FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Poslije jucaerasnje tekme procito sam sve postove,bio sam na tekmi,a po godinama pripadam starijoj generaciji navijaca zakljucio sam samo jedno-SVEMU SMO KRIVI MI NAVIJACI.Zasto-zato sto momci na jugu deru grla i dlanove,stariji navijaci i bivse vodze na sjeveru su previse bucne pa sve to nasim balerinama smeta jer boze sacuvaj nemogu da se nose sa pritiskom,cuj pritiskom.ako je pritisak da od ekipe ocekujes pobjedu na svom terenu onda brate dragi neka idu u olimpic,pa ce igrati bez pritiska navijaca. 

VOLIM TE ZELJO
Motras momka pusti da igra citavu utakmicu, a on njega uvodi da preokret pravi a momak nije mogo ilijasu dat go za 90 minuta on ocekuje da zrinjskom da za 15, ja da se pitam malog Hodzica bi prebacio u prvi tim pa krpi momak, imas 18 godina sa 18 po evropi normalno moci igrajuOmar500 je napisao/la:Jbg, ovdje dosta toga ne štima. Ako ništa, jedino što bih volio jeste da dodje do promjene formacije, da se dovede desni bek i štoper i da se forsiraju Zolotić i Ramić. I naravno, disciplina i bolji treninzi, ako je ikako moguće. Europa je dovoljna za ovu sezonu, a ako se reaguje na vrijeme i titula se može uzeti. Sjetite se šampionske sezone, kući protiv Rudara smo gubili bodove...
Neću namjerno sada da pljujem, smeta mi mnogo toga, ali šta ćemo sada. Treba podržati igrače, pa ****, što onda bezveze pjevamo Kada dodju teški dani i slično, radi zajebancije ?
odkad je osim i kompanija ovdje , na stadionu nije se okrecio wc amar neda dinara a prosle uprave su napravile reflektore , stolice ulagale u stadion a rezultat trpio ovi ne ulazu u igrace a da ne govorim oko stadiona ako sam u krivu neka me demantuju
- Seahawks Boy
- Kontakt:
nookey je napisao/la:Dajte da se organizuje kakav poziv ili nešto slično, ovo se izgleda mora uraditi!Seahawks Boy je napisao/la:PotpisujemSarajlijaTM je napisao/la:
P.S.-ovo za trening pred olimpik da se skupimo i podrzimo extra prijedlog,kakvi god su,nasi su,idemo im pomoci kad najvise trebamo:
Fkt. bi' trebalo nas, ako ništa, bar 500 doći na trening, onih najvjernijih i pokazati im da nam je još stalo do svega
Trebalo bi' ako želimo momcima dati doznanja da ih nismo napustili. Zar onako pjevamo: I da gubiš deset nula... Trebamo im dokazati i dati im podršku i na treninzima jer stvarno su oni to zaslužili, sitnice nekada znaju pokoipati, ali uvijek smo mi tu za Želju i nikada nećemo otići

Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Željo 1921 <3
- Curva_SUD
- Kontakt:
Nije to losa ideja za trening
treba to malo proglasit i nek raja dodje
neka bude kao pred derbi ono prije 2 godine
Ako neko moze da proglasi ili organizuje neka uradi to
FORZA ŽELJO !!!
treba to malo proglasit i nek raja dodje
neka bude kao pred derbi ono prije 2 godine
Ako neko moze da proglasi ili organizuje neka uradi to
FORZA ŽELJO !!!
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
Ovo za trening extra ideja ! Hajde da se dogovorimo mi sa foruma,pa nek nas je 20,pjevacemo k'o da nas je 10
Salim se,hajde nesto da probamo zajedno..HAJDE 

- SarajlijaTM
Samo nek neko sazna kad je tacno trening sutra,ja sigurno dolazim + 4-5 sa mnom.
bas vala,ne pjevamo dzaba "I DA GUBIS 10:0, S JUGA BI SE PJESMA CULA..."
bas vala,ne pjevamo dzaba "I DA GUBIS 10:0, S JUGA BI SE PJESMA CULA..."
Ja idem na trening, ne znam za vas, iako čisto sumnjam da će se nešto uspjeti organizovati.
pa evo gledaj sta je raje sa foruma za to. neka nas je 10 svako na facebook-u zovne svojih prijatelja eto bar 5 to je 50 nas. na treninge ionako dolazi 20-ak ljudi 70. postavis na onim zeljinim raznoraznim stranicama i nafataće se još barem 100 to ti je oko 200 ljudi. moze se to uraditi. malo se razglasi i po ostalim forumima i bude bar 250 ljudi a to nije bas malo za trening poslije ovogaever je napisao/la:Ovo za trening extra ideja ! Hajde da se dogovorimo mi sa foruma,pa nek nas je 20,pjevacemo k'o da nas je 10![]()

1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
bolje sutra Bgm doci ce vise raje ovo sve navrat-nanos nece niko doci. mozes li ti doci do satnice??aleksandar_veliki je napisao/la:Trebal vam satnica i za koji dan, danas ili sutra, hajde to danas odradite, posto sutra putujem pa da malo vidim reakcije, hihhihidiego_TM je napisao/la:pa evo gledaj sta je raje sa foruma za to. neka nas je 10 svako na facebook-u zovne svojih prijatelja eto bar 5 to je 50 nas. na treninge ionako dolazi 20-ak ljudi 70. postavis na onim zeljinim raznoraznim stranicama i nafataće se još barem 100 to ti je oko 200 ljudi. moze se to uraditi. malo se razglasi i po ostalim forumima i bude bar 250 ljudi a to nije bas malo za trening poslije ovogaever je napisao/la:Ovo za trening extra ideja ! Hajde da se dogovorimo mi sa foruma,pa nek nas je 20,pjevacemo k'o da nas je 10![]()
samo se sad mi pitamo hocemo li ili necemo????
1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
ma nemoze to tako ljudi sta vam je... mozemo mi otici svako za sebe onako stihijski i da nas bude max. 100... ako navijacka grupa ne ide organizovano nista od te vrste podrske kakvu bi mi htjeli da bude...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
Znaci najbolje bi bilo da se ode na trening koji ce biti posljednji pred utakmicu !
Nek neko provjeri kad ce biti u kolko, i svaki dan/sat cemo to ovdje objavljivat (kolko god da ima dana
) i furat raju da dodje, ev ja cu prvi doci iako podaleko zivim i iako postim.
Pomoc nas navijaca je sada prijeko potrebna !
Nek neko provjeri kad ce biti u kolko, i svaki dan/sat cemo to ovdje objavljivat (kolko god da ima dana

Pomoc nas navijaca je sada prijeko potrebna !
Razumijes ti mene burazere moj 

ja sam pitar,ali bez obzira na to ,zeljo ce se izvuci iz ove krize,i opet je glavni kandidat za osvajanje.ljudi tek je 4 kolko zavrseno
ponos je bitan
Nek neko napravi nekakvu stranicu npr. "Svi na trening" iLi slicno to je moj prijedlog .. ili mozda grupu na fb-u.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pa eto napravi, ja cu prvi reci da dolazimninho je napisao/la:Nek neko napravi nekakvu stranicu npr. "Svi na trening" iLi slicno to je moj prijedlog .. ili mozda grupu na fb-u.
Za zivot cijeli!
- Seahawks Boy
- Kontakt:
Nek' svako pozove pet-šest prijatelja/braće/rođaka itd. preko FB.-a ili MSN-a i neka organizovano dođemo na zadnji trening pred utakmnicu, samo nam treba satnica treninga 
A možemo i na FB. organizovati event/događaj: Svi na trening, pružimo podršku Plavim momcima

A možemo i na FB. organizovati event/događaj: Svi na trening, pružimo podršku Plavim momcima

Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Željo 1921 <3
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Kada bi trebao biti taj posljedni trening pred Olimpik?
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
DOGAĐAJ, STRANICA, GRUPA, I ONDA OBJEVLJIVATI GDJE KO STIGNEE. SVE TREBA NAPRAVITI STO SE MOZEThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa eto napravi, ja cu prvi reci da dolazimninho je napisao/la:Nek neko napravi nekakvu stranicu npr. "Svi na trening" iLi slicno to je moj prijedlog .. ili mozda grupu na fb-u.
1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
1. Sarajevo 4
2. Borac 4
3. Zrinjski 2
4. Siroki 1
5. Travnik 1
6. Olimpic 1
7. Sloboda 0
8. Velez -1
9. Zeljo -2
10. Leotar -2
11. Zvijezda -2
12. Gosk -2
13. Rudar -2
14. Celik -3
15. Slavija -3
16. Kozara -4
Sve je to tu negdje, u 5 deka
2. Borac 4
3. Zrinjski 2
4. Siroki 1
5. Travnik 1
6. Olimpic 1
7. Sloboda 0
8. Velez -1
9. Zeljo -2
10. Leotar -2
11. Zvijezda -2
12. Gosk -2
13. Rudar -2
14. Celik -3
15. Slavija -3
16. Kozara -4
Sve je to tu negdje, u 5 deka

«My bond with Juventus is very strong and I have a love for this club that goes beyond many other considerations. It’s no coincidence I stayed this year even after some difficult moments.»Alessandro Del Piero
- Seahawks Boy
- Kontakt:
Okej, oko koliko sati? Da znamo kada mogu krenuti oni koji su malo dalje.aleksandar_veliki je napisao/la:to ce vam biti subota.RagazziDelSud je napisao/la:Kada bi trebao biti taj posljedni trening pred Olimpik?
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Željo 1921 <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 53 gosta.