Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 avg 2011, 00:29

Jao pojačanja!?

Smor obični!

I koje sad ovaj Paragvajac neki!?

Joj Marotta, pa obradoj me ti ovih dana ako već Juve ili Željo ne mogu!? :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 25 avg 2011, 00:33

Trenutna transfer politika naseg guru sa glavnim ciljem pojacavanja manjih ekipa na nacin da navedene igrace salje na posudbu nakon sto su postali igraci Juventusa. Oni bez ulozenog dinara imaju igraca shodno kvalitetu njihovih ekipa. Lecce, Cesena, Caglari, Novara itd. "trljaju" zadovoljno ruke jer imaju ekipu koja radi za njihove interese. Marotta je insan dobre duse, koji zeli drugim vise nego sebi tj svom klubu...

To je ta dobrica, zvani, Marotta :)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 avg 2011, 00:37

Maloprije sam sreo na tekmi jednog srednjoškolskog druga koji je inače i interista i dobro mi je rekao mi ako ovako nastavimo za 20 godina nećemo biti prvaci...

Moram ovaj sav pesimizam da istresem iz sebe... :mrgreen:

Još gore obje ekipe na soccer manageru su mi zijanile večeras :D
Ž '21!

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 25 avg 2011, 00:51

Taman kad Marotta ode u penziju, negdje za 20 ljeta, mi cemo biti prvaci... :D

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 25 avg 2011, 01:22

Mi na ovaj nacin upoznajemo neke igrace, za koje nikad u zivotu nismo culi, prvenstveno zahvaljujuci uvazenem Marotti. Jedina pozitivna stvar, sreca u nesreci, da je mlad i da moze biti mnogo puta posuđivan, u skladu sa nasom politikom.Ovaj Estigarribia, koji je nas "WC" igrac sigurno ce biti, aBd, najbolji igrac jednog Leccea :)

[youtube][/youtube]

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 25 avg 2011, 01:23

Sad gledam neke klipove od mogućeg pojačanja Marcelo Estigarribia, pa i nije toliko loš koliko sam mislio :D, ima 21 nastup za reprezentaciju Paragvaja i bio je strijelac jednog gola. Valjda je igrao na Copa Americi ove sezone i bio je dobar. Ali mislim ako dodju ova dvojica izvjesno je da Pepe i Martinez idu ili možda čak i Quagliarella :(, bar imam takav predosjećaj.

Znači krila bi bila: Estigarribia, Pasquato, Krasić, Giaccherini i x mister :D :? samo nas ovaj Mr. X može izvući!

Vidjet ćemo šta će biti do kraja prelaznog roka!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 avg 2011, 01:26

Ma you toube nije mjerilio ničega, i ti što prave klipove logično izdvojit će najbolje poteze tog nekog igrača :D

Ne znam, ja lično sam bio itekako zadovoljan početkom prelaznog roka, Pirlo, Licht i ovi otkupi ugovora, zatim Vučko, a onda sve s goreg na gore...
Ž '21!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 25 avg 2011, 01:37

Bianconeri1988 je napisao/la:Ma you toube nije mjerilio ničega, i ti što prave klipove logično izdvojit će najbolje poteze tog nekog igrača :D
Znao sam da će neko to napisati :D! Namjerno nisam napisao "iako youtube nije mjerilo" :mrgreen: ! Nije mjerilo, ali ponovo zna dečko trčati :D, šalim se ali ipak se može vidjeti i na klipu kad čovjek nešto zna. Haj bolje i njega za 500.000 nego Martineza za 12 milki, ionako će biti rezerva, hoće Marotta da "ubode" jednog igrača za male pare pa kad bi sve puklo :mrgreen:

Ako dodje jače pojačanja za lijevu stranu, ja mislim da će Pasquato i ovaj Krasića primorati da proigra ili u suprotnom klupa, ako ništa biće više konkurencije ove sezone, samo da nas povrede ne unište, a kako je krenulo :cry:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 25 avg 2011, 01:58

Pa dobro ovo sto je uzeo mladog igraca za 500.000 tako se to i radi pa kako bude malo je kostao, samo sto je on to radio tj placao 10 do 15 mil takve igrace a to je nas i kostalo slabe igre i transfera proteklih sezona jer se vec mogla izgraditi neka solidna ekipa sa WC igracima za te pare sto je on potrosio.

Vidjet cemo ali opet mora se dovesti neko krilo ne mogu nam to samo biti igraci na tim pozicijama Estigarribia, Pasquato, Krasić, Giaccherini :lol:

Mora tu neko biti provjeren za koga znamo da ce uvijek biti dobar, nekad je to bio Krasic :D
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 25 avg 2011, 02:28

JUVE TI AMO :!: :!: :)

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 25 avg 2011, 02:36

Koliko sam puta spomenuo Lecce, oni izgleda zele Pasquata da dovedu za ovu sezonu. Ako se to desi Marotta je pravi kr...n, kojeg ne zelim gledati u Juveu sledece sezone.Bitno da su tu anonimusi druge klase, a nas juventino nema mjesta :evil:

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 25 avg 2011, 02:43

BigBen je napisao/la:Koliko sam puta spomenuo Lecce, oni izgleda zele Pasquata da dovedu za ovu sezonu. Ako se to desi Marotta je pravi kr...n, kojeg ne zelim gledati u Juveu sledece sezone.Bitno da su tu anonimusi druge klase, a nas juventino nema mjesta :evil:
Hahah pa to bih i shvatio da dovede Florenta ili nekog slicnog pa daj momka na posudbu nek igra nek ne sjedi na klupi. A da mi igra Giaccherini umjesto njega u tom slucaju Marotta odlazi :!: :D
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 25 avg 2011, 02:53

Glupost je napisao/la:
BigBen je napisao/la:Koliko sam puta spomenuo Lecce, oni izgleda zele Pasquata da dovedu za ovu sezonu. Ako se to desi Marotta je pravi kr...n, kojeg ne zelim gledati u Juveu sledece sezone.Bitno da su tu anonimusi druge klase, a nas juventino nema mjesta :evil:
Hahah pa to bih i shvatio da dovede Florenta ili nekog slicnog pa daj momka na posudbu nek igra nek ne sjedi na klupi. A da mi igra Giaccherini umjesto njega u tom slucaju Marotta odlazi :!: :D
Marottine zvijezde moraju igrati u prvom sastavu ili bar biti u konkurenciji,znas, ulozeno se mora opravdati. Doveli dva igraca, upitnog kvaliteta, koji su gori od naseg dragulja, kojeg bi slali da se kali na nekom drugom mjestu.Nadam se da ovo nije istina tj.novinarske spekulacije...

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 25 avg 2011, 04:17

Ma nema sanse da Conte pusti Pasquata nakon onog sto je uradio jadnom Flaminiju. :mrgreen:

Protiv Udinesea bi trebali vidjeti ovakav sastav?

-------------------------Buffon
---Lichtsteiner - Bonucci - Chiellini - De Ceglie
----------Krasic - Vidal - Pirlo - Giaccherini
-----------------Vucinic - Del Piero

Odbrana: Barzagli umjesto Bonuccia
Sredina: Hoce li Kraske biti spreman? Mislim da bi Conte trebao dati sansu Pasquatu ispred Giaccherinija
Napad: 8-) Quaglia umjesto ADP oko 60. minute. :mrgreen:
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 25 avg 2011, 04:43

Juventino je napisao/la:Ma nema sanse da Conte pusti Pasquata nakon onog sto je uradio jadnom Flaminiju. :mrgreen:

Protiv Udinesea bi trebali vidjeti ovakav sastav?

----------Krasic - Vidal - Pirlo - Giaccherini
-----------------Vucinic - Del Piero

Odbrana: Barzagli umjesto Bonuccia
Sredina: Hoce li Kraske biti spreman? Mislim da bi Conte trebao dati sansu Pasquatu ispred Giaccherinija
Napad: 8-) Quaglia umjesto ADP oko 60. minute. :mrgreen:
Ako znate sta je bio Pika (Samir Ćemalovic,alfa i omega tadasnjeg Veleza) ,to je Marchisio u Juventusu. Mislim da ce on uvijek igrati, bitna je on karika ovog Juventusa, to je bar moje misljenje...

Mozda je glupa usporedba, ali tako ja to gledam :)

Po meni ovako--->

----------Krasic - Vidal - Pirlo - Marchisio
-----------------Vucinic - Q ili Del Piero

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 25 avg 2011, 10:34

Chelsea bi Juventusu mogao pustiti Maloudu za samo 5 mill.... :)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 25 avg 2011, 10:36

Ponos Torina je napisao/la:Chelsea bi Juventusu mogao pustiti Maloudu za samo 5 mill.... :)

ako je tako odma treba poslati 5 milki 8-)

i da sto ce ti taj avatar a imate ti ponos torina??
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 25 avg 2011, 10:40

juve treba da napravi mobilizaciju i dovede maloudu pod svaku cijenu! pod ancelottijem francuz je igrao odlično i juve bi sa ovim igračem dobio jednu novu dimenziju i možda bi i krasić proigrao jer bi se malo rasteretio. ali najviše bi dobio pirlo jer bi svojim preciznim pasevima i dubinskim loptama na krila malouda lijevo i krasić desno radio dosta problema odbranama. navodno malouda je nezadovoljan politikom chelsea da produžuju ugovore igračima preko 30 samo po godinu dana.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 25 avg 2011, 10:46

SoloJuve26 je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Chelsea bi Juventusu mogao pustiti Maloudu za samo 5 mill.... :)

ako je tako odma treba poslati 5 milki 8-)

i da sto ce ti taj avatar a imate ti ponos torina??
Trebali bi ga dovesti odma ali izgleda da se Maloudi neide iz Chelsea :? :cry:

a Avatar :D Volim oba kluba od malih nogu 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 25 avg 2011, 11:54

kako neko moze da voli 2 kluba nije mi jasno,,tako moj drug Arsenal i Milan,,bas glupo,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.