FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Number1
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Number1 » 25 avg 2011, 00:40

@ Nick
imam informaciju da su Amar i Dino posvađani, ako su mene lagali, i ja sam vas..
dragi ljudi i meni je cilj da Željo očepi! al neke stvari moramo realno pričat..
i neću više ništa komentarisat na ovoj temi, jer samo beze jedni druge napadamo!
Nil Satis Nisi Optimum

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 25 avg 2011, 00:42

AKO NE POGINU PROTIV OLIMPICA I NE DONESU 3 BODA ONDA CE BITI SVEGA....

Kako ih samo nije sramota,ja predjem preko 300 kilometara da bi gledao utakmicu i derao grlo i dlanove a oni kao p.i.c.k.e.

Vi koji ste iz Sarajeva,prije Olimpica obavezno na trening da popricate sa njima,jer samo ih pobjeda moze izvuci...
INTER SIAMO NOI ! ! !

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 25 avg 2011, 00:42

pratio sam želju kad nije mogao dvije godine nikoga dobiti u gostima i pratiću ga vazda,nisam ni sad ljut na igrače jer nije da neće nego jednostavno ne znaju.Da se nismo oparili od transfera đžeke,šehe i višće bilo bi mi lakše pa bi sam sebe tješio da nemamo para za bolja pojačanja ali imamo pa mi sad živce pojede što moram gledati karića,adilovića,selimovića,kvesića,jamaka itd umjesto mujkića,ješea,kerle,bućana,vladavića koje smo mogli dovesti da smo sa malo više potrošili jer su i ovi igrači bili slobodni.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 avg 2011, 00:45

Number1 je napisao/la:@ Nick
imam informaciju da su Amar i Dino posvađani, ako su mene lagali, i ja sam vas..
dragi ljudi i meni je cilj da Željo očepi! al neke stvari moramo realno pričat..
i neću više ništa komentarisat na ovoj temi, jer samo beze jedni druge napadamo!
eto ja ti kazem lazes i sta sad? svi ste puni informacija cc...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 25 avg 2011, 00:47

nidi je napisao/la:pratio sam želju kad nije mogao dvije godine nikoga dobiti u gostima i pratiću ga vazda,nisam ni sad ljut na igrače jer nije da neće nego jednostavno ne znaju.Da se nismo oparili od transfera đžeke,šehe i višće bilo bi mi lakše pa bi sam sebe tješio da nemamo para za bolja pojačanja ali imamo pa mi sad živce pojede što moram gledati karića,adilovića,selimovića,kvesića,jamaka itd umjesto mujkića,ješea,kerle,bućana,vladavića koje smo mogli dovesti da smo sa malo više potrošili jer su i ovi igrači bili slobodni.
Da te nesto iskreno pitam prijatelju samo bez uvrede molim te!!! O kakvim parama ti pricas molim te reci??? 2.000.000€ je nista za jedan klub, i ako mislis da mi mozemo nesto sa tim parama, onda ja ne znam gdje mi zivimo!!! Jedan Dinamo vrijede 50.000.000€, samo tim, pa opet jedva vuku u Evropskim tekmama, a sta ocekivati od nas sa 2.000.000€!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 25 avg 2011, 00:48

Tjesim se cinjenicom, da će se mnogi okliznut na Travniku i Zrinjskom... 8-)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 25 avg 2011, 00:49

nick je napisao/la:
eto ok, super, lažem, hoću da unesem nemir ovdje, mrzim želju i sve :roll:
ja ti kažem, AKO SU MENE LAGALI, I JA SAM VAS!
Nil Satis Nisi Optimum

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 25 avg 2011, 00:49

Ma Amar mora mijenjati taktiku,ne može više ovako.Znači svi znaju kako igra Željo zadnje 2 godine. Adilović ne igra napadača u Želji.Mi da sad dovedemo Ibrahimovića pa ne bi ni on zabio 5 golova u sezoni igrajući u ovakvoj formaciji.Mi moramo igrat s dva napadača jer ovako više ne može.A Ne mogu da vjerujem da mi primimo 3 gola za deset minuta.Nešto mi ovdje smrdi i to opasno.Al eto ja sam i dalje ubijeđen da ćemo biti bolji nego što smo sad i da ćemo se boriti za trofeje ali se neke stvari moraju mijenjati
I još nešto nemojte više spominjati taj Dinamo i te Kruniće,Hotiće i tako to.
Zadnja izmjena: Schwarz, dana/u 25 avg 2011, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 25 avg 2011, 00:50

Dzelo i Buki popunjavaju mjesta u klubu i nista ne rade haman.Buki govori dze iidu reklame a za ovog ne znam.Amar je sve u ovom klubu osim onog sta treba da bude a to je takticar
svoj ti pos'o !

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 25 avg 2011, 00:50

Kad nije bilo Amara na Grbavici je gostovao Ljuba Aličić, kada je Amar tu gostovali su Sheriff, Maccabi, opet Maccabi i opet ljudima bolji Ljuba Aličić nego Amar.
Nemojte biti djeca, ja navijam za Žalju i dolazim da gledam željine igrače i željin dres, protivnik nije bitan kao ni pozicija na tabeli. Sve će to vremenom doći na svoje.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 25 avg 2011, 00:50

Capt_Billy je napisao/la:TO ACA KRALJU!!!! :D :D :D Jebote covjece pa ti bi mogao biti psiholog!! Nesto si me bas smirio sa tom tvojom pricom!!!! :D :D :D :D
svaka čast aco ;) VOLIM TE ŽELJO !!!!!!!!!!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 25 avg 2011, 00:50

[/quote]Vidis drug kakve ti kontradiktornosti pises. Zasto? Zato sto ti domaci igraci (vecina) ne zive Zelju. Znaju ovi koji spominju Valentino ili kako se vec zove kafana, ko istu zatvara, domaci ili ovi sto ne znaju kako se zivi Zeljo.[/quote]

ovo je 100% tacno cugaju svi ali ova nasa djeca najvise
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 25 avg 2011, 00:50

Capt_Billy je napisao/la:
nidi je napisao/la:pratio sam želju kad nije mogao dvije godine nikoga dobiti u gostima i pratiću ga vazda,nisam ni sad ljut na igrače jer nije da neće nego jednostavno ne znaju.Da se nismo oparili od transfera đžeke,šehe i višće bilo bi mi lakše pa bi sam sebe tješio da nemamo para za bolja pojačanja ali imamo pa mi sad živce pojede što moram gledati karića,adilovića,selimovića,kvesića,jamaka itd umjesto mujkića,ješea,kerle,bućana,vladavića koje smo mogli dovesti da smo sa malo više potrošili jer su i ovi igrači bili slobodni.
Da te nesto iskreno pitam prijatelju samo bez uvrede molim te!!! O kakvim parama ti pricas molim te reci??? 2.000.000€ je nista za jedan klub, i ako mislis da mi mozemo nesto sa tim parama, onda ja ne znam gdje mi zivimo!!! Jedan Dinamo vrijede 50.000.000€, samo tim, pa opet jedva vuku u Evropskim tekmama, a sta ocekivati od nas sa 2.000.000€!!!!
to su pare za uslove uBiH kao za dinamo u hrvatskoj ;) o tim parama ti prica
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 25 avg 2011, 00:52

aleksandar_veliki je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:ovako prvi kazem ovo je katastrofa i igrace treba naruziti ako treba otic na trening i ocitat im bukvicu da budu svjestni za koji klub igraju to sve stoji...ali ovi sto pljuju po covjeku koji je u dvije sezone donjeo dva trofea nikad mi nece biti jasni sreca pa se oni ni ne pitaju nizasta, pa ni Alex Ferguson od 86 godine nije svaku sezonu blistao i osvajao pa ga nisu otjerali kad je lose islo...

lako je dolaziti na tekme i bodriti kad je sve bajno, pola vas nije bilo tu dok su bili Hotici i Istuci, Krunici, pa zato tako lako mozete i pljuvat
Covjece, igraci koji igraju za tvog Zelju veceras ne smiju sami kuci. Previse majkemi moje pratite te tifo furke u nama susjednim zemljama. Jos jednom cu reci, iako mi se cini da je ovdje malo onih koji ustvari pune Jug, trebate se skupiti u petak otici na trening, dati podrsku momcima. Ljudi, oni igraju za vaseg Zelju, to im treba, a ne ebavanje mame i utrjerivanje straha u kosti. Ovoj ekipi treba pobjeda ionda krece serija, upamtite to dobro i kao sto Slaven Musa rece na pressu veceras "i dalje tvrdim da je Zeljo najbolja ekipa, mnogo bolja od Sirokog Borca, Sarajeva, Geledao sam sve te ekipe i Zeljo je bolji, samo mu treba jedna pobjeda", To vi ne shvatate, a nece je biti niti protiv Olimpica ukoliko igraci i Amar ne vide da vi stojite iza njih.
potpis!

a za te jednolične treninge sam zabrinut -.-...dozvoljavaju li npr da neko trenira s momcima? da se plati da se trenira? :) da vidim malo kako funkcioniše

Hamulani
Kontakt:

Post Postao/la Hamulani » 25 avg 2011, 00:52

Hamulani je napisao/la:Mislim da je najveci problem u nasem voljenom klubu nedostatak nasih igraca koji vole Zelju, koji zive za klub i koji bi poginuli za plavi dres. Mislim na igrace iz naseg omladinskog pogona.

U prvih 11 su , Zeba, Svraka i niko vise. Naravno Beslija..je stari zeljovac.

Karic...Ima problem sa vidom..to svi znaju. Losa mu je koordinacija pokreta. Linijski golman. Jedino dobar jedan na jedan..jer tad valjda vidi. ostalo nista.

Markovic..defanziva, brzina , centarsut..Ono sto treba beku..ne postoji..

Savic kretanje , pas , brzin..ne posjeduje.

Adilovic .. nista ne posjeduje..osim visinu.

Smajic..nista osim brzina

Nyema na beku solidan..za stopera neuhranjen.

.....Igraci koji dolaze sa strane treba da budu tri puta bolji od svih domacih...tako se nekad radilo. A sad domaci treba da bude 5 puta bolji od onog iz Kalesije. Zeljo je nacin zivota i to se ne moze nauciti za mjesec dana ni za godinu...Zeljo se mora zivjeti.
Vidis drug kakve ti kontradiktornosti pises. Zasto? Zato sto ti domaci igraci (vecina) ne zive Zelju. Znaju ovi koji spominju Valentino ili kako se vec zove kafana, ko istu zatvara, domaci ili ovi sto ne znaju kako se zivi Zeljo.

Vidis ti moderatore , nisi upravu..mozda ovi novi..ali nisu sad ovi sminkercici zeljin podmladak. Pa evo ti Zeba prvi nije valjao za Zelju..A uvijek je bio najbolji igrac u gradu u svojoj generaciji. Da ti ne spominjem Dzeku, Admira Svraku ..koji je bio najjaci igrac mozda i Balkanu. Pa Garu , ma ima ih more...

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 25 avg 2011, 00:53

19TM87 je napisao/la:ovako prvi kazem ovo je katastrofa i igrace treba naruziti ako treba otic na trening i ocitat im bukvicu da budu svjestni za koji klub igraju to sve stoji...ali ovi sto pljuju po covjeku koji je u dvije sezone donjeo dva trofea nikad mi nece biti jasni sreca pa se oni ni ne pitaju nizasta, pa ni Alex Ferguson od 86 godine nije svaku sezonu blistao i osvajao pa ga nisu otjerali kad je lose islo...

lako je dolaziti na tekme i bodriti kad je sve bajno, pola vas nije bilo tu dok su bili Hotici i Istuci, Krunici, pa zato tako lako mozete i pljuvat
Covjece, igraci koji igraju za tvog Zelju veceras ne smiju sami kuci. Previse majkemi moje pratite te tifo furke u nama susjednim zemljama. Jos jednom cu reci, iako mi se cini da je ovdje malo onih koji ustvari pune Jug, trebate se skupiti u petak otici na trening, dati podrsku momcima. Ljudi, oni igraju za vaseg Zelju, to im treba, a ne ebavanje mame i utrjerivanje straha u kosti. Ovoj ekipi treba pobjeda ionda krece serija, upamtite to dobro i kao sto Slaven Musa rece na pressu veceras "i dalje tvrdim da je Zeljo najbolja ekipa, mnogo bolja od Sirokog Borca, Sarajeva, Geledao sam sve te ekipe i Zeljo je bolji, samo mu treba jedna pobjeda", To vi ne shvatate, a nece je biti niti protiv Olimpica ukoliko igraci i Amar ne vide da vi stojite iza njih.
Znači tvoji postovi se nesmiju ni citirati,ipak si ti moderator :oops: :oops: :oops:

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 25 avg 2011, 00:54

old school je napisao/la:

Rizik je kod nas dati milion maraka za nekog igraca i toga je Amar svjestan a da to uradi i opet bude ovako hoce zabit nece zabit svi bi ga zivog rastrgali.. Mene vise brine pirmanje po 3 gola na tekmi nego napad..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 25 avg 2011, 00:55

old school je napisao/la:
A prijatelju jer ti razumijes da je Zeljo duzan do grla bio!!!! Je li to tebi jasno. I upravo ti koji su bili prije Amara su napravili taj **** dug. A druga stvar, Dinamo ima Mamica koji ima stela sirom Evrope, i koje je iznad svih u Hr, cam je uticajniji od predsjednika Hr saveza gospodina Markovica, a Zeljo to nema jos!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 25 avg 2011, 00:55

ma sitnica 2 000 000 eura,bućan-vladavić-ješe-mujkić -kerla da su svi dobili po 40 000 eura na ruke to je 200 000 eura sad bi zrinjski pjevao od sreće u busu što su zijanili dva razlike.

Ba Ze
Kontakt:

Post Postao/la Ba Ze » 25 avg 2011, 00:58

Number1 je napisao/la:
nick je napisao/la:
eto ok, super, lažem, hoću da unesem nemir ovdje, mrzim želju i sve :roll:
ja ti kažem, AKO SU MENE LAGALI, I JA SAM VAS!
a jel ti moraš pisati te gadosti i podlosti, kako te nije stid ??? Umjesto da damo podršku momcima i šefu, i da im na bilo koji način pomognemo, vi tu po forumima palamudite i prosipate laži koje unose nemir.

IZLAZIM SA SJEVERA I LIK IZA MENE POČINJE PRIČU "AMAR OSIM NEMA POJMA ON SAMO SEBE GURA ŠTO NIJE PRODO BEŠLIJU *EBO MU BEŠLIJA MAJKU"
kad sam to čuo bilo mi je žao sa kakvim ljudima dijelim kisik FUUUUUUUUUUJ !
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kontra i 36 gostiju.