Olympique Lyonnais
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Olympique Lyonnais
Ipak Kone zabija za prolaz
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- L' Imperator
- Kontakt:
Pjanic usao u 84. minuti i odlicno odigrao do kraja.., nekoliko lijepih driblinga i dodavanja 
#samoRudar #zauvijek
-
Licha Lopez
- Kontakt:
Bilo je cupavo...al eto i 11 put u LS od 12 godina
PS-Lacombe i JMA su najavili jos 2 igraca ako udjemo u LS....ndinga i ????
PS-Lacombe i JMA su najavili jos 2 igraca ako udjemo u LS....ndinga i ????
Jesmo se nafulali braco lijepa, al et dobro smo prosli.
Ne znam sto Gerde malo ne koristi Lazzatea, kolko god onaj Gomis nama donio dobrog dosad, ja njega ne mogu gledat. Ovaj B. Kone je deset puta bolja verzija Diakhatea(slicni su) i tu smo odradili dobar posao za male pare.
ps. Kad je zrijeb za grupe?
Ne znam sto Gerde malo ne koristi Lazzatea, kolko god onaj Gomis nama donio dobrog dosad, ja njega ne mogu gledat. Ovaj B. Kone je deset puta bolja verzija Diakhatea(slicni su) i tu smo odradili dobar posao za male pare.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Popodne u 18:00h. zdrijeb
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Hvala, evo i ja sad vidje.dr.van nostrand je napisao/la:Popodne u 18:00h. zdrijeb
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
A hebemu Real sad u grupi, al se volimo. 
PS. Nije na zrijeb pomilovao, al sve je do nas.
PS. Nije na zrijeb pomilovao, al sve je do nas.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
Licha Lopez
- Kontakt:
NIje ga koristio jer je isao na SP za u20 gdje su dosli do polufinalaBIHfan je napisao/la:Jesmo se nafulali braco lijepa, al et dobro smo prosli.
PS: msm da smo dobili laganu grupu...uz duzno postovanje Ajax i Dinamo nam nisu ravni
- mexy_whites
- Kontakt:
Pjanić strijelac i asistent. Ušao s klupe u 46. minuti
Treneri debili furaju Gonalonse i ostale 
Side before self
Pobedi Lyon,ali izuzetno tesko 2:1,rekao bih nezasluzeno,3 prave opasnosti od toga dva lagana gola.Prvi nakon prelepe asistencije Bastosa i lagane egzekucije Pjanica,a drugi nakon isto tako odlicne asistencije Pjanica i laganog gola Pieda.
Ostalo sve na stranu Montpeillerta,dva puta okvir gola,4 puta Lloris vadio izuzetno lepe sanse fudbalera Montpeillerta,po dva puta Lovren i Kone intervenisali u poslednji trenutak ispred igraca Montpeillerta.
Zaista Montpeillerte je zasluzio barem bod ovde,ali ipak Lyon dobija osvaja tri teska ali bitna boda na otvaranju prvenstva.
Definitivno Lyonu nedostaje kreacije u veznom redu,Pjanic je donekle uspeo da poveze redove ali nije to to,nema one prepoznatljive igre Lyona koju oni znaju odigrati.Na kraju se i Lopez povredi,valjda nista nije ozbiljno a posto je Garde vec uveo tri igraca ostao je i Lyon sa 10,nakon sto je prvo Belhanda dobio izuzetno glup crveni karton.
Takodje izuzetno mi se dopada Kone.Gledao sam ga protiv Rubina,gledao ga i sada i odlicno pojacanje ce biti za ekipu sa Gerlanda,koja ce nadam se popraviti svoju igru u nastavku i igrati sve bolje pa da i mi mozemo uzivati u njihovim utakmicama.Ovo veceras je bila odlicna utakmica ali za koju je zasluzan prvenstveno Montpeillert.
Ostalo sve na stranu Montpeillerta,dva puta okvir gola,4 puta Lloris vadio izuzetno lepe sanse fudbalera Montpeillerta,po dva puta Lovren i Kone intervenisali u poslednji trenutak ispred igraca Montpeillerta.
Zaista Montpeillerte je zasluzio barem bod ovde,ali ipak Lyon dobija osvaja tri teska ali bitna boda na otvaranju prvenstva.
Definitivno Lyonu nedostaje kreacije u veznom redu,Pjanic je donekle uspeo da poveze redove ali nije to to,nema one prepoznatljive igre Lyona koju oni znaju odigrati.Na kraju se i Lopez povredi,valjda nista nije ozbiljno a posto je Garde vec uveo tri igraca ostao je i Lyon sa 10,nakon sto je prvo Belhanda dobio izuzetno glup crveni karton.
Takodje izuzetno mi se dopada Kone.Gledao sam ga protiv Rubina,gledao ga i sada i odlicno pojacanje ce biti za ekipu sa Gerlanda,koja ce nadam se popraviti svoju igru u nastavku i igrati sve bolje pa da i mi mozemo uzivati u njihovim utakmicama.Ovo veceras je bila odlicna utakmica ali za koju je zasluzan prvenstveno Montpeillert.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
Licha Lopez
- Kontakt:
Sta reci nego Allez Les GonesDevil je napisao/la:Pobedi Lyon,ali izuzetno tesko 2:1,rekao bih nezasluzeno,3 prave opasnosti od toga dva lagana gola.Prvi nakon prelepe asistencije Bastosa i lagane egzekucije Pjanica,a drugi nakon isto tako odlicne asistencije Pjanica i laganog gola Pieda.
PS-kone placen 2 miliona a doni je Lyonu 20-25
Moramo i mozemo bolje. Sta bi mi bez ovog Llorisa, pa covjek nas je spasio utakmica i utakmica.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Bez Pjanica bi prdnuli u sisu.Po ko zna koji put spasava Lyon.Ili je asistencija ili gol.
Ali sta to vrjedi kad pojedini neznaju cjeniti.
Ali sta to vrjedi kad pojedini neznaju cjeniti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Napisah sinoć da Lyon nisam gled'o ove sezone. Al' ono što sinoć vidjeh je za zaborav. Katastrofalna igra, te se samo mogu zahvaliti Pjaniću i Llorisu što su upisali tri boda na Gerlandu. Također, sinoć komentator reče da je Briand izviždan protiv Ajaccio-a, a i nakon toga je u prvom planu. Sinoć se nije vidio do onog udarca kada je stigao do lopte prije odbrambenog igrača Montpelliera.
Veza se mora pojačati (il' da nešto urade po pitanju bržeg oporavka Gourkuffa i Co.).
Ono sinoć je bilo katastrofalno; nešto bolje je izgledalo po ulasku Pjanića, al' opet nisu imali dugo loptu u posjedu, nisu kombinovali i nisu stvarali prilike iz njima prepoznatljivih akcija. Vodeći gol je plod greške veznjaka Montpelliera kombinovan sa odličnom akcijom Bastosa i Pjanića.
Također, mišljenja sam da je potreban jedan napadač. Gomis je sinoć im'o jedan dobar potez (proslijedio loptu Bastosu koji je, pak, asistir'o Pjaniću), ostalo je sve upropastio spavanjem u nedozvoljenoj poziciji.
Nadam se da Lisandrova povreda nije teže prirode, te da će se brzo vratiti na teren. No, ona grimasa na njegovom licu nije nimalo obećavajuća.
Ah, da ne zaboravim stoperski par: Lovren i Kone. Odigrali su odličnu utakmicu i imali nekoliko zapaženih startova. Nisu krivi za pogodak, a spasili su barem po jedan. Lloris je im'o barem 3-4 nevjerovatne odbrane.
Sve u svemu, Lyon se mora poboljšati. Potrebno je još malo svježe krvi, a onda uigrati taj sastav, koji sasvim sigurno može biti među prva 2 tima u La Ligi.
Veza se mora pojačati (il' da nešto urade po pitanju bržeg oporavka Gourkuffa i Co.).
Također, mišljenja sam da je potreban jedan napadač. Gomis je sinoć im'o jedan dobar potez (proslijedio loptu Bastosu koji je, pak, asistir'o Pjaniću), ostalo je sve upropastio spavanjem u nedozvoljenoj poziciji.
Ah, da ne zaboravim stoperski par: Lovren i Kone. Odigrali su odličnu utakmicu i imali nekoliko zapaženih startova. Nisu krivi za pogodak, a spasili su barem po jedan. Lloris je im'o barem 3-4 nevjerovatne odbrane.
Sve u svemu, Lyon se mora poboljšati. Potrebno je još malo svježe krvi, a onda uigrati taj sastav, koji sasvim sigurno može biti među prva 2 tima u La Ligi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- majestic24
- Kontakt:
Lisandro Lopez slomio kost u lijevom gležnju. Ocekuje se nekoliko mjeseci izbavanja sa terena...jbg
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
majestic24 je napisao/la:Lisandro Lopez slomio kost u lijevom gležnju. Ocekuje se nekoliko mjeseci izbavanja sa terena...jbg
Ipak nije slomio kost, no opet će pauzirati određeni period."Lisandro je ipak samo teže iščašio gležanj. Dodatne testove odradit će tokom iduće sedmice kako bi se ustanovila tačna ozbiljnost povrede i duljina oporavka", saopćili su iz kluba.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Mi smo bez Lisandra druga ekipa, jedino za njega i Llorisa nemamo adekvatnu zamjenu. Bojim se da smo nahebali dok njega nema. 
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Boateng_27
- Kontakt:
Sta treba Pjanic uraditi kako bi dobio mjesto u prvoj postavi Lyona ?! 
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
-
Licha Lopez
- Kontakt:
Lisandro ce biti u autu od 4 sedmice do 2 mjeseca...to ce da vaga
...
E sad osloniti se na Gomisa koji sam nemoze nista u napadu nije dobra pdluka(Belfodil je mlad).....ako se kupuje napadac onda to moraju brze raditi Lacombe i JMA ostalo je jos 2-3 dana prelaznog...
Msm da treba jos ofanzivnije igrati...Pjanica umjesto Gonalona ili Kallstroma...onaj Briand veze nema tu bi mogao Lacazette.
Odbrana je korektna,samo sto Cissokho najvjerovatnije odlazi u Newcastle pa i tu treba zamjena,kolodzijedzak(ili kako vec)je premlad,ima tu bastos ali koga na levo krilo onda.
Llorisa ni za 23942375340 miliona prodati,nevjerovatan je.
Sve u svemu veoma malena klupa,dosta povredjenih igraca,sporo se odradjuje taj prelazni rok,a vremena nema
SVE SAMI PROBLEMI
E sad osloniti se na Gomisa koji sam nemoze nista u napadu nije dobra pdluka(Belfodil je mlad).....ako se kupuje napadac onda to moraju brze raditi Lacombe i JMA ostalo je jos 2-3 dana prelaznog...
Msm da treba jos ofanzivnije igrati...Pjanica umjesto Gonalona ili Kallstroma...onaj Briand veze nema tu bi mogao Lacazette.
Odbrana je korektna,samo sto Cissokho najvjerovatnije odlazi u Newcastle pa i tu treba zamjena,kolodzijedzak(ili kako vec)je premlad,ima tu bastos ali koga na levo krilo onda.
Llorisa ni za 23942375340 miliona prodati,nevjerovatan je.
Sve u svemu veoma malena klupa,dosta povredjenih igraca,sporo se odradjuje taj prelazni rok,a vremena nema
SVE SAMI PROBLEMI
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pjanica u spic umjesto Lisandra, svakako je korisniji od Argentinca.
Uz to Lopez ce dobrano da ceka na povratak poslije povrede.
Uz to Lopez ce dobrano da ceka na povratak poslije povrede.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.