_karabaja_ je napisao/la:
Ovdje nije rijec o Berbatovu tako da preskocimo ovo...
....
Ajde mi nabroj ostale klasicne zadnje vezne igrace u Manchesteru. Ja tu uz Carricka vidim samo Fletchera koji jeste bolji od Carricka i ne vidim nikog vise. Carrick sigurno ima kvalitet, da nema ne bi nikada dosao u Manchester i odigrao toliki broj utalmica (sigurno oko 200), ili ti mislis da bolje mozes uociti kvalitete igraca od velikog Fergusona?
Prije svega što napišem u ovom naletu moram reći da Ferguson nije neka programirana stvarka koja u skoro 70godina trajanja nije počinila grešku . Alo bre , čovjek je im'o promašaja . Uvijek će se prije reć da je Carrick sa svojom 1,5om sezonom pogodak a Berbatov koji po sezoni zabija 15+ golova gdje presjedi na klupi po pet utakmica zaredom je promašaj . Samo dokaz koliko je ljudski rod ravnodušan u vrijeđanju svoje inteligencije . A reci mi zašto da nabrojim KLASIČNE zadnje vezne u klubu ? Nisam razumio taj dio .
a trenutnu igru Manchestera si upravu da izgleda mnogo bolje bez Carricka, ali isto tako meni je Manchesterova igra izgledala odlicno u sezonama 2006/07 i 2007/08 kada je Carrick bio jedan od glavnih igraca sredine terena. Carrick je mnogo dao Manchesteru dok je bio tu da ne zasluzuje da ga se tako lako odrekne, a pogotov popljuje kao sto neki rade i to samo zbog njegove forme i nekoliko gresaka. Anderson je vecinu vremena od kada je u Manchesteru bio daleko od onoga sto se od njega ocekuje, radio razne gluposti i opet on ima veci ugled i postovanje kod navijaca, a po pojedinim se pljuje (Carrick/Berbatov) i ako su klubu dali 10x vise od Andersona ili nekog slicnog.
Carrick je bio samo jedan kotačić koji se fino uklopio u ekipu gdje je prije četiri/pet godina Scholes imao snage da vodi igru Uniteda , nikakav Carrick. Rooney je tad bio najbolji napadač planete , Evra najbolji lijevi bek , dva štopera iz priča , Ronaldo najbolji igrač na svijetu , VDS među najboljim . Bokte jeeba , pa Enis Bešlagić bi bio Messi . Nestao je onog trenutka kad je Hargo privolio sestre , kad Scholes nije mog'o izdržat više od sat vremena kvalitetnog tempa a u zemlju prop'o kad je Ronaldo otišao . Zašto ? Nema više šlepanja nego je bilo uzmi loptu i načini neki kurrac sa njom što očigledno nije uspio do današnjeg datuma .
Nadalje ..... Anderson je svoje pokazao kada je zdrav šta je u stanju uraditi , pogotovo u trenutku Carrickovog nepostojanja na terenu . Momak je igrao utakmice barem na solidnoj bazi , bljesne par puta pa klinika . Pa se vrati pa se pati , pa objasni par stvari pa ajmo klinika . To je cijela priča . Na koncu , ko je Carrick da nema za njega zamjene ? Tomicu smo za džaba dobili .
Svi vi kojima je Carrick toliki trn u oku i krivac za vecinu losih rezultata ako vam nije problem da nabrojite barem 2-3 igraca koji mogu zamijeniti Carricka u Manchesteru, koji ce bez prigovora sjediti na klupi i cekati svoju sansu kao Carrick i koji imaju priblizno iskustva (jer imamo dovoljno mladih igraca) a da ne kostaju 30-ak miliona!
Nije on nikakav trn već pričamo o činjenicama . Ako ćemo subjektivno ja ću Berbatova nafalit da će ispast najbolji napadač ikada . Kad nemaš osnove nemoj ni pisat ništa . Ne ti karo , već bilo ko . Pričate o uspješnoj sezoni ako Carrick odigra dobro u pet od pedeset utakmica ..... Ma na trbine ba .
Martex je napisao/la:
• Sneijder Is Supposed To Be Having A Medical On Tuesday Sign A £190,000 With Image Rights Up To £220,00
.......... Hmmm .
Kako ružan post .