Davno.BernardBarnjak je napisao/la:Torlak je zasluzio poziv u reprezentaciju!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
ne lupetaj gluposti sa tako ozbiljnim stvarima,što će šehi neko drugi plačati đženazu pa nije šeha branio za klikere,da je tako ko što ti kažeš šeha ne bih nikad produžio ugovor niti bi mu amar dao kapitensku traku.Svaki trener radi zbog svog interesa pa tako i amar ne misliš valjda da je plišek došao iz praga u sarajevo što voli sarajevo ili da je irfan tu radi ljubavi prema sarajevu.ado-hz je napisao/la:ma dao nesto malo....kad je umrla sestra ja mislim od Sehe nije dao dinara za dzenazu....pa ga je zezao za ugovor...pa mu je Seha vratio pare a dzenazu seke su mu platili drugi ljudi...jaooo boze jel mu seka umrla ili nije mogu dusu zgrijesiti...bolje da ne lupam...uglavno ovaj je lopina zesca a babo mu se boro protiv lopova....ovdje ne vrijedi kakav otac takav sin nikakoSarajlijc@ je napisao/la:Javna je tajna da je Amar trener zelje jer je dao pare istom. On nije nikakav strucnjak al haj.ado-hz je napisao/la:i jos sto raja ne zna ili malo njih...Šehu je z a j e b a o za nekih 30-40 milja..to se lako da provjeriti ko zna Šehu...tako radi sa svima
Onaj Suljić kao Roy Keane iz najboljih dana, udaraj, lomi lupaj, gazi, frajer kao od betona... prvi smo i kad bi uzeli LikČe u idućoj da se osiguramo pred nastavak prvenstva bilo bil k'o biber po pilavu..
Što bi Benjo Isović jednom davno rekao ''Sarajevo šampion you''ll never walk alone''
Što bi Benjo Isović jednom davno rekao ''Sarajevo šampion you''ll never walk alone''
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
aBd uzimamo likce i osiguravamo se ispred reprezentativne pauze. O daljim utakmicama ni ne razmisljam jer treba ici iz utakmice u utakmicuramiral je napisao/la:Onaj Suljić kao Roy Keane iz najboljih dana, udaraj, lomi lupaj, gazi, frajer kao od betona... prvi smo i kad bi uzeli LikČe u idućoj da se osiguramo pred nastavak prvenstva bilo bil k'o biber po pilavu..
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
BernardBarnjak je napisao/la:Torlak je zasluzio poziv u reprezentaciju!
nije ni zeba pozvan staces..... ipak je to susic karanana
Koji ce nam djavo zeba?? kad se budu penali svirali za repku mozda ga i pozove, ipak je on 'rutiner' 
Zeba nema mjesta ni na klupi u reprezentacijijug-onostalgicar je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:Torlak je zasluzio poziv u reprezentaciju!
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
Ma on bi bio kljucni igraclisander je napisao/la:Zeba nema mjesta ni na klupi u reprezentacijijug-onostalgicar je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:Torlak je zasluzio poziv u reprezentaciju!
Cuvao bi kljuceve od svlacionica
- BernardBarnjak
- Kontakt:
jug-onostalgicar je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:Torlak je zasluzio poziv u reprezentaciju!
veca je konkurencija na zebinoj poziciji nego na torlakovoj
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
ne lupetaj gluposti sa tako ozbiljnim stvarima,što će šehi neko drugi plačati đženazu pa nije šeha branio za klikere,da je tako ko što ti kažeš šeha ne bih nikad produžio ugovor niti bi mu amar dao kapitensku traku.Svaki trener radi zbog svog interesa pa tako i amar ne misliš valjda da je plišek došao iz praga u sarajevo što voli sarajevo ili da je irfan tu radi ljubavi prema sarajevu.
Djecace nemoj samo citati novine i vjerovati tamo sta pise, nemoj samo ici u svoj kokosinjac i gledati ko igra i ko je kapiten...raspitaj se malo bolje sta vam babo radi igraci, pitaj iz prve ruke a ne preko novina
uostalno libo me
Znaci 99 golova smo dali....trebali bi onda da proslavimo taj 100 gol ako Bog da

Djecace nemoj samo citati novine i vjerovati tamo sta pise, nemoj samo ici u svoj kokosinjac i gledati ko igra i ko je kapiten...raspitaj se malo bolje sta vam babo radi igraci, pitaj iz prve ruke a ne preko novina
Znaci 99 golova smo dali....trebali bi onda da proslavimo taj 100 gol ako Bog da
Braco jel ko bio na zadnja 2-3 treninga sta je sa ledetom, jest da je malo ukakio sa svim sto je uradio al ja opet nekako vjerujem u njega da je hordas pravi i da ce to pokazati na terenu i vratiti povjerenje nama....jel trenira...hoce li potpisati...sta se desava zna li iko??
Tu je, jutros je trenirao s drugim timom.ado-hz je napisao/la:Braco jel ko bio na zadnja 2-3 treninga sta je sa ledetom, jest da je malo ukakio sa svim sto je uradio al ja opet nekako vjerujem u njega da je hordas pravi i da ce to pokazati na terenu i vratiti povjerenje nama....jel trenira...hoce li potpisati...sta se desava zna li iko??
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nece od ledeta nista biti nema kod Plisija idi mi dodji miado-hz je napisao/la:Braco jel ko bio na zadnja 2-3 treninga sta je sa ledetom, jest da je malo ukakio sa svim sto je uradio al ja opet nekako vjerujem u njega da je hordas pravi i da ce to pokazati na terenu i vratiti povjerenje nama....jel trenira...hoce li potpisati...sta se desava zna li iko??
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
ma brate sve je to uredu ,al treba trenutno staviti dobrobit kluba na prvo mjesto...lede ako je spreman treba da igra al da se veze ugovorom za sarajevo na 2 godine i nikako drugacije...mislim samo sa comorom na desnom beku necemo daleko dogurati..Sarajlijc@ je napisao/la:Nece od ledeta nista biti nema kod Plisija idi mi dodji miado-hz je napisao/la:Braco jel ko bio na zadnja 2-3 treninga sta je sa ledetom, jest da je malo ukakio sa svim sto je uradio al ja opet nekako vjerujem u njega da je hordas pravi i da ce to pokazati na terenu i vratiti povjerenje nama....jel trenira...hoce li potpisati...sta se desava zna li iko??
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ma i ja to isto mislim..malo se poigrao sa ugledom kluba al opet kad skontas i u svijezu je bilo takvih situacija da su igraci malo zeznuli i skocili sami sebi u stomak ali kada ih naruzis i kada skontaju da su pogrijesili mogu se svakako iskupiti...treba nam Lede i trebamo mu dati sansu da se iskupi ipak nije sto staviti njega na beka i comora....a dobrobit kluba ako se potrudi i pokaze pravi odnos prema svetom dresu valjace nam... 
Ja takodje u pocetku nisam nekako bio za povratak Ledeta ali kad malo bolje opet razmislim,svako zasluzuje drugu sansu,ipak je on nas i ako je za dobrobit kluba,svakako da mu treba pruziti priliku pa mozda nam sad hladne glave i na najbolji nacin vrati i skine ovu ne potrebnu ljagu sa svojih pleca,koju je sam sebi nabacio,ako se tako uposte moze reci.Jaka konkurencija,jak tim a sezona je duga,rotirace se sve masu puta,pa ce i sirina klupe da odlucuje 
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Sve je super i treba gledati dobrobit kluba! Ali zbog drugih igraca ja ga nebi vracao u ekipu!
Da nebude primjer ostalim. jer ce se onda svako tako odnositi prema svetinji!
Nego bi mu gospotski dao da trenira sa ekipom ali nema mjesta u ekipi!
Ali ne da se oni ponasaju prema svetinji kako oni hoce! A kada zagusti vracaju se i fini su!
Poserem se ja na njihovu finocu! Preko koga se je prodao nego preko sarajeva!
JA TRAZIM SAMO RESPEKT I POSTOVNJE! NISTA VISE!
Ali ne da se oni ponasaju prema svetinji kako oni hoce! A kada zagusti vracaju se i fini su!
gledano statistički, dobit ćemo ih sigurno.....aS_Roma je napisao/la:............
2003/04 - 3:2 (Osmanhodžić 2, Alagić)
2004/05 - 4:1 (Mešanović 2, Obuća, Osmanhodžić)
2005/06 - 6:1 (Trivunović 2, Obuća, Avdić, Repuh, autogol)
2006/07 - 3:1 (Obuća, Šaraba, Šaranović)
2007/08 - 3:0 (Handžić, Raščić, Maksimović)
2008/09 - 1:0 (Hadžić)
2009/10 - 3:1 (Škoro 3)
2010/11 - 1:0 (Arsenijević)
Broj utakmica: 40
Pobjede: 32
Remiji: 6
Porazi: 2
Gol-razlika: 99:29![]()
![]()
![]()
Moramo nastaviti niz
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
rodom s Mejtaša je napisao/la:Da čestitam još i vama. Rekao sam nakon Veleža da će taktika Plišanog bolje doći do izražaja u gostima. Tako je i kod nas bilo. Patili smo se kući, a dobivali na strani.
Mogli bi vi lako biti hit prvenstva, jedino vam fali para jer prvenstvo je dugo i treba to sve izfinansirati. Da imate Amarove pare (neka ga Irfan pita da mu posudi ako ih nije oročio gdje, ovome svakako izgleda ne trebaju), izdominirali bi ovu sezonu bez problema jer Plišani zna šta radi. Vama fali još da pokrijete par mjesta u ekipi i to je to. Imate publiku i atmosferu za razliku od Borca i Širokog tako da ako zagusti oni vam ne mogu parirati jer podrška može itekako donijeti prevagu. Mi smo ove godin.e k.ar.ina od ekipe tako da nismo konkurencija. Nadam se da ćemo uspjeti da vam makar na Grbavici damo go.
Ovo je tvoj post Mejtašlijo. Ne znam nijednog pravog navijača Želje da piše na ovakav način. Podanički stil, šta li?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Sve je to Ok ali kad pogledas i Maxa nam je otisao u Ruminiju zbrisao pa se pokajao,vratio,trenirao,cekao i sad ponovo igra...treba mu dati priliku jer svaki covjek grijes a grijesiti i oprostiti nekome ko se pokaje i potrudi da ispravi svoje greske je svakako ljudski.Treba mu dati priliku da se vrati,pokaze i dokaze sve na terenu, volja,zelja,htijenje i zalaganje i sve ce biti Ok vjeruj mi.bordo je napisao/la:Sve je super i treba gledati dobrobit kluba! Ali zbog drugih igraca ja ga nebi vracao u ekipu!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google Adsense [Bot], MSOZ101, Napapijri, OzmoodPinglewood, RodjeniiBrato, THEC i 57 gostiju.