Nego, pobjeda od 0-2.

Sljedeća utakmica doma protiv Sloge iz Ljubuškog.
Komšo ajmo ja i ti jednom otić na gostovanje i ovaj livnjak takođerbadblueboylivno je napisao/la:Nitko nije otišao. Samo 4-5 ljudi iz uprave.![]()
Nego, pobjeda od 0-2.![]()
Sljedeća utakmica doma protiv Sloge iz Ljubuškog.
Ti si/vi ste livnjakplavobijeli je napisao/la:Gospodo,ja odem često na gostovanja i vjerujte da im je jako teško,a bilo bi dobro da pođemo dolaziti na domaće utakmice jer Troglav ima izuzetno jaku ekipu domaćih momaka te senesjećam odavno kad su bili ovako jaki i iznad svega naši domaći.Sretno Troglavu i ibit će im teško do prve lige jer bovo Brotnjo financijski jako dobro stoji u odnos na naše momke koji 8 mjeseci nisu dobili ama baš ništa.
koju to?badblueboylivno je napisao/la:I da, lajkaj stranicu na fejsiću i proširi je malo.
ja sam cak i skuzio ko je!Hamo je napisao/la:Ti si/vi ste livnjakplavobijeli je napisao/la:Gospodo,ja odem često na gostovanja i vjerujte da im je jako teško,a bilo bi dobro da pođemo dolaziti na domaće utakmice jer Troglav ima izuzetno jaku ekipu domaćih momaka te senesjećam odavno kad su bili ovako jaki i iznad svega naši domaći.Sretno Troglavu i ibit će im teško do prve lige jer bovo Brotnjo financijski jako dobro stoji u odnos na naše momke koji 8 mjeseci nisu dobili ama baš ništa.![]()
http://www.facebook.com/pages/NK-Trogla ... 6004643903Livnjak je napisao/la:koju to?badblueboylivno je napisao/la:I da, lajkaj stranicu na fejsiću i proširi je malo.
ako je to sluzbena stranica, u sto sumnjam, onda je sramota za klub,...badblueboylivno je napisao/la:http://www.facebook.com/pages/NK-Trogla ... 6004643903Livnjak je napisao/la:koju to?badblueboylivno je napisao/la:I da, lajkaj stranicu na fejsiću i proširi je malo.
Eno, već je lajkalo 150 ljudi. Treba to raširiti okolo, među Livnjacima u Livnu i u svijetu.
pa pogledaj je, nikakav sadrzaj, nema ni rezultata kadeta i juniora, nestoji ni ko je dao golove u Ljubuskom, nema ni slika ekipe,.... i to se naziva sluzbena stranica???badblueboylivno je napisao/la:Malo potkrijepi to gdje spominješ da je to sramota.
Hamo je napisao/la:Eto šta me boli što neki Široki Brijeg danas sa uspjehom igra Premier Ligu BiH,što tamo neko Brotnjo ima bolji uspjeh od nas u poslijeratnom periodu.Troglav kao solidan drugoligaš ondašnje lige koja je bila deset puta jača od svih današnjih prvih liga novonastalih republika pati se i gubi čak od nekakvih vukojebina tipa Brotnjo.
U tome i jeste sramota sva i za Troglav i za državu,ali eto dolazi sve na svoje Brotnjo je odavno truba,Posušje i Orašje također još poneki klub tipa Široki Brijeg pa da u premier ligi igraju klubovi koji imaju tradiciju.Grdan je napisao/la:Hamo je napisao/la:Eto šta me boli što neki Široki Brijeg danas sa uspjehom igra Premier Ligu BiH,što tamo neko Brotnjo ima bolji uspjeh od nas u poslijeratnom periodu.Troglav kao solidan drugoligaš ondašnje lige koja je bila deset puta jača od svih današnjih prvih liga novonastalih republika pati se i gubi čak od nekakvih vukojebina tipa Brotnjo.
Nije sramota izgubiti od bivšeg prvaka Brotnja.
Brotnjo se vraća u 1. ligu Federacije,a za 1-2 godine u premijer ligu,a Troglav ostaje gdje mu je mjesto.Hamo je napisao/la:U tome i jeste sramota sva i za Troglav i za državu,ali eto dolazi sve na svoje Brotnjo je odavno truba,Posušje i Orašje također još poneki klub tipa Široki Brijeg pa da u premier ligi igraju klubovi koji imaju tradiciju.Grdan je napisao/la:Hamo je napisao/la:Eto šta me boli što neki Široki Brijeg danas sa uspjehom igra Premier Ligu BiH,što tamo neko Brotnjo ima bolji uspjeh od nas u poslijeratnom periodu.Troglav kao solidan drugoligaš ondašnje lige koja je bila deset puta jača od svih današnjih prvih liga novonastalih republika pati se i gubi čak od nekakvih vukojebina tipa Brotnjo.
Može li mi netko objasniti šta znači ta tradicija pa da je Troglav ima a Široki nema? Istina nemamo 130-godišnju tradiciju poput Engleza, ali klub postoji 63 godine i to je po meni dovoljno tradicije, jer se nitko osim ljudi starijih od 70 godina i ne sjeća vremena kada NK Široki nije postojao. Što se tiče rezultata kažeš bili ste standardan drugoligaš, mi smo bili trećeligaš (u 2 navrata malo je nedostajalo za 2.) i šta sad, velika razlika, osvojili ste isto trofeja u SFRJ kao i mi, a MNOGO, MNOGO manje posle rata, zato mi malo to obrazloži. PozzHamo je napisao/la:U tome i jeste sramota sva i za Troglav i za državu,ali eto dolazi sve na svoje Brotnjo je odavno truba,Posušje i Orašje također još poneki klub tipa Široki Brijeg pa da u premier ligi igraju klubovi koji imaju tradiciju.Grdan je napisao/la:Hamo je napisao/la:Eto šta me boli što neki Široki Brijeg danas sa uspjehom igra Premier Ligu BiH,što tamo neko Brotnjo ima bolji uspjeh od nas u poslijeratnom periodu.Troglav kao solidan drugoligaš ondašnje lige koja je bila deset puta jača od svih današnjih prvih liga novonastalih republika pati se i gubi čak od nekakvih vukojebina tipa Brotnjo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.