NK Zvijezda Gradačac

seven
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la seven » 25 avg 2011, 00:45

astra1922 je napisao/la:eto necemo puno ocekivat pa nek nas iznenade :D znal neko kad ce mesi zaigrat

čim se oporavi :lol: , mislim da će još neko vrijeme biti aut, i ta je povreda plod neozbiljnosti na treningu, što dosta govori o profesionalnosti naših igrača

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 avg 2011, 00:47

astra1922 je napisao/la:eto necemo puno ocekivat pa nek nas iznenade :D znal neko kad ce mesi zaigrat
kad mu neko zasvira :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jesam ga posto nema govora
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 25 avg 2011, 09:09

seven je napisao/la:
mirza_rd je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:danas je takoder bilo lijepo kada je cijela tribina ustala i skandirala zvijezda zvijezda .to bi trebalo stalno radit npr svi gledaoci koji ce povremeno pleskat i navijat da idu na malu tribinu vjerujem da podrska dobro dode igracima :o
hahaha drug nemoj dzabe tu prosipat citava tribina cast pojedincima i to je bilo samo u jednom trenutku a zasto niste skadirali kad su navijaci skandirali "hajmo cijeli stadion" tad niko nista
zato što ne je.bemo te vaše naredbe, navijamo kad mi hoćemo, mi simpatizeri imamo svoju furku vi svoju :D
kako si samo opasan nemogu da vjerujem svaka cast uuuuuu pogledajte mene ja sam opasni sven :lol:

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 25 avg 2011, 09:14

momci koji su u navijackoj skupini R.D.07 jesam li ja reko da se ne obraca paznja na ovog poremecenog lika koji svrsaje na tastaturu kada pise ove stvari jer se on tad osjeca tako jako misli da mu nemoze niko nista laganica i opusteno momci doce to sve na svoje ;)

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 25 avg 2011, 09:27

a sad jedan komentar vezan za tekmu uuu bilo je pakleno i sto se tice temperature i stanja na terenu i dat cu sebi za pravo da napisem i kazem da smo im mi bili 11 igrac kada su dobili crveni i kada su gubili jer skoro sva ta zajebana publika je pljuvala po igracima psovala im govorili jovicu mjenjaj dok smo ih mi podrzali jos jace i nemoj te mi vi govorit o razlici navijaca i kospicara jer taj kospicar dodje da lijeci svoje komplekse na stadionu da moze psovat sudiji igracima itd ... svi znamo u kakvoj sredini zivimo da zaostajemo 100 godina za svijetom zalosno al istinito a za nekih 100 godina znat ce i ovi debili sto pisu poforumu sta znaci bodrit klub 8-)

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 25 avg 2011, 09:31

Bosanski zmaj je napisao/la:Pohvala danas za navijace sa bacanjem papira u teren,konacno malo neke inovacije kod nasih navijaca.A vidim da ste ukrali i pjesmu od navijaca Boca Juniorsa, meni jedna od najomiljenijih navijackih,iako vec kopirate druge drago mi je da ste izabrali ovu pjesmu.
Evo i clip:
" onclick="window.open(this.href);return false;
greska da je njihova samo pogledaj ovo " onclick="window.open(this.href);return false; i nismo ukrali tako svi rade u BiH tu sto si ti postavio pjevaju Horde Zla Sarajevo " onclick="window.open(this.href);return false;

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 25 avg 2011, 09:52

jel se meni učinilo ili sam na tribini vidio napadača koji bi mogao potpisati za Zvijezdu

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 25 avg 2011, 09:57

Cestitam na potpisu Gavarica dobili ste odlicnog igraca.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 25 avg 2011, 10:09

TaRgEt_ je napisao/la:Cestitam na potpisu Gavarica dobili ste odlicnog igraca.
hvala jos samo da opravda te tvoje pohvale bilo bi super al nadam se da hoce :D

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 25 avg 2011, 10:11

Fatko je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Cestitam na potpisu Gavarica dobili ste odlicnog igraca.
hvala jos samo da opravda te tvoje pohvale bilo bi super al nadam se da hoce :D
Vjeruj mi da hoce , igrac je tipa Rahimica ne vidi se na terenu nesto posebno ali protivnicke napade zaustavlja , pravi destruktivac dok nije ni los naprijed .
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 25 avg 2011, 10:45

GOŠK za istoriju, ljepotica u Gradačcu

GOŠK je u 4. kolu stigao do prve pobjede u društvu najboljih bh. ekipa. Na obnovljenom stadionu u Gabeli izabranici Darka Dražića savladali su Leotar. U Gradačcu je Zvijezda bila bolja od Travnika. Sjajnu fudbalsku predstavu pružili su fudbaleri obje momčadi, a gledaoci su na ovoj utakmici uživali u fudbalu. Mnogo golova, mnogo prilika, preokreta, pa i crvenih kartona. Sve što čini fudbal najvažnijom sporednom stvari na svijetu viđeno je u Gradačcu.

zar nije lijepo ovako nesto procitat i mozes biti samo ponosan dok je na ostalim utakmicama bilo svega i svacega samo nije bilo fudbala i mislim da smo dokazali da smo zdrava sportska sredina bez nasilja nacijonalizma i drugih poremecenih stvari :)

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 25 avg 2011, 11:53

Stefan Gavarić potpisao za Zvijezdu iz Gradačca

Stefan Gavarić bivši vezni igrač tuzlanske Slobode prema saznanjima vidiportala potpisao je jednogodišnji ugovor sa ekipom Zvijezde iz Gradačca. Pored Slobode Gavarić je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Novi Pazar, Zetu, Slaviju iz Istočnog Sarajeva, Rudar Ugljevik, sarajevski Olimpic, te je u inostranstvu 2006. godine kratko boravio u ekipi Žiline.

vidiportal.ba/sport/futbal

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 25 avg 2011, 12:01

Za Fatka:
Evo jedan moj prijedlog posto si vodja navijaca, tebi se obracam,bilo bi dobro da na stadion dovedete one trubace koji sviraju po gradu,da se dogovorite sa Upravom da oni imaju besplatan ulaz,napravili bi sjajnu atmosferu na stadionu,to gotovo svugdje ima u Juznoj Americi a i na nekim stadionima u Evropi.Inace navijanje je bilo bolje nego prije i samo tako nastavite.Ovu pjesmu najvise pjevaju navijaci Boce, a znam da ih mnogi kopiraju,pa tako da mi je drago da je i kod nas u Gradaccu dosla na red.
Ova pjesma bi bila idealna da se jos izvodi sa trubama:

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 25 avg 2011, 12:08

STEFAN GAVARIC !!!!

VIDEO:

omladinacmionica
Kontakt:

Post Postao/la omladinacmionica » 25 avg 2011, 12:11

Bosanski zmaj je napisao/la:Za Fatka:
Evo jedan moj prijedlog posto si vodja navijaca, tebi se obracam,bilo bi dobro da na stadion dovedete one trubace koji sviraju po gradu,da se dogovorite sa Upravom da oni imaju besplatan ulaz,napravili bi sjajnu atmosferu na stadionu,to gotovo svugdje ima u Juznoj Americi a i na nekim stadionima u Evropi.Inace navijanje je bilo bolje nego prije i samo tako nastavite.Ovu pjesmu najvise pjevaju navijaci Boce, a znam da ih mnogi kopiraju,pa tako da mi je drago da je i kod nas u Gradaccu dosla na red.
to vec koriste horde zla...

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 25 avg 2011, 12:14

omladinacmionica je napisao/la:
Pa to sam i napisao : "to gotovo svugdje ima u Juznoj Americi a i na nekim stadionima u Evropi"

omladinacmionica
Kontakt:

Post Postao/la omladinacmionica » 25 avg 2011, 12:22

Bosanski zmaj je napisao/la:
omladinacmionica je napisao/la:
Pa to sam i napisao : "to gotovo svugdje ima u Juznoj Americi a i na nekim stadionima u Evropi"

čisto sumnjam da bi zvijezda pristala da pjeva tu pjesmu ,pa da bude kopija Sarajeva , nezz opet, mozda :)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 avg 2011, 13:34

ako neko ima info da li ce danas biti trening neka nam napise ;) pa da vidimo gavaru s bozijom pomocu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

fejsbooker
Kontakt:

Post Postao/la fejsbooker » 25 avg 2011, 15:10

Nisam bio u srijedu na utakmici , pa neznam kako napreduje postavljanje stolica.....jel se to napokon završilo??? Zna li ko kad ce se tribina natkriti :?: šta za semafor i reflektore ??? nije se dugo pričalo o ovoj temi???

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 25 avg 2011, 17:12

RD 07 bEtOn
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.