Jedva cekam da vidim kako ce izgledati na terenu Nasri, Silva, Aguero i Dzeko. Najubotija navala na svijetu (na papiru, zasad), jos samo da to dokazu na terenu. Ja ne sumnjam.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
hahaha kralju na sehuru me izbi iz cipela ovaj komentarrevoX. je napisao/la:Cesc Fabregas - Molta sort al meu amic (Nasri) al seu nou club. Un dels millors jugadors que hi ha al mon.
Good luck to my friend (Nasri) at his new club. One of the best players around.
Jack Wilshere - Good luck to my friend (mr Nasri) learnt a lot from him. World class player! Will be missed!
Robin Van Persie - All the best @ your new club Thanks for the good stuff!
Nasri: Cast mi je igrati sa Dzekom
Nezna ni on 'đe jehroni je napisao/la:jel onaj Jo još uvijek u Sitiju ?
Ne budi smiješan. Bolje ti je da šutiš i ne govoriš ovakve gluposti.emir_ je napisao/la:ja sada volim City sigurno vise nego polovica vas koja vec desetak godina voli united.
Ko da Edin nije dao 2 gola? I okle Suarezu 3 utakmice a bila 2 kolafera je napisao/la:meni je ovaj city bio mnogo drazi prije nekih 10 godina nego danas ali zato danas imaju edina i zbog njega rijetko kad propustim utakmicu Citya.... za sad u engleskoj se isticu 2 velika napadaca suarez 3 utakmice 3 gola i džeko sa istim ucinkom nadam se da ce tako do kraja sezone da nastave
A sinoć Carling kup, to ne pratiš?Ted Mosby je napisao/la:Ko da Edin nije dao 2 gola? I okle Suarezu 3 utakmice a bila 2 kolafera je napisao/la:meni je ovaj city bio mnogo drazi prije nekih 10 godina nego danas ali zato danas imaju edina i zbog njega rijetko kad propustim utakmicu Citya.... za sad u engleskoj se isticu 2 velika napadaca suarez 3 utakmice 3 gola i džeko sa istim ucinkom nadam se da ce tako do kraja sezone da nastave
Tako će i igrati, dok će pozadi biti Toure i De Jong kao razbijač.el-fighter je napisao/la:Ebo te belaj vidi ovog Citya. Pored silnih igraca, sada je tu jos i Nasri i mislim da su sada veoma dobro istakli svoju kandidaturu za sami vrh. Jos samo da Mancini ima damu da zaigra sa Nasriem, Silvom, Aguerom i Dzekom od pocetka, bilo bi interesantno gledati igru Citya.
HahahahaNoName je napisao/la: Meni samo nešto smrdi u ovom City-u.... Da oni ne budu uskoro morali Mesdžid da prave na Etihadu? Edin, Samir, Yaya, Kolo... Šeik nek bude imamA Edin može svoja dragocjena vokalna iskustva, sticana po raznim Bosnama, Budvama i sl. iskoristiti da bude dobar mujezin.
Ma nema, odvalio sam se od smijeha. Evo po ćilimu se valjam.NoName je napisao/la:Čuj otišao za parama, tobejarabi kakav je on čovjek, sramota. Ode on za parama a svi ostali za klikere igraju![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.