Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
lijepo igra man utd i oba gola su predobra
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Odlican Mancester nema sta sa ovim sastavom 3 igraca iz prve postave igraju vrh protiv najaceg tima Boce...Valencia prejako pojacanje,leti po terenu,Andreson u defanzivi isto jos onaj gol auuuu....al za mene je opet Rooney najbolji nema gdje ga nema
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Razmisljao da napisem post na ovaj fazon, malo sarkasticno, ali ko ce onda nekima objasnjavati...Trasimaco je napisao/la:Ovaj Anderson stvarno nema pojma!
EDIT:
A o Valenciji necu ni da pricam. Katastrofa. United je propao.![]()

Nego da nastavimo sa oplakivanjem Ronalda...

malo offtopic
mora li m jackson bas na svakom dogadaju sada pjevati
mora li m jackson bas na svakom dogadaju sada pjevati

Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
A sta ces, sad ga odjednom svi slusaju... 

Ziva je Boca, odavno nisam vidio ljepsi centarsut na drugu i ovako lijep, smiren zavrsetak...
Sta ovi njemci nece sve smisliti, upravo smo vidjeli podatak da je Rooney u jednom trenutku isao oko 33 kmh i da je to najbrze na mecu...
Sta ovi njemci nece sve smisliti, upravo smo vidjeli podatak da je Rooney u jednom trenutku isao oko 33 kmh i da je to najbrze na mecu...

Hocemo penale...

EDIT: Nista od toga, solidna utakmica Uniteda...

EDIT: Nista od toga, solidna utakmica Uniteda...
Moze li mi neko reci moze li se kupiti ona majica koju je SAF nosio sad na tekmi, gled'o sam na kitbag-u i manu stranici ali nema te majice...
Onaj Valencia je igračina, brzo će se Ronaldo zaboraviti kao što je i Beckham i Ruud. Sir Alex zna dobro što radi, nije mahnit.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
David Silva prema Manchester Unitedu?
Iako je menadžer Manchester Uniteda već nekoliko puta naglasio kako ovo ljeto više nema namjeru dovoditi pojačanja, u engleskim se medijima pojavila informacija da su “crveni vragovi” zainteresirani za Valencijina nogometaša Davida Silvu...
Mladi veznjak (23) je posljednjih tjedana bio jedna od glavnih tema brojnih špekulacija o transferima, ali početak kolovoza je dočekao u svom dosadašnjem klubu. Hoće li tu dočekati i kraj mjeseca, znat će se uskoro, a sudeći prema News of the Worldu, lako bi mogao osvanuti na Old Traffordu.
Valencia je upala u financijske poteškoće, a jedan od izlaza bi mogla biti prodaja Davida Ville ili Davida Silve. Budući da Villu nisu uspjeli transferirati ni u Real Madrid, ni u Barcelonu, čini se da bi im spas ipak mogao donijeti Silva. Manchester United će u srijedu u prijateljskoj utakmici ugostiti upravo Valenciju i pretpostavlja se da bi upravo tada mogli početi pregovori oko španjolskog reprezentativca.
News of the World piše kako će engleski prvak morati izdvojiti najmanje 29 milijuna eura, no to za Fergusona ne bi trebao biti problem budući da u ovom prijelaznom roku nije potrošio previše novca, a od prodaje Cristiana Ronalda je zaradio 94 milijuna eura.
Za Silvu, inače, već duže vrijeme zanimanje pokazuje i njegov sunarodnjak Rafael Benitez, menadžer Liverpoola.
Iako je menadžer Manchester Uniteda već nekoliko puta naglasio kako ovo ljeto više nema namjeru dovoditi pojačanja, u engleskim se medijima pojavila informacija da su “crveni vragovi” zainteresirani za Valencijina nogometaša Davida Silvu...
Mladi veznjak (23) je posljednjih tjedana bio jedna od glavnih tema brojnih špekulacija o transferima, ali početak kolovoza je dočekao u svom dosadašnjem klubu. Hoće li tu dočekati i kraj mjeseca, znat će se uskoro, a sudeći prema News of the Worldu, lako bi mogao osvanuti na Old Traffordu.
Valencia je upala u financijske poteškoće, a jedan od izlaza bi mogla biti prodaja Davida Ville ili Davida Silve. Budući da Villu nisu uspjeli transferirati ni u Real Madrid, ni u Barcelonu, čini se da bi im spas ipak mogao donijeti Silva. Manchester United će u srijedu u prijateljskoj utakmici ugostiti upravo Valenciju i pretpostavlja se da bi upravo tada mogli početi pregovori oko španjolskog reprezentativca.
News of the World piše kako će engleski prvak morati izdvojiti najmanje 29 milijuna eura, no to za Fergusona ne bi trebao biti problem budući da u ovom prijelaznom roku nije potrošio previše novca, a od prodaje Cristiana Ronalda je zaradio 94 milijuna eura.
Za Silvu, inače, već duže vrijeme zanimanje pokazuje i njegov sunarodnjak Rafael Benitez, menadžer Liverpoola.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
ma mediske spekulacije dok ne bude zvanicno nis od ovoga 

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Nedjelja je gadan dan za ove spekulacije o transferima u Engleskoj, posto tim danom izlaze News of the World, novine koje su pustile i ovu pricu tako da sumnjam da ce se dovoditi igraca koji bi se jako tesko uklopio u tim a i u samu ligu, i to relativno kasno, gotovo na kraju priprema Uniteda.
- adnan_nanda
- Kontakt:
Ma na Silvu mozete zaboravit,nista od tog.tesko je dovest igraca koji nece da ide iz svog kluba 

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
adnane ,adnane. . .čuj neće da ode iz kluba. . .pa volio bih da vidim kako bi Silva reagovao kada bi dobio ugovor od bilo kojeg kluba od velike četvorke. . .prihvatio bi objeručke. . .ali tu samo valencija koči poslove. . .adnan_nanda je napisao/la:Ma na Silvu mozete zaboravit,nista od tog.tesko je dovest igraca koji nece da ide iz svog kluba
silva ne da ne želi da ode,nego ga valencija ne želi prodati i ono što mene čudi je kako to da igrač njegovog kalibra se ne pobuni protiv toga. . .ali ubrzo,najvjerovatnije naredne sezone očekujem ga u drugom dresu . . . ali ok,mlad je on još i uživa igrajući za valenciju,ali sigurno je dabi prihvatio ponudu većg kluba. ..

So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name!
Cos Chelsea, Chelsea is our name!

- el-fighter
- Kontakt:
Ma nevjerujem da će se ovaj transfer desiti, a i Ferguson je rekao da neće dovoditi više pojačanja. Silva se povezivao sa više klubova, a ipak je ostao u Valenciji. Mančester ima ekipu koja može da opet bude jedan od konkurenata za titulu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- adnan_nanda
- Kontakt:
"I know that several clubs wanted me and showed interest in me, but I always saw myself at Valencia and I always thought I would end up staying," he stated.
ovo je samo jedna recenica njegovog interviju prije nekoliko dana,a to sto ga ti ovekujes naredne sezone u drugom dresu tako i Villu vec 3 godine gledaju u drugom dresu i svi su bili 100% sigurni da ce na ovom prelaznom roku otici ali kad krenu transferi on neide nigdje tako isto i Silva.Ako zelis cijeli interviju samo reci
ima igraca koji vole svoj klub pa makar sanjim ne osvojili ni jedan veci trofej 
ovo je samo jedna recenica njegovog interviju prije nekoliko dana,a to sto ga ti ovekujes naredne sezone u drugom dresu tako i Villu vec 3 godine gledaju u drugom dresu i svi su bili 100% sigurni da ce na ovom prelaznom roku otici ali kad krenu transferi on neide nigdje tako isto i Silva.Ako zelis cijeli interviju samo reci

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
vidim da navijas za Valenciju i jarane nemoj se ljutiti ali meni nije jasno kako mozes igrati fudbala a da ti prioritet nije osvajanje trofeja i kad zavrsis karijeru okrenes se iza sebe i vidis da nista nisi osvojio...ne znam Silva i Villa su svjetska klasa i bilo bi glupo da ostanu tu,gdje sad realno ne mogu nista osvojiti...mozda jedino kup kralja,a i to ako se Barca i Real smiluju pa ne budu igrali sa najacim igracimaadnan_nanda je napisao/la:"I know that several clubs wanted me and showed interest in me, but I always saw myself at Valencia and I always thought I would end up staying," he stated.
ovo je samo jedna recenica njegovog interviju prije nekoliko dana,a to sto ga ti ovekujes naredne sezone u drugom dresu tako i Villu vec 3 godine gledaju u drugom dresu i svi su bili 100% sigurni da ce na ovom prelaznom roku otici ali kad krenu transferi on neide nigdje tako isto i Silva.Ako zelis cijeli interviju samo reciima igraca koji vole svoj klub pa makar sanjim ne osvojili ni jedan veci trofej

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- majestic24
- Kontakt:
Evo i mene nakon par dana. Manchester izgubio u finalu Audi Cupa,na penala,nije toliko lose. SAF nastavlja s svojom poznatom taktikom,pobijedi slabije timove,ove bolje ko .ebe,kiksati ce oni vec negdje. Da li nam trebaju pojacanja,hmm,pa ja bas i nesmatram da trebaju. Pokriveni smo na svim pozicijama. Mogao je on kupiti jos neko extra pojacanje,al onda bi novac na one mlade talente otisao uzalud. Tosic,Obertan,Macheda,Rooney,braca Rafael i Fabio,Amderson,Nani...oni ce za 2-3 godine biti glavne zvijezde Manchester Uniteda. Fakat,volio bih jednog igraca da dodje u Man,a to je David Beckam. Navodno,navijaci su poceli potpisivati neku peticiju da se on vrati u klub,pa sad...

Ova dvojica ce biti ove godine najbolji igraci Manchester Uniteda!!!!!!!!

Ova dvojica ce biti ove godine najbolji igraci Manchester Uniteda!!!!!!!!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
koja dvojcaJameS je napisao/la:vidim da navijas za Valenciju i jarane nemoj se ljutiti ali meni nije jasno kako mozes igrati fudbala a da ti prioritet nije osvajanje trofeja i kad zavrsis karijeru okrenes se iza sebe i vidis da nista nisi osvojio...ne znam Silva i Villa su svjetska klasa i bilo bi glupo da ostanu tu,gdje sad realno ne mogu nista osvojiti...mozda jedino kup kralja,a i to ako se Barca i Real smiluju pa ne budu igrali sa najacim igracimaadnan_nanda je napisao/la:"I know that several clubs wanted me and showed interest in me, but I always saw myself at Valencia and I always thought I would end up staying," he stated.
ovo je samo jedna recenica njegovog interviju prije nekoliko dana,a to sto ga ti ovekujes naredne sezone u drugom dresu tako i Villu vec 3 godine gledaju u drugom dresu i svi su bili 100% sigurni da ce na ovom prelaznom roku otici ali kad krenu transferi on neide nigdje tako isto i Silva.Ako zelis cijeli interviju samo reciima igraca koji vole svoj klub pa makar sanjim ne osvojili ni jedan veci trofej
Silva i VillaQUARESMA 18<<< je napisao/la:koja dvojcaJameS je napisao/la:vidim da navijas za Valenciju i jarane nemoj se ljutiti ali meni nije jasno kako mozes igrati fudbala a da ti prioritet nije osvajanje trofeja i kad zavrsis karijeru okrenes se iza sebe i vidis da nista nisi osvojio...ne znam Silva i Villa su svjetska klasa i bilo bi glupo da ostanu tu,gdje sad realno ne mogu nista osvojiti...mozda jedino kup kralja,a i to ako se Barca i Real smiluju pa ne budu igrali sa najacim igracimaadnan_nanda je napisao/la:"I know that several clubs wanted me and showed interest in me, but I always saw myself at Valencia and I always thought I would end up staying," he stated.

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.