Smor obični!
I koje sad ovaj Paragvajac neki!?
Joj Marotta, pa obradoj me ti ovih dana ako već Juve ili Željo ne mogu!?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Znao sam da će neko to napisatiBianconeri1988 je napisao/la:Ma you toube nije mjerilio ničega, i ti što prave klipove logično izdvojit će najbolje poteze tog nekog igrača![]()
Hahah pa to bih i shvatio da dovede Florenta ili nekog slicnog pa daj momka na posudbu nek igra nek ne sjedi na klupi. A da mi igra Giaccherini umjesto njega u tom slucaju Marotta odlaziBigBen je napisao/la:Koliko sam puta spomenuo Lecce, oni izgleda zele Pasquata da dovedu za ovu sezonu. Ako se to desi Marotta je pravi kr...n, kojeg ne zelim gledati u Juveu sledece sezone.Bitno da su tu anonimusi druge klase, a nas juventino nema mjesta
Marottine zvijezde moraju igrati u prvom sastavu ili bar biti u konkurenciji,znas, ulozeno se mora opravdati. Doveli dva igraca, upitnog kvaliteta, koji su gori od naseg dragulja, kojeg bi slali da se kali na nekom drugom mjestu.Nadam se da ovo nije istina tj.novinarske spekulacije...Glupost je napisao/la:Hahah pa to bih i shvatio da dovede Florenta ili nekog slicnog pa daj momka na posudbu nek igra nek ne sjedi na klupi. A da mi igra Giaccherini umjesto njega u tom slucaju Marotta odlaziBigBen je napisao/la:Koliko sam puta spomenuo Lecce, oni izgleda zele Pasquata da dovedu za ovu sezonu. Ako se to desi Marotta je pravi kr...n, kojeg ne zelim gledati u Juveu sledece sezone.Bitno da su tu anonimusi druge klase, a nas juventino nema mjesta![]()
Ako znate sta je bio Pika (Samir Ćemalovic,alfa i omega tadasnjeg Veleza) ,to je Marchisio u Juventusu. Mislim da ce on uvijek igrati, bitna je on karika ovog Juventusa, to je bar moje misljenje...Juventino je napisao/la:Ma nema sanse da Conte pusti Pasquata nakon onog sto je uradio jadnom Flaminiju.![]()
Protiv Udinesea bi trebali vidjeti ovakav sastav?
-------------------------Buffon
---Lichtsteiner - Bonucci - Chiellini - De Ceglie
----------Krasic - Vidal - Pirlo - Giaccherini
-----------------Vucinic - Del Piero
Odbrana: Barzagli umjesto Bonuccia
Sredina: Hoce li Kraske biti spreman? Mislim da bi Conte trebao dati sansu Pasquatu ispred Giaccherinija
Napad:Quaglia umjesto ADP oko 60. minute.
Ponos Torina je napisao/la:Chelsea bi Juventusu mogao pustiti Maloudu za samo 5 mill....
Trebali bi ga dovesti odma ali izgleda da se Maloudi neide iz ChelseaSoloJuve26 je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:Chelsea bi Juventusu mogao pustiti Maloudu za samo 5 mill....
ako je tako odma treba poslati 5 milki![]()
i da sto ce ti taj avatar a imate ti ponos torina??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.