HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
"Uprava Zrinjskog nakon jucerasnjih nemilih scena na stadionu "grbavica" je stala u odbranu svojih navijaca i zatrazila preispitivanje policijske "brutalnosti" ,kako se navodi u priopcenju niti jedno "fasisticko" isticanje pjesme niti "zastave" nije se pojavilo na utakmici NK Zeljeznicar : HSK Zrinjski zbog kojeg su pojedini mediji a prije svega sportsport ba i dnevni avaz okarakterizirali navijace iz mostara "fasistima" u svojim rubrikama,no mozda su bili vruce glave pa im je zasmetalo to sto je gostujuca ekipa otisla doma sa 1. bodom iako su "pokradeni" i "pretuceni" ,no to ocigledno nije bilo dovoljno za objektivnu rubriku,umijesto da se na sportskom portalu pise o poklonjenom "penalu" i nezasluzenom crvenom kartonu ova dva sarajevska medija su se obrusila na neka "ratna" desavanja od prije 16. godina.
U daljnem tekstu se navodi kako UPRAVA HSK Zrinjskog na SVOM stadionu vise ne zeli predstavnike "sportsport ba" i "dnevnog avaza"-
S postovanjem ANTE VIDACAK.
U daljnem tekstu se navodi kako UPRAVA HSK Zrinjskog na SVOM stadionu vise ne zeli predstavnike "sportsport ba" i "dnevnog avaza"-
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9
mostarskiplemic je napisao/la:"Uprava Zrinjskog nakon jucerasnjih nemilih scena na stadionu "grbavica" je stala u odbranu svojih navijaca i zatrazila preispitivanje policijske "brutalnosti" ,kako se navodi u priopcenju niti jedno "fasisticko" isticanje pjesme niti "zastave" nije se pojavilo na utakmici NK Zeljeznicar : HSK Zrinjski zbog kojeg su pojedini mediji a prije svega sportsport ba i dnevni avaz okarakterizirali navijace iz mostara "fasistima" u svojim rubrikama,no mozda su bili vruce glave pa im je zasmetalo to sto je gostujuca ekipa otisla doma sa 1. bodom iako su "pokradeni" i "pretuceni" ,no to ocigledno nije bilo dovoljno za objektivnu rubriku,umijesto da se na sportskom portalu pise o poklonjenom "penalu" i nezasluzenom crvenom kartonu ova dva sarajevska medija su se obrusila na neka "ratna" desavanja od prije 16. godina.
SRAMOTA!!! Samo cu to reci, nek ih stid bude kad se ovako izjasne pored onakvog navijanja njihovih navijaca, eto u kakvoj zemlji zivimo, na sta su samo spali. Smijesan klub, smijesni navijaci a Bgm i jadna uprava.
Mes Que Un Club
znači cenzura. napredujemo, napredujemo.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
mostarskiplemic je napisao/la:"Uprava Zrinjskog nakon jucerasnjih nemilih scena na stadionu "grbavica" je stala u odbranu svojih navijaca i zatrazila preispitivanje policijske "brutalnosti" ,kako se navodi u priopcenju niti jedno "fasisticko" isticanje pjesme niti "zastave" nije se pojavilo na utakmici NK Zeljeznicar : HSK Zrinjski zbog kojeg su pojedini mediji a prije svega sportsport ba i dnevni avaz okarakterizirali navijace iz mostara "fasistima" u svojim rubrikama,no mozda su bili vruce glave pa im je zasmetalo to sto je gostujuca ekipa otisla doma sa 1. bodom iako su "pokradeni" i "pretuceni" ,no to ocigledno nije bilo dovoljno za objektivnu rubriku,umijesto da se na sportskom portalu pise o poklonjenom "penalu" i nezasluzenom crvenom kartonu ova dva sarajevska medija su se obrusila na neka "ratna" desavanja od prije 16. godina.
sramota zaista, zar u 21 vijeku ovakva cenzura
- slogauskoplje
- Kontakt:
ko je gledo sažetke lige prvaka mogao je vidjet sličnu stvar na utakmici viktorije i kopengagena, pa nije sviran penal. najveća provala je CK 
Sloga Uskoplje
Pa ovo se moglo i očekivati na grbavici. Ta zna se da je željo ukalkurilao bodove, sudac zrilić je odavno na njihovoj listi, sve je bilo spremno i policija i sudac i delegat ali džaba. Neće pa neće.
Nema veze isti doček u glavnom gradu Hercegovine pa šta bude
Nema veze isti doček u glavnom gradu Hercegovine pa šta bude
- mostarskiplemic
- Kontakt:
prijatelju mi smo ipak "gospoda" za ove pa nama ne dolikuje takav docek! 
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9
šta je bilo bilo je,ostaje žal za sva tri boda ali i bod je dobar...što nas više mrze mi smo sve jači i jači...idemo dalje,u nedjelju isprašiti zvijezdu 
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------
Molio bih da nam dostaviš i gdje je ovo saopštenje objavljeno, obzirom da ništa slično nije stiglo na adresu portala.mostarskiplemic je napisao/la:"Uprava Zrinjskog nakon jucerasnjih nemilih scena na stadionu "grbavica" je stala u odbranu svojih navijaca i zatrazila preispitivanje policijske "brutalnosti" ,kako se navodi u priopcenju niti jedno "fasisticko" isticanje pjesme niti "zastave" nije se pojavilo na utakmici NK Zeljeznicar : HSK Zrinjski zbog kojeg su pojedini mediji a prije svega sportsport ba i dnevni avaz okarakterizirali navijace iz mostara "fasistima" u svojim rubrikama,no mozda su bili vruce glave pa im je zasmetalo to sto je gostujuca ekipa otisla doma sa 1. bodom iako su "pokradeni" i "pretuceni" ,no to ocigledno nije bilo dovoljno za objektivnu rubriku,umijesto da se na sportskom portalu pise o poklonjenom "penalu" i nezasluzenom crvenom kartonu ova dva sarajevska medija su se obrusila na neka "ratna" desavanja od prije 16. godina.
Tekst je dosta nepismen, dječiji i bez afrikata i čini mi se da teško može poticati iz kancelarije ozbiljnog kluba kakav je Zrinjski.
Ukoliko se ispostavi da se radi o lažiranom tekstu, pisanom sa ciljem da naruši odnose medija i HŠK Zrinjski, autor će biti odstranjen na foruma.
Pa i ja sumnjam u validnost saopćenje. Ali čemu banovanje kad portal isto tako lažno objavljuje rezultat utakmice. O ostalim stvarima i komentarima suvišno je i govoriti.
Prije svega, cestitke Zrinjskom na bodu. Moze neko reci, samo su 3 sanse imali i 3 gola dali, ali po meni svaka gostujuca ekipa koja dadne 3 gola u nasoj ligi zasluzuje kapu do poda.
-
PonosHercegovine
- Kontakt:
džabe vam je krasti miševi opet je Zrinjski najjači i najbolji
Ne bojte se sudaca u nedjelju.Covjek koji je najvise do sada pokrao Zvijezdu ,sto u PL sto u 1.liga Federacije, je upravo glavni sudac Vukasovic.
Gledam ovu snimku sa Grbavice i kontam,vas fakat srbi da dobijete po nosu na svakom gostovanju.Cudna sorta,muriji draga hehehe
Gledam ovu snimku sa Grbavice i kontam,vas fakat srbi da dobijete po nosu na svakom gostovanju.Cudna sorta,muriji draga hehehe
pravo da ti kažem, nisam u toku...
lijep pozdrav za mostarskogplemica.
kao zgražavate se nad odnosom medija prema Zrinjskom, a lažnim informacijama koje potpisujete imenima čelnika kluba želite da narušite odnose medija i kluba.

lijep pozdrav za mostarskogplemica.
kao zgražavate se nad odnosom medija prema Zrinjskom, a lažnim informacijama koje potpisujete imenima čelnika kluba želite da narušite odnose medija i kluba.
Zašto brišete, zar sam slagao ????????????
šta si napisao?
Pa ono što ste pobrisali! Nemojte nas praviti ludima, pozzzadmin je napisao/la:šta si napisao?
Naveo sma vam primjer od jučer kako ste napali Zrinjski bez dokaza ali pretpostavlajte . I vi to fino pobrišete.
izvini, nisam ja brisao pa ne znam.
niko nije napao Zrinjski ne znam od kud ti to? de pojasni pa da ti probam odgovoriti.
niko nije napao Zrinjski ne znam od kud ti to? de pojasni pa da ti probam odgovoriti.
Zrinjski je kupio suca koji je izmislio 250 prekršaja oko kaznenog prostora, zatim izmislio penal za goste, zatim isključio domaćeg igrača, delegat je nahuškao policiju na domaće nevine navijače i tako to. Otprilike izvještaj sportskog portala.
ovaj izvještaj: http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/dram ... vici/63149" onclick="window.open(this.href);return false;
ja to što si ti napisao stvarno ne vidim u izvještaju?
ili ovaj komentar trenera Zrinjskog: http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/musa ... ropu/63157" onclick="window.open(this.href);return false;
ja to što si ti napisao stvarno ne vidim u izvještaju?
ili ovaj komentar trenera Zrinjskog: http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/musa ... ropu/63157" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.