FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TeaM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TeaM87 » 25 avg 2011, 10:52

[youtube][/youtube]
FKŽ !

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 25 avg 2011, 10:55

DRHAUSE je napisao/la:
bubakar je napisao/la:Naravno apsolutno se slazem jer i ja sam sjedim do njih, ali ima oni koji samo zvižde autakmica nije ni pocela.

Znas na sta mislim.
Ne samo da zvižde nego psuju , vrište (znaju svu rodbinu).Ponekad se toliko zadaju da imaš osiječaj da če svakog momenta utrčati u teren i prebiti igrača . 8-)
Vala ste u pravu,sjever još akustičan pa se svaka riječ čuje.Nije lako ni igrati kad znaš da će ti psovati sve živo ako uputiš pogrešan pas.Inače ne razumijem ljude koji bilo kome psuju dijete,sestru,majku....Kakav moraš biti da to radiš 90 minuta neprestano?
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 25 avg 2011, 10:59

mamaSmurf je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:
bubakar je napisao/la:Naravno apsolutno se slazem jer i ja sam sjedim do njih, ali ima oni koji samo zvižde autakmica nije ni pocela.

Znas na sta mislim.
Ne samo da zvižde nego psuju , vrište (znaju svu rodbinu).Ponekad se toliko zadaju da imaš osiječaj da če svakog momenta utrčati u teren i prebiti igrača . 8-)
Vala ste u pravu,sjever još akustičan pa se svaka riječ čuje.Nije lako ni igrati kad znaš da će ti psovati sve živo ako uputiš pogrešan pas.Inače ne razumijem ljude koji bilo kome psuju dijete,sestru,majku....Kakav moraš biti da to radiš 90 minuta neprestano?
Nekulturan , frustriran i definitivno ne pravi navijač. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 25 avg 2011, 11:00

aleksandar_veliki je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Znaci niko od njih u Tuborg nije smio doci ni na kafu sem Culuma,a njega vise nema...
Upravo tako, Milan je cest bio, ali sad fakat nikog nema i pomalo me zivciraju ove stvari, kada klinci od 15 godina dodju ovdje i misle da su najpametniji. Aca doista ne navija za Zelju, samo sam igrom slucaja upucen u stanje u klubu i oko kluba, pa pokusavam malo ove oljuvace vratiti na pravi put, ali slabo mi ide.
svaka čast burazeru malo je takvih ;)
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 25 avg 2011, 11:03

Ne znam, možda je glupo, ali može li se urediti nekako da takve prijaviš obezbjeđenju,da ih smire,pa ako ne uspije da ih izbace.Pošto sam žensko,nije mi baš prijatno nekoga upozoriti da se pristojno ponaša,bojim se batina,ali isto tako bi trebalo neko da zaštiti nas koji smo došli da bodrimo tim.Nismo dužni da slušamo takve bljuvotine.Ne bi trebalo da bude da su divlji istjerali pitome.
Zadnja izmjena: mamaSmurf, dana/u 25 avg 2011, 11:07, ukupno mijenjano 1 put.

gauco
Kontakt:

Post Postao/la gauco » 25 avg 2011, 11:05

DRHAUSE je napisao/la:Ostaje činjeca da je Željo jučer odigrao utakmicu u užarenoj atmosferi vlastitog stadiona jer onoliko uvreda i zvižduka (tokom svih 90 i kusur minuta ali bukvalno ) neče doživjeti ni na jednom gostovanju . :idea:

Karica Alarm West sinoc cuvao ispred svlacionice.

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 25 avg 2011, 11:08

mamaSmurf je napisao/la:Ne znam, možda je glupo, ali može li se urediti nekako da takve prijaviš obezbjeđenju,da ih smire,pa ako ne uspije da ih izbace.Pošto sam žensko,nije mi baš prijatno nekoga upozoriti da se pristojno ponaša,bojim se batina,ali sito tako bi trebalo neko da zaštiti nas koji smo došli da bodrimo tim.Nismo dužni da slušamo takve bljuvotine.Ne bi trbalo da bude da su divlji istjerali pitome.
sinoć su vrisnuli ljudi na jednog debila i on se ušutio...

nije ni ušao j*** majku Kariću, ismijava ga za Varupu itd...

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 25 avg 2011, 11:09

nookey je napisao/la:
mamaSmurf je napisao/la:Ne znam, možda je glupo, ali može li se urediti nekako da takve prijaviš obezbjeđenju,da ih smire,pa ako ne uspije da ih izbace.Pošto sam žensko,nije mi baš prijatno nekoga upozoriti da se pristojno ponaša,bojim se batina,ali sito tako bi trebalo neko da zaštiti nas koji smo došli da bodrimo tim.Nismo dužni da slušamo takve bljuvotine.Ne bi trbalo da bude da su divlji istjerali pitome.

Dobro to,a šta ću ja ? :)

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 25 avg 2011, 11:11

mamaSmurf je napisao/la:
nookey je napisao/la:

Dobro to,a šta ću ja ? :)
javi se meni pa ćemo ga skupa zajmiti :D

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 25 avg 2011, 11:12

Znak za raspoznavanje-Željin šal! :lol:

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 25 avg 2011, 11:13

aleksandar_veliki je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Znaci niko od njih u Tuborg nije smio doci ni na kafu sem Culuma,a njega vise nema...
Upravo tako, Milan je cest bio, ali sad fakat nikog nema i pomalo me zivciraju ove stvari, kada klinci od 15 godina dodju ovdje i misle da su najpametniji. Aca doista ne navija za Zelju, samo sam igrom slucaja upucen u stanje u klubu i oko kluba, pa pokusavam malo ove oljuvace vratiti na pravi put, ali slabo mi ide.
Dolazio i Bogi i Lazar......

Sad jedino Smajic kafu pije tamo...... ;)
:)

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 25 avg 2011, 11:13

mamaSmurf je napisao/la:Znak za raspoznavanje-Željin šal! :lol:
Plave oči :D

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 25 avg 2011, 11:16

Sinoć nisam stvarno mogao ni napisati ništa konstruktivno, pa sam opalio ironični post, tek da se nešto napiše ! ;)

SRAMOTA !...Bio sam ubjeđen da je naša najveća mana igra kod 0:0 protiv protivnika koji se brani. To se vidjelo i sinoć. Ništa nismo pokazali, bili smo bezopasni, a jedine šanse za go su bili prekidi. Vodstvo od 2:0 je došlo više sretno, nego spretno. Šansi iz igre nije bilo, igra bez lopte je bila očajna. Niko se nije otvarao, svi su čekali od Zebe i Smajića nešto. Samo za preći odbranu Zrinjskog treba malo više od dvojice igrača !Prekidi malo pogurali stvar. Nema veze rekoh, samo nek dobijamo !
Rezultat od 2:0 mi je odgovarao, al nije potrajao. Tu se vraćam na početak posta gdje sam mislio da ako zabijemo samo jedan go, zatvorit cemo utakmicu bez većih problema, NIŠTA OD TOGA ! Slobodnjak klinički precizan, Karić bez šansi, realno. Onda još jedan go, izigrana odbrana po ko zna koji put, za veliku nervozu kako kod nas navijača, tako i kod njih na terenu. A onda i treći, u 15 minuta tri gola, SRAMOTA ! Penal nisam vidio s juga, rekao bih nepostojeći, al stigli smo eto do 3:3. A onda 20 minuta igrač više i Osimove genialne izmjene. Sad ovo moram reć, ganjamo rezultat na Grbavici, imamo igrača više i on uvodi Kvesića, e **** ga Kvesić. Stanić mu igra veznjaka, e **** ga Stanić. Ni u tim trenucima nismo mogli igrati sa 2 napadača, SRAMOTA! Jedna jedina prilika u tih 20 minuta nije iskorištena. Već smo u debelom minusu, Amare nemoj ići, al smisli nešto da nas izvučeš iz ovih govana. I molim te Amar skontaj bolje izmjene kad krećemo u napad ! Nije red da igramo sa momkom od 18-19 godina u špicu kada ganjamo pobjedu s igračem više ! ;)
Mislio sam da ne idem u pojedinačnu analizu, al me je ponijelo.
KARIĆ- Tri šuta, tri gola...ne može biti dobro, al je odbrana puno gora bila od golmana !
NIJEMA-Ja ne mogu objasniti šta se dešava s tim momkom. Gubi se, ispada, drastična razlika u odnosu na kraj prošle sezone i Evropu.
BOGIČEVIĆ-Za dobru odbranu mu je trebao još jedan štoper, svaka čast za golove.
MARKOVIĆ-Ovaj momak je ODRON! Veze on nema, al baš nikako.
STANIĆ- Ma standardno se gubi, ništa novo.
SVRAKA-Jesi Željino dijete, al haj živ bio šaha u parku, nije fudbal za tebe ! ;)
SAVIĆ- Odavno nije bio lošiji, tromo, sporo, falio mu Stančeski!
ZEBA-Jednostavno najbolji, al jednostavno ne može sam.
SELIMOVIĆ- Nije kalibar Želje, to pokazao još jednom. S ovim momkom jesam dosadan, al je Haris Bešlija njega PREKUCAO!
SMAJIĆ-Šta čovjek da kaže. NIje on loš za naše uslove, al smo svi više očekivali od njega.
ADILOVIĆ-Ništa specialno, al ga nije trebao mjenjat.
BEŠLIJA-On ima što Vernes nema, primi loptu odmah šprint, ne boji se krenuti i pokušati sam.
RAMIĆ-Nemam ništa protiv momka, al ako već igra on, trebamo igrati sa 2 napadača, sam nije u stanju iznijeti teret.
Nije mi jasno što STANČESKI nije igrao, al da je igrao dobili bi, odgovorno tvrdim !
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 25 avg 2011, 11:28

Ma tesko je biti pametan vala, pokazali su da mogu, protiv sheriffa i macabija (prva tekma), ili je to samo bio bljesak, ovo je sada vise psiholoski problem neg problem (ne)kvalitete kadra, trebace nam sada vise vremena da se podignemo, mislim da uz nekoliko dobrih rezultata mozemo vratiti samopuzdanje. Samo ne znam sta se desava sa pojedinim igracima, pa et taj Svraka je bio nezamjenjiv prosle sezone, navodno bio jedini igrac koji je imao konstantu i odjednom k.... ne valja, pa Markovic, crnjo....???
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 25 avg 2011, 11:29

Kriza je evidentna sta je uzrok to ostavljam strucnom stabu da ustanovi.J..š rezultat on je najmanje bitan,meni ne treba ni titula ni kup ni Evropa ja samo zelim da momci koji nose sveti dres to rade sa jednim velikim postovanjem i dostojanstvom,sve sto zelim je da se bore srcem i da na terenu ostave dusu a ako nemaju kvalitet za extra rezultate to je najmanje bitno, ali brate ovi se u zadnje vrijeme ponasaju kao da ih bas briga za klub koji ih placa e to nemoze i nesmije proci.Niko od igraca koji nastupaju za Zelju nemora nista osjecati za njega i nemora ga voljeti ali je obavezan i mora se ponasati profesionalno dok je pod ugovorom i svoj posao za koji je placen odraditi kako treba.
A ovim momcima sto igracima prijete fizicki porucio bi da se okanu tih gluposti i budalastina i da se ne furaju na neke "velike"navijace pojedinih klubova iz regiona.Nije mi jasno odakle pravo pojedincima da prijete i maltretiraju igrace na taj nacin.Znase sta je kazna za los odnos i igru to samo finansijske sankcije i selidba na klupu koje su i zasluzili vec sad.A sto se tice Amara mislim da je krajnje vrijeme da se malo uozbilji i da izbaci svoju aroganciju za koju nema ama bas nijednog argumenta.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 25 avg 2011, 11:35

Jooooj -.- Kako me sinoć iznerviralo ponašanje navijača Bgt.-e, iznerviralo me više nego igra i "taktika" Amara. Oboje je grozono. Navijači, skontajte se da su bili pod pritiskom, tri kola - tri boda i da smo mi svi očekivali od njih mnogo više kao i oni od samih sebe i podcjenili su Zrinjski i odbilo im se od glavu . 15 minuta - tri gola :shock:

A navijači su ogorčeni bili, to razumijem samo su pretjerali sa psovkama i uvredama. Svaa naša psovka ili uvreda na njihov račun, manje šanse da će igrati dobro. Jbt. pa oni nemogu bez nas kao ni mi bez njih. Volimo Želju i vjerujmo da će ako ništa, bar jedna titula sjesti na kraju godine :)
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 25 avg 2011, 11:50

problem je u glavama igrača,kada ti psuju navijači drugog tima tada kod igrača proradi inat a kada ti poslije 10 minuta utakmice psuju tvoji navijači tad oni bježe od lopte,skrivaju se i zato nemaju koncentraciju za vrijeme utakmice.Sinoć sam pratio karića frajer prima drugi gol koji ne bih branio ni jedan golman na svijetu odmah ustaje 10 ljudi koji sjede kod reflektora između juga i zapada silaze do ograde i psuju momku od djece do majčinog mezara.Užas.Tri munute poslije lopta ispred njega on traži od djece što dohvačaju loptu da daju loptu,frajer totalno izgubljen.I šta očekivati sad od Karića protiv olimpika .Ista situacija i sa adilovićem,realno frajer nije kvalitet za želju ali igrati pod onakvim pritiskom sa tribina ,teško bi i muslimović odigrao bolje.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 25 avg 2011, 11:56

Znači navijači su problem, eto rješen problem.Bili su u Širokom,Travniku "pravi" navijači pa smo izgubili. Ima još vremena da dovedemo štopera, beka i def.veznog, Bukvića na gol.
FEDERER= KLOC

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 25 avg 2011, 11:58

Seahawks Boy je napisao/la:Jooooj -.- Kako me sinoć iznerviralo ponašanje navijača Bgt.-e, iznerviralo me više nego igra i "taktika" Amara. Oboje je grozono. Navijači, skontajte se da su bili pod pritiskom, tri kola - tri boda i da smo mi svi očekivali od njih mnogo više kao i oni od samih sebe i podcjenili su Zrinjski i odbilo im se od glavu . 15 minuta - tri gola :shock:

A navijači su ogorčeni bili, to razumijem samo su pretjerali sa psovkama i uvredama. Svaa naša psovka ili uvreda na njihov račun, manje šanse da će igrati dobro. Jbt. pa oni nemogu bez nas kao ni mi bez njih. Volimo Želju i vjerujmo da će ako ništa, bar jedna titula sjesti na kraju godine :)
Bio sam na sjeveru sinoć i tako su me iznervirali oni sto prema zapasdu sjede. Kad smo primili treći gol svisu zvizdali ovim nasim zvjezdicama a poslije izjednačenja svi navijaju svi im dobri. Zbog takvih cijeli sjever ispada pljuvački ali nije.

Sad znam da nas ovo nece utjesiti ali u sampionskoj sezoni kada uzmete iste ove utakmice koje smo dosad odigrali imali smo isto bodova 4. Sad je samo pitanje jesu li velikani iz platonove, pitice i skripuljci osvojili vise u odnosu na tu sezonu.

I jos nesto sinoć na sjeveru ispod mene sjedio Željko Samardžić a odma pored i Manuel Chaffort :D

Da se osvrnem i na njihove (neznam kako da ih nazovem ali navijaci sigurno nisu). Napokon bar na Grbavici dolazi kraj provokacijama i sve sto se sinoc desilo zasluzili su (svaki rexov ugriz, svaki udarac pendrekom i nogama drotova i obezbjeđenja). Ovo je treći put u tri sezone da prave belaj na Grbavici i da dobiju batine ali jos se nisu opametili.

Sto se tice igre samo cu se na ovo osvrnuti. Kad smo imali 2:0 oni su pali, trube nisu znale gdje su i umjesto da ih tad natrpamo da im 5 ili 6 uvalimo mi se povucemo. To je ono sto me najvise nervira.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 25 avg 2011, 12:08

Iker C je napisao/la:Znači navijači su problem, eto rješen problem.Bili su u Širokom,Travniku "pravi" navijači pa smo izgubili. Ima još vremena da dovedemo štopera, beka i def.veznog, Bukvića na gol.
Navijači su jučer pokazali sto misli, nije to 10 minuta, nisu već dugo odigrali nista, ako se ne može nositi sa pritiskom nek igra u 2 ligi.
Samo jedno pitanje , da li Amar sevi Markovicevu curu ?Taj momak je dobio prilike, ja ne vjerujem da je u cijelom svijetu imao neki igtac toliko prilike da se usemi u sistem, a on nije igrač za Želju, onaj ga obilazi, kao u seoskoj ligi.
Još jedna stvar, Adilović se u toku utakmice niti jednom nije izvukao na bok, lijevi ili desni, on strogo u centru, sto će reći ne traži prostor, igrala se i duga lopta, a spice nigdje na dijagonali, razmisli ako Nyema il' Bogičević vode igru (sto je posljedica loseg kretanja veznog reda, Zeba ne može sam), logična je dijagonala, a ne svijeća u sredinu, nije nista izgubljeno, sve se može nadoknaditi, al' ce se morati uzeti direktni konkurenti, pa sada momci igrajte ,GINITE, za ove navijače i klub, iako sam sam stava da se na tkzv.malim utakmica rjesava prvak, al' ove godine...luda serija, 7 pobjeda u nizu..imperativ svakog navijača.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Hrasno15, itatabisine, knoa, Lokomotifa, Orvel, Pact1921, PeppermintSA i 66 gostiju.