NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 25 avg 2011, 00:12

nemojte se prepirat i provocirat dzabe ako necete navijat nemorate sjedite spice u ruke i gotovo.jedne godine kad sam iso na grbavicu gledaoci iza gola sve ugledni ljudi ima tu i zena i ljudi sa kravatama i starijih i mladih svi ustali i navijaju 5 min po meni to bi i u nasem gradu bilo lijepo onako ko danas na maloj tribini samo malo duze :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 25 avg 2011, 00:16

legijard je napisao/la:
seven je napisao/la:neko danas reče da igramo ko Modriča iz najboljih dana, ova me tvoja izjava o razglasu podsjeti na Modriču
hehe sabancino, slusaj, ni pod razno ne mozes mijesat publiku i navijace, sav entuzijazam i pokretljivost za igrace od strane tribine ide od nas, od naseg grla,nasih ruku,naseg bubnja, 90 min se deremo dajemo sve od sebe,dok vi jedete spice i dignete se samo kada je gurava utakmica i kada zvijezda gubi od te 3000 publike na stranu ce otic 10..... pisas 10 simpatizera jel da, ali kada ti ode na stranu 100 navijaca eeeeeeeee to je vec nesto, tako da nemoj nas mijenjat, moj ulaz sto plaztim ovdje je 5 KM ali na stranu kada idem valja iskesit najmanje 20KM.... ne lupetaj ako imalo razmisljas ili si ukljucen u taj dio zivota (a vidim da nisi) skotao bi neke stvaari... hvala na razumijevanju
de se saberi malo, vidi šta si napisao i kome si napisao a kome si htio replicirati, totalno si nepovezan

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 25 avg 2011, 00:16

astra1922 je napisao/la:nemojte se prepirat i provocirat dzabe ako necete navijat nemorate sjedite spice u ruke i gotovo.jedne godine kad sam iso na grbavicu gledaoci iza gola sve ugledni ljudi ima tu i zena i ljudi sa kravatama i starijih i mladih svi ustali i navijaju 5 min po meni to bi i u nasem gradu bilo lijepo onako ko danas na maloj tribini samo malo duze :)
ne mozes to ovim kospicarima dolazat, nisu haman ni izasli sa ilidze, nagledajte se malo sabani, sjedete za taj komp i junacimo se, smirte malo bubice....... skola je davno za vas zavrsila......

BranaVidara
Kontakt:

Post Postao/la BranaVidara » 25 avg 2011, 00:19

Pa zato vam i kazem, netreba natjerivat nikog ni na sta, navijat ce i kod nas, kad zvijezda bude na tv-u, kad osvojis titulu, kad budes imo neko tradiciju u PL i svasta nesto, mala smo mi sredina.

simpatizeri su tu da napune kasu, navijaci da dignu moral igracima... sve je to povezano... svako radi ono gdje vidi sebe.

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 25 avg 2011, 00:20

seven je napisao/la:
legijard je napisao/la:
seven je napisao/la:neko danas reče da igramo ko Modriča iz najboljih dana, ova me tvoja izjava o razglasu podsjeti na Modriču
hehe sabancino, slusaj, ni pod razno ne mozes mijesat publiku i navijace, sav entuzijazam i pokretljivost za igrace od strane tribine ide od nas, od naseg grla,nasih ruku,naseg bubnja, 90 min se deremo dajemo sve od sebe,dok vi jedete spice i dignete se samo kada je gurava utakmica i kada zvijezda gubi od te 3000 publike na stranu ce otic 10..... pisas 10 simpatizera jel da, ali kada ti ode na stranu 100 navijaca eeeeeeeee to je vec nesto, tako da nemoj nas mijenjat, moj ulaz sto plaztim ovdje je 5 KM ali na stranu kada idem valja iskesit najmanje 20KM.... ne lupetaj ako imalo razmisljas ili si ukljucen u taj dio zivota (a vidim da nisi) skotao bi neke stvaari... hvala na razumijevanju
de se saberi malo, vidi šta si napisao i kome si napisao a kome si htio replicirati, totalno si nepovezan

"zato što ne je.bemo te vaše naredbe, navijamo kad mi hoćemo, mi simpatizeri imamo svoju furku vi svoju"--------
ja kako vidim tvoj je post, procitaj ponovo pa saberi i oduzmi junace :)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 avg 2011, 00:22

BranaVidara je napisao/la:Pa zato vam i kazem, netreba natjerivat nikog ni na sta, navijat ce i kod nas, kad zvijezda bude na tv-u, kad osvojis titulu, kad budes imo neko tradiciju u PL i svasta nesto, mala smo mi sredina.

simpatizeri su tu da napune kasu, navijaci da dignu moral igracima... sve je to povezano... svako radi ono gdje vidi sebe.
lijepo si to reko,al mislim kad nam borac dode da svi moramo pomoc.praviti pritisak sa tribina moze samo dobro donijeti

Nova sezona nova nafaka

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 25 avg 2011, 00:22

pogledaj bolje prijatelju šta si quotao , a šta misliš da si

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 avg 2011, 00:25

sve ok bas ti se nesvida

Nova sezona nova nafaka

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 25 avg 2011, 00:25

BranaVidara je napisao/la:Pa zato vam i kazem, netreba natjerivat nikog ni na sta, navijat ce i kod nas, kad zvijezda bude na tv-u, kad osvojis titulu, kad budes imo neko tradiciju u PL i svasta nesto, mala smo mi sredina.

hehe u redu to sve jarane, ali kada me neki sabani prozivaju onda znamo zacepit gubice, nije mene niko tjero u travnik na gostovanje malte ne zima teperatura u minusu smrznem se ko p***a potrosim 30 maraka, poderem grlo, i nakon svega dodje mi kreten neki i kaze i ne trebate vi nama,sigurno je bio heroj id 92-95 veliki pa sada puca po omladini hehe sabana majko mila :roll:

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 25 avg 2011, 00:26

astra1922 je napisao/la:

lijepo si to reko,al mislim kad nam borac dode da svi moramo pomoc.praviti pritisak sa tribina moze samo dobro donijeti

nekada je to bilo u svakoj tekmi, publika (cijeli stadion) je pratio igru i davao tempo, vršio pritisak itd. ali tada se igralo za gol više, i navijači su bili brojniji i bučniji, ali nakon nekih utakmica koje su u najmanju ruku sumnjive niko ne želi ispasti mazlum i sa strašću pratiti tekmu, a rezultat se već zna, kriva je uprava što je takvo stanje na tribinama

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 25 avg 2011, 00:28

seven je napisao/la:pogledaj bolje prijatelju šta si quotao , a šta misliš da si

prijatelju, :roll: sto si saban teski :idea: al saban :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 avg 2011, 00:28

hajde necemo vise o navijacima.idemo sa prognozama za subotu.zrinjski uze bod zelji.

Nova sezona nova nafaka

BranaVidara
Kontakt:

Post Postao/la BranaVidara » 25 avg 2011, 00:29

astra1922 je napisao/la:

Sve to stoji, svi bi trebali navijat barem povremeno, al ako neko nece nemozes ga natjerat samo ces dobit nerede na tribini i nervozu iigraca.... jednom se sjecam da su pokusali navijaci da dignu tribinu i krenuli sa bubnjem medju simpatizere i tada je doslo do naguravanj to nam netreba.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 25 avg 2011, 00:31

astra1922 je napisao/la:hajde necemo vise o navijacima.idemo sa prognozama za subotu.zrinjski uze bod zelji.
bolje reći dade bod Željo , ma mislim da nema Zrinjski neku ekipu, ali ni mi nismo nešta i da bi nekoga pobijedili kod kuće mučimo se i trebamo dati 120% da bi dobili, jednostavno nemamo kvalitetu da bi pobijedili jednostavno, nego moramo na snagu i srce

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 25 avg 2011, 00:35

BranaVidara je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:

Sve to stoji, svi bi trebali navijat barem povremeno, al ako neko nece nemozes ga natjerat samo ces dobit nerede na tribini i nervozu iigraca.... jednom se sjecam da su pokusali navijaci da dignu tribinu i krenuli sa bubnjem medju simpatizere i tada je doslo do naguravanj to nam netreba.
pazi zemljace za to naguravanje, nije bio problem relacija: SIMPATIZERI - NAVIJACI, vec navijaca sa redarima, to su dva odvojena pojma....... nego bash suprotno, nisi upucen, nekoliko ljudi iz publike je zvalo nas navijace da dignemo PUBLIKU..... eto odgovora, ato ko nece ustat minutu i odpleskat i izustit zvijezda onda nasramotu....... stvarno :geek:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 avg 2011, 00:35

nezahvalno je prognozirat jer obje ekipe igraju toplo hladno na pocetku pogotovo zrinjski.mislim da nemamo nikakvih sansi za pobjedu bod bi bio ravan pobjedi.tamam 1-1 :)

Nova sezona nova nafaka

BranaVidara
Kontakt:

Post Postao/la BranaVidara » 25 avg 2011, 00:36

[/quote]
nekada je to bilo u svakoj tekmi, publika (cijeli stadion) je pratio igru i davao tempo, vršio pritisak itd. ali tada se igralo za gol više, i navijači su bili brojniji i bučniji, ali nakon nekih utakmica koje su u najmanju ruku sumnjive niko ne želi ispasti mazlum i sa strašću pratiti tekmu, a rezultat se već zna, kriva je uprava što je takvo stanje na tribinama[/quote]

to si u pravu, ponekad je pre ocito da ispadne glupo se radovat al eto to je sve dio BH sporta... i sad za zrinjski, nebi me cudilo da ih pobijede ili nerijeseno mislim mi da pobijedimo 8-) ....
Uglavnom moje je misljenje da prvo moramo stvorit tradiciju u PL, pa nesto osvojit ili uc u evropu da mozemo dovodit malo poznatije igrace, brojnije navijaca svasta nesto... zasad smo samo mali klub sa dobrim sponzorima

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 25 avg 2011, 00:38

astra1922 je napisao/la:nezahvalno je prognozirat jer obje ekipe igraju toplo hladno na pocetku pogotovo zrinjski.mislim da nemamo nikakvih sansi za pobjedu bod bi bio ravan pobjedi.tamam 1-1 :)
nekako nisam optimističan, ali ko zna možda se desi dan Hamzi ili Šerifu, možda neko istrči kontru

BranaVidara
Kontakt:

Post Postao/la BranaVidara » 25 avg 2011, 00:40

.[/quote]

pazi zemljace za to naguravanje, nije bio problem relacija: SIMPATIZERI - NAVIJACI, vec navijaca sa redarima, to su dva odvojena pojma....... nego bash suprotno, nisi upucen, nekoliko ljudi iz publike je zvalo nas navijace da dignemo PUBLIKU..... eto odgovora, ato ko nece ustat minutu i odpleskat i izustit zvijezda onda nasramotu....... stvarno :geek:[/quote][/quote]

Neznam, mozda ne mislimo na istu utakmicu, ja se sjecam da su sa bubnjem dosli, i ovi u prvim redovima nisu nista vidjeli pa je tu doslo do naguravanja... a sad ko je sa kim to je najmanje bitno... bitno je da je doslo do toga i to medju domacim navijacima, daje ruznu sliku o nama jbg

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 avg 2011, 00:42

eto necemo puno ocekivat pa nek nas iznenade :D znal neko kad ce mesi zaigrat

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.