Podrska Jose Mourinhu sa trebina

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Sve je to u redu al meni nije jasno kako BVB kao prvak Njemacke lige moze ici u 4. sesir?!?!?!?anonymousHD je napisao/la:Evo ga! Službeni potovi. Ipak Trabzonspor ide u četvrtu.messilla je napisao/la:Čuo sam i ja za to , e sad ne bih znao reći da li će ostati tu.
Sto je neko ranije napisao,da nam je dobit sto slabiju grupu(bio bi red vec) da benz ili ronaldo budu najbolji strijelci LP-a.Rizah je napisao/la:Koji ste baksuzi mogli bi izvući grupu Real Madrid, Milan,Manchester City i Dortmund![]()
Baš bi to bilo lijepo vidjeti.
Nije Sahin igrao, bio je najavljen i sve, ali nije ušao u igru...junioR je napisao/la:Jel igro Sahin protiv Galate ?? i ako jeste kakav je bio ??
Pa sakupio malo bodova u Evropskim takmičenjima. Po ovome ti se prave ti šeširi > http://www.uefa.com/memberassociations/ ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false; . Real Madrid je pre par godina bio u drugom šeširu, imali slabe nastupe u Ligi šampiona, malo bodova dobivali ..MARCELO je napisao/la: Sve je to u redu al meni nije jasno kako BVB kao prvak Njemacke lige moze ici u 4. sesir?!?!?!?
Ako to posmatramo s toga da dugo nije bio u Ligi prvaka i da nema nekog uspjeha u Evropi zadnjih godina,kako lille onda moze u 3.??
A i Wolfsburg je one godine kad je uso u LP bio u 3. sesiru.
Hvala jarane!anonymousHD je napisao/la:Nije Sahin igrao, bio je najavljen i sve, ali nije ušao u igru...junioR je napisao/la:Jel igro Sahin protiv Galate ?? i ako jeste kakav je bio ??
Pa sakupio malo bodova u Evropskim takmičenjima. Po ovome ti se prave ti šeširi > http://www.uefa.com/memberassociations/ ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false; . Real Madrid je pre par godina bio u drugom šeširu, imali slabe nastupe u Ligi šampiona, malo bodova dobivali ..MARCELO je napisao/la: Sve je to u redu al meni nije jasno kako BVB kao prvak Njemacke lige moze ici u 4. sesir?!?!?!?
Ako to posmatramo s toga da dugo nije bio u Ligi prvaka i da nema nekog uspjeha u Evropi zadnjih godina,kako lille onda moze u 3.??
A i Wolfsburg je one godine kad je uso u LP bio u 3. sesiru.
Jest 'vala, dojadilo gledat' ovoga Milana sa vama u grupi, il' je Milan, il' Lyon...svake godineRaul_64 je napisao/la:Nije sto je Milan ali vise bi volio City iz treceg a BVB iz cetvrtog nego 3 godinu za redom sa Milanezima,dosadilo jbt
Zenit se isamarao prije 3 sezone u obje utakmice,Zenit sa Arshavinom samo valjalo bi kad bi igrali u Rusiji vec u Septembru ili pocetkom Oktobra.
Ma ko god da dodje prvo mjesto je objektivno zagarantovano,valjalo bi neke slabije red je,neka se vala malo napuca i gol razlika
A Dinamo bi volio,nabavila bi se ulaznica
Ma jarane i stopom ako trebaanonymousHD je napisao/la:Toooo blancos, taman si iz Ze, idemo zajedno vozom.
Misliš da bi poveli Ronalda na njivu?HZ_ilidzaa je napisao/la:Ma samo nek Dinamo dodje da mogu otici na tekmu u ZG . U jbt kako bi to bilo extra , viditi Ronalda na djelu
I to sto kazes ... Ako me sjecanje dobro sluzi Real ima kao neki kasko na Ronalda , ako se povrijedi toliko i toliko moraju Realu isplatiti 100 mil. eura ... Davno sam to procitao na jednom portalu... ???mandraX je napisao/la:Misliš da bi poveli Ronalda na njivu?HZ_ilidzaa je napisao/la:Ma samo nek Dinamo dodje da mogu otici na tekmu u ZG . U jbt kako bi to bilo extra , viditi Ronalda na djeluNe bi taj došao, ima skupe nogice, izmislila bi se neka povreda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.