Haha.harishp je napisao/la:Ti tek sad ustekao u struju.Principatus je napisao/la:
Onaj jacky09?
Ma daj pa covjek ima preko 3000 postova ovdje. Doci na ovaj portal i toliko vremena provoditi samo da nas podhebava, pa to bi bilo...bolesno.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Haha.harishp je napisao/la:Ti tek sad ustekao u struju.Principatus je napisao/la:
Onaj jacky09?
Ma valjda neće, nije pravio belaje ni u Francuskoj prve sezoneDRHAUSE je napisao/la:Samo da ne zakomplikuje sebi život u Sevilli kakvim laktom u njegovom stilu , to me više brine nego njegov kvalitet jer Spaha je klasa , to zna svaki navijač naše repke.VanBasten je napisao/la:Gledao sam tekmu, ništa posebno, bio je usudiću se reći daleko od svog standarda. Inače zadnja linija im djeluje pomalo neuigrano, pogotovo se to vidjelo kod drugog gola; Spaha izlazi u blok, njegov partner ne preuzima Spahinog igrača i primiše gol. MA ne sekiram se ja za Spahu, biće on udure..
Ok to je ona nasa stara balkanska bolest sa kravom i komsijom.RiNo je napisao/la:Lik čitavo vrijeme glumi nekog neutralnog, baci ponekad otrovnu strelicu, a ovamo redovno podhebava sa drugih nickova. Jašta nego bolesno
Problem nastupa sto 99%nisu komsije,vec iz iste baste.Principatus je napisao/la:Ok to je ona nasa stara balkanska bolest sa kravom i komsijom.RiNo je napisao/la:Lik čitavo vrijeme glumi nekog neutralnog, baci ponekad otrovnu strelicu, a ovamo redovno podhebava sa drugih nickova. Jašta nego bolesno
Sto se tice Spahica treba jos pricekati koju utakmicu, kada budu stvarno uigrani. Spaha je jednostavno klasa, ponovo se protiv Grka vidjelo, to samo mora pokazati u Spaniji. Ne treba naravno Hannover podcijenjivati, jeste da su mali i slabasni tim iz Bundeslige, ali eto. Nadam se dace onaj nas Kasumovic sto ranije tamo zaigrati.
Ovi izgleda odluciti skrsiti Spahu dok on nije njihPrincipatus je napisao/la:Na transfermarktu pisu nasi, da je Spahic imao potres mozga.
cijegPrincipatus je napisao/la:Na transfermarktu pisu nasi, da je Spahic imao potres mozga.
Ti onda fakat ne poznajes"nacin rada" naseg kapitena.Pogotovo pred tekme BiH repke.maxuz baxuz je napisao/la:Sta je ovo sa Spahom? Kako je pres'o u Sevillu sve mu jedno po jedno otkazuje. Kakav ga je peh ufatio nebi me plaho iznenadilo da nebude mog'o igrati u septembru (nedaj Boze, ujedi se za jezik).
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Goalgetter, xinxee i 47 gostiju.