FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukara87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara87 » 25 avg 2011, 00:44

mnogi su prognozirali pobjedu Sirokog , cak su u kladionicama blokirali ovaj mec, ko god je pomislio da ce se Sloboda borit za opstanak grdno su se prevarili jer ovi momci stvarno imaju potencijala i znaju igrati nogomet, jos kad se vrati Rahmanovic i Ribic , mozda se vrati i Mesanovic to ce bit sjajna ekipa .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 25 avg 2011, 00:54

kad bi zadrzali ovu nasu djecu...okalili ih ove sezone u premijerligaskim mecevima plus doveli 2-3 dobra i zvucna pojacanja mislim da bi iduce sezone silovali ostale ekipe u ligi...kunem se da bi drugoplasiranom 10 bodova pobjegli....jos kad bi se sjever zavrsio do pocetka iduce sezone....zlo bi to bilo...ZLO :D :D
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 avg 2011, 00:56

Vidi se da nam fali Gavaric,stoper i iskusan napadac.

Otpisase Zrnanovica veoma lahko,ko nasi levati,ne znaju sta je dobro,al hajd jos jedan dokaz da nemaju pojma,sta cekaju sa Okanovicem,lik citav dan fura po carsiji,sjedi u Slobodi,bio bi nam od velike pomoci.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 25 avg 2011, 00:56

slani grad je napisao/la:kad bi zadrzali ovu nasu djecu...okalili ih ove sezone u premijerligaskim mecevima plus doveli 2-3 dobra i zvucna pojacanja mislim da bi iduce sezone silovali ostale ekipe u ligi...kunem se da bi drugoplasiranom 10 bodova pobjegli....jos kad bi se sjever zavrsio do pocetka iduce sezone....zlo bi to bilo...ZLO :D :D
potpisujem ! Ja sam cuo da ce Sjever bit uskoro izgradjen do kraja sve na grubo, i onda sledece godine ostaju fini radovi :)

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 25 avg 2011, 00:57

VolimTz je napisao/la:
Otisli na D, to jest natjerala nas policija bukvalno. Privedose dva lika na ulazu bezveze. Navijanje sramota, ja mislim da se slazes da je pjevanje himne i jos nekih BH stvari kad igras protiv klubove druge "nacije" malo degenski. Ja sam iz mladje "srednjoskolske ekipe" ali stvarno sam se razocaro. Zao mi nekih likova sto su dosli cak iz Doboja da bi popratili ovo.

Uopsteno me brine kuda ova grupa ide, ovi sada likovi nemogu nista uradit. Vec sam rekao previse za ovaj forum, ima jos toga.

Ma ne moze nista kad nema autoriteta, neko da kaze STOP !!!!

:roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 25 avg 2011, 00:59

harry_90 je napisao/la:Vidi se da nam fali Gavaric,stoper i iskusan napadac.

Otpisase Zrnanovica veoma lahko,ko nasi levati,ne znaju sta je dobro,al hajd jos jedan dokaz da nemaju pojma,sta cekaju sa Okanovicem,lik citav dan fura po carsiji,sjedi u Slobodi,bio bi nam od velike pomoci.
Harry, zar ti vjerujes novinarima i sve sto napisu ? Svi kontaju da Zrnanovic nije zadovoljio na pripremama ali tu se je nesto drugo upitanju ;)

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 25 avg 2011, 01:05

adnanhz je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:
Otisli na D, to jest natjerala nas policija bukvalno. Privedose dva lika na ulazu bezveze. Navijanje sramota, ja mislim da se slazes da je pjevanje himne i jos nekih BH stvari kad igras protiv klubove druge "nacije" malo degenski. Ja sam iz mladje "srednjoskolske ekipe" ali stvarno sam se razocaro. Zao mi nekih likova sto su dosli cak iz Doboja da bi popratili ovo.

Uopsteno me brine kuda ova grupa ide, ovi sada likovi nemogu nista uradit. Vec sam rekao previse za ovaj forum, ima jos toga.

dzaba kolutas...mislim da nisi skonto.....nema veze...mi smo za vas u svakoj varijanti izdajnici :roll:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 avg 2011, 01:06

fukara87 je napisao/la:

Harry, zar ti vjerujes novinarima i sve sto napisu ? Svi kontaju da Zrnanovic nije zadovoljio na pripremama ali tu se je nesto drugo upitanju ;)
Ne vjerujem svacemu,ali nekad ima istine. Zrnanovic je otisao jer vise nije zelio cekati,a isle su i price kao sta ce nama igrac koji dolazi iz kluba koji je ispao u cvajtu (smijesno). Al haj pojeli su g..ovno sa ovim potezom.

Lako su pustili dobrog igraca,a potpisalu Jahu koji ne moze vise od jednog poluvremena igrati :roll: ako ti znas bolje od mene sto je Zrnanovic otisao,napisi :)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 25 avg 2011, 01:09

adnanhz je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:

Ja mislim da je krajnje vrijeme da se izadje iz torova, na svemu tako i na tribini. Ko nije shvatio da smo osudjeni na zivot zajedno i da tako jedino mozemo prezivit taj zivi u oblacima. :?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 25 avg 2011, 08:56

Bože pa nama niko nemože ugoditi.Igrati po onakvom vremenu je herojstvo,i pobijediti plus je za mene za svaku pohvalu.Svima nam je poznato u kavoj smo situaciji.Niko od nas niti na jedan način ne pomaže klubu,sem što ovdje baljezgamo svaki dan i onda opet nešto negativno pričamo.Onda sramota je što neki "klošari" dođu i onako negativno utiču na igrače i mi opet ništa.Ja želim samo da čestitam na pobjedi i svemu onome što ovi igrači daju od sebe,a nemaju ni kinte u džepu,dok Željini igrači svakog mjeseca dobiju od 3-5oookm,sa svim ugođajima i opet gdje su -ispod nas.Urazumimo se već jednom i ako mislimo psovkama ,onakvim nekulturnim navijanjem predstavljati naš grad onda bolje je da i ne dolazimo na tekmu brate.

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 25 avg 2011, 09:08

Izgleda da si ti jedan od onih "klošara"kako vidim.od danas tvoji postovi su za mene neozbiljni.

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 25 avg 2011, 09:09

harry_90 je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:

Ne vjerujem svacemu,ali nekad ima istine. Zrnanovic je otisao jer vise nije zelio cekati,a isle su i price kao sta ce nama igrac koji dolazi iz kluba koji je ispao u cvajtu (smijesno). Al haj pojeli su g..ovno sa ovim potezom.

Lako su pustili dobrog igraca,a potpisalu Jahu koji ne moze vise od jednog poluvremena igrati :roll: ako ti znas bolje od mene sto je Zrnanovic otisao,napisi :)
Kratko i jasno, Zrnanovic je otisao zato sto nije htio potpisati ugovori i igrati dzaba kao sto ovi momci igraju ;)

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 25 avg 2011, 14:09

Gavaric izgleda potpisao za Zvijezdu, pa ja sta ce nama Gavara (po meni jedan od najboljih veznih igraca lige) kad mi tu imamo jednog Jahu koji se ne moze sastavit sa loptom kamoli da je povuce koji metar naprijed :oops:
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 25 avg 2011, 14:11

deset je napisao/la:Izgleda da si ti jedan od onih "klošara"kako vidim.od danas tvoji postovi su za mene neozbiljni.
To meni nesto. :roll:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

alipasinogang
Kontakt:

Post Postao/la alipasinogang » 25 avg 2011, 14:19

VolimTz je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:Vidim da ste svi simpatizeri osim nas 2-3. Ali moram reci da je ono danas bio bezobrazluk kada su nas otjerali sa istoka. :?

PS: Saltcityattack nije Giggs mada gotivim lik i djelo doticnog. :mrgreen:

pa gdje ste onda otisli kad su vas otjerali sa Istoka?....pa ebiga kad ce napokon pustiti da se moze konacno koristiti tribina u pm ?

Ekii iz Doboja dosli ? Koliko ih je bilo ?

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 25 avg 2011, 14:30

alipasinogang je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:

pa gdje ste onda otisli kad su vas otjerali sa Istoka?....pa ebiga kad ce napokon pustiti da se moze konacno koristiti tribina u pm ?

Ekii iz Doboja dosli ? Koliko ih je bilo ?
Nije bitno, a sta mislite da samo vi imate ekipe van grada. :roll:

alipasinogang
Kontakt:

Post Postao/la alipasinogang » 25 avg 2011, 14:32

Jest bitno :mrgreen: ajde reci mi koliko ih je bilo da vidim hoces li mi slagati,moze i na pp,pa cu ti ja nesto reci :mrgreen:

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 25 avg 2011, 15:00

Gavaric u Zvijezdi ..
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 25 avg 2011, 15:32

16:55 Fudbal: BH Telecom derby kola Rudar - Sloboda, prijenos :D :D :D :D Nedelja
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 25 avg 2011, 15:33

TZ_BoY je napisao/la:16:55 Fudbal: BH Telecom derby kola Rudar - Sloboda, prijenos :D :D :D :D Nedelja
super, dosta više sarajevskih i hercegovačkih klubova

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.