Kako ti se nije mrsko hvaliti toliko.reds je napisao/la:Da se zna ko je prvak !ILoveLFC je napisao/la:Eno, opet mu nije mrsko trazit postove od prije 2 i po godine...ccc![]()
I da napomenem da sam na tom putu pobjedio najbolje haxere(poslije mene) @Žigu i @njuba.
haxball
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
Re: haxball
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Vidiš da se zezam ?VolimTz je napisao/la:Kako ti se nije mrsko hvaliti toliko.reds je napisao/la:Da se zna ko je prvak !ILoveLFC je napisao/la:Eno, opet mu nije mrsko trazit postove od prije 2 i po godine...ccc![]()
I da napomenem da sam na tom putu pobjedio najbolje haxere(poslije mene) @Žigu i @njuba.
Ustvari ovo je činjenica ali se zezam malo sa ovim Loveom,koji je umislio da je neki igrač.
FK Pjetlovi
Ne izgleda tako.reds je napisao/la:Vidiš da se zezam ?VolimTz je napisao/la:Kako ti se nije mrsko hvaliti toliko.reds je napisao/la:
Da se zna ko je prvak !![]()
![]()
Ustvari ovo je činjenica ali se zezam malo sa ovim Loveom,koji je umislio da je neki igrač.
Vidicemo sutra. Ne znam igrat ali hocu da se zezam malo.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Pa eto pregledaj malo ovu temu od početka pa ćeš vidjeti.VolimTz je napisao/la:Ne izgleda tako.
Loveu krivo što sam uvijek bio nedodirljiv za njega,znaš da sam mu ja idol na haxu ?
Stalno me zvao da igramo zajedno,čak jednom kada se bio organizovao neki turnir pa u timu bili @Unica i Love pa su mene zvali da im bude kapiten.
FK Pjetlovi
Jao ovog redsa...
Nisam te ja sigurno zvao.
Zvao te Unica(prvo mene zvao, pa onda tebe) ...htio da igramo neku ligu 3na3.
CEKAM TE SUTRAAAA !
Nisam te ja sigurno zvao.
CEKAM TE SUTRAAAA !
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
ILoveLFC je napisao/la:Jao ovog redsa...![]()
Nisam te ja sigurno zvao.Zvao te Unica(prvo mene zvao, pa onda tebe) ...htio da igramo neku ligu 3na3.
CEKAM TE SUTRAAAA !
Take it easy man...
Uostalom imali ste šansu,bio je organizovan turnir ali...
FK Pjetlovi
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Joj otkad nisam igrao.... Šta planirate to????
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Spavate li? 
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Nazalost, reds nam se prepao, ne smije da igra ovaj MALI turnir na kojem , poznavajuci njegovo znanje i vjestinu nebi trebao imati nekog ozbiljnijeg konkurenta 
Ovaj turnir ulazi u bodovni sistem, tako da ce poslije ovoga biti tabela. Ja sam prvi domacin turnira, slijedeci domacin je onaj ko pobijedi na ovom i sve tako.
Dakle danas u 15 do 3 krajnje vrijeme za prijave. Javite se u 15 do 3 da ste tu i da cete igrati, kako bi sastavio parove.
Dakle danas u 15 do 3 krajnje vrijeme za prijave. Javite se u 15 do 3 da ste tu i da cete igrati, kako bi sastavio parove.
Evo ja sam tu....
1. VolimTz
2. ILoveLFC
3. Sexmachineboy
4.
Predlazem sledeca pravila :
- Igra se do tri
- Nema vremenskog ogranicenja (zbog nerijesenih rezultata )
- Clasicc teren
- Na kraju tekme sccrenshot, radi potvrde rezultata ( ko ne zna kako se pravi screenshoot nek javi )
Ako imate ne slazete sa necim recite.
2. ILoveLFC
3. Sexmachineboy
4.
Predlazem sledeca pravila :
- Igra se do tri
- Nema vremenskog ogranicenja (zbog nerijesenih rezultata )
- Clasicc teren
- Na kraju tekme sccrenshot, radi potvrde rezultata ( ko ne zna kako se pravi screenshoot nek javi )
Ako imate ne slazete sa necim recite.
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 25 avg 2011, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Igram i ja. 
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
http://www.haxball.com/?roomid=6809e883 ... 0e7&pass=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo soba, upadajte u nju tacno u 3.
Tad cu vam dati passs.
Passs : 1987
Evo soba, upadajte u nju tacno u 3.
Tad cu vam dati passs.
Passs : 1987
Rezultati:
Sexmachineboy - ILoveLFC 3:0
Sexmachineboy - VolimTz 3:0
ILoveLFC - VolimTZ 3:0
1.Sexmachineboy 30 poena 1 turnir
2.ILoveLFC 20 poena 1 turnir
3.VolimTz 10 poena 1 turnir
Eto SEXMACHINEBOY CHAMPION. Cestitam nadam se da cemo jos koji turnir napravit. Prijavite se.
Sexmachineboy - ILoveLFC 3:0
Sexmachineboy - VolimTz 3:0
ILoveLFC - VolimTZ 3:0
1.Sexmachineboy 30 poena 1 turnir
2.ILoveLFC 20 poena 1 turnir
3.VolimTz 10 poena 1 turnir
Eto SEXMACHINEBOY CHAMPION. Cestitam nadam se da cemo jos koji turnir napravit. Prijavite se.
http://img577.imageshack.us/img577/3398/unledrq.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Onaj ss sto me SMB dobio ne postavljaj xD
Za penzije sam.
Za penzije sam.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ja baš htio postaviti onaj SS, ali mi te žao. 
Ja sam "youth" 3:0 19 sekundi.ILoveLFC je napisao/la:http://img577.imageshack.us/img577/3398/unledrq.png
Za penzije sam.
Otkrio sam zasto je bio lagg, torent mi bio ukljucen.
ILoveLFC je napisao/la:Nazalost, reds nam se prepao, ne smije da igra ovaj MALI turnir na kojem , poznavajuci njegovo znanje i vjestinu nebi trebao imati nekog ozbiljnijeg konkurenta
FK Pjetlovi
Boga mi Sexmachine dere. Reds ako hoces ti sledeci turnir da osvojis naslov.reds je napisao/la:ILoveLFC je napisao/la:Nazalost, reds nam se prepao, ne smije da igra ovaj MALI turnir na kojem , poznavajuci njegovo znanje i vjestinu nebi trebao imati nekog ozbiljnijeg konkurentaPa ovo je k'o Emirates kup.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.