore pusti seljake sto pucaju po Amaru, sutra da budemo prvaci prvi bi Amara bodrili, covjek ulozio u klub svoje pare i ovako mu vracaju takozvani navijaci, sramota
Nyema je 1 na 1 užas, treba Vasilića staviti pa da se i Nyema opameti i neki govore kako ne treba Kerla, ma šta ne treba!?
Oni su nezahvalni, ništa drugo i vjerujem da pola njih prati Želju od 2010. kad smo bili jad i čemer nigdje ih nije bilo, a sad lafo najodaniji...
AMAR AMAR OSIM OSIM